Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟΣ ... ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" !!!

ΠαΣοΚ: Επικίνδυνες και αντιλαϊκές οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ...

Νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το ΠαΣοΚ μέσω της εκπροσώπου Τύπου Φώφης Γεννηματά, η οποία χαρακτήρισε «αντιλαϊκές και επικίνδυνες» τις προτάσεις του. «Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει πει ότι θα δεσμεύσει τις καταθέσεις, ότι θα βάλει...

ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ... ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ... ΠΑΓΚΑΛΟΣ !!!


Πάγκαλος μαινόμενος...κατά Τσίπρα και ψηφοφόρων
Εκτελέσεις φοβάται ο Πάγκαλος αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει το 25% ...ευτυχώς ακόμα δεν ανακάλυψε ο Τσίπρας ως νέος και σέξι ( όπως γράφει και το reuters ) μπορεί να ξεμυαλίσει και τις γυναίκες σας η τις κόρες σας ! Δείτε τι είπε το άτομο :Μιλώντας στον...
ΣΚΑΙ, ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε το κ. Τσίπρα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για αυθαιρεσία και υπεροψία έναντι των αντιπάλων τους «από το ύψος του 16%» και διερωτήθη αν αρχίσουν τις εκτελέσεις μόλις το ποσοστό του κόμματος τους φθάσει το 25%.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

18 Μαΐου

Γιορτάζουν:

Γεγονότα

1821: Ο Νικηταράς νικάει τους Τούρκους στα Δολιανά Κυνουρίας. Από τη μάχη αυτή ο γενναίος οπλαρχηγός θα μείνει στην Ιστορία ως «Τουρκοφάγος». Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, μετά τη μάχη δεν μπορούσαν να του ξεκολλήσουν το σπαθί από το χέρι!
1828: Ο Τούρκος διοικητής των Χανίων Μουσταφά Πασάς, με 8.000 πεζούς και 300 ιππείς, προσβάλλει το Φραγκοκάστελλο Χανίων, το οποίο υπερασπίζουν οι Ηπειρώτες οπλαρχηγοί Χατζημιχάλης Νταλιάνης και Κυριακούλης Αργυροκαστρίτης, με 600 Κρήτες επαναστάτες. Στη μάχη πέφτουν ηρωικώς οι περισσότεροι υπερασπιστές, μεταξύ των οποίων και οι δύο οπλαρχηγοί.

ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ, Η ΦΙΜΩΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ... ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ !!!

Μητροπολίτης Πειραιώς: «Επιχειρείται η φίμωσις μου»

 seraf
Του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ

Υπείκων εις τον σωτηριώδη λόγο του ενσαρκωθέντος Κυρίου ότι τα μέλη του σώματός Του πρέπει να είναι το άλας της γης και το φως του κόσμου και η βίοτή τους να αποδεικνύει καθημερινώς τον συντονισμό της προς την Ευαγγελική αλήθεια ως «πόλις επάνω όρους κειμένη» (Ματθ. 5:13-14) χρεωστώ ως ποιμένας της Εκκλησίας να γνωστοποιώ τα κατ’ εμέ εις τους διακονουμένους υπό της αναξιότητός μου.

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ... ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΗΛΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής προς τους συναδέλφους του ΛΑ.Ο.Σ. "Αδειάστε μας τη γωνιά..."

Πολιτική

Ο πρώτος κοινοβουλευτικός ... τσαμπουκάς!

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής προς τους συναδέλφους του ΛΑ.Ο.Σ. "Αδειάστε μας τη γωνιά..." Ο πρώτος κοινοβουλευτικός ... τσαμπουκάς!
Μια πρώτη γεύση από τη... διαλεκτική των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είχαν την ευκαιρία να πάρουν οι υπάλληλοι της Βουλής, όταν οι πρώτοι λίγο έλειψε να πετάξουν στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου όσους βρήκαν ακόμα εγκατεστημένους στα γραφεία που τους αναλογούν. Συγκεκριμένα, το προεδρείο της Βουλής είχε αποφασίσει να παραχωρήσει στη Χρυσή Αυγή τα γραφεία που στην προηγούμενη περίοδο άνηκαν στον ΛΑΟΣ.

Λίγες γραμμές για τον Ιορδανό μετανάστη

Απόψεις
&Σχόλια

Του Ζώη Μαρίνου

Λίγες γραμμές για τον Ιορδανό μετανάστη Του Ζώη Μαρίνου
Η Ιστορία, λένε οι ιστορικοί, γράφεται μακριά από συναισθηματισμούς και συγκινήσεις. Είναι αναγκαία η χρονική απόσταση ώστε να δει κανείς με καθαρό μάτι τα γεγονότα, τις πράξεις, τις συμπεριφορές. Και ανεπηρέαστος να κρίνει.
Κατά μια άλλη εκδοχή την Ιστορία την γνωρίζουν καλύτερα εκείνοι που την ζουν και έχουν άμεση γνώση των πραγμάτων, χωρίς την μεσολάβηση και την αξιολογική κρίση του ιστορικού ερευνητή.

ΕΔΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ !... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΥΣ ... ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ !!!

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πέταξαν έξω άρον-άρον Γερμανό δημοσιογράφο της Bild!!!

Πολιτική

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν την συνάντηση του Προέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου με τον Αλέξη Τσίπρα

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πέταξαν έξω άρον-άρον Γερμανό δημοσιογράφο της Bild!!! Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν την συνάντηση του Προέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου με τον Αλέξη Τσίπρα
Πρωτοφανές επεισόδιο έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όταν στελέχη του κόμματος σύμφωνα με πληροφορίες πέταξαν έξω άρον-άρον Γερμανό δημοσιογράφο της Bild. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με το real.gr έπιασαν στην κυριολεξία από τον σβέρκο Γερμανό δημοσιογράφο της Bild ο οποίος το «έπαιζε» σύμβουλος του Σουλτς και τον πέταξαν έξω από την αίθουσα.

ΚΙ' ΕΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

Απίστευτο: Η Μέρκελ ζητά μαζί με τις εκλογές να γίνει και δημοψήφισμα για το ευρώ

Πολιτική

Το ζήτησε απο τον Πικραμένο

Απίστευτο: Η Μέρκελ ζητά μαζί με τις εκλογές να γίνει και δημοψήφισμα για το ευρώ  Το ζήτησε απο τον Πικραμένο

Την διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ελλάδα ζήτησε η  Άγκελα Μέρκελ στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Δημήτρη Τσιόδρα η Μέρκελ μετέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σκέψεις για τη διενέργεια δημοψηφίσματος παράλληλα με τις εκλογές, με το ερώτημα κατά πόσον επιθυμούν οι Έλληνες πολίτες την παραμονή στην ευρωζώνη.


Κοιλάδα Jiuzhai: Δεν θα το πιστεύετε ότι υπάρχει τέτοιο σημείο στον κόσμο!

Κοιλαδα Jiuzhai: Δεν θα το πιστευετε οτι υπαρχει τετοιο σημειο στον κοσμο!
Η κοιλάδα Jiuzhai -γνωστή και ως Jiuzhaigou (σ.σ. «Κοιλάδα των Εννέα Χωριών» στα Κινέζικα)- είναι ένα εντυπωσιακό εθνικό πάρκο που βρίσκεται στην οροσειρά Min Shan, στη νοτιοδυτική Κίνα.
Αποτελείται από πολύχρωμα δάση, θεαματικούς καταρράκτες, τιρκουάζ λίμνες και σπάνια είδη πτηνών.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

18 ΜΑΪΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Πέτρος, Διονύσιος, Ἀνδρέας, Παῦλος, Χριστίνα, Ἡράκλειος, Παυλίνος καὶ Βενέδιμος οἱ Μάρτυρες

Οἱ Ἅγιοι Μάρτυρες Πέτρος, Διονυσία, Ἀνδρέας, Παῦλος, Χριστίνα, Ἡράκλειος, Παυλίνος καὶ Βενέδιμος, μαρτύρησαν κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ αὐτοκράτορος Δεκίου (249 – 251 μ.Χ.). Ὁ Πέτρος καταγόταν ἀπὸ τὴ Λάμψακο καί, ὅταν τὸν ὁδήγησαν μπροστὰ στὸν ἄρχοντα τῆς Ἀβύδου, Δέκιο, γιὰ νὰ θυσιάσει στὴν Ἀφροδίτη, ἐκεῖνος ἀντίθετα, ὁμολόγησε μὲ παρρησία τὸν Χριστό. Τότε βασανίσθηκε σκληρὰ καὶ τελικὰ παραδόθηκε στὸν δήμιο. Ὁ Παῦλος καὶ ὁ Ἀνδρέας κατάγονταν ἀπὸ τὴν Μεσοποταμία καὶ συνυπηρετοῦσαν στὸ στρατὸ τοῦ Δε ...
περισσότερα...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ... ΑΘΕΟΣ !!! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ !!! ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ !!!

Ο ελάχιστος σεβασμός, δεν βλάπτει κ. Τσίπρα
O Αλέξης Τσίπρας, στη σημερινή ορκωμοσία στη Βουλή αρνήθηκε να φιλήσει τον Σταυρό όταν του προτάθηκε, σνομπάροντας ακόμα και τον συμβολισμό τόσο του Ιερού Συμβόλου, όσο και της στιγμής.

Φυσικά, είναι ελεύθερος να το κάνει.

ΟΜΟΡΦΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ !!!


Ιδού η σαύρα που θα θέλαμε να έχουμε για κατοικίδιο!

Ιδου η σαυρα που θα θελαμε να εχουμε για κατοικιδιο!
Η σαύρα Agama mwanzae αποτελεί ένα ιδιαίτερα σπάνιο είδος ερπετών που ανήκει στην οικογένεια Agamidae και ζει στην Τανζανία, τη Ρουάντα και την Κένυα. Βασικό χαρακτηριστικό του αρσενικού είναι το μπλε-κόκκινο χρώμα του σώματος...

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

Τι συνέβη χθες Πέμπτη στην Πάτρα και την Αχαΐα

Κοινωνία

Η ειδησεογραφία όπως την κατέγραψε το thebest.gr

Τι συνέβη χθες Πέμπτη στην Πάτρα και την Αχαΐα Η ειδησεογραφία όπως την κατέγραψε το thebest.gr

ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ... ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Μας έχουν ξεγράψει - Σχεδόν όλοι μας στέλνουν στη δραχμή


- “Κομμένες” οι επαφές μέχρι να σχηματιστεί κυβέρνηση
- “Κουρεμένες” δόσεις και τα έσοδα στο ναδίρ
- “Τεχνικές προετοιμασίες” του ΔΝΤ για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ
- Κεντρικό θέμα η Ελλάδα και στη σύνοδο G8

Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΗΟ !!!

Μιχαλολιάκος: «Σταματήστε την παραμύθα, δεν πλάκωσε κανέναν το άρμα στο Πολυτεχνείο» (VIDEO)


«Καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο» λέει ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής αναφερόμενος στα όσα έγιναν το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου στο Πολυτεχνείο.


Φρένο στο «παράνομο download»

«Stop» στο παράνομο διαδικτυακό «κατέβασμα» ταινιών, τραγουδιών ή άλλων ψηφιακών αρχείων, βάζει δικαστική απόφαση.

ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΝΗΨΕΩΣ

ΟΜΙΛΙΑ    π.   ΕΦΡΑΙΜ   ΦΙΛΟΘΕΪΤΟΥ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΝΕ ! ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΝΩ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ... ΠΟΝΟ !!!

Ο οδηγός του τανκ του Πολυτεχνείου απαντά στον Μιχαλολιάκο


Δείτε τι απαντά ο οδηγός του τανκ...

στους ισχυρισμούς του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου για το Πολυτεχνείο

Ο οδηγός του τανκ του Πολυτεχνείου, Α. Σκευοφύλαξ απαντά στο αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο για τα όσα δήλωσε σχετικά με το Πολυτεχνείο στην εκπομπή "Παρέμβαση" του Alpha.
Ανακαλύφθηκε μινωική έπαυλη 4000 ετών, με 40 δωμάτια δίπλα στη θάλασσα!
Ηταν ένα δημόσιο κτίριο, διοικητικού και τελετουργικού χαρακτήρα, ήταν η κατοικία ενός αρχιερέα ή ήταν απλώς μία έπαυλη; Η μελέτη των στοιχείων, που έχουν συγκεντρωθεί για το μινωικό μέγαρο στο Νίρου Χάνι έξω από το Ηράκλειο της Κρήτης

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ (ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΑ ... 10000 €

Πάτρα: Είδος πολυτελείας τα φάρμακα - Τεφτέρια και στα φαρμακεία- Από 23 Μαΐου ξανακόβεται η πίστωση

Κοινωνία

Σε φαρμακεία της περιοχής υπάρχουν οφειλές ακόμα για για τα ποσά της ...συμμετοχής

Πάτρα: Είδος πολυτελείας τα φάρμακα - Τεφτέρια και στα φαρμακεία- Από 23 Μαΐου ξανακόβεται η πίστωση  Σε φαρμακεία της περιοχής υπάρχουν οφειλές ακόμα για για τα ποσά της ...συμμετοχής
Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι τα φάρμακα πλέον αποτελούν είδος πολυτελείας. Οι φαρμακοποιοί και της Αχαΐας αναμένεται να εναρμονιστούν με την απόφαση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και ξανακόψουν την επί πιστώσει χορήγηση των φαρμάκων, από τις 23 Μαΐου, στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, σε μια εποχή όπου μεγάλη μερίδα του πληθυσμού δυσκολεύεται να τα προμηθευτεί, έτσι κι αλλιώς,γιατί δεν μπορεί να καλύψει ούτε το κόστος συμμετοχής...

7 Έλληνες συγγραφείς μιλούν για την έμπνευση


Άλλοι τη βιώνουν σαν μια ξαφνική αναλαμπή που ζητά παρορμητικά να βρει έκφραση, άλλοι σαν μια δημιουργική σύλληψη που τους απορροφά γλυκά, ξεκόβοντάς τους από τους άλλους.

ΑΠ' Τ' ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ !!!

Σε ισχύ το νέο πειθαρχικό για τους δημοσίους υπαλλήλους


Διαβάστε τι προβλέπει το νέο πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων.


Αυστηρές ποινές για επίορκους δημοσίους λειτουργούς και αλλαγή της σύνθεσης των συμβουλίων

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ... ΤΙΠΟΤΑ !!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΛΙΓΗ ΣΥΝΤΑΞΗ !!!

Δουλειά και μετά τα 70 βλέπει η Eurostat


Έρευνα της Eurostat συσχετίζει το προσδόκιμο ζωής με πιθανή αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης.

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την Ελλάδα

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ! ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ !!!

ΔΝΤ: Καμία επαφή με Ελλάδα μέχρι τις εκλογές


Διαβάστε τι ανακοίνωσε ο Ντέιβιντ Χόουλεϊ, εκπρόσωπος του ΔΝΤ για την Ελλάδα και τις ερχόμενες εκλογές.

Τι είπε για τη χρηματοδότηση της χώρας μας

Την αναστολή των επαφών του με την Ελλάδα μέχρι το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, μετά την εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου, ανακοίνωσε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).

ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ... ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ! ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ !!! ΑΜΑΝ ΠΙΑ ! ΟΛΟ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ !!!

Δύο στελέχη του ΛΑΟΣ προσχώρησαν στη Νέα Δημοκρατία


Ο κ. Κύρτσος νωρίτερα το είχε πει ότι είναι πιθανό μέλη του ΛΑΟΣ να προσχωρήσουν στη Νέα Δημοκρατία.

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη ότι δεν μπορεί να προδώσει τους 200.000 ψηφοφόρους, δήλωση που εκλήφθηκε ως απομάκρυνση απο τη

ΚΑΙΡΟΣ

Βροχές και κρύο και το Σάββατο!


Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες και το Σάββατο.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες και ύφεση από το απόγευμα.