Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΖΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΙΛΛΑ ΣΤΟ ... ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ !!!

Πειραιώς: «Γελοίο «χτύπημα» του Σιωνιστικού λόμπυ η ανακάλυψη του πάπυρου»

peiraios5
Οι Καμπαλιστές και Ταλμουδιστές του Σιωνιστικού λόμπυ που μετέβαλαν τον θεϊσμό της Π.Δ. σε σατανισμό και εωσφορισμό μετά τα χυδαία και γελοία ντοκυμαντέρς του Μουσείου Ροκφέλερ του Ισραήλ που δήθεν ανακαλύπτουν τον «οικογενειακό τάφο» του αγρίως πολεμουμένου και μισουμένου από αυτούς ένεκεν της σατανολατρείας τους αληθινού Μεσσίου, του ενσαρκωθέντος Υιού και Λόγου του Θεού η «ανακαλύπτουν» τα πλαστά και ανυπόστατα ψευδοευαγγέλια που κατασκευάζουν στα σκοτεινά εργαστήριά τους

ΜΑ ... "ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ" !!!

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΙΒΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΖΑΝ! ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ!

Η φτηνή δικαιολογία που έδωσε τόσο το Μαξίμου όσο και η Προεδρία της Βουλής, ότι καθημερινά δέχεται χιλιάδες τέτοιου τύπου επιστολές, είναι για χαχόλους! Η προσωπική ευθύνη... 
...του ίδιου του κ. Σαμαρά είναι μεγίστη. Έφτασε στα χέρια του μία επιστολή-βόμβα

ΑΛΛΟΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ !!! ... ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ !!!

Ένα γράμμα στον Βασίλη, μαθητή της Α’ Λυκείου

Προσπαθώ, πιστέψτε με, αλλά δεν τα καταφέρνω να καταλάβω. Οι πολιτικοί τινάζονται σαν τα σκυλάκια που τα κατάβρεξαν, κατόπιν το αόρατο παραπέτασμα πέφτει πάλι και... 
...συνεχίζουν τον δρόμο τους, προστατευμένοι από το φράγμα της ψευδαίσθησης που πνίγει κάθε ήχο. Κάθε δικό μας ήχο…
Όταν ο επιληπτικός Βαν ντερ Λούμπε έβαλε φωτιά στο Γερμανικό Κοινοβούλιο είπαν όλοι ότι εάν δεν σβήσουν εκείνες οι φλόγες αμέσως, θα εξαπλωθούν σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο κάποιοι να θεωρήσουν ότι υποφέρω από μια νοσηρή έμμονη ιδέα σχετικά με τον πλήρη εξευτελισμό του κοινοβουλευτισμού στην Ελλάδα επιχειρώντας μια τέτοια παρομοίωση.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ;;;


ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ !!!

Σ΄ ευχαριστώ και σε δοξολογώ Θεέ μου




Θεέ μου και Κύριε του κόσμου, Συ ο αγαθότατος πατέρας των ανθρώπων, Σύ που είσαι άναρχος και αιώνιος και αναλλοίωτος και αμετάβλητος, Σύ που η ουσία σου και το μέγεθός σου και η αγαθότητά σου η άπειρη, δεν χωρεί στον μικρό και περιορισμένο νου μας, Σύ που είσαι η πλουσιώτατη πηγή και η απερίγραπτη άβυσσος της δύναμης και της σοφίας, σ΄ευχαριστώ και σε δοξάζω που είδες με συμπάθεια και αγάπη κι εμένα το μικρό και αδύνατο και αμαρτωλό. Σ΄ευχαριστώ που με λύτρωσες από σκέψεις και πράξεις κακές, μοχθηρές και μάταιες και με έσωσες από τις πολλές και διάφορες παγίδες του διαβόλου, που είναι ο άρχοντας του σκότους και της πλάνης.

ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!





Τον αποκαλούν νεκροθάφτη της ενιαίας Κύπρου κι όχι άδικα. Χάρη σ’ αυτόν τα ασκέρια του «Αττίλα» με κάθε λογής αγαρηνό επέδραμαν στη Μεγαλόνησο για να επιβάλλουν την πιο πρόστυχη Κατοχή και προσβολή του Ελληνισμού στη νεώτερη ιστορία. Τώρα, παρά τα 89 χρόνια του εξακολουθεί να απασχολεί τον Τύπο με ιδεοληψίες περί παραδειγματικού αφανισμού ο,τιδήποτε ελληνικού.

Πώς θα αλλάξουν τα αναστημένα σώματα κατά την Δευτέρα Παρουσία;

Αγίου Συμεών του Νέου Θεολόγου
Μαρτυρία του Αγίου Συμεών του Νέου Θεολόγου, στον οποίον ο Θεός αποκάλυψε πώς θα αλλάξουν τα υλικά σώμάτα και θα αφθαρτοποιηθούν κατά τη Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού!
Μια μέρα, καθώς προσευχόταν (ο Αγιος Συμεών) με καθαρότητα και συνομιλούσε με τον Θεό, είδε πως ο αέρας άρχισε να φωτίζει το νου του, και ενώ ήταν μέσα στο κελί του, νόμιζε ότι βρισκόταν έξω, σ’ ανοιχτό χώρο. Ήταν νύχτα, που μόλις είχε ξεκινήσει...

GO HOME




http://nationalpride.files.wordpress.com/2012/08/sta_tsakidia_aystralia.jpg

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός είπε στους μουσουλμάνους:

“Αν δεν σας αρέσει να ζείτε εδώ, όπως ζούμε όλοι, μπορείτε να φύγετε, δεν σας φέραμε με το ζόρι…”.

Είπε αυτό που ψιθυρίζουν οι Ευρωπαίοι αλλά δεν τολμούν να πούνε λόγω…δειλίας!!

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα!!

 

3 λόγοι που δεν χάνετε κιλά!

Η απώλεια βάρους και η μακροχρόνια διατήρηση της δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και δεν είναι τυχαίο ότι τελικά ένα πολύ μικρό ποσοστό καταφέρνει να σταθεροποιηθεί στο νέο μειωμένο βάρος. Γιατί συμβαίνει αυτό άραγε και πώς μπορούμε να το αποφύγουμε; 

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΟΜΩΣ ... ΚΙΧ !!!

Ντοκουμέντο μιας ιστορικής μεταστροφής

Τη μέχρι στιγμής αποτυχία της πολιτικής που ακολουθεί η Άγκυρα έναντι της Συρίας αποτελεί η φωτογραφία με αξιωματικούς του «Ελεύθερου Στρατού», οι οποίοι σε δημόσια εμφάνισή τους επανεντάσσονται στις τάξεις των επίσημων συριακών ενόπλων δυνάμεων.

Για στροφή 180 μοιρών κάνει λόγο η τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ» η οποία και δημοσιεύει την φωτογραφία ντοκουμέντο.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ... ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ... "ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ" !!!

Χτυπώντας το Νεοφιλελευθερισμό στο Σικάγο

Από την ταινία Entre les murs (Ανάμεσα στους τοίχους)
του Paul Street*
αλιευμένο από εδώ, μεταφράζει η Κροτ
Είναι πολύ αξιοσημείωτη η απεργία που γίνεται αυτές τις μέρες από το Συνδικάτο Εκπαιδευτικών στο Σικάγο του Rahm Emmauel. Ένα από τα πιο ακανθώδη ζητήματα είναι η αξιολόγηση της απόδοσης των εκπαιδευτικών. Σύμφωνα με το καινούριο σύστημα, που συνδέει ασφυκτικά την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών με τους βαθμούς των μαθητών στα τεστ, σχεδόν ένα τρίτο των εκπαιδευτικών της πόλης απειλούνται με απόλυση.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΔΙΚΗΟ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ;;;

Και γιατί δεν καίμε για πλάκα τα βιβλία του Τατσόπουλου;

Λέω να κάνω μια ΠΛΑΚΑ. Να γελάσουμε βρε παιδάκι μου. Η ιδέα απλή: να κάψουμε τα βιβλία του Τατσόπουλου. Εξάλλου, κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη δεν έχουν και καμιά ιδιαίτερη λογοτεχνική αξία συγκρινόμενα με αυτά του Βενέζη, του Μέιλερ, της Ντιράς ή του Χέμινγουεϊ. Δεν είναι δα και ο Μαρξ ή ο Παλμίρο Τολιάτι ο τύπος. Έτσι προτείνω να...
μαζευτούμε στην πλατεία Συντάγματος, να κάψουμε τα βιβλία και μετά για ΠΛΑΚΑ να ανεβάσουμε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Ποια θα είναι μετά η εξέλιξη των πραγμάτων και αυτής της πλακίτσας; 
Η Αριστερά θα βγει να μας καταδικάσει ως αναχρονιστές και Δεξιούς, θα ξεκινήσουν συζητήσεις επί συζητήσεων για τη νέα Βαίμάρη, οι προχώ προοδευτικοί θα ξιφουλκούν για την βέβηλη πράξη κατά του ελληνικού πνεύματος και πολιτισμού και οι Μουτζαχεντίν της θολοκουλτούρας και της δήθεν διανόησης θα μας ρίξουν το ανάθεμα.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Ένα σχολείο στη Σουηδία  (Απαγορεύονται οι συγκρίσεις)


ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ . . . .
 
 
souidia1
Ένα καινούργιο σχολικό σύστημα στη Σουηδία εξαφανίζει τη σχολική αίθουσα όπως τη γνωρίζαμε και την αντικαθιστά μ’ ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την “περιέργεια και τη δημιουργικότητα” των μαθητών.

ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΑΔΙ

15 Φωτιά είναι η προσευχή και ιδιαιτέρως όταν αναπέμπεται από νηφάλια και φλογισμένη ψυχή. Αλλά η φωτιά αυτή για ν’ αγγίξη τις ουράνιες αψίδες χρειάζεται λάδι˙ και λάδι της φωτιάς αυτής δεν είναι τίποτε άλλο παρά η ελεημοσύνη.
Χύνε λοιπόν το λάδι άφθονο, για να αισθάνεσαι χαρά για το κατόρθωμά σου και να κάνης τις προσευχές σου με περισσότερο θάρρος και μεγαλύτερη προθυμία .


ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ !!!

Γ.ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ: «ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΕ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ;»


15 Για «μαφιόζικα, αλήτικα και εκβιαστικά» χτυπήματα, μιλάει ο «ανενεργός» Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ευάγγελος Μειμαράκης, μετά τις αποκαλύψεις ότι μαζί με τα... φιλαράκια του Γιώργο Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη, κατέκλεψαν τον ελληνικό λαό με 10δις ευρώ. Και στην συνέχεια ο κύριος Μειμαράκης, αντί να βγει και να λογοδοτήσει απέναντι στον ελληνικό λαό για τα αίσχη του, τις κομπίνες του, τις κλεψιές του, τις διαπλοκές του, τις μιζαδόρικες επινοήσεις του και τις παρακρατικές, όπως λένε,  δραστηριότητές του, μαζί με τους δυο άλλους του  τρίο μπελκάντο, απειλεί ότι « θα βγάλει το σακάκι και θα κατέβει στην αρένα».

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Χαρίτων ὁ Ὁμολογητής

Κατεῖχε μεγάλη κοινωνικὴ θέση στὸ Ἰκόνιο, ἀλλὰ καὶ μεγάλες χριστιανικὲς ἀρετές. Ὅταν, λοιπόν, ὁ αὐτοκράτωρ Αὐ&rho ...
περισσότερα...

ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΗΤΕ

15 Κάποτε είχε πάει ένας κοσμικός στην Σκήτη των Καυσοκαλυβίων στο Άγιο Όρος, για να γίνη Μοναχός. Οι Πατέρες όμως της Σκήτης δεν τον δέχονταν, γιατί, εκτός που ήταν ράθυμος και αμελής, ήταν και πολύ σκανδαλοποιός και δημιουργούσε συνέχεια θέματα.

Επειδή εκείνος αναπαυόνταν στην Σκήτη, παρακάλασε τους Πατέρες να τον αφήσουν να μένη ως λαϊκός και να εργάζεται καμιά φορά. Έτσι λοιπόν πέρασε την ζωή του με ραθυμία και αμέσως μέχρι την ώρα του θανάτου του που έπεσε πιά στο κρεβάτι και ψυχοραγούσε. Οι Πατέρες όμως του συμπαραστέκονταν και βρίσκονταν συνέχεια κοντά του.

ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΤΟ ... ΝΟΥ ΜΑΣ !!!

ΘΥΜΑ «ΙΕΡΗΣ» ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ


15 ΠΩΣ 20ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΧΗΡΑ ΙΕΡΕΑ ΣΤΗ ΧΙΟ, ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΣ ΤΗΣ 3.740 ΕΥΡΩ
Θύμα “ιερής” απάτης έπεσε το πρωί της Δευτέρας η παπαδιά Μ. Κουγιούλη, χήρα ιερέα που κατοικεί εδώ και χρόνια στην πόλη της Χίου.

Το σενάριο της απάτης ξεκίνησε όταν άγνωστος τηλεφωνώντας στο σπίτι της παπαδιάς, συστηνόμενος ως πατήρ Ιωάννης από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας, της ανέφερε ότι ο αείμνηστος ιερέας προτού πεθάνει είχε ξεκινήσει δικαστικό αγώνα προκειμένου να διεκδικήσει αναδρομικά από το ελληνικό δημόσιο.

Ασυνήθιστες φωτογραφίες, σε περίεργες καταστάσεις!


Με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι, ο ανώνυμος φωτογράφος του κόσμου απαθανατίζει σκηνές που ξεχωρίζουν είτε γιατί μεταφέρουν μηνύματα στους θεατές είτε επειδή παρουσιάζουν το μεγαλείο του κόσμου που ζούμε και την ομορφιά της φύσης, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Ζώα και άνθρωποι γίνονται χωρίς να το θέλουν οι μεγάλοι «πρωταγωνιστές» της εικόνας και τη «μεταμορφώνουν» σε μια ασυνήθιστη φωτογραφία…

ΩΣΤΕ, ΟΛΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ;;; ΚΑΙ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ;;; ΑΙΣΧΟΣ !!!

ΤΕΤΆΡΤΗ, 26 ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟΣ 2012 23:22
OIKOS_610_355
Αναμφισβήτητα ο πιο cult σπόνσορας στον ελληνικό αθλητισμό. Μετά την ομάδα από τον Παλιόπυργο Τρικάλων που έσπασε τα ταμπού με χορηγό στην φανέλα γραφείο τελετών, άλλη μια ομάδα της Θεσσαλίας ξαφνιάζει καθώς επέλεξε για χορηγό έναν... οίκο ανοχής.