Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ... ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19 Ιουνίου

Γιορτάζουν:

Γεγονότα

240 π.Χ: Ο Ερατοσθένης υπολογίζει την περίμετρο της Γης.
1827: Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης απειλεί όσους Έλληνες προσκυνούν τον Μωάμεθ. («Περίπτωση Νενέκου»)
1863: Ένοπλη ρήξη «Ορεινών» και «Πεδινών» στην Αθήνα (Κανάρης, Βούλγαρης), η κορύφωση των γνωστών και ως «Ιουνιανών».

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!

                              Κουβανέζικη κηδεία
 
Όλη η οικογένεια στην Κούβα έμεινε έκπληκτη όταν έφτασε από το Μαϊάμι ένα φέρετρο με το πτώμα μίας πολύ αγαπημένης θείας τους. Το πτώμα ήταν μέσα στο φέρετρο με το πρόσωπο κολλημένο πάνω στο κρύσταλλο. Ανοίγοντας το φέρετρο, η οικογένεια βρήκε ένα γράμμα, που ήταν καρφιτσωμένο πάνω στα ρούχα της θείας με μία παραμάνα. Το γράμμα έγραφε :
 
         «Αγαπητοί Πατέρα και Μητέρα,
Σας στέλνω το πτώμα της θείας Χυμένα για να τελέσετε την κηδεία στην Κούβα, όπως ακριβώς επιθυμούσε και η ίδια.
Γιατί δεν θέλουν τους Έλληνες;
Σ’ ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα αφήγηση μίας Ελβετίδας, η οποία επεξηγεί γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι, συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων. Η κοπέλα αναφέρεται σε κάποιον πλούσιο θείο της ονόματι Αλμπέρ που ζούσε κοντά στη Λοζάννη υπεραγαπώντας τα ζώα

«Αραβική Άνοιξη»

Έτος 859 μ.Χ. Κόρντομπα, Ισπανία. Η χώρα βρίσκεται υπό αραβική κατοχή.
Οι μουσουλμάνοι επιδίδονται σε «διαθρησκευτικό διάλογο» με τους χριστιανούς. Ο πολιτισμένος διάλογος αποσκοπεί στο να πεισθούν οι «άπιστοι» (βλέπε χριστιανοί) να γίνουν «πιστοί» (βλέπε μουσουλμάνοι). Για το καλό τους φυσικά.

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ "ΤΣΑΓΑΝΟ" !!!

Μετά την επική νίκη επί των Ρώσων με 1-0, και με μεγάλη πιθανότητα ο επόμενος αντίπαλος να είναι η Γερμανική ομάδα, ο Πορτογάλος τεχνικός της Εθνικής μας δέχεται μία ερώτηση πολιτική από Άγγλο δημοσιογράφο, κάποιοι προσπαθούν να αποτρέψουν να συνεχίσει, αλλά ο Σάντος (σαν να είναι έτοιμος από καιρό) τους κάνει νόημα να συνεχίσει και απαντά ξάστερα και καθαρά ως "πραγματικός Έλλην" και όχι με μισόλογα και ραγιαδισμό και όπως οι πολιτικοί μας:



http://www.youtube.com/watch?v=iwHdsAwoa3k

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ !!!

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟ- ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΦΛΕΒΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ





mineiko2
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-O MAΣΟΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Σιγά σιγά με όλους αυτους τους δοσίλογους που μαζεύτηκαν πάνω από το κεφαλι μας, τους προδότες που ξεπουλάνε την Ελλάδα, μαθαίνουμε και την ιστορία σκοτεινών προσώπων που άφησαν τις μαγαρισμένες φύτρες τους στην πατρίδα.

ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ... ΥΠΕΡΟΧΗΣ !!!

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Οταν η Λιάνα Κανέλλη έλεγε:"Θα σε σφάξω και εσένα όταν έρθει η ώρα σου"
"Το πρωΐ της Τρίτης 29 Μαΐου 2012, η Λιάνα Κανέλλη βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη («Αντέννα») και η λογομαχία της με τον βουλευτή της Ν.Δ. Αργύρη Ντινόπουλο παίχτηκε απ' όλα τα κανάλια. Ο Ντινόπουλος της θύμισε ορισμένα από τα εγκλήματα των κομμουνιστών και η συζήτησε άρχισε να παίρνει φωτιά.
Όταν ο Ντινόπουλος της επεσήμανε πως εκτός από τους Μπολσεβίκους του Λένιν, το 1917 στην Ρωσία υπήρχαν και οι καημένοι οι Μενσεβίκοι, η συντρόφισσα Κανέλλη απάντησε επί λέξει: «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»!.
Κανένα κανάλι δεν τόλμησε να παίξει αυτά τα απειλητικά λόγια της Λιάνας Κανέλλη στον Αργύρη Ντινόπουλο. Φαντάζεστε να έλεγε κάτι παρόμοιο ζωντανά «στον αέρα», κάποιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής»; Θα είχε γίνει παγκόσμιο θέμα και θα βγάζανε ανακοίνωση καταδίκης του Ναζισμού μέχρι και οι Ιουδαίοι του Ιράν..."
1ο βίντεο (3:35΄) : http://www.youtube.com/watch?v=Q3liNRzRR1w 
 

ΝΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ !!!

ΤΟ ... ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ !!!

Την ώρα που εμείς χαζεύαμε τη μάχη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, τα Σκόπια έγιναν δεκτά σε Ευρωπαϊκή Επιτροπή με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»!!!







Το Ινστιτούτο Τυποποίησης των Σκοπίων έγινε πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τυποποίησης και Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ηλεκτροτεχνικής για την καθοδήγηση των προτύπων. 

«Το όφελος για τη βιομηχανία είναι ότι το Ινστιτούτο θα έχει πλήρη φωνή και πρέπει να υιοθετήσουμε ορισμένα πρότυπα. Κατά το στάδιο της προετοιμασίας των προτύπων είτε η σκοπιανή είτε η ευρωπαϊκή βιομηχανία μας δίνει το δικαίωμα κατόπιν καθοδήγησης να βελτιώσουμε τα πρότυπά μας» δήλωσε ο Λιούπτσο Ντάβσερ, διευθυντής του Ινστιτούτου Τυποποίησης της χώρας.

«Ένα από τα πιο σημαντικά είναι ότι τα προϊόντα μας θα έχουν μια διεθνή σφραγίδα ποιότητας ως χώρα προέλευσης τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας», δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Οικονομικών υποθέσεων Βλαντιμίρ Πεσέφσκι. Η χώρα προέλευσης αναφέρεται ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», παρά την αντίθεση θέση που εξέφρασαν οι δύο Έλληνες στις Ευρωπαϊκές Επιτροπές, αναφέρει το δημοσίευμα. 

echedoros-a.gr

ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ... ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ !!!

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ: ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΕΞΙ Η ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΥΡΟ;

. Στὰ θέματα τῆς Πατρίδος δὲν ἤθελε οἱ Χριστιανοὶ νὰ εἶναι ἀδιάφοροι. Πολὺ λυπόταν ποὺ ἔβλεπε πνευματικοὺς ἀνθρώπους νὰ ἐπιζητοῦν νὰ βολευθοῦν οἱ ἴδιοι καὶ νὰ μὴν ἐνδιαφέρωνται γιὰ τὴν πατρίδα. Ὁ καημός του καὶ ἡ ἀπορία τοῦ ἦταν πὼς οἱ ὑπεύθυνοι δὲν ἀντιλαμβάνονται ποὺ ὁδηγούμαστε. Ὁ ἴδιος ἀπὸ παλαιὰ διέβλεπε τὴν σημερινὴ κατάσταση καὶ ἀνησυχοῦσε, ἀλλὰ δὲν διέσπειρε τὶς ἀνησυχίες του στὸν κόσμο. Ἔλεγε:

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΕΟΙ ;;;

ΤΟ «ΣΟΚ» ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

15 Του Μητρ. Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου
Πριν από αρκετά χρόνια με πλησίασε κάποιος νεαρός φοιτητής. Με πολλή διστακτικότητα, άλλα και με την ένταση του απαιτητικού αναζητητή, μού δήλωσε ότι είναι άθεος, που όμως θα ήθελε πολύ να πιστέψει, άλλα δεν μπορούσε. Χρόνια προσπαθούσε και αναζητούσε, χωρίς όμως αποτέλεσμα..

ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ...

 
28 Μαϊου 1979, 
Ο τότε πρωθυπουργός Καραμανλής, γνωστός καί μή αμελητέος μασώνος μέ τον επίσης όμοιό του Ράλλη ( αριστερά ) υπογράφει τήν ένταξή μας στήν ΕΟΚ

Μιά "ιστορική" αλλά καί σημαδιακά, διαλεγμένη θα λέγαμε,  ημέρα, μιά καί στίς 29 Μαϊου έγινε η Άλωση ! Σήμερα ποιά νέα Άλωση άραγε μάς περιμένει ;
 
 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ποιοι μένουν εκτός Βουλής


Εκτός Κοινοβουλίου παρέμειναν «τρανταχτά» ονόματα της πολιτικής



Εκπλήξεις, αρκετές αλλαγές και ανατροπές είχε η εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου, με αλλαγή σκυτάλης σε 10 εκλογικές περιφέρειες

Η ΝΔ εμφανίζεται ενισχυμένη κατά 21 έδρες σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει την κοινοβουλευτική του δύναμη κατά 19 έδρες.

ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ... ΠΟΛΕΜΟΣ ;;;

Ηχούν τα τύμπανα...
====================

Δύο ρωσικά πολεμικά πλοία είναι έτοιμα να πλεύσουν προς τη Συρία, μεταφέροντας μονάδες πεζοναυτών που θα έχουν επισήμως αποστολή να προστατεύσουν τους Ρώσους πολίτες που ζουν στη χώρα. Όμως επί της ουσίας η αποστολή αυτή δείχνει την αυξανόμενη ανησυχία της Μόσχας για το μέλλον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ Ασαντ.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ, Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΟ»




15«Αργότερα, επισκέφθηκα τον Γέροντα μαζί με έναν φίλο μου σμήναρχο, γύρω στα τέλη Οκτωβρίου 1993 και του εξέφρασα την ανησυχία μου γι' αυτά που συμβαίνουν από τους κυβερνώντες στην πατρίδα μας. Ο Γέροντας απάντησε :

-Μη φοβάσαι. Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά.»

«Είναι κρίμα , γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα . Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία. Να φύγουν γιατί παρόντες μολύνουν». 
πηγή

Δήλωση σοκ του Γιώργου Καραγκούνη...





Πριν από λίγο, ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πήραμε το μήνυμα των χτεσινών εκλογών και όλοι οι παίκτες αποφασίσαμε στον αγώνα εναντίον της Γερμανίας να κάνουμε αυτό που επιθυμεί η πλειοψηφία των Ελλήνων: θα κάτσουμε να χάσουμε».

http://pitsirikos.net

ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ;;;

Οι Έλληνες παίρνουν τα όπλα...





“Όλο και περισσότεροι Έλληνες πολίτες προβαίνουν στην αγορά όπλων για την ασφάλειά τους, εξαιτίας της αύξησης των περιστατικών βίας και μικροκλοπών, μετά τη μείωση κατά 20% του μέσου εισοδήματoς, αλλά και της ανασφάλειας που προέρχεται από την ανησυχητική προεκλογική πόλωση η οποία κρύβει πληθώρα κινδύνων”.
Καθηγητής Ποινικού Δικαίου: Νόμιμη η άμυνα εναντίον ληστών με κάθε μέσο

19-06-2012 13:45:19


 Συντάραξε την κοινή γνώμη ο νεαρός φοιτητής ο οποίος πριν από λίγες ημέρες πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε ένανΑλβανό ληστή που μπήκε στο σπίτι όπου ζούσε με τους γονείςτου κρατώντας ένα μαχαίρι για να του ληστέψει.

Και τι δεν γράφτηκε για το περιστατικό αυτό! Οτι μέσα στον ίδιοχρόνο είχαν ξαναμπεί ληστές άλλες δύο φορές και ότι ο νεαρός ζούσε με τον φόβο μια νέας επίθεσης. Οτι δεν ήταν κανένα παλιόπαιδο, αλλά ένα καλό και ευγενικό παιδί, φοιτητής τηςΚτηνιατρικής. Οτι είδε τον ληστή να απειλεί την μητέρα του με το μαχαίρι που κρατούσε. Οτι... σκόνταψε κι έπεσε, με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει το όπλο κ.ο.κ.
Νομίζω ότι τα παραπάνω είναι τελείως περιττά,

ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ... Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Κάνατε[-με] τον Σαμαρά Πρωθυπουργό; Ιδού τα 30 πρώτα μέτρα

Κι έρχονται κι άλλα, αφού ο Αντώνης τιμάει την υπογραφή του!!!

σ.σ.netakias

    Οταν όλοι οι ξένοι αναγνωρίζουν τον Σαμαρά ως τον Ηγέτη του Μνημονίου…
    OTAN ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…
   

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ;;;

Jay Rockefeller: “ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΦΕΥΡΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΤΕ”

Σύμφωνα με τον εγγονό του John D. Rockefeller και ανηψιό του μεγαλοτραπεζίτη David Rockefeller και πρώην Συγκλητικού και νυν Προέδρου της επιτροπής εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, τον κ. Jay Rockefeller, το διαδίκτυο αντιπροσωπεύει μια σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ. Ο Rockefeller δεν είναι ο μόνος που το πιστεύει αυτό…..
Την πίστη του ότι το διαδίκτυο είναι ο “Νο 1 Εθνικός κίνδυνος” συμμερίζονται τόσο ο πρώην Διευθυντής των μυστικών υπηρεσιών Mike McConnell όσο και ο νυν Διευθυντής Ναύαρχος Dennis C. Blair. 

ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ;;; ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ !!!

Στις 18.00 συναντώνται τα επιτελεία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ - Το νεο υπουργικό αποφασίζουν Σαμαράς - Βενιζέλος - Κουβέλης - Ίσως απόψε συνάντηση των αρχηγών



- Θα αποφασίσουν το προγραμματικό πλαίσιο
- Βενιζέλος: Κανένας νυν βουλευτής ή πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δεν θα μετάσχει στην κυβέρνηση!
- Μιχελάκης: Υπάρχουν συγκλίσεις στις διαβουλεύσεις
- Πρωθυπουργός ο Σαμαράς - Βενιζέλος: Δεν θα είμαι αντιπροεδρος

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

19 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ἰούδας ὁ Ἀπόστολος

Ὁ Ἀπόστολος Ἰούδας, ἕνας ἐκ τῶν 12 Μαθητῶν καὶ Ἀποστόλων τοῦ Κυρίου, ἦταν υἱὸς τοῦ ἀδελφοῦ τοῦ μνήστορος Ἰωσὴφ Ἀλφαίου καὶ τῆς συγγενοῦς τῆς Θεοτόκου Μαρίας, ἀδελφὸς δὲ τοῦ ἐπίσης Ἀποστόλου Ἰακώβου τοῦ ἐπιλεγομένου Ἀδελφοθέου. Πρὸς διάκριση ἐκ τοῦ Ἰούδα τοῦ Ἰσκαριώτου, στὸ μὲν τὸ κατὰ Λουκᾶ Εὐαγγέλιο (6, 16) καὶ τὶς Πράξεις τῶν Ἀποστόλων (1, 13) ἀποκαλεῖται Ἰούδας Ἰακώβου (ἀδελφὸς δηλαδὴ τοῦ Ἰακώβου), στὸ δὲ τὸ κατὰ Ματθαῖο (10, 3) καὶ Μάρκο (Γ’, 18) ὀνομάζεται Θαδδαῖος ἢ Λεββαῖος. Ὁ συγγραφέ ...
περισσότερα...