Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ... ΝΤΡΟΠΗΣ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ !!!


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Κρύος ιδρώτας στην κυβέρνηση μετά το «δούλεμα» των Βρυξελλών

Πήραν τα πιο σκληρά μέτρα σε βάρος των πολιτών αυτής της χώρας από την εποχή της σύστασης του κράτους μέχρι σήμερα.  ξαθλιώνουν τους πολίτες σε μη αναστρέψιμο βαθμό και όλα αυτά για να δοθεί η δόση των 31,5 δισ. από τις Βρυξέλλες. Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, έχει....

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟΝ …ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Μια χαρα που εκαναν Αντωνάκη μας οι οπαδοι της Νέας Δημοκρατιας που εβλεπαν τους υπουργους σου να χειροκροτουν τον Βενιζέλο.Πρώτη ειδηση ηταν των λιγοστων μελων νομαρχιακων και τοπικων επιτροπων την χθεσινη ημερα.Ευγε…

ΠΗΓΗ:   http://exofitsio.blogspot.gr/2012/11/blog-post_6699.html
ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ   ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΦΥΓΕ   ΣΑΝ   ΣΗΜΕΡΑ   10   ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ   1989


ΑΣ   ΕΙΝΑΙ   
Η   ΜΝΗΜΗ   ΤΟΥ   ΑΙΩΝΙΑ
ΚΑΙ   ΑΣ   ΕΥΧΕΤΑΙ   ΓΙΑ   ΟΛΟΥΣ   ΜΑΣ

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ !!!

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ;

ΠΗΓΗ:   http://exofitsio.blogspot.gr/2012/11/blog-post_10.html

Σε ερωτηση που κατεθεσε στην βουλη ο βουλευτης Νικος Νικολοπουλος ερωτά:

«Mήπως πρόσωπο της λίστας Λαγκάρντ, που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης, ταυτίζεται με πρόσωπο με ίδιο ονοματεπώνυμο και ιδιότητα στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού που διαπραγματεύεται για το Ελληνικό Κράτος την σύμβαση της φορολόγησης των ελλήνων καταθετών στην Ελβετία, που προβλέπει ανωνυμία και ασυλία των καταθετών;»

Τελευταίες εικόνες από την Νέα Υόρκη! Δες πως ζει η πόλη μετά τoν τυφώνα Σάντι...

Ημερομηνία: 08 Νοεμβρίου 2012

ΠΗΓΗ:   http://travelstyle.gr/portal/gr/destination_articles.php?dest_id=0&id=9676
Τελευταιες εικονες απο την Νεα Υορκη! Δες πως ζει η πολη μετα τoν τυφωνα Σαντι...
Σήμερα, οι κάτοικοι της πόλης συζητάνε για τα αποτελέσματα των εκλογών και μετράνε της ζημίες μετά το τυφώνα. Τελικά, τι προλάβανε να σώσουνε  οι νεοϋορκέζοι;

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Ὀλυμπᾶς, Ῥοδίων (ἢ Ἠρωδίων), Ἔραστος, Σωσίπατρος, Τέρτιος καὶ Κουάρτος οἱ Ἀπόστολοι ἐκ τῶν 70

Καὶ οἱ ἕξι ἦταν ἀπὸ τοὺς ἑβδομήκοντα Ἀποστόλους τοῦ Κυρίου. Ἀναφέρονται ὅλοι στὸ ιστ’ κεφάλαιο τῆς πρὸς Ρωμ&alph ...
περισσότερα...

Τραγωδία με κρατούμενο που πέθανε πριν αποφυλακιστεί

Ένα ανείπωτο δράμα κορυφώθηκε χθες βράδυ με το θάνατο Έλληνα κρατουμένου, ο οποίος έπασχε από καρκίνο στο τελικό στάδιο. Ο άτυχος άνδρας «έσβησε» τη νύχτα της Πέμπτης, μία μόλις ημέρα πριν την αποφυλάκισή του... 
...καθώς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) είχε κάνει δεκτό το κατεπείγον αίτημά του να αρθεί η κράτησή του. 

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ... !!!


«Ο Άγιος Δημήτριος δεν θέλει να ανοίξουμε την λάρνακα του...»

Όσες ευχές και να διαβάστηκαν, η λάρνακα του Αγίου Δημητρίου δεν άνοιξε εφέτος…

Όπως κάθε χρόνο, μια εβδομάδα περίπου από την γιορτή του Αγ.Δημητρίου, γίνεται στον Ι.Ν.Αγ.Δημητρίου Θεσσαλονίκης η τελετή καθαγιασμού του Μύρου του Αγ.Δημητρίου.

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ


 Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
Πειραιεύς, 22 Οκτωβρίου 2012

Η κατωτέρω ομιλία εδόθη στη «Σύναξη Κληρικών και μοναχών» εις μνήμην του μακαριστού αγωνιστού της πίστεως αοιδίμου Νικολάου Ψαρουδάκη εκ των συγγραφών του οποίου αρρύσθην τα παρατιθέμενα στοιχεία.

ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ
Το ίδρυμα με την επωνυμία «ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ» συνεστήθη δυνάμει του Π.Δ. της 10/12/1927, το οποίον εν συνεχεία δε ετροποποιήθη δυνάμει του Β.Δ. της 19/7/1949 και του Β.Δ. της 16/11/1956. Σκοπός του ως άνω ιδρύματος είναι η ευόδωσις έργων ευποιΐας, ιδία δια περιθάλψεως ενδεών και μορφώσεως απόρων παίδων.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ !!! ΚΟΥΡΑΣΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !!!


ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ


ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ
Πρεσβυτέρου Στέφανου Στεφόπουλου
Εφημέριου Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων

Θέμα : Εκκλησία και Μεταμοσχεύσεις - Πεύκη, 19/9/2002
Τον περασμένο Φεβρουάριο (23-2-02) πραγματοποιήθηκε μια Ημερίδα Βιοηθικής αφιερωμένη στην ενημέρωση πολλών δεκάδων ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και άλλων Ιερών Μητροπόλεων σχετικά με το έργο της Συνοδικής Επιτροπής Βιοηθικής επί των μεταμοσχεύσεων. Δυστυχώς, αυτά που ακούστηκαν εκεί μάλλον μπέρδεψαν περισσότερο, παρά έλυσαν τις απορίες πολλών από εμάς  σχετικά με το πολύπλοκο αυτό θέμα.  Έτσι, ξεκίνησα-χάριτι Θεού-να καταθέσω ταπεινά μια άποψη-ένσταση σε όλα αυτά που ακούστηκαν στην ημερίδα, και όχι μόνο,  βέβαιος ων ότι το θέμα αυτό, όπως μας διαβεβαίωσε ο Μακαριώτατος αλλά και ο σεβαστός πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Βιοηθικής (στο εξής Σ.Ε.Β.) επιστήμονας και αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Χατζηνικολάου, δεν έχει κλείσει ακόμη για την Εκκλησία μας.

     

Κρέμασε τη σφυρίχτρα του και φόρεσε τα ράσα!


Στα 20 χρόνια του… διαιτητικού του βίου ο Ναούμ Σταύρου ήθελε πάντα το Θεό να τον συνοδεύει, να τον συμβουλεύει και να τον προστατεύει.
Αφού διηύθυνε 2.500 περίπου αγώνες, κρέμασε τη σφυρίχτρα του ως διαιτητής α’ εθνικής, διεθνής και με δύο ευρωπαϊκά ματς στο ενεργητικό του. Η συνέχεια; Για όσους τον ήξεραν και γνώριζαν τη σχέση του με την πίστη, αναμενόμενη. Εγινε ιερέας!