Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Το γράμμα μιας πιτσιρίκας που συγκλονίζει!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhPCV_Ljf-LK_LavYDzMxv64cXdZm2bCU3NmvMjMyOweRE5avWc1w6DG-6vOZ086s0E2P8HSmzhS7j4dsNWib0546X-obvJRvoqXDFolU7E_yg6XvggpCvv0TZoGjsTIfvryNaVgHHVYWM/s1600/220812202404_4682_jpg.jpgΥπάρχουν κάποιες ιστορίες που πραγματικά δεν περιγράφονται με λόγια και που σε κάνουν να μη μπορείς να συγκρατήσεις τα δάκρια σου. Το γράμμα που ακολουθεί στάλθηκε από....
μια δασκάλα στα social media και γράφτηκε από ένα μικρό παιδί, που πριν λίγο καιρό έχασε τον πατέρα του με τραγικό τρόπο. «...Η δασκάλα μας σήμερα, μας ρώτησε πως περάσαμε το καλοκαίρι και όλα τα παιδιά είχαν να της πουν πολύ ωραία πράγματα από τα μέρη που πήγανε διακοπές φέτος, έκτος από κάνα δυο, που οι γονείς τους δεν είχανε λεφτά και δεν πήγανε διακοπές αλλά κάθισαν εδώ και παγαίνανε για μπάνιο με τα πούλμαν του Χαλουλου, με τα οποία πηγαίνει και η γιαγιά μου, όχι για να κάνει μπάνιο αλλά για να κάνει λέει αμμόλουτρα, να της περάσει η μέση της που την πονάει.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ... ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ !!! ΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ !

Δείτε εδώ αν είστε γκαντέμηδες...

1. Ο νόμος της σειράς...Αν περιμένεις σε σειρά και αποφασίσεις να πας στη δίπλα που κινείται πιο γρήγορα, ...
είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που άφησες θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα.

2. Ο νόμος του τηλεφώνου:Όταν καλείς λάθος αριθμό, ποτέ δεν είναι απασχολημένο.

3. Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης:Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου αλλού.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΣΟΦΙΑ !!!

Γ.ΠΑΪΣΙΟΣ: «ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»

15 "Οι αγνοί λογισμοί εξαγνίζουν την ψυχή μας
και αχρηστεύουν τα όπλα του δαίμονος της πορνείας,

διότι μέσα στο αγνό σώμα διατηρείται η αγνή ψυχή
και στην οποία παραμένει η Θεία Χάρις"

(Γέρων Παϊσιος).


"Τίποτα δεν γίνεται χωρίς την πρόνοια του Θεού,
και όπου υπάρχει η πρόνοια του Θεού, σίγουρα αυτό που συμβαίνει,

όσο πικρό κι αν είναι, θα φέρει ωφέλεια στην ψυχή"

(Γέρων Παϊσιος).

ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΕΒΑΛΑΝ" ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. , ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ "ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ" !!!

ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ


1 Στα άκρα έχει φτάσει η πίεση των δανειστών για το πακέτο των 13,5 δισ. ευρώ, καθώς θέτουν ως προϋπόθεση για να κλείσει η συμφωνία αφενός να γίνουν άμεσα 15.000 απολύσεις στο Δημόσιο και αφετέρου να επιβληθούν επώδυνες αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς, όπως η μείωση κατά 50% των αποζημιώσεων των απολύσεων.

Ετσι, ύστερα από ένα Σαββατοκύριακο μαραθώνιων διαβουλεύσεων, ούτε χθες επετεύχθη συμφωνία στο συνολικό πακέτο, ενώ απομένουν τρεις ημέρες για τη Σύνοδο Κορυφής, από την οποία η κυβέρνηση ευελπιστεί να αποσπάσει μια θετική δήλωση για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ.
Τόσο η διαπραγμάτευση για τις απολύσεις με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη όσο και αυτή για τα εργασιακά με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση - που συνεχιζόταν μέχρι σχεδόν τις 11 το βράδυ χθες - στο υπουργείο Οικονομικών, διακόπηκαν χωρίς αποτέλεσμα και αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Η νέα τάξη προχωράει το σχέδιο της ηλεκτρονικής σκλαβιάς




Μέσα στον καταιγισμό των ειδήσεων για μέτρα οικονομικά και για τάγματα εφόδου, πέρασε στα ψιλά η σημαντικότερη είδηση της εβδομάδας. Η κυβέρνηση σκέφτεται να εφαρμόσει το μέτρο του μαρκαρίσματος κρατουμένων με ειδικό ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Το βραχιολάκι θα λειτουργεί ως πομπός. Με αυτό το μέτρο σκέφτονται στην κυβέρνηση να αποσυμφορήσουν τις φυλακές.Αν σε αυτό το μέτρο προσθέσουμε και την ήδη εκδηλωμένη πρόθεση της κυβέρνησης να προωθήσει την κάρτα του πολίτη, τότε οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση Σαμαρά είναι μια νεοταξική κυβέρνηση που θα κάνει τα πάντα ώστε να εφαρμόσει τις επιταγές των παγκοσμιοποιητών.

ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΤΟ "ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΚΑΚΟ" !!!

ΣΟΚ: Γονείς δεν έχουν να ταΐσουν τα μωρά τους!



Διαβάστε τα συγκλονιστικά στοιχεία που έβγαλαν στο φως της δημοσιότητας γιατροί, οι οποίοι εργάζονται σε 6 Ιατρεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
- Βρέφη υποσιτισμένα επειδή οι άνεργοι και ανασφάλιστοι γονείς τους έκαναν οικονομία στη δοσολογία του βρεφικού γάλακτος.
- Ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο και δεν έχουν χρήματα για τη συνέχιση των θεραπειών.
- Κορίτσι 8 ετών με παραπεμπτικό από δημόσιο νοσοκομείο για μαγνητική εγκεφάλου (υποψία καρκίνου στον εγκέφαλο) με γονείς άνεργους και ανασφάλιστους.

ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ "ΕΒΑΛΑΝ" ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ "ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ" !!!

Η νέα τάξη προετοιμάζει παγκόσμιο διωγμό του χριστιανισμού


"Όταν θα έρθει η δική μας βασιλεία, θα απαγορεύσουμε όλες τις θρησκείες εκτός από την δική μας" Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς --Η συγκεκριμένη ρήση είναι παρμένη από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Τα πρωτόκολλα όπως και το επίσημο θρησκευτικό βιβλίο των εβραίων το Ταλμούδ είναι γεμάτα ρατσιστικές αναφορές και ύβρεις εναντίον των χριστιανικών εθνών. Το μίσος των Εβραίων για τους Χριστιανούς αρχίζει από τον καιρό που ο Ιησούς περπατούσε ακόμα στην Παλαιστίνη. Οι Εβραίοι ποτέ δεν χώνεψαν πως αυτός, ένας Γαλιλαίος, καθώς και όλοι του οι μαθητές άπαντες από την ελληνιστική περιοχή της Γαλιλαίας, μπορούσαν να διδάσκουν τον ''εκλεκτό λαό''.

Κωνσταντίνος Χολέβας, Να αντισταθούμε στον νεο-οθωμανισμό



ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ
Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων
Στις 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ στην Τουρκία. Κύριο σύνθημα ήταν «Μεγάλο έθνος, μεγάλη δύναμη, στόχος το 2023». Η αναφορά σ’ αυτή τη χρονολογία προφανώς σχετίζεται με τα 100 χρόνια από τη Συνθήκη της Λωζάννης και από την εκδίωξη των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, αλλά ωραιοποιήθηκε και με οικονομικούς στόχους που πρέπει να επιτευχθούν μέχρι εκείνο το έτος.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Λογγῖνος ὁ Ἑκατόνταρχος

Ἦταν ἐπικεφαλὴς ἀξιωματικὸς τῶν ρωμαίων στρατιωτῶν, στὴν ἐκτέλεση τῆς θανατικῆς καταδίκης τοῦ Χριστοῦ. Ὅταν ἐ&kap ...
περισσότερα...

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ "ΕΠΙΠΕΔΟ" ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ! ΑΠΟΠΑΤΟΣ !!!

ΕΜΕΤΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ! ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ!



Ως κοινός αλήτης του υποκόσμου, αποκαλεί τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο "μ****πανο, καθίκι, καραγκιόζη, σκουπίδι"!
Καμαρώστε το...επίπεδο βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου! Ο θρασύδειλος αυτός ανεκδιήγητος τύπος,εκμεταλλευόμενος την βουλευτική του ασυλία, νομίζει πως μπορεί να καθυβρίζει σκαιότατα όποιον τολμήσει να του ασκήσει κριτική στις βρωμιές του!

ΕΜ, ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ... ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ !!!

Στο φως τρελές μίζες πολυεθνικών σε δημόσιους λειτουργούς!



 Πέντε νέες υποθέσεις δωροδοκίας αξιωματούχων από πολυεθνικές εταιρίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με "ΤΑ ΝΕΑ", δόθηκαν την περίοδο 1997-2008 από πολυεθνικές εταιρίες σε έλληνες δημόσιους λειτουργούς, αξιωματούχους αλλά και ιδιώτες μίζες που ξεπερνούν τα 26,4 εκατ. δολάρια. Και όλα αυτά για να κερδίσουν συμβάσεις στην εγχώρια αγορά.

Θέλουμε γάτο Δήμαρχο ! ( ίσως μας βγεί και καλλίτερος…)



 
Αλάσκα, πολιτεία Talkeetna, καί ο γιά 15 χρόνια Δήμαρχός της, ο cat  Stubbs.

( Μήπως θα ήτανε καλλίτερα να είχαμε κι΄ εμείς εδώ, έναν γάτο παρόμοιο; )
======================================= 
Τά όσα παρακάτω θα ειπωθούνε  μέ χιούμορ αλλά καί μέ πολύ πόνο, δεν έχουν μέσα τους ούτε ένα πολιτικό μικρόβιο όπως κάποιοι μπορεί νά υποθέσουν. Αλλά είναι μία ακόμη διαμαρτυρία μήπως καί διορθωθεί κάτι σ΄ αυτή τήν παραμελημένη από μάς τούς ίδιους Πολιτεία μας...
Βλέποντας λοιπόν την γενική εικόνα της άτυχης σαν μουτζωμένης Πολιτείας μας, πού σε κανένα θέμα δεν πηγαίνει μπροστά,  από καιρό τώρα σκεπτόμαστε πώς αυτή η  έλλειψη ενός Δήμαρχου δυναμικού  ( κι΄ όχι βαθειά κομματικοποιημένου πού απ΄ το κόμμα προβιβάζεται γιά Δήμαρχος ), είναι υπόθεση πού από χρόνια τώρα μας βασανίζει...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ !!!

Επιστολή Καθηγήτριας στο Harvard: Απολύστε τον Παπανδρέου!

Σαν ταύρος εν υαλοπωλείο «κατακεραύνωσε» τον αγαπημένο μας Γιωργάκη...
Έντονη και γεμάτη επιχειρήματα η αντίδραση της κας Βασιλικής Αρονιάδου, Ελληνίδας καθηγήτριας στο F. Edward Hébert School of Medicine USUHS / HJF, προς τον υπεύθυνο του Harvard... σχετικά με τα «μαθήματα» του ΓΑΠ, στο εν λόγω πανεπιστήμιο.
Διαβάστε την επιστολή της οργισμένης καθηγήτριας: