Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ 9



Έκτη μέρα του προσκυνήματός μας στους Αγίους Τόπους.
       Το σημερινό μας πρόγραμμα είναι μεγάλο και γι΄ αυτό ξεκινάμε νωρίς, αμέσως μετά το πρωινό μας. Στο λεωφορείο πριν από κάθε προσκύνημα ακούμε λίγα λόγια από τον π. Τιμόθεο, ώστε να γνωρίζουμε που πηγαίνουμε και τι θα συναντήσουμε.
       Πρώτη μας στάση για σήμερα ο τάφος του Αγίου Λαζάρου. Ο τάφος του Αγίου βρίσκεται στη Βηθανία. Εκεί ο Κύριός μας ανέστησε τον αγαπημένο Του φίλο Λάζαρο, ενώ εκείνος ήταν ήδη “τετραήμερος” νεκρός. 

 Κατεβήκαμε ακριβώς στο σημείο που είναι ο τάφος του Αγίου. Ο χώρος είναι πολύ μικρός και στενός και γι΄ αυτό κινούμαστε ένας-ένας. Εκεί, αφού ψάλλαμε το απολυτίκιο και προσκυνήσαμε τον τάφο, αναχωρήσαμε για το επόμενο προσκύνημα.
       Φτάνουμε στο μοναστήρι των αδελφών Μάρθας και Μαρίας. Εκεί μας υποδέχονται πολύ φιλόξενα οι μοναχές του μοναστηριού, οι οποίες και μας ξεναγούν στο μοναστήρι. 

ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΡΑΓΕ ;;;

Σαββίδης: Εάν η Ελλάδα πει ναι στη Ρωσία σε ένα χρόνο θα είναι εύρωστη





«Εμείς θέλουμε η Ρωσική αυτοκρατορία, με τις τεράστιες δυνατότητες που έχει, να έλθει και να βοηθήσει την Ελλάδα. Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μία καταστροφή. Έχετε παρακολουθήσει και περιμένατε την έλευση της κυρίας από την Ευρώπη».

Στη συνέχεια προσέθεσε, πως «είμαι περιχαρής, που ο Σαμαράς είχε πετυχημένη συνομιλία με αυτήν την κυρία και ότι ο ελληνικός λαός έχει κάποιες δυνατότητες να διατηρήσει τη χώρα του. Μου αρέσει η στάση του Σαμαρά, που λέει ότι δε χρειαζόμαστε χρήματα, αλλά χρόνο. Σε αυτήν την περίοδο, αν η Ρωσία έρθει εδώ, η Ελλάδα μπορεί να μείνει ανεξάρτητο κράτος.

Π. ΓΕΡΒΑΣΙΟΣ: «ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ»


15 Ο πατέρας Γερβάσιος μετρά 15.200 αποφυλακίσεις κρατουμένων ανά τον κόσμο
Τριάντα πέντε χρόνια αγώνα και 15.200 αποφυλακίσεις κρατουμένων ανά τον κόσμο μετρά ο Έλληνας αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Ραπτόπουλος, που στα 81 του χρόνια και υποψήφιος για το Νομπέλ Ειρήνης σχολιάζει στην εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο» πως κανένα βραβείο δεν αγγίζει την ψυχή του όσο η προσφορά στον άνθρωπο.

ΟΙ "ΜΑΓΚΕΣ" ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΡΓΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ 'Η ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ !!!

Π. ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ:ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ


1 Της Ορνέλας Ζέφη

Αποκλειστικά στο «Αγιορείτικο Βήμα» ο πατέρας Φίλιππος ο Αγιορείτης μιλά για τη «βλάσφημη» παράσταση «Corpus Christi»

Μια θεατρική παράσταση έχει καταφέρει να διχάσει τους πιστούς, την εκκλησία αλλά και τους πολιτικούς και να δημιουργήσει έντονα επεισόδια και διαμαρτυρίες.
Το Θέατρο «Χυτήριο» και η παράσταση «Corpus Christi», του Λαέρτη Βασιλείου, αποτελούν κύριο θέμα συζήτησης λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το Θέατρο την Πέμπτη το βράδυ, ανάμεσα στα ΜΑΤ και ομάδες μελών της Χρυσής Αυγής αλλά και θρησκευτικών οργανώσεων  που είχαν πάει να διαμαρτυρηθούν, αφού θεωρούν την παράσταση βλάσφημη και προσβλητική προς την Θρησκεία.

ΚΥΡΑ ΜΟΥ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙΣ !!!

Β.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «CORPUS CHRISTI»: «ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ»


15 Ότι θα συνεχιστούν οι παραστάσεις στο «Χυτήριο» δηλώνει η Βάσια Παναγοπούλου
Την προστασία της αστυνομίας, λέγοντας ότι έχει καταλυθεί κάθε έννοια του κράτους, ζητά η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου, υπεύθυνη για την επιμέλεια της θεατρικής παράστασης «Corpus Christi» με αφορμή τα επεισόδια που έχουν ξεσπάσει έξω από το θέατρο «Χυτήριο».


ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ !!!

Έρχεται ολοκληρωτική "τουρκοποίηση" των ελληνικών καναλιών!


Νέα «θύελλα» από τουρκικά σήριαλ αναμένεται να κατακλύσει τα ελληνικά κανάλια, καθώς η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις χώρες που στο παγκόσμιο τηλεοπτικό φεστιβάλ, «MIPCOM» που έγινε αυτές τις μέρες στις Κάννες της Γαλλίας, συγκαταλέγονταν στους καλύτερους πελάτες των τουρκικών τηλεοπτικών σειρών.


Οι εκπρόσωποι των ελληνικών καναλιών... συνωστίζονταν (τι σας θυμίζει αυτό;) , για να διαπραγματευτούν την αγορά καινούργιων τουρκικών τηλεοπτικών αθλιοτήτων για τα ελληνικά κανάλια.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!


Υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους το ''Αξιον Εστί'' (ΦΩΤΟ)

IMG 4211
Θεσσαλονίκη, Γιώργος Φερδής
Με τιμές αρχηγού κράτους έφτασε στη Θεσσαλονίκη, με την κανονιοφόρο «Αρματωλός», η εικόνα της Παναγίας «'Αξιον Εστί» από τον ναό του Πρωτάτου, που βρίσκεται στις Καρυές του Αγίου Όρους.
Ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης 'Ανθιμος, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών, βουλευτές, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, και πλήθος κόσμου την υποδέχθηκαν σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Λευκού Πύργου, ενώ στρατιωτικά αγήματα απέδωσαν τιμές. Τη συνόδευσε αντιπροσωπεία της Ιεράς Κοινότητας με επικεφαλής των πρωτοεπιστάτη, πατέρα Μάξιμο.

ΤΡΩΝΕ ΑΛΛΟΙ ... ΓΙ' ΑΥΤΟΝ !!!

To δράμα μαθητή Λυκείου-Έφυγε γιατί πονούσε από την πείνα!

Το παιδί παραδέχτηκε ότι είχε να βάλει κάτι στο στόμα του, πάνω από 24 ώρες, λόγω οικονομικών προβλημάτων της οικογένειάς του...
Αναστάτωση επικράτησε χθες το πρωί (11-10-2012) σε Λύκειο του Ηρακλείου όταν μαθητής ζήτησε άδεια για να φύγει επειδή του πονούσε το στομάχι, όπως είπε στον καθηγητή του, αλλά διαπιστώθηκε τελικά ότι το παιδί ήταν νηστικό πάνω από 24 ώρες! 

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ κε ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ !!!

Ο Μάκης απαντά για τον έλεγχο από τον ΣΔΟΕ

Ο ΜΑΚΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΝΕΙ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ
Πληροφορήθηκα μέσω του διαδικτύου ότι ερευνάτε τα πιθανά περιουσιακά μου στοιχεία. Καταθέσεις, ομόλογα, ρέπος, θυρίδες, μέχρι και ράβδους χρυσού! 
Χαίρομαι ιδιαίτερα που κάνετε το καθήκον σας, όπως ορίζει ο νόμος. Συμφωνώ ότι αφήσατε να διαρρεύσει τέτοιο έγγραφο προς τα μέσα ενημέρωσης και σας συγχαίρω, σε αντίθεση με άλλους ελεγχόμενους οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν, απειλώντας σας διά προσφυγής στη Δικαιοσύνη και άλλα ευτράπελα.

ΑΣ ΛΕΜΕ ΕΝΑ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΝΟΥΜΕ !!!

15 παιδιά σε όλον τον κόσμο μας δείχνουν το δωμάτιο τους! Οι φωτογραφίες όμως δεν είναι τόσο ευχάριστες...

Ημερομηνία: 12 Οκτωβρίου 2012
15 παιδια σε ολον τον κοσμο μας δειχνουν το δωματιο τους! Οι φωτογραφιες ομως δεν ειναι τοσο ευχαριστες...
Όταν ζητήθηκε από το φωτογράφο James Mollison να κάνει ένα φωτογραφικό θέμα σχετικά με τα δικαιώματα των παιδιών στον κόσμο, προβληματίστηκε πολύ για τον τρόπο παρουσίασης, καθώς ήθελε να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό, πέρα από τις πολυχρησιμοποιημένες εικόνες μικρών παιδιών που χρησιμοποιούνται κατά κόρον από φιλανθρωπικές οργανώσεις και Ιδρύματα. «Το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου ήταν το παιδικό μου δωμάτιο»...

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ν.D.
Φαίνεται πως η υπόθεση των ομογενών της E.N.D. δεν ...βρωμάει από την μία μόνο πλευρά αλλά και από την ίδια την Πολιτεία. Η οποία, όπως δήλωσε ο δικηγόρος κ. Γ. Καραμιχάλης, με την υπ' αριθμ. 6342/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που εξέτασε αίτημα για την επίδειξη εγγράφων που υπέβαλε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων η οικογένεια Σώρρα και η εταιρεία "ΕL (end National Debt-End)" κατά της Εθνικής Τράπεζας, αναγνωρίζει ότι οι μετοχές ΔΕΝ ακυρώθηκαν και ότι η αξία τους έχει μετατραπεί πλέον σε χρεωστικό ομόλογο. Πρόκειται για τις περίφημες μετοχές της "Τράπεζας της Ανατολής", τις οποίες κατέχει ο Σώρρας, ο φερόμενος δισεκατομμυριούχος της E.N.D. που διατείνεται ότι προσφέρει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του χρέους της χώρας!

Συνέντευξη για δουλειά;Πέντε πράγματα που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα

Έχετέ τα μαζί σας, για παν ενδεχόμενο. Με την ανεργία σε πρωτοφανή επίπεδα, ο χώρος εύρεσης εργασίας γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικός. 
Αν ανήκετε στην ομάδα των ανθρώπων που ψάχνουν για δουλειά, και έχετε ήδη περάσει από διάφορες συνεντεύξεις, θα γνωρίζετε ότι σε αυτές και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει σημασία. Εμφανιστείτε στη συνέντευξη πλήρως προετοιμασμένη παίρνοντας μαζί σας τα πέντε αντικείμενα που μπορεί να σας φανούν από χρήσιμα έως σωτήρια.

ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ!




Στη Νότια Κορέα, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν ένα μαγνητικό πεδίο για να φτάσουν τα καρκινικά κύτταρα πραγματικά σε αυτοκαταστροφή.

 Το σώμα αφαιρεί τα παλιά, ελαττωματικά, και μολυσμένα κύτταρα μέσω της διαδικασίας του προγραμματισμένου κυτταρικού θανάτου (PCD), ή της απόπτωσης. 

Στην απόπτωση, το απορριφθε’ν κύτταρο ανταποκρίνεται σε ορισμένα σήματα που στέλνονται από το σώμα με τον θρυμματισμό. Τα άνοσα κύτταρα καταναλώνουν έπειτα αυτά τα θραύσματα. Οι μαγνήτες βοηθούν προκαλώντας την απόπτωση.

ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ (Μέρος Z’)


 Πρόλογος

Εκτός από τα σημεία των καιρών για τα οποία διακρίνεται η εποχή μας, υπάρχουν άραγε και σημεία του ουρανού που μας γεμίζουν με ελπίδα και πίστη ότι το έλεος και η χάρις του Θεού σε αυτές τις έσχατες ημέρες ποτέ δεν θα εγκαταλείψει τον άνθρωπο; 
«Η πίστη μας είναι ολοζώντανη» λέμε συνήθως όταν ακούσουμε για ένα θαύμα που έγινε στις ημέρες μας από αγίους ή σύγχρονους Γέροντες, τους οποίους γνωρίσαμε κάποιοι από κοντά και πάρα πολλοί από τα βιβλία με τη ζωή τους, όπως ο Γερ. Πορφύριος, Γερ. Παΐσιος, Ιωσήφ ο Ησυχαστής κ.ά. 
Με αυτό το δεδομένο η ομάδα του «Πενταπόσταγμα» βρήκε έναν άνθρωπο χαριτωμένο, αγιασμένο, που ζει χρόνια σε Μοναστήρι και αφήνει τον εαυτό του να γίνεται στα χέρια του Θεού, η έγχρωμη τηλεόραση του Πορφυρίου και η ασπρόμαυρη του Παϊσίου όπου ζωντανεύει σήμερα μπροστά μας το θαύμα της ολοζώντανης πίστης στο Θεό. 

ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ;;; ΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ, ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !!!

Είσαι στην Κίνα και θέλεις να πάρεις λεωφορείο; Ξανασκέψου το!


Το να προσπαθήσεις να ανέβεις στο λεωφορείο για να πας διακοπές στην Κίνα σίγουρα είναι μια τρομακτική εμπειρία, καθώς τεράστιος αριθμός ανθρώπων προσπαθεί να κάνει το ίδιο με εσένα. Πάρτε μια γεύση για το τι συμβαίνει!

Το τέλειο καμουφλάζ!


 Οι κουκουβάγιες χρησιμοποιούν φυσικό καμουφλάζ για να "εξαφανίζονται"!

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ... ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ !!!

10+1 αλήθειες για τα αεροπλάνα για να πάψεις να τα φοβάσαι!

Ημερομηνία: 08 Οκτωβρίου 2012
10+1 αληθειες για τα αεροπλανα για να παψεις να τα φοβασαι!
Ίσως αν μάθεις τις 11 πιο εντυπωσιακές αλήθειες για τα αεροπλάνα να αισθάνεσαι πιο σίγουρος όταν θα κάνεις το επόμενό σου ταξίδι!
1) Αεροπορική μεταφορά είναι το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς
2) Κάθε 3 δευτερόλεπτα στον κόσμο προσγειώνεται ένα αεροπλάνο
3) Αν η πιθανότητα της καθημερινής καταστροφής θα ήταν τουλάχιστον 0,01%, αυτό θα σήμαινε ότι 13 αεροπλάνα θα έπεφταν κάθε μέρα!
4) Τα γαϊδούρια σκοτώνουν ετησίως περισσότερους ανθρώπους από ό, τι τα αεροπορικά δυστυχήματα!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ... ΟΧΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ Η ... ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!

Και στην Ιταλία ξεσηκώνονται για τα φάρμακα-δολοφόνους!

Ούτε οι Ιταλοί θέλουν τα ανώνυμα γενόσημα του Τρίτου Κόσμου με τις επικίνδυνες παρενέργειες, που προσπαθεί να μας «ταΐσει» η Μέρκελ. Σάλος έχει ξεσπάσει και στην...
...γειτονική Ιταλία με τα επικίνδυνα γενόσημα, ακατάλληλα για την υγεία των πολιτών.
Οι γιατροί προειδοποιούν ότι τα γενόσημα του Τρίτου Κόσμου για την επιληψία δεν είναι κατάλληλα για τους ασθενείς.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ !!!

30 εκατομμύρια ευρώ για να βάψουν τους τοίχους του ΙΚΑ!

Πόσα τετραγωνικά είναι το κτήριο του ΙΚΑ, πόσα κιλά πλαστικό χρώμα χρειάζεται και πόσο χρεώνουν οι ελαιοχρωματιστές; 
30 εκατομμύρια ευρώ είναι η απάντηση. Ναι, για να μπογιατιστεί το κτήριο και να ανακαινιστεί, κατά κάποιο τρόπο. Τόσα απαιτούν οι αρμόδιοι σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

ΕΥΘΥΜΟΓΡΑΦΗΜΑ !!!

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

Με συμβολαιογραφική πράξη θα αποδεικνύεται ο θάνατος..
Δηλαδή ο πεθαμένος θα πηγαίνει στο συμβολαιογραφείο θα δηλώνει ότι πέθανε και εν συνεχεία με το πιστοποιητικό του θανάτου του θα πηγαίνει στο νεκροταφείο για να τον κηδέψουν. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι ο Υπουργός που το σκέφτηκε θα προταθεί για το βραβείο Νομπέλ εξυπνάδας Αθάνατη Ελλάδα, Δεν παίζεσαι με τίποτε. Σ Ι

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Κάρπος, Παπύλος, Ἀγαθόδωρος καὶ Ἀγαθονίκη οἱ Μάρτυρες

Μαρτύρησαν ὅταν αὐτοκράτορας ἦταν ὁ Δέκιος (249 – 251), σκληρότατος διώκτης τῶν χριστιανῶν. Ὅλοι, πατρίδα εἶχαν τὴν Πέ&rh ...
περισσότερα...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΡΑΓΕ ;;;

Διασυρμός Τσίπρα από το ψέμα στον Guardian


Σοβαρές διαστάσεις, σε επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης και όχι μόνο, αναμένεται ότι θα λάβει η αντεθνική στάση του Τσίπρα ο οποίος εξέθεσε την Ελλάδα μέσω τουGuardian καταγγέλλοντας δήθεν βασανισμούς κρατουμένων από την Αστυνομία.

ΓΚΑΦΑ 'Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ !!!

Γκάφα στην εκδίκαση του πακιστανού που λήστεψε, βίασε και σύνθλιψε το κεφάλι της 15χρονης Μυρτώς στην Πάρο..

...δεν ήταν ανήλικος! 

Τώρα ανακάλυψαν οι αρχές της χώρας πως ο πακιστανός-κτήνος που κατάστρεψε τη ζωή του μικρού κοριτσιού δεν είναι τελικά ανήλικος και κακώς δικάστηκε ως τέτοιος και κάκιστα βρέθηκε στις φυλακές ανηλίκων του Αυλώνα...

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι καταχωρημένος στα αρχεία της Πακιστανικής πρεσβείας ως 21χρονος ενώ υπάρχουν και ιατροδικαστικά ευρήματα που συνηγορούν στην άποψη πως κακώς ο βιαστής της Μυρτούς δικάστηκε σαν ανήλικος.

ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ "ΛΑΔΙ" ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ Σ' ΕΧΕΙ ... ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ... ΠΑΤΟ !!!

Γιατί ο Βενιζέλος στοχοποίησε τρεις Εβραίους για τη λίστα Λαγκάρντ

Αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή αναφορά του Ευάγγελου Βενιζέλου σε «τρία ονόματα εβραϊκής καταγωγής» τα οποία ήταν πρώτα στη λίστα Λαγκάρντ με τους 1.991 φορολογουμένους που έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό και την οποία είχε στη διάθεσή του.


ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΑΙΝΑΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ !!! ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΦ' ΕΝΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΑΝΤ, ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ !!!

Επίσημη εμπλοκή ΝΑΤΟ – Στρέφουν το αντιβαλλιστικό ραντάρ TPY-2 προς Συρία!

«Χοντραίνει» και άλλο το παιχνίδι στην Ν.Α. Τουρκία και τη Συρία αυτή τη φορά με επίσημη εμπλοκή του ΝΑΤΟ. Έτσι προς την κατεύθυνση της Συρίας στρέφει η Τουρκία το ραντάρ μέρος της αντιπυραυλικής ασπίδας του ΝΑΤΟ που βρίσκεται στην Ν.Α. Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Μαλάτια. Αυτό έγινε γνωστό σήμερα από δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων.