Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ανοικτή επιστολή προς τους βουλευτές και πολιτευτές του δικομματισμού!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Καθημερινά βλέπουμε στα βοθρο-κάναλα των μεγαλοκαναλαρχοεργολάβων να... φιλοξενούνται εκπρόσωποι του δικομματισμού οι οποίοι με την αβάντα των δημοσιοκάφρων (άραγε πόσοι από αυτούς είναι στο ημερολόγιο του κ. Τσοχατζόπουλου) προσπαθούν να

ΨΑΛΛΕΙ Ο ΑΘΑΝ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

ΔΙΑΦΟΡΟΙ    ΥΜΝΟΙ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΡΑΣΙ !!!


Τόση πρεμούρα για το …καλό μας; Κάποιο λάκκο έχει η φάβα!…

Γράφει ο Μαγια


Ανεβάζει στροφές η πεμπτοφαλλαγγίτικη μαύρη προπαγάνδα της Διαπλοκής και της Τρόικας για την κατατρομοκράτηση και τον αναίσχυντο εκβιασμό του λαού, τον οποίο επιμένουν να εκλαμβάνουν ως διανοητικά καθυστερημένο!
Μην παρασύρεστε. Δεν τους έχει πιάσει ομαδικά ο πόνος, μήπως δεν συμμορφωθούμε προς τας υποδείξεις, βγούμε από το ευρώ και δεν αντέξουμε τόσο μεγάλο κακό. Δεν είναι ούτε φιλεύσπλαχνοι, ούτε ανιδιοτελείς. Τόση πρεμούρα για το …

Φωτογραφίες από την Αμιέν όπου βρίσκεται η τιμία κεφαλή του Αγ.Ιωαννή του Προδρόμου





Amiens10.JPG

Amiens28.JPG
Περισσότερες φωτογραφίες από την Αμιεν όπου βρίσκεται η τιμία κεφαλή του Αγ.Ιωάννου του Προδρόμου ΕΔΩ

Πού βρίσκεται σήμερα το κεφάλι του Αγ.Ιωάννη του Προδρόμου;

Η σώζουσα πίστη




Χριστάκης Ευσταθίου, (Θεολόγος).
«εγώ και ο Πατήρ εν εσμέν»
Η αλήθεια της πίστεως κρατήθηκε ανόθευτη μέσα από τους αγώνες που διεξήγαγαν μεγάλες μορφές της Εκκλησίας, η οποία για τη μεγάλη προσφορά τους θέλει να τους τιμά και να τους μνημονεύει. Έτσι, την τελευταία Κυριακή πριν από τη μεγάλη εορτή της Πεντηκοστής, αποδίδεται τιμή στους 318 θεοφόρους Πατέρες που λάμπρυναν με την παρουσία τους την Α΄ Οικουμενική Σύνοδο που συγκλήθηκε στη Νίκαια το 325 μ.Χ.

ΠΕΡΙ ΚΛΗΡΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ   ΔΗΜ.   ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Το ευρώ επινοήθηκε για να δημιουργηθεί οικονομική κρίση στην Ευρώπη




Πλέον μπορούμε να δούμε την αλήθεια πίσω από την περιβόητη ευρωπαϊκή οικονομική ολοκλήρωση: η δημιουργία της ζώνης του ευρώ είχε ως αποκλειστικό στόχο την πρόκληση ανεξέλεγκτης ευρωπαϊκής οικονομικής κρίσης.

Υπό τα γεγονότα των ημερών μας, η οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση του οικοδομήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η τεράστια κρίση του ευρώ ίσως οδηγήσει στον μετασχηματισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μία ομοσπονδιακή Ευρώπη.

Προσευχή με υψωμένο το νου!(Αγ. Ιω. του Χρυσοστόμου)




1. «Ο ήλιος είναι φανερός, βρίσκεται μπροστά σ’ όλους και δεν χρειάζεται να τον αναζητούμε. Αν όμως κατεβούμε κάπου μέσα στη γη, κι αν όλα τ’ αναποδογυρίσουμε, θα χρειαστούμε πολύ κόπο για να δούμε τον ήλιο.
 Έτσι λοιπόν κι εδώ. Αν θάπτουμε τον εαυτό μας στο βυθό των πονηρών επιθυμιών, μέσα στο σκοτάδι των παθών και των βιοτικών πραγμάτων, μόλις και μετά βίας μπορούμε να δούμε και να σηκώσουμε το κεφάλι!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

26 Μαΐου

Γιορτάζουν:
 
Γεγονότα
1770: Λήγει άδοξα η επαναστατική προσπάθεια των Ορλόφ και των Ελλήνων της Πελοποννήσου. (Ορλοφικά)
1828: Ένας παράξενος νεαρός ονόματι Κάσπαρ Χάουζερ περιπλανάται σε δρόμο της Νυρεμβέργης. Η ιστορία του, που αποτελεί έως σήμερα ένα άλυτο μυστήριο, θα αποτελέσει αντικείμενο της λογοτεχνίας.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΟΝ !!! Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ !!!

"Είμαστε η μόνη δύναμη που μπορούμε να κρατήσουμε όρθια την πατρίδα"

Ενότητα - αγώνας - αναγέννηση, είναι το μήνυμα που έστειλε ο κ. Αντώνης Σαμαρά ξεκινώντας την Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ. Απευθυνόμενος στους νεοδημοκράτες είπε ότι «υπάρχουν στιγμές στη ζωή μίας παράταξης...

ΠΑΡΟΙΜ. ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ Η' 1-3 (ΣΕΙΡΑ ΟΜΙΛΙΩΝ)

ΟΜΙΛΙΑ   π.   ΤΙΜΟΘΕΟΥ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΚΡΙΜΑ !!! ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ... ΚΑΤΙ ΘΑΛΕΓΕΣ !!!!

« Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση» 

Από το επιμελητήριο της Κορίνθου, ο Ευ. Βενιζέλος σε ομιλία του, έκανε επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. « Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι έτοιμο να γίνει το συμπλήρωμα ή η τσόντα του ενός και... του άλλου» ενέφερε ο Βενιζέλος. «Κυβέρνηση χωρίς ΠΑΣΟΚ στις 18 Ιουνίου δεν μπορεί να υπάρξει. Στη νέα κυβέρνηση στις....

«Αυτοί που βύθισαν την Ελλάδα οδηγούν σε νέους διχασμούς»

Σε σκληρό και αυστηρό τόνο απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή επίθεση εναντίον του κόμματος, από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μίλησε το πρωί από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης της ΝΔ. «Αυτοί που βύθισαν την....

ΑΝΑΚΑΛΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ

ΜΕΤΑ   ΤΟΝ   ΣΑΛΟ   ΠΟΥ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ,   ΥΣΤΕΡΑ   ΑΠΟ   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ   ΠΟΥ   ΔΙΕΡΕΥΣΕ   ΣΤΟ   ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ   ΟΤΙ,   ΤΟ   ΚΟΜΜΑ   "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ   ΞΑΝΑ"   ΤΟΥ   κ.   ΘΑΝΟΥ   ΤΖΗΜΕΡΟΥ   ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΟΡΓΑΝΩΣΗ   ΤΩΝ   "ΜΑΡΤΥΡΩΝ   ΤΟΥ   ΙΕΧΩΒΑ",   ΚΑΙ   ΑΦΟΥ   ΔΕΧΘΗΚΑ    ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ   ΤΗΝ   ΔΙΑΨΕΥΣΗ   ΤΟΥ   κ.   ΤΖΗΜΕΡΟΥ,   ΟΤΙ   Η   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ   ΔΕΝ   ΕΥΣΤΑΘΕΙ,   ΜΕ   ΠΟΛΛΗ   ΧΑΡΑ   ΔΗΛΩΝΩ   ΟΤΙ   ΕΠΕΣΑ   ΘΥΜΑ   ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ !   ΠΑΡΑΚΑΛΩ   ΠΡΟΣ    ΤΟΥΤΟ,   ΟΣΟΥΣ   ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑΝ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΔΙΚΗ   ΜΟΥ   ΑΝΑΡΤΗΣΗ,   ΝΟΜΙΜΩΣ   ΝΑ   ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ!   
 π.   ΤΙΜΟΘΕΟΣ  

«Καταιγίδα» φόρων προσεχώς
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε διαφορετικά ειδοποιητήρια, που αντιστοιχούν σε φόρους και εισφορές που θα πρέπει να πληρωθούν μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα, άρχισαν να αποστέλλονται στους υπόχρεους – φορολογούμενους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών. Ο κ. Γιώργος Ζανιάς, αν...

ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ, ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ !!! ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ;;;

Ελληνική "εισβολή" στο Facebook της Κριστίν Λαγκάρντ

Κοινωνία

Εκατοντάδες επικριτικά σχόλια

26/05/2012 14:30
Ελληνική "εισβολή" στο Facebook της Κριστίν Λαγκάρντ Εκατοντάδες επικριτικά σχόλια
Την επίθεση των ελλήνων χρηστών του facebook προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις της σιδηράς κυρίας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που σε χθεσινή της συνένετυξη δεν δίστασε να πει πως λυπάται περισσότερο τα φτωχά παιδιά της Αφρικής από τους Έλληνες. Εκατοντάδες Έλληνες εντόπισαν την προσωπική σελίδα της κυρίας Λαγκάρντ στο facebook και την "έλουσαν" με σχόλια που κινούνται μερικές φορές και πέραν του καθωσπρεπισμού.

Hotel de Ventome: Αυτό είναι το ξενοδοχείο που έκλεψε τις εντυπώσεις μας στο Παρίσι…

Hotel de Ventome:  Αυτο ειναι το ξενοδοχειο που εκλεψε τις εντυπωσεις μας στο Παρισι…
Το Παρίσι φημίζεται για την ερωτική του διάθεση, την εκλεπτυσμένη κουζίνα του, τα επιβλητικά του μνημεία, την κουλτούρα του... Έτσι, ένα ταξίδι εκεί είναι εγγυημένα εκλεκτή εμπειρία, ειδικά όταν η διαμονή φυσικά είναι αντίστοιχου βεληνεκούς!

ΤΙ ΩΡΑΙΑ !!! ΒΓΑΛΤΕ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ !!!

300δισ. ευρώ θα έχαναν οι Ευρωπαίοι από πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη - Και αυτό θα ήταν μόνο η αρχή

Οικονομία

Μεγαλύτερες απώλειες για Γαλλία και Γερμανία

300δισ. ευρώ θα έχαναν οι Ευρωπαίοι από πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη - Και αυτό θα ήταν μόνο η αρχή  Μεγαλύτερες απώλειες για Γαλλία και Γερμανία
Στα 300 δισ. ευρώ (303,2 δισ. ευρώ για την ακρίβεια) υπολογίζει η Nomura International το άμεσο κόστος από ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 24 Μαΐου 2012, με την Γερμανία και τη Γαλλία να εμφανίζονται περισσότερο εκτεθειμένες από κάθε άλλη χώρα της Ευρωζώνης.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

alexandroupoleos




Αλεξανδρουπόλεως:''Θα νικήσουμε την κρίση, δεν είμαστε βουτυρόπαιδα''

Από τους ιεράρχες που ζουν μέσα στην κοινωνία, που σκέφτονται και πράττουν δημιουργικά, που είναι κοντά στη νέα γενιά που αγωνίζεται για να υπάρχουν ιδρύματα που αναπτύσσουν ουσιαστικό έργο είναι ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, τον οποίο συναντήσαμε και μιλήσαμε για το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας τώρα που η κρίση βαθαίνει, η ανεργία καλπάζει και οι άνθρωποι βρίσκονται σε αδιέξοδο ψάχνοντας ένα απάνεμο λιμάνι για την ψυχή τους αρχικά και την οικονομική στήριξη σε βασικές τους ανάγκες.

Η επίθεση του αετού


Tην απεγνωσμένη προσπάθεια ενός μικρού ελαφιού να ξεφύγει από τα νύχια αετού κατέγραψε ένας 30χρονος φωτογράφος στη Σλοβακία.
Διαβάστε τι έγινε τελικά
Την άγρια ομορφιά της φύσης κατάφερε να αιχμαλωτίσει ο φωτογράφος Milan Krasula στη Σλοβακία, κατά τη διάρκεια του ετήσιου κυνηγιού με τη συμμετοχή αετών στη Σλοβακία.

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ... "Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΩ"


. Αλήθεια ή ψέμματα; Η ιστορία μίας από τις ιερόδουλες που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο αποτελεί γροθιά στο στομάχι για τον κάθε ευσυνείδητο πολίτη! Διαβάστε την!
Αναφέρεται σην Snezhana Ilieva από τη Βουλγαρία, χωρίς ακόμα να έχει τεκμηριωθεί. Οπως και να είναι δείχνει πολλά για την ανθρώπινη ζωή!


 

Αγαπητοί φίλοι μας μετά το άρθρο


 «Δημιουργία, ξανά!»: Πολιτικό κόμμα ή Παραθρησκευτική Σέκτα των «Ψευτομαρτύρων του Ιεχωβά»; 


φάνηκε από σχόλια και emails πολλών αναγνωστών-ψηφοφόρων ότι  δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πρόγραμμα του συγκεκριμένου κόμματος, επιγραμματικά σας αναφέρουμε παρακάτω ότι το κόμμα αυτό μέσα από το πρόγραμμά του προτείνει:


λήρη ανεξαρτησία και αυτονομία της εκκλησίας


-Απεμπλοκή σε τρία χρόνια του κράτους από την μισθοδοσία του κλήρου 


-Τα ακίνητα της Εκκλησίας που αποφέρουν εισόδημα να φορολογούνται 


-Καταργείται ο νόμος περί προσηλυτισμού. 


- Κατάργησης της ορκωμοσίας των πολιτικών αξιωματούχων ενώπιον αρχιερέων. 


...και πάρα πάρα πολλές άλλες προτάσεις που δείχνουν μια αντιχριστιανική διάθεση για ξερίζωμα της Ορθοδοξίας από την Ελλάδα.


Αναρωτιέστε ακόμα για το ξαφνικό σπρώξιμο του συγκεκριμένου κόμματος από του πουθενά;;; 


Το μάθημα των θρησκευτικών γίνεται μάθημα θρησκειολογίας στο οποίο οι μαθητές έρχονται σε επαφή με την φιλοσοφία, τα κείμενα, την τέχνη, την ηθική των θρησκειών αλλά και τον ιστορικό τους ρόλο.


Σας παρακαλούμε διαβάστε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το πρόγραμμα του συγκεκριμένου κόμματος πριν το ψηφίσετε, και το ίδιο κάντε και οποιοδήποτε κόμμα ψηφίσετε.




ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/05/blog-post_2041.html#ixzz1vxx0OyHN

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ... "ΔΙΚΗΟ" ΣΟΥ !!!

Ο Τσοχατζόπουλος μέσα από το ημερολόγιό του(δες εικόνα παραπάνω) αναφέρεται  στη ποινική δίωξη σε βάρος του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου Γέροντα Εφραίμ λέγοντας ότι:
 προκλήθηκε κατόπιν επιμονής της εφέτου ειδικής ανακρίτριας Ειρήνης Καλού που χειρίστηκε την υπόθεση, έπειτα από «εντολή» του Γ. Πεταλώτη. 

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος γράφει όπως μπορείτε να δείτε και παραπάνω στο αντίγραφο:

«Κλίμα στη Δικαιοσύνη !


Η Καλού επέμενε για δίωξη του Παπά !!!! Ανήκει και αυτή στην ομάδα της Εισαγγελίας Αθήνας! Έχουν επαφή μέσω Ράικου (εννοεί την προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών) με Μαξίμου και Πεταλωτή Υφ. Δικ. Εντολέας!!!».


pentapostagma.gr

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/05/blog-post_8699.html#ixzz1vxxMwGDC

ΤΖΗΜΕΡΟΣ [ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ -ανθελλήνων- ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΓΙΕΧΩΒΑ !!!]προς την …εξοχοτάτη Μέρκελ!

Ιδού η δωσίλογη επιστολή του Τζήμερου προς την …εξοχοτάτη Μέρκελ!

Πρώτα, ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα: 'Εξοχότατη, αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα». Εμείς, οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σάς είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει (ακόμα) αυτή τη θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε. Αλλά για να μπορέσουμε να σας το ανταποδώσουμε και να ξεπληρώσουμε το χρέος που συσσώρευσαν η ανικανότητα και οι μίζες των πολιτικών μας, σας παρακαλούμε: υποχρεώστε τους...
σε ένα και μόνο πράγμα: να αλλάξουν το κράτος-τέρας που δημιούργησαν. Να καταργήσουν την μονιμότητα της κομματικής τους πελατείας που έχουν διορίσει με απίστευτους μισθούς και προνόμια (θα γνωρίζετε υποθέτω για το «επίδομα έγκαιρης προσέλευσης» που έπαιρνε όποιος απλώς πήγαινε στην ώρα του στη δουλειά του!). Να υποχρεωθούν να εφαρμόσουν κανόνες οικονομικής διαφάνειας στα ίδια τα κόμματα και σε κάθε συναλλαγή του Δημοσίου. Αν δεν τους υποχρεώσετε δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν μόνοι τους! Μην τους δώσετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω, χωρίς αυτή την προϋπόθεση, θα σας το κλέψουν!' 

... 'Η ΑΛΛΟΙΩΣ MEGA CHAΝNEL !!!

ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ !!!

Μαζεύει τα πραγματά του απο το γραφείο της Συγγρού ο Σαμαράς

Φωτογραφία για Μαζεύει τα πραγματά του απο το γραφείο της Συγγρού ο Σαμαράς!Μεταφέρει τα προσωπικά του έγγραφα και αντικείμενα στη Μουρούζη! Δεν πρόκειται περί πλάκας. Όσοι μας διαβάζουν σε καθημερινή βάση ξέρουν πολύ καλά πως έχουμε πολύ καλή πληροφόρηση από το γραφείο του προέδρου της ΝΔ Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας ο Α.Σαμαράς

ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ - ΝΥΧΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ !!!


«Καταιγίδα» φόρων προσεχώς

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε διαφορετικά ειδοποιητήρια, που αντιστοιχούν σε φόρους και εισφορές που θα πρέπει να πληρωθούν μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα,

«Καταιγίδα» φόρων προσεχώς
άρχισαν να αποστέλλονται στους υπόχρεους – φορολογούμενους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.
Ο κ. Γιώργος Ζανιάς, αν και υπηρεσιακός υπουργός, αποφάσισε ότι πολυτέλειες για νέες χρονικές καθυστερήσεις, δεν υπάρχουν. Και παρά το γεγονός ότι φέρεται να δέχθηκε πίεση για να αφήσει το διάστημα που μεσολαβεί έως τις 17 Ιουνίου «κενό» από φόρους, πήρε την απόφαση να επιταχύνει τις διαδικασίες, για έναν και μοναδικό λόγο: τα δημόσια ταμεία κινδυνεύουν να μείνουν άδεια, με την κυριολεκτική έννοια του όρου.

9 καταπληκτικές γέφυρες στον κόσμο! Δύσκολα τις διασχίζει κανείς...

9 καταπληκτικες γεφυρες στον κοσμο! Δυσκολα τις διασχιζει κανεις...
Οι πιο επικίνδυνες γέφυρες στ κόσμο για κάποιους ανθρώπους έχει γίνει καθημερινή ρουτίνα προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους. Άλλοι πάλι δεν θα τολμούσαν ποτέ να τις διασχίσουν... Εσείς;

ΣτΕ: Συνταγματικό το χαράτσι στα ακίνητα, αντισυνταγματική η διακοπή του ρεύματος

ΣτΕ: Συνταγματικό το χαράτσι στα ακίνητα, αντισυνταγματική η διακοπή του ρεύματος Η διακοπή συνεπάγεται στέρηση αγαθού ζωτικής σημασίας για την αξιοπρεπή διαβίωση
Συνταγματική έκρινε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας την επιβολή του τέλους ακινήτων, όχι όμως και τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση μη καταβολής του. Έτσι, το δικαστήριο ακύρωσε τη σχετική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών 1211/2011,

Πανελλαδικές: Μετά το σάλο ακυρώθηκε το ερώτημα της Φυσικής

Κοινωνία

Με απόφαση της Επιτροπής Πανελλαδικών Εξετάσεων

Πανελλαδικές: Μετά το σάλο ακυρώθηκε το ερώτημα της Φυσικής Με απόφαση της Επιτροπής Πανελλαδικών Εξετάσεων
Ακυρώθηκε, με απόφαση της Επιτροπής των Πανελλαδικών Εξετάσεων, το Γ4 ερώτημα της Φυσικής στην οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές και είχε προβλήματα στην διατύπωσή του. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής,

Νέο, σύγχρονο λεωφορείο πετάει… επάνω από την κίνηση!

Νεο, συγχρονο λεωφορειο πεταει… επανω απο την κινηση!
Είναι η λύση του μέλλοντος στις αστικές και όχι μόνο συγκοινωνίες; Ο χρόνος θα το δείξει, αλλά σίγουρα είναι μια πρωτοποριακή ιδέα.
Πρόκειται για την πρόταση της κινεζικής εταιρείας Song Youzhou για τις μελλοντικές αστικές συγκοινωνίες.

ΔΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΕ ΤΙΝΩΝ ΤΙΣ ... ΟΡΕΞΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ! ΑΛΛΑ ... "ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ" ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ !!!

Ξεπέρασε κάθε όριο η Λαγκάρντ: Ήρθε η ώρα να πληρώσουν οι Έλληνες

Οικονομία

Η διευθύντρια του ΔΝΤ δηλώνει πως ανηχυσεί περισσότερο για την υποσαχάρια Αφρική

Ξεπέρασε κάθε όριο η Λαγκάρντ: Ήρθε η ώρα να πληρώσουν οι Έλληνες Η διευθύντρια του ΔΝΤ δηλώνει πως ανηχυσεί περισσότερο για την υποσαχάρια Αφρική
Με μια ασυνήθιστα «σκληρή» γλώσσα και σε μια συνέντευξη που χαρακτηρίζεται στο ίδιο το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian ως «αντισυμβατική», η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ ξεκαθαρίζει τη στάση της ίδιας και του Ταμείου απέναντι στην

ΕΚΛΟΓΙΚΑ !

Μάχη για την πρώτη θέση δίνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Μάχη για την πρώτη θέση δίνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις Τα κριτήρια των ψηφοφόρων στις εκλογές της 17ης Ιουνίου
Μάχη για την πρώτη θέση δίνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σύμφωνα με δύο νέες δημοσκοπήσεις. Σχεδόν ισοψηφία μεταξύ των δύο κομμάτων προκύπτει από δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Ant1 κατά το χρονικό διάστημα 23-24 Μαΐου.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

26 ΜΑΪΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Ἀλφαῖος καὶ Κάρπος οἱ Ἀπόστολοι ἐκ τῶν Ἑβδομήκοντα

Ὁ Ἅγιος Ἀπόστολος Κάρπος ἔζησε τὸν 1ο αἰώνα μ.Χ. καὶ καταγόταν ἀπὸ τὴν Τρωάδα τοῦ Ἑλλησπόντου. Φιλοξένησε στὴν οἰκία του τὸν Ἀπόστολο Παῦλο καὶ ἔγινε βοηθὸς αὐτοῦ στὸ κήρυγμα τοῦ Εὐαγγελίου καὶ κομιστὴς τῶν ἐπιστολῶν ποὺ ἔστειλε ὁ Παῦλος πρὸς τὶς Ἐκκλησίες. Ἀφοῦ περιόδευσε πολλὲς πόλεις καὶ κήρυξε μὲ ἱερὸ ζῆλο τὸ Εὐαγγέλιο, ἐγκαταστάθηκε ἀπὸ τὸν Παῦλο Ἐπίσκοπος Βεροίας τῆς Θράκης, ὅπου καὶ κοιμήθηκε ἀγωνιζόμενος μέχρι τὴν τελευταία του πνοὴ ὑπὲρ τῆς διαδόσεως τοῦ θείου λόγου.Δεν γνωρίζουμε γι ...
περισσότερα...

ΕΙΝΑΙ ... ΝΟΜΟΣ ΚΥΡΙΕ !!!


Οι πιο παράξενοι νόμοι στον κόσμο! Γιατί θα γελάσετε διαβάζοντας τους;

Οι πιο παραξενοι νομοι στον κοσμο! Γιατι θα γελασετε διαβαζοντας τους;
Στο άκουσμα της λέξης νομοθεσία συνήθως όλοι σοβαρεύουμε και το χαμόγελο χάνεται από τα πρόσωπα μας!

Δείτε εδώ τα πιο ...ατελείωτα ποτάμια του κόσμου!

Δειτε εδω τα πιο ...ατελειωτα ποταμια του κοσμου!
Δείτε φωτογραφίες από τα 3 μεγαλύτερα (αλλά και πανέμορφα) ποτάμια της γής!


Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΕ ΤΗΝ, ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ, ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ... ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ! ΚΑΛΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2500 ΧΡΟΝΙΑ !!!

Ξαναδίκασαν τον Σωκράτη μετά από 2.500 χρόνια και αθωώθηκε


Είκοσι πέντε αιώνες μετά την καταδίκη σε θάνατο του Αθηναίου φιλόσοφου Σωκράτη, διακεκριμένοι ανώτατοι δικαστές από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, αλλά και πλήθος κοινού....

αθώωσαν τον αρχαίο στοχαστή, στην αναπαράσταση της δίκης του που έγινε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ !!! ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ... ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ !!! ΑΜ ΠΩΩΩΩΩΣ !!!

New York Times: Σχέδιο ανάπτυξης για την Ελλάδα και κριτική στη Μέρκελ


Άμεσο σχέδιο για την αναπτυξιακή στήριξη της Ελλάδας, προτείνει η εφημερίδα "Νιου Γιορκ Τάιμς" με κύριο άρθρο της....

επικρίνοντας παράλληλα την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ για τις μέχρι τώρα επιλογές της απέναντι στη χώρα.

ΔΙΩΞΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ € ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ... ΕΞΟΔΑ !!!

Πόσο θα κοστίσει η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ σύμφωνα με τον Τ.Νταλάρα


Σύμφωνα με τον κ. Νταλάρα η πρώτη συνέπεια της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα είναι η χρεοκοπία της ΕΚΤ.

Άκρως αποκαλυπτικός και σχεδόν προειδοποιώντας τους πάντες, ο γενικός διευθυντής του IIF, Τσαρλς Νταλάρα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο εξόδου της