Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΨΗΦIΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ Μ@#$%ΕΣ...

Διαβάστε τι έχετε να πληρώσετε από τον Ιούνιο και μετά...
Διαβάστε τι έχει σχεδιάσει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ...
Αν το ποσοστό των «ΣΑΠΙΩΝ» και των «ΔΙΑΛΥΜΕΝΩΝ» ξεπεράσει το 10% και των δυο μαζί... Καλλίτερα να δέσετε μια πέτρα στο λαιμό σας και να πάτε από τώρα για φουντάρισμα ή να τινάξετε τα καθυστερημένα μυαλά σας στον αέρα...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ...
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ...
ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!


Φανταστικές φωτογραφίες με ποτάμια!

Η ΑΝΑΛΗΨΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ   ΝΙΚ.   ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

10 απίθανοι σιδηροδρομικοί σταθμοί σε όλο τον κόσμο!


Αυτοί είναι μερικοί από τους πιο απίστευτους σιδηροδρομικούς σταθμούς στον κόσμο. Μερικοίι από αυτούς μοιάζουν με τα μουσεία, ενώ άλλοι είναι μοντέρνοι και όμορφοι. Αν χάσατε το τρένο σε κάποιον από αυτούς τους σταθμούς σίγουρα η αναμονή θα σας είναι πιο ευχάριστη! 

ΠΑΡΟΙΜΙΑΙ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΣΤ' 25-29 (ΣΕΙΡΑ ΟΜΙΛΙΩΝ)

ΟΜΙΛΙΑ   π.    ΤΙΜΟΘΕΟΥ

ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ !!! ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ;;; ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΕΙΠΕ ... ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!

Μάνος: Η χώρα να κυβερνηθεί άμεσα και αποτελεσματικά


Προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου μετώπου από τη Δράση, τη ΔΗΣΥ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ

Η Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να δημιουργηθεί ένα «νέο, μεγάλο, ενιαίο, φιλευρωπαϊκό και μεταρρυθμιστικό μέτωπο, από τη Δράση, τη ΔΗΣΥ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, που θα αντιπαρατεθεί ..στις δυνάμεις που, αρνούμενες

ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ !!! ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ !!! ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 10000 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙ Μ' ΑΥΤΟ ; ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΤΗ ... ΜΕΡΚΕΛ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα προκλητικά προνόμοια των Βο(υ)λευτών!!!


Είναι πολλά τα λεφτά...
Κομμουνιστές, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, ακροδεξιοί, ακροαριστεροί, όλοι βυθισμένοι στο βάζο με το μέλι.... Όλοι θέλουν να σώσουν την Ελλάδα, αλλά κανείς δε βγάζει άχνα για τις περικοπές των απολαβών τους.
Άλλοι λένε τα δίνουν για κοινοφελείς σκοπούς (υποτίθεται), άλλοι τα δίνουν στο κόμμα, ΚΑΝΕΙΣ δε λέει, όμως, να μειωθούν. Διαβάστε στο planet-greece πόσα θα λαμβάνουν μηνιαίως οι ιδεολόγοι πολιτικοί μας , όλων των παρατάξεων....

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΤΟ ΚΑΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ !!!

Κεραυνοί Αθωνικής Πολιτείας προς Ελλάδα: "Παραβιάσατε την συμφωνία πρόσδεσής μας"


Μια τελευταία ευκαιρία στο ελληνικό κράτος να αντιληφθεί ότι η πορεία σύγκρουσης με την Αθωνική Πολιτεία που έχει επιλέξει θα είναι ολέθρια για τον ίδιο τον Ελληνισμό, δίνεται από την ... απουσία κυβέρνησης!
Σήμερα, στην συνεδρίαση της Διπλής Σύναξης του Αγίου Όρους, που συζητείται το θέμα, οι ηγούμενοι 20 μονών αποφάσισαν να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία και αποφασίστηκε να μην ληφθεί απόφαση τώρα εκ του λόγου ότι δεν

ΨΑΛΛΟΥΝ Ο ΔΗΜ. ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜ. ΓΑΛΑΝΗΣ

ΘΕΙΑ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ...δεν τους βγήκε.... Δείτε παρακάτω πως τα γυρίζουν σιγά σιγά....





Ένα πακέτο με έξι σημαντικές αλλαγές στο μνημόνιο θα μπορούσε να πετύχει μια φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση στην Ελλάδα, όπως διαμηνύει η Τρόικα, αρκεί να σχηματιστεί γρήγορα και να κρατήσει τη χώρα στο «παιχνίδι». ....

...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ !!!


ΟΤΑΝ Η ... ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ !

Το αντίο του Spiegel στην Ακρόπολη


Αφιέρωμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel στην Ελλάδα και τους λόγους που πρέπει να αποχωρήσει από το ευρώ ...


Με τίτλο "Αντίο, Ακρόπολη" θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, γράφοντας στην πρώτη του σελίδα γιατί η Ελλάδα τώρα πρέπει να φύγει από το ευρώ.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ! ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

14 Μαΐου

Γεγονότα

1246: Ο Ερρίκος Γ' της Αγγλίας αιχμαλωτίζεται στη διάρκεια μάχης στη Γαλλία κι έτσι ο Σιμόν ντε Μοντφόρ γίνεται ντε φάκτο κυρίαρχος της Αγγλίας.
1509: Οι Γάλλοι νικούν τους Βενετούς στο Ανιαντέλο της βόρειας Ιταλίας.
1607: Οι πρώτοι άγγλοι έποικοι φτάνουν στο Νέο Κόσμο και εγκαθίστανται στην Τζέιμσταουν της Βιρτζίνια.
1643: Ο Λουδοβίκος ΙΔ' ανεβαίνει στον θρόνο της Γαλλίας, σε ηλικία τεσσάρων ετών, μετά το θάνατο του πατέρα του, Λουδοβίκου ΙΓ'.
1723: Η όπερα του Γκέοργκ Φρίντριχ Χέντελ «Φλάβιος, ο βασιλιάς των Λογγοβάρδων» κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο.

"ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ" ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!

Ξαναεκανε ρομπα τους Δημοσιογραφους η Χρυση Αυγή
Έξις δευτέρα φύσις

Ή για να γίνουμε πιο κατανοητοί στο αμερικανοθρεμμένο σινάφιyou can’t teach an old dog, new tricks”.

Η Χρυσή Αυγή μετά την καθιστή υποδοχή που επιφύλασσαν οι δημοσιογράφοι στο Προεδρικό Μέγαρο -ως απάντηση στο περιβόητο “εγέρθητι”- δημοσίευσε ανακοίνωση, με την οποία κάνει λόγο για μετατροπή του λειτουργήματος της δημοσιογραφίας σε… επικερδές επάγγελμα.

"ΩΔΙΝΕΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΚΕ ΜΥΝ" !!!

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο - Κορυφώνεται το πολιτικό θρίλερ - Κουβέλης: Θα συνεχιστεί η διαβούλευση


- Βγαινοντας ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε απλά ένα "δεν έκλεισε το θέμα
- Δυσφορία στους Ανεξάρτητους Έλληνες που δεν προσκλήθηκαν σε αυτή τη συνάντηση
- Τα περισσότερα σενάρια δείχνουν πως η χώρα οδεύει ολοταχώς σε νέες εκλογές

ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!

Πάτρα: Έφυγε απο τη ζωή ο Άμπετ Χασμάν - Δεν άντεξε την άνιση μάχη με το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του

Κοινωνία

Θλίψη στην Πάτρα απο το δυσάρεστο νέο

Πάτρα: Έφυγε απο τη ζωή ο Άμπετ Χασμάν - Δεν άντεξε την άνιση μάχη με το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του Θλίψη στην Πάτρα απο το δυσάρεστο νέο
Έφυγε πριν απο λίγη ώρα από τη ζωή ο γνωστός μαιευτήρας και δημοτικός Σύμβουλος της Πάτρας Άμπετ Χασμάν. Η μάχη με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε ήταν άνιση και ο γνωστός Πατρινός εξέπνευσε το μεσημέρι στην κλινική στην οποία νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.


Super Moon: Το συγκλονιστικό φαινόμενο με το γιγαντιαίο φεγγάρι ανά τον κόσμο! Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες...

Super Moon: Το συγκλονιστικο φαινομενο με το γιγαντιαιο φεγγαρι ανα τον κοσμο! Δειτε συγκλονιστικες φωτογραφιες...


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού - Έρχονται βροχές και καταιγίδες


Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εκδηλώνονται στις περισσότερες περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας.

Χειροτερεύει από το απόγευμα της Δευτέρας ο καιρός.

ΕΦΟΣΟΝ ΒΓΕΙ Ο ΑΘΕΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.




ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ . Ενημερώστε όσους ιερείς μπορείτε που ψηφίζουν με ελαφρά την καρδία στις εκλογές, και σε αυτούς που δεν ψηφίζουν ότι εφόσον ΒΓΕΙ Ο ΑΘΕΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Δείτε τις θέσεις του που δεν ακούγονται από τα κανάλια και τα ΜΜΕ αλλά μόνο το πρόσωπο του αντιμνημονιακού.

http://www.syriza.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=1853&Itemid=170
Το εκλογικό πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο.
(πατείστε εύρεση και βάλτε την λέξη ΕΚΚΛΗ και βρείτε ποιά η γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ για την εκκλησία).
ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ :
Να καταργηθεί το ειδικό καθεστώτος φορολογικής ασυλίας των οικονομικά ισχυρών παραγόντων, όπως των εφοπλιστών και της Εκκλησίας.
Να αξιοποιηθούν κτήρια ιδιοκτησίας του Δημοσίου, των Τραπεζών και της Εκκλησίας, να αναμορφωθούν κατάλληλα για να στεγαστούν οι άστεγοι.
Διεκδικούμε τον εκδημοκρατισμό του πολιτικού συστήματος. Την συνταγματική κατοχύρωση και προστασία των δημόσιων αγαθών (παιδεία, υγεία, περιβάλλον, πρόνοια) και της δημόσιας περιουσίας, τον χωρισμό κράτους και εκκλησίας,

(Αν αντέχετε πατείστε στην εύρεση ΜΕΤΑΝ για να δείτε την θέση του για τους λαθρομετανάστες , ΕΝΝΟΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ )

Περαστικά μας με τα χάλια που ψηφίσατε και με τα χάλια που πάτε να ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές άν του δώσετε μεγαλύτερη δύναμη.
Αγαπητέ συνέλληνα που πιθανόν είσαι στο συσίτιο της εκκλησίας (και πιθανόν αύριο να είμαι και εγώ , άν υπάρχει συσίτιο), όταν εσύ δίνεις την δύναμη στον άθεο ΣΥΡΙΖΑ και τους εχθρούς της ΕΛΛΑΔΟΣ να αποδυναμώσουν την εκκλησία που τρέφει τόσο εξαθλιωμένο λαό ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ?

ΚΟΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΨΗΦΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ! ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΙΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ Η ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ , ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ.

Ενας δρόμος

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ;;;

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΝΤΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ.




Σε συνέδριο που οργανώθηκε στην Φλωρεντία, ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ρομάνο Πρόντι, δήλωσε:
«Αν η Ελλάδα βγει από το Ευρώ και άλλες χώρες θα αρχίσουν να καταρρέουν ως χάρτινος πύργος, υπό τα χτυπήματα της κερδοσκοπίας».

Σύμφωνα με τον Πρόντι,... «η Ευρώπη γεννήθηκε με βάση την αλληλεγγύη, για να λαμβάνονται υπόψη τα προβλήματα όλων. Το να εγκαταλειφθεί η ενότητα είναι μια τεράστια οπισθοχώρηση".

«Η Ελλάδα αντιπροσωπεύει μόνο το 2% του ΑΕΠ της ζώνης του Ευρώ, σίγουρα πολύ λίγο.  
Αν όμως εξέλθει του κοινού νομίσματος, η κερδοσκοπία, αφού καταβροχθίσει την Αθήνα, θα συνεχίσει να πεινάει: θα φτάσει στην Πορτογαλία, στην Ισπανία και στην συνέχεια στην Ιταλία και στην Γαλλία», πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν.

Τέλος, σε ότι αφορά την προσωπική του εμπειρία ως επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών, ο Ρομάνο Πρόντι, αφού αναγνώρισε ότι «η Ελλάδα πρέπει να βάλει τάξη στα δημοσιονομικά της«, υπογράμμισε :

«Όντως η χώρα αυτή παραποίησε τα στοιχεία της δημόσιας οικονομίας της, αλλά και οι Γάλλοι με τους Γερμανούς το επέτρεψαν. Όταν ήμουν πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τους έλεγα ότι πρέπει να χτίσουμε ένα σύστημα ελέγχου. Και εκείνοι απαντούσαν: ούτε κατά διάνοια».

Πηγή

ΘΕΕ ΜΟΥ ! ΤΙ' ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ !!! ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε. ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ !!!

Επανέρχονται με ελληνικές σημαίες, οι Ισπανοί στις πλατείες





Νέα συγκέντρωση με ελληνικές σημαίες διοργανώνουν τώρα μέσω κοινωνικών διοκτύων οι Ισπανοί. Νωρίτερα η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι σήμερα το πρωί, έδιωξε μερικές εκατοντάδες διαδηλωτές,

ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ... ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥ !!! Ο π. ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ... ΚΟΛΛΥΒΑ ΤΟΥ ! ΑΣ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ... ΣΠΑΣΜΕΝΑ !!!

Απειλεί ΠΓΔΜ, Σερβία και Ελλάδα ο Ερντογάν!




Η περιοχή των Βαλκανίων έχει γίνει πολλάκις θέατρο πολεμικών συγκρούσεων και το ενδεχόμενο για ακόμα μία φορά να έχουμε ανάφλεξη στην περιοχή μας μόνο απίθανο δεν είναι όπως πρόσφατα σας ενημερώσαμε από το pentapostagma.gr με την αναβίωση τρομοκρατικών ομάδων στην περιοχή.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ... ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ !!!

Νέος γύρος διαβουλεύσεων σήμερα υπό τον Κάρολο Παπούλια - Δεν προσέρχεται ο Αλέξης Τσίπρας -Ύστατες προσπάθειες για σχηματισμό κυβέρνησης

Πολιτική

Στις 19:30 τη Δευτέρα υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Νέος γύρος διαβουλεύσεων σήμερα υπό τον Κάρολο Παπούλια -  Δεν προσέρχεται ο Αλέξης Τσίπρας -Ύστατες προσπάθειες για σχηματισμό κυβέρνησης Στις 19:30 τη Δευτέρα υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Άκαρπος απέβη ο χθεσινός πρώτος γύρος των επαφών των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και μια ακόμα ύστατη προσπάθεια θα γίνει σήμερα.

Η ... ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ !

ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 10000 € ! ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΕ ;;; ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ !!! ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ !!!

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Βγήκαν τα μαχαίρια για τους σταυρούς στη ΝΔ


Σφάζονται για την εκλογή στη Νέα Δημοκρατία.

Ο βουλευτής στην Κέρκυρα Στέφανος Γκίκας θα καταφύγει στο Εκλογοδικείο κατά του Νίκου Δένδια

Στο Εκλογοδικείο θα καταφύγει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Κέρκυρα Στέφανος Γκίκας, καθώς υποστηρίζει ότι κατά την καταμέτρηση των ψήφων υπερέχει σε σταυρούς έναντι του συνυποψηφίου του Νίκου Δένδια.

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ... ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ;;;;;;;;

Νέος γύρος διαβουλεύσεων σήμερα υπό τον Κάρολο Παπούλια - Δεν προσέρχεται ο Αλέξης Τσίπρας -Ύστατες προσπάθειες για σχηματισμό κυβέρνησης

Πολιτική

Στις 19:30 τη Δευτέρα υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Νέος γύρος διαβουλεύσεων σήμερα υπό τον Κάρολο Παπούλια -  Δεν προσέρχεται ο Αλέξης Τσίπρας -Ύστατες προσπάθειες για σχηματισμό κυβέρνησης Στις 19:30 τη Δευτέρα υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Άκαρπος απέβη ο χθεσινός πρώτος γύρος των επαφών των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και μια ακόμα ύστατη προσπάθεια θα γίνει σήμερα.
Ο  νέος κύκλος διαβουλεύσεων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα διεξαχθεί σήμερα. Στις 19:30 το απόγευμα της Δευτέρας,

Τ' ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ !!!

Βέλγιο: Η Ελλάδα χρειάζεται χρόνο και όχι συμβουλές

«Η Ελλάδα είναι μια ανεξάρτητη χώρα. Τα κόμματα πρέπει να σχηματίσουν μόνα τους κυβέρνηση. Εμείς, οι Ευρωπαίοι, πρέπει να αποφύγουμε να δώσουμε οποιαδήποτε συμβουλή», αναφέρει ο Βέλγος πρωθυπουργός Ελιο ντι Ρούπο σε συνέντευξή στη γερμανική εφημερίδα....

ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ;;; ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ !!!

Bloomberg: Κι όμως, η Ελλάδα έχει άσσους στο μανίκι

Ανάλυση του πρακτορείου Bloomberg για το “ελληνικό δράμα” αποκαλύπτει μια διαφορετική οπτική στη κρίση, διαπιστώνοντας ότι η «η Ελλάδα μπορεί να κρύβει έναν άσσο στο μανίκι της, αν ακούσει την απαίτηση του λαού να επαναδιαπραγματευθεί το μνημόνιο με την ΕΕ». Το κράτος χρωστά....

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

14 ΜΑΪΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ἰσίδωρος ὁ Μάρτυρας ἐν Χίῳ

Ὁ Ἅγιος Μάρτυς Ἰσίδωρος καταγόταν ἀπὸ τὴν Ἀλεξάνδρεια. Οἱ γονεῖς του ἦταν εἰδωλολάτρες. Ὑπηρέτησε στὸ ρωμαϊκὸ στρατὸ ἐπὶ βασιλέως Δεκίου (249 – 250 μ.Χ.) καὶ προήχθη στὸ ἀξίωμα τοῦ Ὀπτίωνος. Ὁ Ἅγιος εἶχε ἑλκυσθεῖ στὴν Χριστιανικὴ πίστη κατὰ τὸ τελευταῖο του ταξίδι ἀπὸ ἄλλους Χριστιανοὺς ποὺ ὑπηρετοῦσαν μαζί του στὴ ναυτικὴ στρατιωτικὴ δύναμη. Ὅταν ἦλθε στὴ Χίο ὁ Κεντυρίων Ἰούλιος τὸν διέβαλε ἀναφέροντας στὸ ναύαρχο Νουμέριο ὅτι ἦταν Χριστιανὸς καὶ ἀρνιόταν νὰ προσφέρει θυσία στοὺς θεούς. Τότε ...
περισσότερα...

ΠΡΟΣΟΧΗ ... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΟΣ !!!

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Δεν είναι "Απίστευτο παιχνίδι του μυαλού" αλλά νέος κακόβουλος ιός


Προσοχή, ένας νέος κακόβουλος ιός έχει κάνει εδώ και λίγες ώρες την εμφάνισή του στο Facebook.

Πρόκειται για μια «είδηση» που φέρονται να ποστάρουν στους φίλους τους οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου, η οποία αναφέρει: ...
"Απίστευτο παιχνίδι του μυαλού!
Επίσημες έρευνες απέδειξαν πως μόνο το 3% των ανθρώπων που είδαν την φωτογραφία κατάφεραν να δουν αμέσως την οφθαλμαπάτη. Οι υπόλοιποι, είδαν απλά μια όμορφη κοπέλα. Ανοίξτε την φωτογραφία, και εστιάστε στο κέντρο της για 30 δευτερόλεπτα. Θα δείτε να εμφανίζεται κάτι που θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα!!!"

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΜΕ ΤΟ "ΕΓΕΡΘΗΤΕ", ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ! ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΩΝ !!!

Στο πάτωμα και με ψηλά τα χέρια υποδέχτηκαν οι δημοσιογράφοι τον Μιχαλολιάκο στο Προεδρικό (update)


Διαβάστε τι ζήτησε από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας....

ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος 
Περίπου δέκα λεπτά κράτησε η συνάντηση του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αμέσως μετά ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου.

ΚΑΤΕΒΑ ΠΟΥΤΙΝ ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ! ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ !!!

Δραματικές εξελίξεις στο Άγιον Όρος: Ανακηρύσσεται ανεξάρτητο & καλεί ... Ρωσία!


Πολύ άσχημα εξελίσσεται για την Ελλάδα ένα άλλο μέτωπο, στο οποίο μέσα στην τρικυμία των ημερών δεν έχει δοθεί η πρέπουσα προσοχή:

Για πρώτη φορά από την απελευθέρωση της Μακεδόνιας τίθεται θέμα απόσχισης του Αγίου Όρους από τον εθνικό κορμό!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΡΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ;;; ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!

Τρόικα: Εαν τα βρείτε, αλλάζουμε το μνημόνιο


Παράθυρο για επαναδιαπραγμάτευση με 6 αλλαγές ανοίγει η τρόικα.

Συμφωνία με την τρόικα για ένα πακέτο με έξι σημαντικές αλλαγές στο μνημόνιο θα μπορούσε να πετύχει μια φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση στην Ελλάδα, αρκεί να σχηματιστεί γρήγορα και να κρατήσει τη χώρα στο παιχνίδι.