Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΜΙΚΡΕ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ... ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΤΕΡΝΑ !!! ΩΣ ΕΔΩ ΗΣΟΥΝΑ !!!

Έντονη ενόχληση του ΣΥΡΙΖΑ για τη διασύνδεσή του με τη 17Ν

Οξύτατη επίθεση κατά της εφημερίδας «Τα Νέα» και της Ντ. Μπακογιάννη εξαπέλυσε με δήλωσή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου, βουλευτής Α’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που εμφανίζεται σε πλαίσιο φωτογραφία της κ. Μπακογιάννη με φόντο τη σφραγίδα της....

ΜΑ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ... ΘΥΜΗΔΙΑ ! ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ !!!

Πάγκαλος: Όταν μιλάει ο Τσίπρας δεν έχω ούτε σεβασμό, ούτε τίποτα


Σε προκλητικές δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό προχώρησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Λάβρος κατά όσων επιδιώκουν συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε αναλυτικά

ΠΑΡΟΙΜ. ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ Η' 4-7 (ΣΕΙΡΑ ΟΜΙΛΙΩΝ)

ΟΜΙΛΙΑ   π.   ΤΙΜΟΘΕΟΥ
Το μεγαλύτερο Καρουζέλ του κόσμου
 
http://pics.livejournal.com/neferjournal/pic/000yxb77/g21
 
 
 
 

ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦ. ΙΕΖΕΚΙΗΛ 5

ΟΜΙΛΙΑ   π.   ΑΘΑΝ.   ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ

ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ... ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ !!!

Το ανέκδοτο κείμενο της ομιλίας του Οδυσσέα Ελύτη στη Στοκχόλμη
       Είναι λίγες οι φορές που αυτά που προωθώ με κάνουν να αισθάνομαι υπέροχα, όπως αυτό το ανέκδοτο κείμενο του Οδυσσέα Ελύτη, απο ομιλία του στη Στοκχόλμη τον Νοέμβριο του 1979, ακριβώς  μετά την τελετή απονομής του βραβείου Νόμπελ της Σουηδικής Ακαδημίας για το έργο του.
     Tο κείμενο δημοσιεύθηκε το 2011 απο το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων, με αφορμή την  ολοκλήρωση του εορτασμού των 100 χρόνων απο τη γέννησή του μεγάλου αυτού Ποιητή και Έλληνα.
Ίσως αυτές τις ώρες που η Ελλάδα λοιδωρείται περισσότερο από ποτέ... η ανάδειξη αξιών είναι σημαντικότερη από την ποταπή εξουσιολαγνεία των ΜΜΕ και των κάθε είδους διεκδικητών της διαχείρισης της εξουσίας και του καθορισμού του μελοντός μας... Αυτών που μας οδήγησαν εδώ και δεν αισχύνονται έστω αυτή την ώρα και να αλλάξουν τις σκανδαλώδεις ρυθμίσεις προς οφελός τους... Αυτοί που μιλάνε για Ελλάδα και δημοκρατία και δεν ξέρουν που βρίσκονται...
Αλλά τα λόγια περιττεύουν μπροστά στη μελωδία του ποιητή...

                                                                                   ......................

ΨΑΛΛΕΙ Ο ΧΑΡ. ΤΑΛΙΑΔΩΡΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ   ΤΗΣ   ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ   2010

ΓΕΛΕΙΟΓΡΑΦΙΑ 'Η ΚΑΤΙ ΠΙΟ ... ΣΟΒΑΡΟ ;;;

Φωτογραφία για Το μήνυμα των εκλογών

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ !!!




 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1404 μ.Χ. Γεννιέται στην Κωνσταντινούπολη ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος από τον Μανουήλ Παλαιολόγο και την Ελένη Δραγάζη, που άγιασε αργότερα (Οσία Υπομονή).
1430 μ.Χ. 29 Μαρτίου. Άλωση της Θεσσαλονίκης από τους Τούρκους!
1437 μ.Χ. 27 Νοεμβρίου. Ο βασιλιάς Ιωάννης Παλαιολόγος - αδερφός του Κωνσταντίνου - πηγαίνει στην Ιταλία για να ζητήσει βοήθεια για τον Τουρκικό Κίνδυνο. Στη θέση του στην Πόλη, μένει ο Κωνσταντίνος.
1439 μ.Χ. 6 Ιουλίου. "Άλωση της Ορθοδοξίας" επιχειρείται στην Ιταλία, αφού "υπογράφεται" στη Φλωρεντία η "Ψευδοένωση των εκκλησιών", από τον αδελφό του Κωνσταντίνου, βασιλέα Ιωάννη Παλαιολόγο… Αρνήθηκε τότε να υπογράψει ο μέγας Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός ΕπίσκοποςΕφέσσου , έχων το αξίωμα του Εξάρχου της Συνόδου και Τοποτηρητού των Ανατολικών Πατριαρχών και ο αδερφός του Ιωάννης, Διάκονος και Αρχιφύλαξ της Μεγάλης Εκκλησίας, οΕπίσκοπος Σταυρουπόλεως Ησαΐας και ο Ιβηρίας που απείχε επίτηδες. Ο πιστός ορθόδοξος λαός εξοργίζεται δίκαια και χάνει κάθε εμπιστοσύνη στους βασιλείς του… Ο δε Πάπας μαθαίνοντας ότι ο Άγιος Μάρκος δεν υπέγραψε, είπε "λοιπόν τίποτα δεν εκάναμε"! Ο Πάπας θέλησε την καθαίρεση μάλιστα του Μάρκου, τον προστάτεψε όμως ο βασιλέας Ιωάννης, ο οποίος φαίνεται πως στο βάθος αναγνώριζε το πνευματικό και ηθικό ανάστημα του αγίου πατρός.
   

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΓΝΗΣΙΟΥ ... ΕΛΛΗΝΑ !!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…

Εκπαιδευτικού - αρθρογράφου
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…

Επειδή δέχτηκα δημόσια πρόσκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ της Χαλκιδικής να ενταχθώ στις γραμμές του κόμματος αυτού, έπειτα από μια απάντηση σε χιουμοριστικό άρθρο μου στην τοπική εφημερίδα ΓΝΩΜΗ, 
απαντώ στην πρόσκληση με το κείμενο που ακολουθεί:

‘Χαίρομαι ειλικρινά για την αίσθηση του εκλεκτού χιούμορ που σας διακρίνει.
Όπως επίσης χαίρομαι και για την πρόσκληση που μου απευθύνατε για να προσχωρήσω στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία με τιμά ως πολίτη.

Ο ΒΥΘΟΣ !!!

Βουτήξτε στο βυθό της θάλασσας με τα μάτια ανοιχτά! Δείτε πανέμορφες φωτογραφίες!





Το ενυδρείο Churaumi Aquarium βρίσκεται στην πόλη Οκινάουα της Ιαπωνίας, αποτελώντας ένα από τα πλέον δημοφιλή αξιοθέατα του περίφημου Ocean Expo Park της πόλης τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες...

Δείτε πανέμορφες φωτογραφίες...



ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ... ΠΙΝΕΤΕ !!!

Ήπιατε ποτέ από ένα πλαστικό μπουκάλι και είδατε ένα τριγωνικό σύμβολο στον πάτο με έναν αριθμό μέσα; cid:E5A360E8388549579C1681DA1CE838D6@antoncid:960ADA6B8F624670A8EBEB79D555855F@antoncid:5FC6BEEBFB7C4AB1A0DB2CC7F8BDDFA2@anton
Ξέρετε τι αντιπροσωπεύει ο αριθμός;

Υποθέσατε ότι είναι για την ανακύκλωση;
Λοιπόν κάνετε λάθος!!!
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ...


Επιστολή Γ. Δημαρά στην Κ. Λαγκάρντ

ΜΠΡΑΒΟ κ.ΔΗΜΑΡΑ !
Επιστολή Γ. Δημαρά στην Κ. Λαγκάρντ 29/05/12
Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να μιλήσετε με απαξία για έναν λαό που υποφέρει εξαιτίας των συμφερόντων που υπηρετείτε, σας προτρέπουμε να αναλογιστείτε πως ο παχυλός μισθός σας, η πολυτελής ζωή σας, χρηματοδοτείται από το οικονομικό υστέρημα και το περίσσευμα της δυστυχίας των λαών τους οποίους «λυπάστε», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο Γ. Δημαράς, πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες σε επιστολή του προς τη διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ 29ης ΜΑΪΟΥ


ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ !!!

ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ...

 
 ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ...ΤΡΩΤΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ.

-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΤΡΩΣ ΣΦΑΙΡΑ.

-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙΤΕ.

"Τα πήραν" Έλληνες του εξωτερικού και έστειλαν επιστολή στη Μέρκελ!

Επιστολή - κόλαφο στην Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ έστειλε η "Νέα Φιλική Εταιρεία", η οποία συστάθηκε πρόσφατα από 8.500 Έλληνες μονίμους κατοίκους...
των κρατών- μελών της Ε.Ε. Δείτε τι γράφουν στην επιστολή τους:

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

29 Μαΐου

Γιορτάζουν:

Γεγονότα


363: Ο βυζαντινός αυτοκράτορας Ιουλιανός νικά τους Πέρσες, αλλά αποτυγχάνει να καταλάβει την πρωτεύουσά τους Κτησιφώνα. (Μάχη της Κτησιφώνος)

1453: Η Κωνσταντινούπολη «πέφτει» στα χέρια των Οθωμανών Τούρκων. «Η Πόλις εάλω» έπειτα από πολιορκία ενός χρόνου.
1824: Ισχυρός αιγυπτιακός στόλος, υπό τον Χουσεΐν, έπειτα από πολιορκία δύο ημερών της Κάσου, αποβιβάζει 4.000 Αλβανούς στον Αντιπέρατο και προσβάλλει από τα νώτα τους υπερασπιστές. Σφαγές, λεηλασίες και αιχμαλωσίες καταστρέφουν το ηρωικό νησί.

ΜΑΣΩΝΙΑ !!!

Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ VIRGINIA 31 ΜΑΙΟΥ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ





Εξαιρετικά αναβαθμισμένη εμφανίζεται η σύνθεση των προσκεκλημένων της φετινής συνάντησης της Λέσχης Bilderberg, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 3 Ιουνίου στο Shantilly της πολιτείας Virginia των Η.Π.Α..

Διεθνείς προσωπικότητες, αρχηγοί κρατών, μέλη της ελίτ της διεθνούς οικονομίας και αυτή τη φορά, αρκετοί τεχνοκράτες και διοικητικά στελέχη των Η.Π.Α., θα συμμετέχουν σε μία, όπως όλα δείχνουν, κρίσιμη συνάντηση, η ατζέντα της οποίας δεν μπορεί να έχει άλλο θέμα παρά την κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας.
Ανάμεσά τους, τρεις Έλληνες, λίγοι Πορτογάλοι, Τούρκοι και πάρα πολλοί Ισπανοί, μεταξύ τους η ίδια η βασίλισσα Σοφία, γεγονός που προφανώς σχετίζεται με τους φόβους για ενδεχόμενες δραματικές εξελίξεις στη χώρα της Ιβηρικής.

... ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ !!!

«Ο θόρυβος της πτώσης του Σταυρού αντηχεί παντού και κάνει όλη τη Δύση να ριγήσει».





Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.
Τότε, Τρίτη 29 Μαΐου 1453, σήμερα πάλι Τρίτη 2012.
Εκεί, στα γλαυκά παράλια της Μικράς Ασίας άστραψε η χαραυγή του Ελληνικού πνεύματος και καταύγασε την αιωνιότητα.

 Εκεί, το πρώτο φως της ποίησης το εκήβολο. Εκεί, των φιλοσόφων Ελλήνων ο λαμπρός αστερισμός που οι λαμπηδόνες του εξακολουθούνε να λάμπουνε στη φωτοβόλο και άχρονη τροχιά του πνεύματος. Πανάρχαια, βαθύρριζη και αδιάφθορη η ρωμιοσύνη από την εποχή των προελλήνων μέχρι (βίντεο) ...

ΜΙΚΡΕ ... ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΚΑΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ... ΓΕΝΝΑΣ !

Πλήρης αλλαγή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για την Άμυνα - «Τα πάντα για την ασφάλεια»



Σε πλήρη ανασκευή της - έτσι και αλλιώς μάλλον βιαστικής - δήλωσης περί "ανάληψης ρίσκου σε ό,τι αφορά την τουρκική απειλή μέσω μείωσης των αμυντικών δαπανών", προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω δήλωσης του κορυφαίου στελέχους του, Δημήτρη Στρατούλη.

Ο Δημήτρης Στρατούλης μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα τόνισε ότι, "αντίθετα με ό,τι είπε η Ντόρα Μπακογιάννη περί γενικής μείωσης των αμυντικών δαπανών, η πρόταση του

... ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΙΣΩΣ ! ΕΛΕΓΧΟ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ... ΠΟΤΕ !!!

Ο ΟΗΕ αποκτά τον έλεγχο του διαδικτύου


Οι νομοθέτες της Βουλής των Αντιπροσώπων στις Η.Π.Α σκέπτονται πλέον σοβαρά την σύσταση μίας διεθνούς πρότασης προς ψήφισμα η οποία θα δώσει στα Ηνωμένα Έθνη ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο σχετικά με τις πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που διακινούνται στο διαδίκτυο.
Η συγκεκριμένη πρόταση αναμένεται να προωθηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΝΑ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

Μέλος ΣΥΡΙΖΑ : Δεν έχω μετανοιώσει που υποστήριξα την 17Ν


Πριν από λίγες ημέρες η Ντόρα Μπακογιάννη επιτέθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ και πέντε στελεχών της Διοικούσας Επιτροπής λέγοντας ουσιαστικά ότι τα στελέχη αυτά υπερασπίστηκαν τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, τον Ηρακλή Κωστάρη και τον Γιάννη Σερίφη στη δίκη της 17 Νοέμβρη.

ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ... ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ... ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ !!!

Αιτία της επιστολής (που δεν θα λάβετε) είναι οι πρόσφατες προσβλητικές δηλώσεις που κάνατε στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian», εναντίων των Ελλήνων πολιτών και των τέκνων αυτών. Ασχέτως αν, κατόπιν, δείξατε μεταμέλεια. Σκοπός μου είναι να σας κάνω να ηρεμήσετε και να συνέλθετε (ψυχικά), το συντομότερο δυνατόν.

Προσωπικά δεν συμμερίζομαι τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απρέπειά σας στους ...
συμπολίτες μου. Οι λιγοστές γνώσεις που έχω από την επιστήμη της ψυχολογίας, βοηθούν να σας δείξω κατανόηση.

Καλαβρύτων: 'Ντροπή σας κυρία Αρβελέρ, τα βλέπετε όλα... κόκκινα!'

ambrosios
Δριμεία κριτική ασκεί μέσα από το ιστολόγιό του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος στην Καθηγήτρια Ελ. Γλύκατζη - Αρβελέρ για τις τοποθετήσεις που έχει κατά καιρούς κάνει εναντίον της Εκκλησίας.
Ο κ. Αμβρόσιος την κατηγορεί πως βλέπει τα πάντα μέσα από ένα ... κόκκινο πρίσμα και πως με βάσει όσα λέει δεν έχει ήθος.
Ακολουθεί το άρθρο του Σεβ. Καλαβρύτων:


Μόσχα στον... υπερθετικό βαθμό! Τα καλύτερα σημεία της μας αποκαλύπτονται...

Μοσχα στον... υπερθετικο βαθμο! Τα καλυτερα σημεια της μας αποκαλυπτονται...
Η Μόσχα, η πρωτεύουσα της Ρωσίας αποτελεί τόσο το πολιτικό, όσο και το πολιτιστικό και εμπορικό κέντρο της χώρας. Μια πόλη που τα έχει όλα σε υπερθετικό βαθμό!
Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ θα συναντήσετε τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους στον κόσμο, θα βρείτε τα πιο ακριβά... φλιτζάνια καφέ και σύντομα το πιο κολοσσιαίο κτίριο στον κόσμο...

Οικολόγοι Πράσινοι: Η παρέμβαση του ΔΝΤ στην Νιγηρία δείχνει πόσο αγαπάει τα παιδιά


Διαβάστε την ανακοίνωση τύπου των Οικολόγων Πράσινων με αφορμή τις δηλώσεις Λαγκάρντ για την παρέμβαση του ΔΝΤ στην Νιγηρία.....

που δείχνει, όπως αναφέρει, πόσο αγαπάει τα παιδιά

ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ !!!

Τραγική η κατάσταση στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορίνθου, προβλήματα και σε Πάτρα - Αλικαρνασσό

Ξεμένουν από τρόφιμα οι φυλακές

 
 
Την στιγμή που ολόκληρη η χώρα δοκιμάζεται κάτω από το βάρος της οικονομικής κρίσης, κάποιοι συνάνθρωποί μας βρίσκονται κυριολεκτικά στα πρόθυρα της εξαθλίωσης και της πείνας.  Σε μια εποχή όπου τα άδεια ταμεία του κράτους αδυνατούν να στηρίξουν οποιαδήποτε έννοια κοινωνικού κράτους και πρόνοιας, με «παγωμένη» την χρηματοδότηση σε παιδεία και υγεία, το «σωφρονιστικό» σύστημα  δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

"ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ Ν.Δ. 'Η Κ.Κ.Ε. !!! ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ Τ' "ΑΠΛΥΤΑ" ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ !!!

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν Κανέλλη και Ντινόπουλος - Δείτε το βίντεο

Πολιτική

"Είσαι ξετσίπωτος" και εσύ "τηλε-κουμουνίστρια" μερικά από τα όσα ακούστηκαν

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν Κανέλλη και Ντινόπουλος - Δείτε το βίντεο "Είσαι ξετσίπωτος" και εσύ "τηλε-κουμουνίστρια" μερικά από τα όσα ακούστηκαν
Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 η Λιάνα Κανέλλη και ο Αργύρης Ντινόπουλος…Την κόντρα πυροδότησε μία φράση του κ. Ντινόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για παρακμή της Αριστεράς, λέγοντας στη Λιάνα Κανέλλη ότι:

ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ... Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΙΓΗΡΑ ... ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ !!!

Η Λαγκάρντ δεν πληρώνει φόρο ούτε ένα ευρώ!

Η Λαγκάρντ δεν πληρώνει φόρο ούτε ένα ευρώ! Οι ιλιγγυώδεις αμοιβές των επικεφαλής του ΔΝΤ απαλλάσσονται πλήρως φόρων
Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις... Παρά τις ιλιγγιώδεις αποδοχές της, οι οποίες ανέρχονται στο ποσό των 380.989 ευρώ ετησίως, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ δεν πληρώνει φόρο ούτε ένα ευρώ !

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΤΕΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ € ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ! ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ !!!

Μαδάνε πάλι τη μαργαρίτα για την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη

Οικονομία

Και απίστευτες δηλώσεις για ...έξοδο την επομένη των εκλογών

Μαδάνε πάλι τη μαργαρίτα για την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη  Και απίστευτες δηλώσεις για ...έξοδο την επομένη των εκλογών
Συνεχίζονται οι αντικρουόμενες προβλέψεις και εκτιμήσεις αναλυτών και διαχειριστών για την πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.
Με κορυφαίους αναλυτές να "ποντάρουν" στην παραμονή μας στην ευρωζώνη, όπως ο κύριος Jim O’Neill, πρόεδρος της Goldman Sachs Asset Management,

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ !!!

"Είμαστε όλοι Εβραίοι" - Η απάντηση της Monde στην Χρυσή Αυγή


Την αφύπνιση των λαών της Ευρώπης μπροστά στην άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων επιδιώκουν ευρωπαίοι διανοούμενοι και πολιτικοί, με ανοικτή επιστολή που δημοσιεύει η εφημερίδα Le Monde.

Η άνοδος της Χρυσής Αυγής δίνει το έναυσμα και με το γεγονός της δικής της επίδοσης στις εκλογές της 6ης Μαϊου ξεκινάει το κείμενο με τίτλο :

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

29 ΜΑΪΟΥ

Ἡ Ἁγία Θεοδοσία ἡ Παρθενομάρτυς

Ἡ Ἁγία Παρθενομάρτυς Θεοδοσία καταγόταν ἀπὸ τὴν Τύρο τῆς Φοινίκης καὶ ἄθλησε κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ αὐτοκράτορος Διοκλητιανοῦ (284 – 305 μ.Χ.). Σὲ ἡλικία δέκα ὀκτὼ ἐτῶν διέπρεπε τόσο γιὰ τὴν εὐσέβεια, ὅσο καὶ γιὰ τὸ ζῆλο της ὑπὲρ τῆς Χριστιανικῆς πίστεως, διαδίδοντας αὐτὴ μεταξὺ τῶν εἰδωλολατρισσῶν γυναικῶν καὶ ἑλκύοντας πολλὲς ἀπὸ αὐτές. Κατὰ τὸ πέμπτο ἔτος τῶν διωγμῶν, βρισκόμενη στὴν Καισάρεια τῆς Παλαιστίνης, συνελήφθη καὶ δέσμια ὁδηγήθηκε ἐνώπιον τοῦ ἄρχοντος Οὐρβανοῦ. Ἐπειδὴ ἡ Ἁγία δὲν π ...
περισσότερα...

ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ !!!

Ο Τζήμερος μήνυσε τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Ο Τζήμερος μήνυσε τον Άκη Τσοχατζόπουλο Ως Έλληνας πολίτης και φορολογούμενος, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της "Δημιουργίας Ξανά"
Δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής κατά του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου κατέθεσε ο επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία ξανά», Θάνος Τζήμερος. Με την πρωτοβουλία αυτή η «Δημιουργία, ξανά» καταγγέλλει, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της,