Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Πλούσιος από τα σκουπίδια




Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΕκεί όπου όλοι έβλεπαν σκουπίδια, εκείνος είδε μια ευκαιρία. Και όχι μόνο έγινε πλούσιος από...
αυτό, αλλά βοήθησε και δεκάδες φιλανθρωπικά ιδρύματα στις ΗΠΑ. Ο Αμερικανός Στιβ Φέλντμαν είχε την ιδέα να σώζει παλιές κουζίνες και άλλα έπιπλα από τις κατεδαφίσεις. Ο ίδιος είδε στα έπιπλα μια δεύτερη ευκαιρία, όπως μια δεύτερη ευκαιρία είχε και ο ίδιος όταν μπήκε σε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης πριν από 21 χρόνια. Ήταν χρήστης ναρκωτικών και αλκοολικός από την εφηβεία. Εργάστηκε στο ραδιόφωνο για 18 χρόνια και στη συνέχεια αποφάσισε να μαζέψει χρήματα για το πρόγραμμα που, όπως λέει ο ίδιος, του έσωσε τη ζωή.

ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ! ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ;;;

Απίστευτο... Το ΣΔΟΕ αναγνώρισε εγγράφως ως «τουρκική» την μουσουλμανική νεολαία Κομοτηνής!!




...Όταν κατάλαβαν την γκάφα τους γύρισαν για να πάρουν το χαρτί, το οποίο όμως είχε κάνει ήδη «φτερά» με κατεύθυνση προς το τουρκικό Προξενείο!Πλέον, το Προξενείο έχει στα χέρια του επίσημο έγγραφο δημόσιας υπηρεσίας, μέσω του οποίου αναγνωρίζεται ο όρος «τούρκικος», με ότι αυτό συνεπάγεται...
Σε ένα σοβαρό ατόπημα έπεσαν πρόσφατα υπάλληλοι κλιμακίου του ΣΔΟΕ, οι οποίοι επισκέφθηκαν την «τουρκική» νεολαία Κομοτηνής προκειμένου να προβούν στον καθιερωμένο έλεγχο των φορολογικών βιβλίων του συγκεκριμένου Συλλόγου.

Αμερικανικός Τύπος: Στρατηγική ήττα των ανταρτών στο Χαλέπι επισπεύδει την επέμβαση...!!


Για συντριπτική ήττα των ισλαμιστών ανταρτών στην τελευταία γενική έφοδό τους στις 25 Οκτωβρίου στο Χαλέπι, εξέλιξη που πυροδοτεί πλέον την επέμβαση των δυτικών στην Συρία, αναφέρεται η εβδομαδιαία αμερικανική εφημεριδα...World Τribune της Ουάσιγκτον η οποία έχει πολύ καλή πληροφόρηση από το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ.

Δυτικές διπλωματικές πηγές μιλάνε στην εφημερίδα και αναφέρουν ότι "Οι Σουνίτες αντάρτες υποστηριζόμενοι από το μισθοφ΄ρους από το Καράρ και την Τουρκία επέδειξαν σημαντική ανικανότητα με την αποτυχία τους να καταλάβουν το Χαλέπι τον Οκτώβριο". Οι ίδιες πηγές λένε ότι "η ήττα των Σουνιτών μπορεί να οδηγήσει σε μια αναδιάταξη του εμφυλίου πολέμου στην Συρία και να οδηγήσει σε επίσπευση της επέμβασης των δυτικών".
Για την Τουρκία που εκπαίδευε και εξόπλιζε τους επαναστάτες για αυτή την μάχη, ήταν μια καταστροφή" δήλωσε ένας διπλωμάτης.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Παῦλος ὁ Ὁμολογητής καὶ Ἱερομάρτυρας

Ὁ Ἅγιος Παῦλος, ὁ Ὁμολογητὴς καταγόταν ἀπὸ τὴν Θεσσαλονίκη. Ὑπῆρξε γραμματέας τοῦ ἁγιοτάτου Πατριάρχη Κωνσ&ta ...
περισσότερα..

ΜΑ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ;;; ΝΑ "ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ" Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ "ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ" !!!

5 βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. έτοιμοι να ψηφίσουν «ναι» αν χρειαστεί

Κλίνουν προς το ΝΑΙ στα μέτρα, κόντρα στην επίσημη θέση της ΔΗΜ.ΑΡ.

                       
5 βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. έτοιμοι να ψηφίσουν «ναι» αν χρειαστεί
''Το σύστημα θα ρίξει στη μάχη όλες τις εφεδρείες του προκειμένου να διασωθεί και να περάσει τα μέτρα. Και οι εφεδρείες του Μνημονίου βρίσκονται στις τάξεις της ΔΗΜ.ΑΡ''
Η φράση αυτή ειπώθηκε από τον Πρόεδρο του Σύριζα Αλέξη Τσίπρα ,σε σύσκεψη κορυφαίων στελεχών του κόμματός του, πριν από λίγες ημέρες.

ΣΑΜΑΡΑΣ ... Ο Γ.Α.Π. 2 !!!

Ο Ρουπακιώτης δεν υπογράφει τα μέτρα

Ανησυχία Σαμαρά - «Θρίλερ με τις έντονες ενστάσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης 

Ο Ρουπακιώτης δεν υπογράφει τα μέτρα
Σαν "βόμβα" έχει σκάσει τις τελευταίες ώρες στο Μαξίμου ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης αρνείται να υπογράψει τα νέα μέτρα.

ΔΑΝΙΑ: Τα μέσα ενημέρωσης αναγκάστηκαν να παραδεχθούν ότι οι μετανάστες έχουν καταστρέψει τα σχολεία

Η παράνοια της πολυπολιτισμικότητας : Οι «αριστεροί» υποστηρίζουν τα δημόσια σχολεία και την είσοδο στην χώρα ακόμα περισσόετρων τριτοκοσμικών μεταναστών, αλλά στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία, καθώς τα δημόσια σχολεία έχουν υποβαθμιστεί εντελώς από την παρουσία μεγάλου αριθμού μαθητών που προέρχονται από οικογένειες τριτοκοσμικών μεταναστών!!!

Πρόστιμα 350.000 ευρώ για ενεργειακά βραχιόλια

Στην επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 350.000 ευρώ σε εταιρείες για παραβάσεις των διατάξεων περί «αθέμιτων εμπορικών πρακτικών» του νόμου Ν. 2251/1994 «Προστασία των Καταναλωτών» και των διατάξεων σχετικά ..με τις πωλήσεις από απόσταση του ιδίου νόμου προχώρησε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑ ΣΥΝΟΔΩΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ;


ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑ ΣΥΝΟΔΩΝ
ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ;

α) Η Ορθόδοξος Εκκλησία δια της Συνόδου της Κωνσταντινουπόλε­ως τού 867 «κατεδίκασε τας λατινικάς ετεροδιδασκαλίας και καινο­τομίας, κατά δε τού Πάπα Νικολάου Α' και των συμφρονούντων αυτώ και των απεσταλμένων αυτού εις Βουλγαρίαν απήγγειλε καθαίρεσιν, ανάθεμα και αφορισμόν». (I. Καρμίρη, Τα Δογματικά και Συμβολικά Μνημεία της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας, εκδ. β', τόμ. Α', σελ. 318).