Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Αρπάξατε, κλέψατε, ρημάξατε και νομίζετε ότι είστε εξασφαλισμένοι… ξεφτιλισμένοι

  • 384
     



image41 Αρπάξατε, κλέψατε, ρημάξατε και νομίζετε ότι είστε εξασφαλισμένοι…  ξεφτιλισμένοι
Aπό τον Χάρρυ Κλυνν
Μια ερώτηση μόνο θα σας κάνω ρε αληταράδες πολιτικοί, βρομερά σκουλήκια, σιχαμερά ανδρείκελα του ΔΝΤ, της Τρόικας και της νέας τάξης:
Παιδιά δεν έχετε ρε εγκληματίες;
Οικογένεια δεν έχετε ρε τσογλάνια;
Μάνα και πατέρα δεν έχετε ρε ξεφτίλες;

Φανταστικές εικόνες από καταιγίδες!



ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΆΚΡΥΑ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !

Κροκοδείλια δάκρυα στη Βουλή για το συνταξιούχο αυτόχειρα...

Η κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη την τραγωδία με τον 77χρονο συνταξιούχο φαρμακοποιό Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος έδωσε τέλος το πρωί στη ζωή του στην Πλατεία Συντάγματος. Πολίτες στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη συρρέουν χιλιάδες στις κεντρικές πλατείες των δύο μεγάλων πόλεων για να τιμήσουν, μέσα σε κλίμα οργής και θλίψης,..

ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ... ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΦΙΣΣΑ !

Τα λόγια είναι περιττά...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΗΓΗ:       http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_8564.html#more

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ !

Υπάρχει τρόπος να διαπιστώσεις αν ένα αυγό είναι φρέσκο; Κάνε το τεστ!

Καλώς ή κακώς το αυγουλάκι το έχουμε συνηθήσει στην καρτέλα του, δίπλα στα άλλα αυγά! Κι όχι να το μαζεύουμε από το κοτέτσι. Μπορείς όμως να ... διαπιστώσεις πόσο φρέσκο είναι ένα αυγό, ακόμη κι αν είναι του εμπορίου, με ένα απλό και εύκολο τεστ. Βάλε σε ένα μπολ άφθονο παγωμένο νερό και.....

 


Η αφορμή για τον νέο γύρο συγκεντρώσεων αλληλεγγύης και αλληλοστήριξης έχει ήδη δοθεί… Το πρωτοφανές περιστατικό που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης στην καρδιά της Αθήνας, με τον 77χρονο φαρμακοποιό να βάζει τέλος στη ζωή του νιώθοντας «ενοχή» απέναντι στα ίδια του τα παιδιά, έδωσε το έναυσμα στους πολίτες να βγουν και πάλι στους δρόμους.

ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ... ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ !

Κάποιοι μας θέλουν στον πάτο, μα εμείς «παντρευτήκαμε» τον ήλιο, τον αέρα και τη θάλασσα!




Αυτή η φωτογραφία ανήκει σε εμάς. Κανείς δεν θα μας την στερήσει. Είναι δική μας όσο και αν πτωχεύσουμε. Αυτό δεν πρέπει να χαθεί!

Λουκάς Συμπεράς...


Κάποιοι μας θέλουν στον πάτο ώστε μετά να έρθουν κάποιοι και δήθεν να μας σώσουν. Μπορεί αυτοί που το αποφάσισαν να φέρουν ελληνικά ονόματα, ωστόσο δεν είναι και το δια ταύτα Έλληνες.

"ΠΑΝΤΕΣ ΔΕ ΟΙ ΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΥΣΕΒΩΣ ΖΕΙΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΙΗΣΟΥ, ΔΙΩΧΘΗΣΟΝΤΑΙ" !

O Ἡγούμενος Ἐφραὶμ εἶναι μόνο ἡ ἀρχή. Ἀκολουθεῖ ὁ Διωγμός.




τοῦ Νίκου Χειλαδάκη, Δημοσιογράφου
«Παλιὰ ἂν ἕνας εὐλαβὴς ἀσχολεῖτο μὲ τὴν κατάσταση στὸν κόσμο δὲν πρέπει νὰ ἦταν καλά, ἦταν γιὰ κλείσιμο στὸν Πύργο. Σήμερα ἀντίθετα ἂν ἕνας εὐλαβὴς δὲν ἐνδιαφέρεται καὶ δὲν πονεῖ γιὰ τὴν κατάσταση ποὺ ἐπικρατεῖ στὸν κόσμο, εἶναι γιὰ κλείσιμο στὸν Πύργο» (Πατὴρ Παΐσιος ὁ ἁγιορείτης)

ΑΝ ΕΧΟΥΝ ... ΜΟΥΤΡΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ !

Λαϊκό προσκύνημα στο σημείο της αυτοκτονίας του 77χρονου – Συγκέντρωση Αγανακτισμένων και στην Πάτρα

Κοινωνία

Μεγάλη κινητοποίηση μέσω του Facebook

Λαϊκό προσκύνημα στο σημείο της αυτοκτονίας του 77χρονου – Συγκέντρωση Αγανακτισμένων και στην Πάτρα  Μεγάλη κινητοποίηση μέσω του Facebook
20.39 Πορεία διαμαρτυρίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Πάτρας. Η πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα και σε αυτήν συννετέχουν μέλη του Σωματείου Ανέργων, αλλά και εργαζόμενοι στα Κέντρα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης του ΟΤΕ που μαζί με ομάδα αγανακτισμένων πολιτών εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους  και την αγανάκτησή τους για την απόγνωση στην οποία έχει περιέλθει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού και διαδηλώνουν την οργή τους για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί στην πλατεία Συντάγματος.


ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΒΡΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ! ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ ΤΟΝ "ΚΥΚΛΟ ΑΙΜΑΤΟΣ" ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΑΤΕ ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΙΣΧΡΟΙ !

Αντ.Σαμαράς: “Αυτό εννοούσα όταν μιλούσα για εθνική κατάθλιψη”


Δήλωση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για την αυτοκτονία του συνταξιούχου στο Σύνταγμα. ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατική Συμμαχία κάνουν λόγο για τραγικό γεγονός.

Συγκλονισμένος δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς από την αυτοκτονία συνταξιούχου, σήμερα το πρωί, στο Σύνταγμα.

ΒΥΘΟΣ !


Κορυφαία σημεία στον κόσμο για να κάνετε scuba diving!

Κορυφαια σημεια στον κοσμο για να κανετε scuba diving!
Απολαύστε ένα αφιέρωμα στα δέκα καλύτερα μέρη του κόσμου για καταδύσεις...
Μέρη για να δείτε καρχαρίες και φάλαινες σε απόσταση αναπνοής, διάσημα ναυάγια, γιγάντιες θαλάσσιες χελώνες και τροπικά ψάρια, κοραλλιογενείς υφάλους και αχανείς θαλάσσιες τρύπες!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !

Ανέκδοτο: Ο σκαραβαίος και η Ferrari!

Παραλιακή, 2 τα ξημερώματα και στα φανάρια σταματημένος ο φτιαγμένος σκαραβαίος, με τα μεταλλικά του χρώματα, με τις 16άρες ζάντες, τις εξατμίσεις, τα φιμέ τζάμια, κλπ...Ξαφνικά σκάει μύτη, δίπλα ακριβώς, μια Φεράρι Τεσταρόσα και ο τύπος από μέσα, κάνει νόημα στο τύπο του σκαραβαίου, να ανοίξει το παράθυρο. Μόλις ο τύπος το ανοίγει, του λέει ο άλλος:

ΤΟ "ΠΟΡΣΕΛΑΝΙΝΟ" ΑΛΟΓΟ ! (Συγκινητικό)


Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !


faka

Εσύ στις εκλογές θα διαλέξεις το βιαστή σου;

Εάν μου ζητούσαν να διαβαθμίσω όλα όσα συνέβησαν στη χώρα μας τα τελευταία δυόμισι χρόνια προτάσσοντας το πλέον τραγικό, τότε χωρίς καμία αμφιβολία θα μιλούσα κάλλιστα για τις επόμενες εκλογές!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ! ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ !

Καταδικάστηκε για φθορά μνημείου ο Μητροπολίτης Ελασσόνας!

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή …
Ένοχος φθοράς μνημείου και συγκεκριμένα της Ιεράς Μονής Ολυμπιώτισσας Ελασσόνας κρίθηκε χθες Τρίτη, με πλειοψηφία 2 – 1,

ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ... ΠΙΠΕΡΑΤΟΣ !

Προϊόντα του Ελληνικού Μονοπωλίου

του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου
«Χρονιάρες, σημαντικές και χωρίς προηγούμενο», όπως τις χαρακτήρισαν στους αυτάρεσκους διθυράμβους τους οι κ.κ. Βενιζέλος και Παπαδήμος, εκείνες τις μέρες του PSI, της εφαρμογής του...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ !

Γ. ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΛΑ.Ο.Σ.

Με μια λακωνική δήλωση ο εκδότης τής «Αδούλωτης Μάνης» Γιώργος Δημακόγιαννης εγκαταλείπει τον πολιτικό και εκλογικό αγώνα του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. τού Γιώργου Καρατζαφέρη. Αναφέρει επί λέξει στη δημόσια δήλωση παραίτησής του ότι: «Εξέλιπον προ πολλού οι λόγοι εντάξεώς μου στις τάξεις τού Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!! ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ... ΑΞΕΣΟΥΑΡ !

Κλείστε τους κλέφτες έξω από... την πόρτα σας

Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΛΑΧΟΥ

Έναν απρόσμενο, ανίκητο εχθρό βρήκαν οι απανταχού διαρρήκτες της χώρας! Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα αποτροπής διαρρήξεων που εφηύρε ένας Έλληνας από τη Θεσσαλονίκη και το οποίο εμποδίζει τον επίδοξο «εισβολέα» όχι μόνο να εισέλθει στο εσωτερικό της οικίας, αλλά να μην προλάβει ούτε να… αγγίξει την πόρτα της.

ΕΝΑ ΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ... "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ !

Έκανε ό,τι έβλεπε στα θρίλερ: σκότωσε τη μάνα του με σφυρί ενώ κοιμόταν!

Η υπόθεση έχει σοκάρει ολόκληρη τη Βρετανία. Ένα αγόρι 14 ετών κατακρεούργησε την ίδια του τη μητέρα, έβαλε φωτιά....
στο άψυχο κορμί της και είπε ότι τη σκότωσε ένας διαρρήκτης. Ο μητροκτόνος ήταν φανατικός τηλεθεατής της σειράς Coronation Street, μιας σαπουνόπερας που παίζεται στη βρετανική τηλεόραση από το 1960. Από τη σειρά

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ! ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

4 Απριλίου

Γεγονότα

1081: Ο Αλέξιος Α' Κομνηνός ανεβαίνει στο θρόνο του Βυζαντίου.
1581: Ο Φράνσις Ντρέικ ολοκληρώνει τον περίπλου της Γης και χρίζεται Ιππότης της Βρετανικής Αυτοκρατορίας από τη βασίλισσα Ελισάβετ.
1739: Το ορατόριο του Γκέοργκ Φρίντριχ Χέντελ «Ισραήλ στην Αίγυπτο» κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο. Σημειώνει αποτυχία, καθώς μετά βίας συμπληρώνει τρεις παραστάσεις.
1770: Επαναστατεί η Κρήτη με ηγέτη τον Δασκαλογιάννη. Θα αποτύχει στις 17 Ιουνίου 1771.

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ !

Καταπληκτικό! Διαβάστε το να πάθετε πλάκα!

Δείτε και μείνετε έκπληκτοι από μία δυνατότητα του εγκεφάλου σας, που αν και τη χρησιμοποιείτε συνεχώς, ποτέ δεν την είχατε καταλάβει. Το συγκεκριμένο κείμενο κυκλοφορεί στο internet από... το 2003 και έχει δημοσιευτεί σε πολλά ξένα και Ελληνικά blog.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ !

Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές, ενόψει του Πάσχα

Χρήσιμες συμβουλές για την αγορά του οβελία και όχι μόνο Σε λιγότερο από επτά ημέρες, μπαίνουμε στη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα βρίσκεται πλέον, προ των πυλών. Οι νηστεία των 40 ημερών που έχει αποτοξινώσει και καθαρίσει το κορμί μας από τις τοξίνες, θα δώσει την

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΟΥΤΕ ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ! ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ... ΚΑΤΙ !


alexpoleos1

Άνθιμος: «Δεν έχω εμπιστοσύνη σ’ αυτούς που κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα»

Παρακάτω ακολουθεί παρέμβαση του Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου, για την Θράκη και τα κέντρα υποδοχής και φύλαξης των λαθρομεταναστών.
Το απόσπασμα είναι από την ομιλία του Μητροπολίτου κατά την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 στην Δράμα, στον Ναό των Δώδεκα Αποστόλων, όπου μετέβη για τον εγκαινιασμό του μνημείου των υπό των Βουλγάρων και Νεοτούρκων σφαγιασθέντων Θρακών που έκτισε η Ιερά Μητρόπολις Δράμας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και τους θρακικούς πολιτιστικούς συλλόγους της Δράμας.

"ΩΣ ΕΜΕΓΑΛΥΝΘΗ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ, ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΑΣ "

Απίστευτο φαινόμενο κάνει τη θάλασσα... να φωσφορίζει!(PHOTO)
Πρόκειται για ένα πραγματικά εντυπωσιακό φαινόμενο που κάνει τη θάλασσα να μοιάζει σαν βγαλμένη από παραμύθι!

Η ... ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ !

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ;;;

Αχαϊα: Μάχη ληστών με αστυνομικούς - Τους ''γάζωσαν'' με καλάσνικοφ!



Οι δράστες πήγαν στην τράπεζα για να πάρουν το ΑΤΜ - Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ξεκίνησε η μάχη...

Όλα ξεκίνησαν στις 03.45 τα ξημερώματα, στο Κράθιο Αχαϊας, στην παλαιά Εθνική οδό ανάμεσα σε Ακράτα και Αιγείρα, όταν τουλάχιστον πέντε άτομα αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το ΑΤΜ που βρισκόταν έξω από το κατάστημα της Eurobank.

"ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ" ! ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝΕ !

Δέσμευση για απαλλαγή από το Μνημόνιο ετοιμάζει ο Α. Σαμαράς

 
Δέσμευση για απαλλαγή από το Μνημόνιο ετοιμάζει ο Α. Σαμαράς

Η αποδέσμευση από το Μνημόνιο εντός της επόμενης 4ετίας διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, εφόσον βέβαια  καταφέρει να κερδίσει την αυτοδυναμία, είναι το ισχυρότερο από τα προεκλογικά όπλα που ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς με την προκήρυξη των εκλογών.

ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ... ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ !

Πάνε να μας τελειώσουν....Θα χρειαστεί και δεύτερο κούρεμα;





Παρά το κούρεμα του ελληνικού χρέους οι επενδυτές παραμένουν
επιφυλακτικοί. Πολλοί δεν αποκλείουν μάλιστα και νέο κούρεμα το προσεχές
διάστημα, το οποίο θα επιβάρυνε αυτή τη φορά τους φορολογούμενους


ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Γεώργιος ὁ ἐν Μαλεῷ

Ὁ Ὅσιος Γεώργιος ἀγάπησε ἀπὸ νεαρὴ ἡλικία ὁλόψυχα τὸν Χριστὸ καὶ ἀκολούθησε τὴν ὁδὸ τῆς μοναχικῆς πολιτείας, παρὰ τὸ γεγονὸς ὅτι οἱ γονεῖς του ἐπιθυμοῦσαν νὰ νυμφευθεῖ. Ἔτσι ἐπιδόθηκε σὲ κάθε εἴδους ἄσκηση καὶ ἐγκράτεια, νηστεία καὶ σκληραγωγία, προσευχή, δάκρυα, μελέτη τῶν θείων Γραφῶν καὶ κάθε ἄλλη ἀρετή, γιὰ νὰ εὐαρεστήσει τὸν Θεό. Οἱ Χριστιανοὶ προσέτρεχαν πρὸς αὐτὸν γιὰ νά φωτισθοῦν καὶ νὰ κατανοήσουν τὰ ἀγαθὰ τῆς πίστεως. Βλέποντας, ὅμως, ὁ Ὅσιος ὅτι ἐρχόταν πρὸς αὐτὸν πολὺ πλῆθος ἀνθρώ ...
περισσότερα...

Οἱ Ἅγιοι Θεόδουλος καὶ Ἀγαθόπους οἱ Μάρτυρες

Οἱ Ἅγιοι Μάρτυρες Θεόδουλος καὶ Ἀγαθόπους κατάγονταν ἀπὸ τὴ Θεσσαλονίκη καὶ μαρτύρησαν στὶς ἀρχὲς τοῦ διοκλητιάνειου διωγμοῦ ἐπὶ Καίσαρος Μαξιμιανοῦ (285 – 305 μ.Χ.) καὶ ἄρχοντος Φαυστίνου. Ὁ Θεόδουλος ἦταν ἀναγνώστης καὶ προερχόταν ἀπὸ ἐπιφανὴ οἰκογένεια. Οἱ ἀδελφοί του Καπίτων, Μητρόδωρος καὶ Φιλόστοργος, ἦταν εὐσεβέστατοι νέοι καὶ στὶς δύσκολες ὧρες ποὺ πέρασε ὁ Ἅγιος Θεόδουλος μετὰ τὴν σύλληψή του, στάθηκαν δίπλα του ἐνισχύοντάς τον. Στὸ Συναξάριό του ἀναφέρεται ὅτι λίγο πρὶν ἐξαπολυθεῖ ὁ ...
περισσότερα...

Ἡ Ἁγία Φερφούθη , ἡ ἀδελφή της καὶ ἡ δούλη αὐτῶν οἱ Μάρτυρες

Ἡ Ἁγία Μάρτυς Φερφούθη (ἢ Φερβούθη) ἔζησε κατὰ τὴν ἐποχὴ τοῦ Σαβωρίου, βασιλέως τῶν Περσῶν καὶ ἦταν ἀδελφὴ τοῦ Ἁγίου Συμεών, Ἐπισκόπου Περσίδος († 17 Ἀπριλίου), ὁ ὁποῖος μαρτύρησε στὴν Περσία μαζὶ μὲ ἄλλους Χριστιανούς. Μετὰ τὴν ἄθληση καὶ τὴν τελείωση τοῦ ἀδελφοῦ της Συμεών, ἐνῷ ἡσύχαζε σὲ οἴκημα μαζὶ μὲ τὴν ἀδελφή της καὶ τὴν δούλη της, δίδασκε αὐτοὺς ποὺ τὴν πλησίαζαν γιὰ τὴν πίστη στὸν Χριστό. Ὅμως οἱ Ἰουδαῖοι, ἐπειδὴ φθονοῦσαν τὴν Ἁγία, τὴν διέβαλαν ὅτι δῆθεν κατασκεύαζε θανατηφόρα δηλητ ...
περισσότερα...

Ὁ Ὅσιος Πόπλιος ὁ Αἰγύπτιος

Ὁ Ὅσιος Πόπλιος ἢ Πούπλιος κοιμήθηκε μὲ εἰρήνη. Δὲν ἔχουμε περισσότερες λεπτομέρειες γιὰ τὸν βίο τοῦ Ὁσίου.
περισσότερα...

Ὁ Ὅσιος Ζωσιμᾶς

Ὁ Ὅσιος Ζωσιμᾶς ἔζησε κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ αὐτοκράτορα Ἰουστινιανοῦ (527 – 565 μ.Χ.). Σύμφωνα μὲ τὸν βιογράφο του, Ἅγιο Σωφρόνιο, Ἀρχιεπίσκοπο Ἱεροσολύμων, ἀφιερώθηκε στὸν Θεὸ ἀπὸ παιδὶ καὶ ἀσκήθηκε σὲ ὅλα τὰ εἴδη τῶν ἀρετῶν. Περιῆλθε περὶ τοὺς χίλιους διακρινόμενους γιὰ τὴν ἀρετὴ τοὺς ἀσκητές, γιὰ νὰ διδαχθεῖ ἀπὸ τὴν σοφία καὶ τὴν ἀρετή τους καὶ ἐγκαταβίωσε σὲ μοναστήρι τῆς Παλαιστίνης. Πόθος του ἦταν νὰ ὑποτάξει τὴ σάρκα στὸ πνεῦμα. Ἔκανε ὑπακοὴ στοὺς γέροντες τῆς μονῆς καὶ μὲ μεγάλη χαρὰ ...
περισσότερα...

Οἱ Ὅσιοι Θεωνᾶς, Συμεὼν καὶ Φερβίνος

Οἱ Ὅσιοι Θεωνᾶς, Συμεὼν καὶ Φερβίνος ἢ Φορβίνος κοιμήθηκαν μὲ εἰρήνη. Δὲν ἔχουμε περισσότερες λεπτομέρειες γιὰ τὸν βίο τῶν Ὁσίων.
περισσότερα...

Ὁ Ἅγιος Ἰσίδωρος Ἐπίσκοπος Σεβίλλης

Ὁ Ἅγιος Ἰσίδωρος γεννήθηκε μεταξὺ τῶν ἐτῶν 565 – 570 μ.Χ. στὴν Καρθαγένη τῆς Ἱσπανίας, στὴν ὁποία ἡ οἰκογένειά του εἶχε καταφύγει ἐξαιτίας τοῦ διωγμοῦ τοῦ ἀρειανοῦ Γότθου βασιλέως Ἀγίλα (549 – 554 μ.Χ.). Ἀπὸ τὴν παιδική του ἡλικία ἔμεινε ὀρφανὸς ἀπὸ πατέρα καὶ ἀνατράφηκε ἀπὸ τοὺς μεγαλύτερους ἀδελφούς του Λέανδρο καὶ Φουλγέντιο καὶ τὴν ἀδελφή του Φλωρεντίνη. Ὁ ἀδελφός του, Λέανδρος, ποὺ ἦταν Ἐπίσκοπος Σεβίλλης, φρόντισε μὲ περισσὴ φροντίδα γιὰ τὴν μόρφωση τοῦ Ἁγίου. Ὅταν ἐνηλικιώθηκε, ἐργάσθη ...
περισσότερα...

Ὁ Ὅσιος Πλάτων

Ὁ Ὅσιος Πλάτων γεννήθηκε στὴν Κωνσταντινούπολη τὸ ἔτος 732 μ.Χ. ἀπὸ γονεῖς εὐγενεῖς, τὸν Σέργιο καὶ τὴν Εὐφημία, οἱ ὁποῖοι πέθαναν τὸ 746 μ.Χ. Σπούδασε καὶ ἔγινε νοτάριος στὸ βασιλικὸ ταμεῖο, ἀλλὰ γρήγορα ἐγκατέλειψε τὰ ἐγκόσμια καὶ κατέφυγε μὲ προτροπὴ τοῦ Ἀρχιμανδρίτη Θεοκτίστου στὴν μονὴ τῶν Συμβόλων τοῦ Ὀλύμπου, ὅπου ἔγινε μοναχός. Ἀργότερα ἦλθε στὴ Νίκαια, ἐκεῖ ὅπου συνῆλθε ἡ Ζ’ Οἰκουμενικὴ Σύνοδος καὶ στὴν συνέχεια μετέβη στὴν Κωνσταντινούπολη. Ἐκεῖ τοῦ πρότειναν νὰ γίνει Μητροπολίτης Ν ...
περισσότερα...

Ὁ Ὅσιος Ἰωσὴφ ὁ Πολύαθλος

Ὁ Ὅσιος Ἰωσὴφ ὁ Πολύαθλος ἔζησε κατὰ τὸν 14ο αἰώνα μ.Χ. Ὅταν κάποτε ἀσθένησε βαριὰ στράφηκε πρὸς τὸν Θεὸ μὲ προσευχὴ καὶ ἐμπιστοσύνη καὶ ὑποσχέθηκε ὅτι ἐὰν ὁ Κύριος τοῦ χάριζε τὴν ὑγεία του, αὐτὸς θὰ διακονοῦσε τοὺς ἀδελφοὺς τῆς μονῆς τῶν Σπηλαίων τοῦ Κιέβου μέχρι τὸ τέλος τῆς ζωῆς του. Ἀφοῦ γιατρεύτηκε, πῆγε στὸ μοναστήρι τῶν Σπηλαίων τοῦ Κιέβου καὶ ἐκάρη μοναχός. Ἐκεῖ ἄρχισε νὰ ἀσκεῖται διὰ τῆς νηστείας καὶ τῆς προσευχῆς καὶ νὰ διακονεῖ τοὺς ἀδελφούς του μὲ ἀνυπόκριτη ἀγάπη.Ὁ Ὅσιος Ἰωσὴφ κο ...
περισσότερα...

Ὁ Ὅσιος Ζωσιμᾶς ἐκ Ρωσίας

Ὁ Ὅσιος Ζωσιμᾶς τοῦ Βορμποζὸμ γεννήθηκε περὶ τὰ τέλη τοῦ 15ου αἰῶνος μ.Χ. στὴ Ρωσία. Ἀσκήτεψε θεοφιλῶς στὴ μονὴ τοῦ Κομὲλ καὶ στὴ νῆσο Βορμποζόμ, κοντὰ στὴ Λευκὴ λίμνη, ὅπου ἵδρυσε μοναστικὴ ἀδελφότητα καὶ ἀνήγειρε ναὸ ἀφιερωμένο στὸν Εὐαγγελισμὸ τῆς Θεοτόκου. Κοιμήθηκε μὲ εἰρήνη τὸ ἔτος 1550.
περισσότερα...

Ὁ Ἅγιος Θεωνᾶς Ἀρχιεπίσκοπος Θεσσαλονίκης

Ὁ Ἅγιος Θεωνᾶς Α’, μετέπειτα Ἀρχιεπίσκοπος Θεσσαλονίκης, μαθητὴς τοῦ Ἁγίου Ἰακώβου τοῦ Νεομάρτυρα, «τίνα μὲν εἶχε πατρίδα ἐπὶ τῇ γῇ, ἢ τίνας γονεῖς, ἢ μὲ ποῖον τρόπον ἐγένετο ἀρχιερεὺς τῆς Θεσσαλονίκης, ἀπὸ ἱστορίαν ἔγγραφον ἢ παραδοσίν τινα, δὲν ἐμάθομεν» μαρτυρεῖ ὁ Ἅγιος Νικόδημος ὁ Ἁγιορείτης, συγγραφέας τοῦ βίου τοῦ Ἁγίου. Μία παράδοση θέλει τὸν Ἅγιο Θεωνᾶ Μυτιληναῖο καὶ γι’ αὐτὸ πολλοὶ νεότεροι ἐρευνητὲς τὸν ἀποκαλοῦν Λέσβιο, εἴτε γιατί καταγόταν ἀπὸ τὴν Λέσβο, εἴτε γιατί παρέμεινε ἐκεῖ ...
περισσότερα...

Ὁ Ἅγιος Νικήτας ὁ Ἱερομάρτυρας ἐκ Σερρῶν

Ὁ Ἅγιος Ἱερομάρτυρας Νικήτας γεννήθηκε μεταξὺ τῶν ἐτῶν 1760 – 1770 καὶ καταγόταν ἀπὸ τὴν Ἤπειρο. Ἄλλοι συγγραφεῖς θεωροῦν ὅτι ὁ Ἅγιος καταγόταν ἀπὸ τὴν Τραπεζούντα τοῦ Πόντου καὶ μάλιστα ἀπὸ τὴν περιοχὴ τῶν Λαζῶν. Τὴν ἐκδοχὴ αὐτὴ στηρίζουν κυρίως στὴν Ἀκολουθία τῶν Ἁγιαννανιτῶν, ποὺ ἐγράφη τὸ 1840 – 1850 ἀπὸ τὸν μοναχὸ Ἰάκωβο τῆς Νέας Σκήτης καὶ στὴν ὁποία ἀναφέρεται ὅτι ὁ Ἅγιος καταγόταν ἀπὸ τὴν περιοχὴ τῶν Λαζῶν τοῦ Πόντου, καθὼς καὶ στὴ λειψανοθήκη τοῦ Ἁγίου ἐπὶ τῆς ὁποίας ἀναγράφεται «Τοῦ ...
περισσότερα...

Ὁ Ὅσιος Ἰωσήφ

Ὁ Ὅσιος Ἰωσὴφ ἔζησε κατὰ τὸν 14ο αἰῶνα μ.Χ. καὶ ἀσκήτεψε στὴ Λαύρα τῶν Σπηλαίων τοῦ Κιέβου, ὅπου διῆλθε τὸν βίο του μὲ νηστεία καὶ προσευχή. Κοιμήθηκε μὲ εἰρήνη καὶ ἐνταφιάσθηκε στὴ Λαύρα τῶν Σπηλαίων.
περισσότερα...

Σύναξις Ὑπεραγίας Θεοτόκου τῆς Γεροντίσσης

Ἡ ἱερὰ εἰκόνα τῆς Παναγίας τῆς «Γεροντίσσης» φυλάσσεται μὲ εὐλάβεια στὴ μονὴ Παντοκράτορος τοῦ Ἁγίου Ὄρους. Εἶναι ἀντίγραφο τῆς ψηφιδωτῆς εἰκόνος τῆς Παναγίας Γοργοεπηκόου, ποὺ βρισκόταν στὴ μονὴ Παντοκράτορος τῆς Κωνσταντινουπόλεως. Ἡ ἐπωνυμία «Γερόντισσα» ἀποδόθηκε ὕστερα ἀπὸ ἕνα θαῦμα τῆς Παναγίας. Τὴν ἐποχὴ κατὰ τὴν ὁποία ἐπιτελέσθηκε τὸ θαῦμα, ὁ ἡλικιωμένος ἡγούμενος ποὺ μετροῦσε τὶς τελευταῖες ὧρες τῆς ζωῆς του, ζήτησε νὰ κοινωνήσει τῶν Ἀχράντων Μυστηρίων. Γι’ αὐτὸ παρακάλεσε τὸν ἱερέα ...
περισσότερα...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;

Να γιατί ο νέος Πρωθυπουργός δε μπορεί να σώσει την Ελλάδα




XRIMANEWS.GRΒρισκόμαστε σε μία φάση της κρίσης που κάθε προσπάθεια ωραιοποίησης της κατάστασης που πραγματικά ισχύει μπορεί να αποβεί καταστροφική. Έτσι είναι πιο επιτακτικό από ποτέ καθένας να παραθέτει τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του με όσο πιο αντικειμενικό και ρεαλιστικό τρόπο μπορεί, αφήνοντας τα να 'μιλήσουν' μόνα τους και να δείξουν την κατεύθυνση προς την οποία κινείται η χώρα.

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ! ΑΣ ΤΗ ΔΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ !

Πλατεία Συντάγματος πριν απο λίγο - Αυτοκτόνησε άλλος ένας συμπολίτης μας



Πριν απο λίγα λεπτά ένας συμπολίτης μας , ένας αδελφός μας, ένα παιδί μας,κάποιος ενδεχομένως πατέρας μας , λίγα μέτρα απο τον "Ναό της Δημοκρατίας" έβαλε τέλος στη ζωή του μπροστά στα μάτια των έμβρόντητων περαστικών.

ΘΕΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ !


Ποιά ξενοδοχεία σας προσφέρουν την καλύτερη θέα στο...πιάτο;

Ημερομηνία: 04 Απριλίου 2012
Ποια ξενοδοχεια σας προσφερουν την καλυτερη θεα στο...πιατο;

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΤΕ ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ... ΛΑΔΩΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ;

Μ. Χρυσοχοΐδης: Δεχθείτε το στρατόπεδο και θα αστυνομεύω την πόλη σας!!!

 
Μ. Χρυσοχοΐδης: Δεχθείτε το στρατόπεδο και θα αστυνομεύω την πόλη σας!!!
Ως …ανταποδοτικό όφελος και όχι ως υποχρέωση του κράτους φαίνεται ότι αντιλαμβάνεται ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης την προστασία των πολιτών.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει όσα περιγράφονται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του με τον Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Αχαρνών, για την σχεδιαζόμενη εγκατάσταση Κέντρου Κράτησης Παράνομων μεταναστών στις αστυνομικές εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας. Σχέδιο με το οποίο διαφωνούν οι κάτοικοι της περιοχής.