Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ! Να παρέμβει άμεσα η Ρεπούση…



Με άρθρο της στην τουρκική εφημερίδα Ραντικάλ, η Τουρκάλα ιστορικός Αϊσέ Χουρ βάζει τέλος στην αισχρή επιχειρηματολογία των Τούρκων για το ολοκαύτωμα της Σμύρνης. Σύμφωνα με την Χουρ οι Τούρκοι έκαψαν την πόλη και ο Κεμάλ γνώριζε ή συνεργάστηκε για τον εμπρησμό. Η τουρκάλα ιστορικός επισημαίνει πως αντίθετα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς που υποστηρίζουν ότι τη φωτιά στη Σμύρνη έβαλαν Αρμένιοι, υπάρχουν ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ο ηγέτης των νεότουρκων,

Πόσες φορές εσύ άκουσες κάποιον φτωχό να σε παρακαλάει και δεν του έδωσες σημασία;




Αν παρουσιαζόμαστε για οποιοδήποτε ζήτημά μας σ' έναν επίγειο άρχοντα, είμαστε τόσο προσεκτικοί και αυτοσυγκεντρωμένοι, ώστε δεν βλέπουμε ούτ' εκείνους που βρίσκονται δίπλα μας.

Μέσα στο νου μας δεν υπάρχουν παρά ο άνθρωπος, μπροστά στον οποίο βρισκόμαστε, και το θέμα, για το οποίο θέλουμε να του μιλήσουμε. Το ίδιο, πολύ περισσότερο, δεν πρέπει να κάνουμε, όταν βρισκόμαστε μπροστά στον ύψιστο Θεό, εμμένοντας σταθερά στην προσευχή μας και μην περιφέροντας το νου εδώ κι εκεί;

Ἐγὼ πατήρ, ἐγὼ ἀδελφός, ἐγὼ Νυμφίος




Ὁ Κύριος ἀπευθυνόμενος πρὸς ἡμᾶς

Ἁγίου Ἰωάννου Ἀρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως τοῦ Χρυσοστόμου
ἀπόσπασμα ἐκ τῆς οστ´ (76) ὁμιλίας αὐτοῦ εἰς τὸ κατὰ Ματθαῖον Εὐαγγέλιον 24,16-31 (ΕΠΕ τόμ. 12, σελ. 34)

"Ἐγὼ πατήρ, ἐγὼ ἀδελφός, ἐγὼ Νυμφίος, ἐγὼ οἰκία, ἐγὼ τροφεύς, ἐγὼ ἱμάτιον, ἐγὼ ῥίζα, ἐγὼ θεμέλιος. Πᾶν ὅπερ ἂν θέλῃς ἐγώ. Μηδενὸς ἐν χρείᾳ καταστῇς. Ἐγὼ δουλεύσω. Ἦλθον γὰρ διακονῆσαι, οὐ διακονηθῆναι. Ἐγὼ καὶ φίλος καὶ ξένος καὶ κεφαλὴ καὶ ἀδελφὸς καὶ μήτηρ. Πάντα ἐγώ· μόνον οἰκείως ἔχε πρὸς ἐμέ. Ἐγὼ πένης διὰ σέ, καὶ ἀλήτης διὰ σέ, ἐπὶ τοῦ Σταυροῦ διὰ σέ, ἐπὶ τάφου διὰ σέ, ἄνω ὑπὲρ σοῦ ἐντυγχάνω τῷ Πατρί, κάτω ὑπὲρ σοῦ πρεσβευτὴς παραγέγονα παρὰ τοῦ Πατρός. Πάντα μοι σὺ καὶ ἀδελφὸς καὶ συγκληρονόμος καὶ φίλος καὶ μέλος. Τί πλέον θέλεις; τί τόν φιλοῦντα ἀποστρέφῃ; τί τῷ κόσμῳ κάμνεις; τί εἰς πίθον ἀντλεῖς τετρημένον; Τοῦτο γάρ ἐστιν εἰς τὸν παρόντα βίον πονεῖσθαι. Τί εἰς πῦρ ξαίνεις; τί τῷ ἀέρι πυκτεύεις;"

Ιός Έμπολα: Το απόλυτο σχέδιο δημιουργίας Βιολογικού Όπλου της Παγκόσμιας Ελίτ (Μέρος Β’)


  Στο τέλος τουΑ’ μέρους αναφερθήκαμε στο εφιαλτικό σενάριο της μετάδοσης του ιού Έμπολα στηνατμόσφαιρα, πιθανότατα μέσω της χρησιμοποίησης μη-επανδρωμένων αεροσκαφών.. 


Ας αναλύσουμε περαιτέρω αυτό το εφιαλτικό σενάριο βλέποντας τους τρόπους με τους οποίους θα πραγματοποιηθεί «αποτελεσματικότερα» και με το χειρότερο δυστυχώς αντίκτυπο για την ανθρωπότητα.. 

ΑΥΤΟ ΘΑ 'ΠΕΙ "ΣΥΝΕΠΗΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ


Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

[11:25]
Web only
[11:23]
Web only
[11:22]
Web only
[11:20]
Web only
[11:02]
Web only
[10:55]
Web only
[10:47]
Web only
[10:41]
Web only
[10:39]
Web only
[10:35]
Web only

ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ... ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ !!!

Δένδιας: «Δεν είμαι τέκτονας»

«Δεν είμαι τέκτονας, δεν παραιτούμαι και προς το παρόν θα συνεχίσουν να με βρίσκουν μπροστά τους» είναι η απάντηση -μέσω Twitter- του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, στις φήμες που τις τελευταίες ώρες πλήθαιναν και τον ήθελαν να....

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Πειραιώς: ''ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ θέλουν η Ελλάδα να γίνει Κούβα''

serafeim1
Διευκρινήσεις για την πρόταση του προέδρου του κόμματος της ΔΗΜ.Α.Ρ. κ. Φώτη Κουβέλη για την μισθοδοσία του κλήρου, δίνει με επιστολή του ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.
Ο κ. Σεραφείμ στην επιστολή του μεταξύ άλλων κάνει λόγω για ''προπαγανδιζόμενη πρόταση'' από πλευράς ΔΗΜ.Α.Ρ., τονίζοντας ότι ''η μισθοδοσία του κλήρου δεν αποτελεί χαριστική πράξη''.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ἐγκαίνια Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίας Ἀναστάσεως

Πρόκειται γιὰ τὸν Ναὸ τοῦ Παναγίου Τάφου, ποὺ ὁ Μέγας Κωνσταντῖνος ἀνήγειρε στὸν τόπο τοῦ Γολγοθᾶ καὶ τὸ Ναὸ αὐτὸ ...
περισσότερα...

... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ... ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΦΥΛΛΟ !!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ !!!

Η βλάσφημη ταινία που ξεσήκωσε το Ισλάμ

Πριν μόλις μερικά χρόνια, σατιρικά σκίτσα του Μωάμεθ που δημοσιεύθηκαν στη Δανία, παραλίγο να κοστίσουν τη ζωή στον Δανό σκιτσογράφο που τα εμπνεύστηκε και προκάλεσαν διαμαρτυρίες στη Δανία, αλλά και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Το ίδιο συνέβη με την ταινία "Innocence of Muslims," η οποία προσβάλλει τον προφήτη Μωάμεθ. Δυστυχώς, όμως, αυτή την φορά οι αντιδράσεις ξεπέρασαν κάθε όριο και χάθηκαν τέσσερις ζωές.

Εντοπίστηκε η παραλία του... σκότους! Ποιούς θρύλους κρύβει στα σκοτεινά νερά της;

Ημερομηνία: 10 Σεπτεμβρίου 2012
Εντοπιστηκε η παραλια του... σκοτους! Ποιους θρυλους κρυβει στα σκοτεινα νερα της;
Το 1991 το αμερικανικό περιοδικό »Islands Magazine» τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τις ωραιότερες παραλίες στον κόσμο, συνυπολογίζοντας την ιδιαιτερότητα της ακτής αλλά και το παράδοξο χρώμα της άμμου! Η «παραλία του σκότους», όπως ονομάζεται από τους ντόπιους, είναι η πιο μαύρη παραλία που υπάρχει στον πλανήτη.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ... ΞΕΒΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ... ΠΡΑΣΙΝΙΖΕΙ !!!

Και νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών - Δεν κατέληξαν στα μέτρα - Κόκκινες γραμμές από Κουβέλη-Βενιζέλο για εργασιακά και απολύσεις στο Δημόσιο

Ολοκληρώθηκε μετά από δύομιση περίπου ώρες η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών που απαρτίζουν την κυβέρνηση και όπως φάνηκε δεν κατέληξαν ακόμα στην... 
...τελική μορφή του πακέτου των μέτρων των 11,9 δισεκατομμυρίων ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει και νέα σύσκεψη από την επόμενη εβδομάδα.

Ε, ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!


Λας Βέγκας: Άνθρωποι ζουν στα υπόγεια τούνελ!

Ημερομηνία: 11 Σεπτεμβρίου 2012
Λας Βεγκας: Ανθρωποι ζουν στα υπογεια τουνελ!
Το Λας Βέγκας είναι γνωστό παγκοσμίως σαν η πόλη του τζόγου και της πολυτέλειας. Έχει ωστόσο και μια πλευρά που λίγοι ξέρουν.

Ο,ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ !!! ΔΕΙΡΑΤΕ, ΔΕΝ ΔΕΙΡΑΤΕ, ... ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

''Δεν δείραμε το γιατρό που χρηματίστηκε - Ήμουν παρών στα γεγονότα''!

Ο αναπληρωτής βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αχαΐας Ανδρέας Νικολακόπουλος με επιστολή του στην εφημερίδα "Πελοπόννησος", υποστηρίζει ότι συνέβη το περιστατικό χρηματισμού γιατρού, αλλά δεν επιβεβαιώνει τον ξυλοδαρμό. Στην επιστολή του...