Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !

Τί δῶρο θά κάνουμε στόν Χριστό Μας τήν ἡμέρα τῶν Γενεθλίων Του;

«Βρισκόμαστε στή Βηθλεέμ. Στό σπήλαιο πού γεννήθηκε ὁ Χριστός μας. Εἶναι νύχτα Χριστουγέννων. Ἕνας ἅγιος καί συνάμα σοφός ἀσκητής προσεύχεται ἀπό ὥρα γονατιστός μέσα στό ἅγιο Σπήλαιο.
Τό ὄνομά του: ἅγιος Ἱερώνυμος[1].

Τα Χριστούγεννα του παπα Τύχωνα

Μυστήριες οι μέρες των Χριστουγέννων. Παράξενες. Και απογοητευτικές. Περιμένουμε να μας γεμίσουν χαρά. Και τελικά αποδείχνεται πώς περιμένουνε κι αυτές το ίδιο από μας. Τις γεμίζουμε δώρα και χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Αν ο Εφραίμ ήταν Μουφτής θα τον συλλάμβαναν;;

Παραμονές λοιπόν της μεγαλύτερης γιορτής της Ορθοδοξίας, δηλαδή παραμονές των Χριστουγέννων, το Ελληνικό κράτος αποφάσισε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κινήσει τις διαδικασίες του. Βγήκε λοιπόν μια δικαστική απόφαση για την προφυλάκιση του Ηγούμενου (δεν ενδιαφέρει εδώ το ποιος είναι και πως λέγεται) της μεγαλύτερης ίσως Μονής της χώρας και....

Ο Πούτιν έγινε εμμονή για τη Δύση

Τις ημέρες των φετινών Χριστουγέννων, εκτός από… προφυλακίσεις ηγουμένων, έχουμε και διαδηλώσεις κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν. Στη Ρωσία, φυσικά, και με φόντο τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, κυρίως όμως ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2012.

ἉΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΑ" ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ...

Αγαπητό Fimotro,
Πατήστε κλικ, δείτε της φωτογραφίες και παρατηρήστε το βλέμμα των δυο μοναχών. Μετά φανταστείτε ότι δεν γνωρίζατε ποιος είναι ο Εφραίμ,

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΙΝ

Στην γέννηση του Χριστού




Άγ.Ιωάννης Χρυσόστομος

Ελάτε λοιπόν να γιορτάσουμε! Ελάτε να πανηγυρίσουμε! Είναι παράξενος ο τρόπος της γιορτής -όσο παράξενος είναι κι ο λόγος της γεννήσεως του Χριστού.

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΩΜΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ! "ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ" ΕΙΠΑΜΕ ...!



Σοκ προκαλεί η ομολογία του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας, έκαιγαν ελληνικά

ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Λάβρος ο Μητροπολίτης Σιατίστης για την απόφαση Εφραίμ

siatistis
Του Μητροπολίτη Σιατίστης για τη Romfea.gr  - 02.31
Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι μια τέτοια χρονιάρα μέρα θα αναγκαζόμουν να γράψω αυτό το κείμενο. Ας είναι καλά όμως εκείνοι που φρόντισαν.

ΕΥΧΕΣΘΕ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΡΧΗ .....!

Προικονήσου: "ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ!"


Δήλωση του Μητροπολίτη Προικονήσου στη Romfea.gr / 14.27
Σπουδαίο Χριστουγεννιάτικο δώρο επεφύλαξε η Ελληνική Δικαιοσύνη στο Άγιον Όρος, στο Μοναχισμό, στην Εκκλησία, στους πιστούς, σ’ όλους μας, ανήμερα των Χριστουγέννων:
Την ώρα που απολύονται από τις φυλακές επικίνδυνοι κακοποιοί ποικίλης δράσεως

ΜΗΤΡΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ! ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ !


ΛΕΩΝ. ΑΣΤΕΡΗΣ - ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΕΑΣ

ΥΜΝΟΙ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 





Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ