Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

15 Λίμνες που ειναι δύσκολο να πιστέψει κανείς οτι υπάρχούν

Θαυμάστε λίμνες που αλλάζουν χρώμα, λίμνες σε ηφαιστειακούς κρατήρες, λίμνες γεμάτες με μέδουσες του γλυκου νερου. Αυτές ειναι μερικές απο τις λίμνες που θα δούμε παρακάτω αναδεικνύωντας έτσι το μεγαλείο της φύσης.

Να παραδειγματιζόμαστε από τα ζώα. π.Παϊσιος


-Γέροντα, τί είναι αυτό το βουητό που ακούγεται;

-Ένα μελίσσι εγκαταστάθηκε στο παράθυρό μου και τώρα εργάζεται εντατικά. Τί τραβάω το βράδυ με τις φωνές τους! Ελάτε να σας δείξω την κυψέλη μου. Να δήτε με τί αρχιτεκτονική εργάζονται οι μέλισσες, ενώ δεν έχουν ούτε αρχιτέκτονα ούτε εργολάβο! Εύχομαι να δουλέψετε και εσείς σωστά, πνευματικά, να φτιάξετε πνευματική κυψέλη, να βγάζη μέλι πνευματικό, να έρχονται οι λαϊκοί να τρώνε και να γλυκαίνονται πνευματικά.

Ο ΛΑΟΣ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΥΠΟΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ !!! ΑΠΛΑ ... ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ !!!

Υποκινούμενες κοινωνικές εξεγέρσεις φοβούνται στο Μαξίμου

Υποκινούμενες κοινωνικές εξεγέρσεις από κέντρα που εδράζουν στο εξωτερικό φοβάται το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή την προώθηση προς ψήφιση των νέων επώδυνων οικονομικών μέτρων, που ανατρέπουν προς το δυσμενέστερο τη ζωή εκατομμύριων πολιτών οι ....
οποίοι ανήκουν -ως επί τω πλείστον- στα μεσαία και τα χαμηλότερα στρώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς διαβάζει με προβληματισμό κάθε πρωί που πηγαίνει στο γραφείο του τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου που κάνουν λόγο για σοβαρό ενδεχόμενο ταραχών στην Ελλάδα. Κρίνει ότι μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με ταραχές που θα υποκινούνται από άτομα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα χωρών που διάκεινται εχθρικά προς την Ελλάδα.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ... ΕΠΑΙΝΕΙ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΠΟΥ ... ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ !!!

Ύμνοι για Σαμαρά: «Είναι το καλύτερο λιμάνι στην καταιγίδα»

Από ταραχοποιός και «κόκκινο πανί» για την Άνγκελα Μέρκελ, στη μεταμόρφωση που τον έκανε «λιμάνι στην καταιγίδα» της Ελλάδας για τους Ευρωπαίους. «Ο Έλληνας πρωθυπουργός βιώνει μια από τις μεγαλύτερες μεταμορφώσεις της πολιτικής του ζωής: από φανατικός επικριτής του....

Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ

Elizabeth Dilling: Εβραίοι και μαρξισμός – κομμουνισμός - σοσιαλισμός



«Μερικοί τον λένε Μαρξισμό – Εγώ τον λέω Ιουδαϊσμό» - Ραβίνος Stephen Samuel Wise (The American Bulletin, 5 Μαΐου 1935).
«Ο Μαρξισμός είναι ένας βελτιωμένος Ταλμουδισμός για τους εθνικούς» - Elizabeth Dilling.
Η Elizabeth Dilling Stokes γεννήθηκε (1894), μεγάλωσε και σπούδασε στο Σικάγο. Αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο παντρεύτηκε, και για πολλά χρόνια αφιέρωσε τη ζωή της στα παιδιά της, σε κοινωνικές δραστηριότητες και στη μουσική  (ήταν αρπίστρια). Αφού άκουσε για το μεγάλο «ανθρωπιστικό πείραμα» στη Σοβιετική Ρωσία, ταξίδεψε εκεί το 1931, και ήταν σε θέση να δει τι γίνεται πίσω από τις σκηνές. Σοκαρίστηκε από την καταναγκαστική εργασία, τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης, και την ατμόσφαιρα του φόβου που είχε δημιουργηθεί από τη σοβιετική δικτατορία.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΠΛΗΗΗΗΗΗΡΗ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ" ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ... ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ !!!

ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΥΖΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!

O κ. Μεϊμαράκης αίρει την αναστολή των καθηκόντων εκτιμώντας ότι τα γεγονότα τον δικαιώνουν. Θεωρώντας ότι επειδή το πόρισμα του ΣΔΟΕ δεν τον εμπλέκει πουθενά δεν συντρέχει λόγος περαιτέρω αναστολής των καθηκόντων του!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ... ΜΗ ΘΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ !!!!

ΙΣΡΑΗΛ: Νέα αντιχριστιανικά υβριστικά συνθήματα σε Μοναστήρι, από φανατικούς Εβραίους



Σχ. ΚΟ: Οι επιθέσεις σε χριστιανικούς ιερούς τόπους (εκκλησίες νεκροταφεία, προσκυνητάρια κλπ) καθώς και σε θρησκευτικούς λειτουργούς, (είτε από μουσουλμάνους, είτε από Εβραίους, είτε από άθεους ‘αναρχικούς’, είτε από σατανιστές) αυξάνοντα δραματικά τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρόλα αυτά εσείς θα συνεχίσετε να ακούτε από πολιτικά πρόσωπα, media και λοιπούς ‘διαμορφωτές γνώμης’, φυσικά, μαζί με τους κατ' επάγγελμα ευαίσθητους "αντιρατσιστές", για την ανάγκη να καταπολεμηθεί η «ισλαμοφοβία» και ο «αντισημιτισμός». Την λέξη «χριστιανοφοβία» δεν θα την ακούσετε ποτέ, καθώς ΔΕΝ την έχει εγκρίνει το ιερατείο της πολιτικής ορθότητας των παγκοσμιοποιητών και ούτε πρόκειται να την εγκρίνει. Προφανώς γιατί δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά τους.
   

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΡΟΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ: «ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΙΠΤΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΦΑΣΗ»


15 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Περγάμου κ.κ. Ιωάννης (Ζηζιούλας), Ακαδημαϊκός, διατελέσας Πρόεδρος τής Ακαδημίας Αθηνών παγκοσμίως γνωστός γιά τήν θεολογική του κατάρτιση καί τίς συγγραφές του, δημοσιοποίησε στό διαδίκτυο επιστολές του πρός τόν Σεβ. Μητροπολίτη Ναυπάκτου καί Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο, υπεροχικό καί ανεπανάληπτο θεολογικό οξύγραφο κάλαμο, τού οποίου τά πολυτίμητα έργα έχουν μεταφρασθεί σέ είκοσι μία ξένες γλώσσες παγκοσμίως, διαμαρτυρόμενος διά δήθεν στρέβλωση τών θέσεών του κατά τήν εμπνευσμένη ομιλία τού Σεβ. Ναυπάκτου στήν διοργανωθείσα από τήν Ι. Μητρόπολη Πειραιώς ¨Ημερίδα μέ θέμα: «Πατερική Θεολογία καί Μεταπατερική Αίρεση».


Α, ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ... ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΣΟΥ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: "Οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες είναι οι Εφοπλιστές"!

Σύμφωνα με την αποκάλυψη υψηλόβαθμου στελέχους του υπουργείου Οικονομικών, σε επίσης υψηλόβαθμο κυβερνητικό αξιωματούχο, στα χέρια του οικονομικού επιτελείου υπάρχει βόμβα, που όχι μόνο δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν αλλά ούτε κι αν πρέπει να την θάψουν....

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ἱερόθεος

Ὁ Ἅγιος Ἱερόθεος ἦταν πλατωνικὸς φιλόσοφος καὶ ἕνας ἀπὸ τὰ ἐννέα μέλῃ τοῦ Συμβουλίου τῆς Γερουσίας τοῦ Ἀρείου Πάγου. Ἀφοῦ δέχθηκε καὶ διδάχθηκε τὴν πίστη τοῦ Χριστοῦ ἀπὸ τὸν Ἀπόστολο Παῦλο, χειροτονήθηκε πρῶτος ἐπίσκοπος Ἀθηνῶν τὸ 152 μ.Χ. Μαθητὴς τοῦ ὑπῆρξε ὁ Ἅγιος Διονύσιος ὁ Ἀρεοπαγίτης, ὁ ὁποῖος στὰ συγγράμματά του πλέκει ἐγκώμια γιὰ τὸν δάσκαλό του. Ἐκοιμήθη ἐν εἰρήνῃ σὲ βαθιὰ γεράματα, μετὰ ἀπὸ πολύχρονη ποιμαντικὴ καὶ συγγραφικὴ δραστηριότητα.Ἡ τίμια κάρα του φυλάσσεται στὸ ὁμώνυμο μον ...
περισσότερα...