Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ «ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ»



ΣΑΛΤΑΟΥΡΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ

  Εδώ και μερικές δεκαετίες με την εμφάνιση της ιατρικής πρακτικής των ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ έχουν αναφανεί ορισμένα ηθικά ζητήματα που οφείλουν να απασχολήσουν κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο. Το παρόν άρθρο αποτελεί συνοπτική παρουσίαση της επαίσχυντης προπαγάνδας των υποστηρικτών της λεγομένης «ΔΩΡΕΑΣ  ΟΡΓΑΝΩΝ».

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!

Σχόλιο σε: ''Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους αμφισβήτησαν τη νίκη του Πούτιν''

Αν στις φωτογραφίες- βίντεο που κυκλοφόρησαν από τις διαδηλώσεις στην Ρωσία εσείς είδατε 50.000-80.000 χιλιάδες κόσμο, τότε τι...
να σας πω;
Επιπλέον αν θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι ήταν έτσι...σε μια χώρα όπως η Ρωσία με πληθυσμό 142.905.200 τι είναι οι 50.000;  Τιποτα!
Οπότε μην τρώτε σανό...
Ο Πούτιν κατηγόρησε ευθέως τις ΗΠΑ και την Χίλαρι για χρηματοδότηση των δήθεν εξεγερμένων, με εκατομμύρια δολάρια. Είπε μάλιστα ότι θα υποστούν βαρύτατες συνέπειες εκείνοι που δημιουργούν πολιτική αναταραχή στην Ρωσία υπέρ ξένης κυβέρνησης, κατηγορώντας ότι προωθούν τα σχέδια των ΗΠΑ.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/12/blog-post_1377.html

ΠΕΡΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΥ

ΔΗΜ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΤΙΜΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Διαβᾶστε καὶ φρῖξτε! (ὅσο κι' ἄν θέλουν νὰ τὸ παρουσιάζουν σὰν ἀστεῖο)

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011


11 λόγοι που αποδεικνύουν ότι ο Άγιος Βασίλης δεν μπορεί να είναι άντρας!!!

1. Ποιός άντρας είναι τόσο οργανωμένος;

2. Ποιός άντρας δουλεύει τόσες ώρες;

3. Ποιός άντρας παίρνει τόσα δώρα;

4. Ποιός άντρας....
σκέφτεται ποιό δώρο είναι ιδανικό για κάθε άνθρωπο;

5. Ποιός άντρας θα φόραγε κόκκινο κοστούμι;

6. Ποιός άντρας καταφέρνει να φτιάξει σάκο;

7. Αν ήταν άντρας θα είχαμε καθυστερήσεις, γιατί θα γύρναγε συνέχεια να κοιτάξει αν κλείδωσε το έλκηθρο

8. Αν ήταν άντρας οι τάρανδοι θα βρώμαγαν και θα πέθαιναν της πείνας

9. Αν ήταν άντρας θα διπλοπάρκαρε με αλάρμ και θα έκανε τη δουλειά του

10. Αν ήταν άντρας δεν θα είχε αρσενικά μικροκαμωμένα ξωτικά για βοηθούς

11. Οι άντρες δεν ζουν τόσο πολύ

Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/12/11_11.html#ixzz1gFD0YnhO

ΑΛΛΟ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ "ΜΟΥΓΓΟΣ"

"Ο σιωπηλός Αρχιεπίσκοπος" - Άρθρο της εφημερίδας "Ριζοσπάστης"

2. Η σιωπή του Ιερώνυμου είναι αποτέλεσμα της μεγάλης θητείας του στην ταραχή.
3. Ως ποιητής, με ενδιαφέρει πώς λειτούργησε ο αρχιεπίσκοπος τη μία της ζωής του αντίφαση. Πώς βίασε τη φύση του - φύση κατεξοχήν μοναχική -, για ν' αποκτήσει μια υπερφύση, όπως κάνουν οι δόκιμοι μοναχοί, με σκοπό να ανακατευτεί με τον κόσμο. Θέλω να δω τι θα κάνει με τις κοσμικές επιρροές και την εξουσία όταν εκείνες αποφασίσουν ν' απλώσουν χέρι και να ξεδιπλώσουν τα σχέδιά τους με τους γνωστούς εκβιασμούς.
4. Η Εκκλησία δείχνει τώρα να ξεπερνά την αρρώστια για την οποία έγραφε το άτακτο παιδί της Ορθοδοξίας Νικολάι Μπερντιάγεφ: «Η κόλαση της Εκκλησίας είναι η πλήξη της». Ο Ιερώνυμος από δω και στο εξής θα βρίσκεται σε μόνιμη κατάσταση βεντέτας με τον υπ' αριθμόν ένα εχθρό του: την πείνα. Ολα τα άλλα είναι τρυφερώς αδιάφορα.
5. Ο Ιερώνυμος πρέπει να σκεφτεί πολύ τα λόγια της καταραμένης ποιήτριας Μαρίνας Τσβετάγεβα: «Οι πλούσιοι δεν φοβούνται το περίστροφο όσο την έσχατη κρίση». Ακόμη κι αν δεν συμφωνώ μ' αυτή τη φράση, η Εκκλησία οφείλει, όταν υποδέχεται τους πλουσίους, να τους υπενθυμίζει μονίμως την έσχατη κρίση.
6. Ως πεπτωκός, ονειρεύομαι μια Εκκλησία που δεν αφορά μόνο τους καθωσπρέπει ιλουστρασιόν επιτυχημένους τραπεζίτες, ούτε τους μικροαστούς, των οποίων η καθαριότητα βρωμάει. Ας πάψει κάποτε το παιχνίδι του ποιος είσαι. Ας με δεχτεί με το πρόσωπό μου.
7. Πικρή διαπίστωση: Η ζωή, αν και επιθυμεί να μεταστραφεί προς το λεγόμενο καλό, κυλά σε κατάσταση μόνιμης αδυναμίας ανάμεσα στον Αγγελο και τον Τραπεζίτη. Παρόλο που γνωρίζει τη διαφορά ανάμεσα στους δύο, αισθάνεται ότι χρωστά και στους δύο. Καμία παρηγοριά. Ούτε ο Ρωμανός Μελωδός ούτε ο Μάξιμος Ομολογητής μπορούν να τη δροσίσουν. Βρισκόμαστε σε κατάσταση μόνιμης αγωνίας.
8. Ως Ελληνας, κρίνω με την πρώτη ματιά. Μπορεί για πολλούς αυτό να είναι μια νοσηρή διαπίστωση, αλλά έτσι μεγάλωσα. Αν και μπαίνω, λοιπόν, σε ξένα χωράφια, πιστεύω πως η σιωπή του αρχιεπισκόπου εμπεριέχει την άρνηση μπροστά στην κατάρρευση που βιώνουμε, στον καρκίνο που μας θερίζει, στους Δυτικούς που πιστεύουν πως στην ύπαρξή μας αξίζει ένα τυφλό τέλος, στις δοκιμασίες που μας έχουν επιβάλει οι αυθεντίες, όλοι αυτοί οι αμόρφωτοι πτυχιούχοι.

Σχόλιο δικό μας
Θά συμφωνοῦσα ανεπιφύλακτα στὶς πάρα πάνω θέσεις τοῦ ἀρθρογράφου, ἄν ὅλα ἔβαιναν καλῶς καί τά πολλά λόγια θά ἦσαν πραγματικά ... φτώχεια! Ὅμως σήμερα ἡ φωνή τοῦ Ἀρχιεπισκόπου κρίνεται ἀπολύτως ἀπαραίτητη γιά τήν παρηγορία καί στήριξη τοῦ πολυπλεύρως χειμαζομένου Ὀρθοδόξου Ἑλληνικοῦ λαοῦ! Πολλὰ θά μποροῦσε νά εἰπεῖ καί φυσικά θὰ ἦσαν καὶ ἀπολύτως ἀπαραίτητα! 
Ὅμως μὲ πολλὴ κακοπιστία ὁμολογῶ ὅτι εἶδα τό συγκεκριμμένο ἆρθρο δημοσιευόμενο ἀπό μία "ἀριστερή" ἐφημερίδα. Πολλὲς φορὲς συμβαίνει, τέτοιοι χῶροι ἀντί νά στηρίζουν μὲ τέτοια ἆρθρα, νὰ κλονίζουν ἀκόμη περισσότερο τὶς συνειδήσεις τῶν ὀρθοδόξων. Συμβαίνει δὲ παραλλήλως, τέτοια ἆρθρα, νὰ ἐξυπηρετοῦν τὶς σκοπιμότητες τοῦ ἀριστεροῦ χώρου, ποὺ εἶναι ἡ σιωπὴ τῶν ταγῶν τῆς Ἁγίας μας Ἐκκλησίας, προκειμένου ὁ ἄθεος ἀριστερὸς λόγος, νὰ κινεῖται ἀνεμποδίστως!

Ω!!! ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΜΑΣ!!!

11 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα του παιδιού

Σήμερα 11 Δεκεμβρίου, τα παιδιά όλου του κόσμου γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα για το παιδί. Υπάρχουν όπως στοιχεία που δεν μας επιτρέπουν να …γιορτάζουμε με καθαρή συνείδηση. Βάσει...

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ