Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ !!!

Αρχαία ελληνικά στα δημοτικά σχολεία της Βρετανίας

Από επτά χρονών θα μαθαίνουν αρχαία ελληνικά οι μαθητές των δημοτικών σχολείων στη Βρετανία. Θα περιλαμβάνονται στις ξένες γλώσσες, που θα διδάσκονται οι μαθητές σύμφωνα με το νέο σχολικό πρόγραμμα, που έθεσε προς δημόσια διαβούλευση η κυβέρνηση και....
Στα 100 δισεκατομμύρια ευρώ αναμένεται...
να φτάσει η χρηματική βοήθεια που θα λάβει η Ισπανία προκειμένου να στηρίξει τις τράπεζες της χώρας και όλα αυτά ΧΩΡΙΣ το ΔΝΤ και χωρίς Μνημόνια.
Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, η οποία κράτησε...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

11 Ιουνίου

Γεγονότα

1184 π.Χ: Η Τροία πέφτει στα χέρια των Ελλήνων, σύμφωνα με τον Ερατοσθένη.
322 π.Χ: Διεξάγεται η Μάχη στην Κραννώνα Θεσσαλίας, μεταξύ Μακεδόνων (40.000 πεζοί, 3.000 τοξότες και 5.000 ιππείς, υπό τον Αντίπατρο) και Αθηναίων (25.000 πεζοί και 3.500 ιππείς, υπό τον Αντίφιλο), στο πλαίσιο του Λαμιακού Πολέμου. Στην ιππομαχία νικούν οι Αθηναίοι, αλλά η μακεδονική φάλαγγα πετυχαίνει αδιαμφισβήτητη νίκη. Στο πεδίο της μάχης πέφτουν νεκροί 500 Αθηναίοι, ανάμεσά τους και ο ολυμπιονίκης Χείλων, και 130 Μακεδόνες.

ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ !!!

Το ΠΑΣΟΚ δε βλέπει "ντέρμπι" αλλά καθαρή νίκη της ΝΔ - Ύστατη προσπάθεια συσπείρωσης από την Ιπποκράτους

Πολιτική

Έτσι απαντούν από το πράσινο "στρατόπεδο" τις διαρροές του "δίπολου"

Το ΠΑΣΟΚ δε βλέπει "ντέρμπι" αλλά καθαρή νίκη της ΝΔ - Ύστατη προσπάθεια συσπείρωσης από την Ιπποκράτους  Έτσι απαντούν από το πράσινο "στρατόπεδο" τις διαρροές του "δίπολου"
«Δεν είναι ντέρμπι οι εκλογές, η ΝΔ είναι καθαρά μπροστά» διαμηνύει η Ιπποκράτους σε μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα που τείνει να δημιουργηθεί μέσω «διαρροών» από Συγγρού και Κουμουνδούρου και να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Κύκλοι της Ιπποκράτους, ισχυρίζονται ότι η ΝΔ

Παρακαλάει ο Τζήμερος για προβολή


Σε δεινή θέση φέρνουν τη Δημιουργία Ξανά όλες οι δημοσκοπήσεις με αποτέλεσμα απεγνωσμένα ο Θάνος Τζήμερος να ψάχνει προβολή σε κυριακάτικες εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς. Έτσι παρακαλάει εκδότες για να πάρει τις τελευταίες πινελιές δημοσιότητας, όπως έγινε και στη χθεσινή (άτολμη από τη μεριά Ευαγγελάτου κατυά τη γνώμη μας) συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ !!! ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ !!!

Μπαρνιέ: "Πολύ δύσκολο για την Ελλάδα να συνεχίσει μόνη της"

Θα είναι πολύ πιο δύσκολο για την Ελλάδα να πορευτεί μόνη της από το να συνεργαστεί με τις χώρες της Ευρώπης..
.. είπε την Δευτέρα ο Ευρωπαίος Επίτροπος για θέματα Εσωτερικής Αγοράς και Υπηρεσιών, Μισέλ Μπαρνιέ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΕΞΩ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

Με επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα...

Τη σύλληψη του Θ. Πάγκαλου ζητά ο Χάρρυ Κλυνν


Τη σύλληψη του Θεόδωρου Πάγκαλου ζητά, με επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα, ο γνωστός ηθοποιός Χάρρυ Κλυνν.

Αναφερόμενος στην «τραγωδία» της πατρίδας του και κατακρίνοντας τη κυβέρνηση για σχέσεις πελατείας και διαφθοράς, ο Χάρρυ Κλυνν γράφει:

ΠΟΙΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ;;; ΜΠΑΙΝΕΙ Ἠ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ;;;

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ από Ραγκούση

 

Θέμα ηγεσίας για το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές θέτει ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος κ. Γιάννης Ραγκούσης με άρθρο του που δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Ο κ. Ραγκούσης, αφού επιτίθεται στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά και στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται στην ανάγκη επαναθεμελίωσης της δημοκρατικής παράταξης «μέσα από τη ριζική της ανανέωση και την ουσιαστική αλλαγή υποδείγματος από την κορυφή μέχρι τη βάση».

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ... ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ !!!

Σε δημοπρασία 37 ιδιόχειρες επιστολές του Ιωάννη Καποδίστρια

 
 
«…Θα με λυπούσε πολύ αν ο εγωισμός και η φιλοχρηματία των οικονομικά ισχυρών, των ανθρώπων με υπόληψη και των γαιοκτημόνων με ανάγκαζε να καταφύγω στη βία. Όμως, αν πρέπει να το κάνω δεν θα διστάσω, γιατί μου είναι αδύνατον να σταματήσω ή να κάνω πίσω…».

ΕΣΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ !!! ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ !!!

Επίθεση Πολύδωρα σε ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο

 
 
Ανοιχτό γράμμα για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου απέστειλε ο πρόεδρος της Βουλής κ. Βύρων Πολύδωρας με την οποία υπερασπίζεται την επιστολή δέσμευσης του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά προς τους ευρωπαίους ηγέτες και καταγγέλλει όσους μιλούν για «εσχάτη προδοσία».

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τοποθετηθεί υπέρ της αντικατάστασης του ομολογιακού χαρακτήρα του μαθήματος των θρησκευτικών από ένα μάθημα γενικών αρχών θρησκειολογίας και ηθικής





Σε αναμμένα κάρβουνα η ιεραρχία
Έκδηλη η αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι σε μια πιθανή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΔΗΜΑΡ
Ποιες θέσεις έχουν εκφράσει οι συνιστώσες κατά της Εκκλησίας
Όχι μόνο οι σκληροπυρηνικοί της Ιεραρχίας και γνωστοί "αντικομμουνιστές" αλλά ακόμη και ιεράρχες που διακρίνονται για τη μετριοπάθεια και τη νηφαλιότητα τους μένουν ενεοί με όσα φτάνουν στ' αυτιά τους από τους διαδρόμους της Κουμουνδούρου και αφορούν τις σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας.

Ο φύλακας άγγελος





Ήταν του αγίου Ισιδώρου του Πηλουσιώτου. Περνούσα μία περίοδο με πολλές στενοχώριες, και εξαιτίας αυτών είχα δυνατούς πονοκεφάλους. Από την πίεση χτυπούσε το μάτι μου και κινδύνευα να πάθω εγκεφαλικό. Το ένοιωθα σαν να χτυπούσε κάποιος από μέσα με σφυρί και ήθελε να πεταχτεί έξω. Κατά η ώρα 9 το βράδυ (κοσμική ώρα), ενώ είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι,

Ανοικτή επιστολή της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη προς την κυρία Christine Lagarde




Ανοικτή επιστολή της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη* προς την κυρία Christine Lagarde, επικεφαλής του ΔΝΤ ( σχετικά με τη δήλωσή της ότι «οι Έλληνες δεν πληρώνουν φόρους») ( και σε γαλλική και αγγλική γλώσσα)

Αγαπητή Κυρία Christine Lagarde,

Σε πείσμα του άκρως προσβλητικού ύφους σας, για την Ελλάδα και τους Έλληνες, όπως αυτό εμπεριέχεται στη δήλωσή σας, με βάση την οποία ο οικτρά δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός «δεν πληρώνει φόρους» και γι αυτό εσείς « δεν έχετε συμπάθεια γι αυτόν, αλλά για τα παιδιά του Νίγηρα», θέλω να πιστεύω ότι είστε θύμα κακής πληροφόρησης. Και τούτο, γιατί οι μακρόχρονες και στενές σχέσεις μου με τη Γαλλία, τα Πανεπιστήμιά της και τους οικονομολόγους συναδέλφους μου, καθώς και η βαθιά μου εκτίμηση,

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

11 ΙΟΥΝΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Βαρθολομαῖος καὶ Βαρνάβας οἱ Ἀπόστολοι

Τὸ ὄνομα ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ σημαίνει «υἱὸς τοῦ Θολομαίου». Οἱ πληροφορίες γιὰ τὸν Ἀπόστολο Βαρθολομαῖο στὴν Καινὴ Διαθήκη καὶ τὴν ἐκκλησιαστικὴ παράδοση εἶναι ἐλάχιστες. Τὸ ὄνομά του ἀναγράφεται μόνον στὴν ἀναφορὰ τῶν ὀνομάτων τῶν Δώδεκα Ἀποστόλων. Ἡ Ἐκκλησία τὸν ἐταύτισε μὲ τὸν Ναθαναήλ, τοῦ ὁποίου τὸ ὄνομα ἀναφέρεται πάντοτε μὲ αὐτὸ τοῦ Φιλίππου. Καταγόταν ἀπὸ τὴν Κανὰ τῆς Γαλιλαίας. Προφανῶς τὸ ὄνομα Βαρθολομαῖος χαρακτηρίζει τὸ πατρώνυμο τοῦ Ναθαναήλ. Οἱ λόγοι τῆς ταυτίσεως αὐτῆς εἶναι: α) ὅτι ...
περισσότερα...

ΤΙ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΤΑΙ Ο "ΠΟΙΗΤΗΣ" ;;;;

Παναγιώτης Κασιδιάρης: Ο γιός μου δεν μεγάλωσε με τα "Τρία γουρουνάκια" αλλά με τους Άθλους του Ηρακλή

Παναγιώτης Κασιδιάρης: Ο γιός μου δεν μεγάλωσε με τα "Τρία γουρουνάκια" αλλά με τους Άθλους του Ηρακλή  Η ιστορία του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής μέσα από τα μάτια του πατέρα του
Είναι 32 ετών, εξελέγη βουλευτής (πιθανότατα θα εκλεγεί και πάλι), αλλά ζει ακόμη στο παιδικό του δωμάτιο στο σπίτι των γονιών του. Η επίθεσή του στη Λιάνα Κανέλλη τον έκανε γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο και για όσους δεν υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή ίσως τον πιο μισητό Ελληνα.

ΠΟΙΟΝ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;;;

Δυτική Αχαΐα: Στο σκοτάδι νοικοκυριά λόγω κρίσης - Η ανέχεια εξαπλώνεται - Βίντεο

Κοινωνία

Ο Δήμος μοιράζει καθημερινά 62 μερίδες φαγητού

11/06/2012 07:10
Δυτική Αχαΐα: Στο σκοτάδι νοικοκυριά λόγω κρίσης - Η ανέχεια εξαπλώνεται - Βίντεο Ο Δήμος μοιράζει καθημερινά 62 μερίδες φαγητού
Η ανεργία και τα σκληρά δημοσιονομικά μέτρα είναι γνωστό ότι μας έχουν γυρίσει δεκαετίες πίσω, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να καλυφθούν βασικές ανάγκες μιας οικογένειας, όπως το φαγητό, το γάλα για τα παιδιά και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

Τι συνέβη χθες Κυριακή στην Πάτρα και την Αχαΐα

Κοινωνία

Η ειδησεογραφία όπως την κατέγραψε το thebest.gr

11/06/2012 07:05
Τι συνέβη χθες Κυριακή στην Πάτρα και την Αχαΐα Η ειδησεογραφία όπως την κατέγραψε το thebest.gr
Ο Ανδρέας Θ. Δούρος ξεσπά για τον άδικο χαμό του εγγονού του Πάνου Τζαβάρα
Παραιτείται ο Α. Σκιαθάς- Επιστολή-απάντηση προς το Γ. Δημαρά - "Η επιστολή σας με την οποία ζητάτε την παραίτηση μου παραβιάζει ανοικτές θύρες"
Αχαΐα: Μια "διαφορετική" προεκλογική επίσκεψη των Οικολόγων Πρασίνων
Τα τελικά αποτελέσματα των Εκλογών στο Σύλλογο Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πάτρας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις λόγω… Κασιδιάρη! Σκίζουν τα πτυχία τους οι πολιτικές καφετζούδες…

Αναδημοσιεύουμε τις ακόλουθες τάσεις όπως το λάβαμε αλλά διατηρούμε κάποιες ενστάσεις. 


Η συνολική εικόνα πάντως δεν πρέπει να απέχει πολύ από αυτή που παρατίθεται...


ΚΑΙ ΤΩΡΑ "ΨΑΧΤΕΙΤΕ" ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ !!!


Μετά τις εκλογές έρχεται βροχή από φόρο-σημειώματα


- Οι παραλήπτες θα κληθούν να πληρώσουν έως και οκτώ φόρους για τα εισοδήματα του 2011
- Θα πληρώσουμε και φόρους για τα ακίνητα που δεν εισέπραξε το κράτος από το 2009
- Άρχισαν ήδη να φτάνουν στους πολίτες τα πρώτα ραβασάκια
- Θα πρέπει να ξεχάσουμε και τις επιστροφές φόρων

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ !!!

Ο Πικραμμένος παραιτήθηκε των μηνιαίων απολαβών του


Ο πρωθυπουργός με έγγραφη δήλωσή του δεν αποδέχτηκε τις μηνιαίες απολαβές του για την άσκηση των καθηκόντων του ενώ το ίδιο πρόκειται να κάνουν και οι υπουργοί. Μήπως είναι καιρός να ακολουθήσουν κι άλλοι;