Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Το κερδοφόρο επάγγελμα του βουλευτή

Όλη η αλήθεια για τους μισθούς των 300

Συνολικά παραπάνω από 7.000 ευρώ τον μήνα καθαρά και στο χέρι λαμβάνει κάθε βουλευτής την ώρα που ο ίδιος έχει διαμορφώσει τον κατώτατο μισθό για τους νέους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα στα 510 ευρώ.
Μάλιστα μετά και τα πρόσφατα μέτρα που ψήφισαν, οι βουλευτές λαμβάνουν υπερδιπλάσιο μισθό από τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου (3.023 ευρώ), έναν καθηγητή πανεπιστημίου (1.459 ευρώ) και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ (1.872 ευρώ).

ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΡΩΑΣ !!! ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΙ !!!


ΜΑ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ ;;;

Ρεπούση: Μίλησε ξανά για «συνωστισμό» στη Σμύρνη μέσα στη Βουλή

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει και πάλι «συνωστισμό» τις σφαγές των Τούρκων στην Σμύρνη το 1922




Η αρχή έγινε, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, με αφορμή την αναφορά του βουλευτή της ΝΔ κ. Αν. Νεράντζη, ο οποίος είπε, σχετικά με τις σημερινές συνθήκες:

«Είναι χαλεπότερες οι συνθήκες και από τον καιρό της μικρασιατικής καταστροφής, εκεί που ενάμιση εκατομμύριο Έλληνες, καθημαγμένοι και προδομένοι, δήθεν συνωστίσθηκαν στην παραλία της Σμύρνης».

Ελληνίδα έχασε την όρασή της από άγνωστο γενόσημο

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος των γιατρών του ΙΚΑ, Γιάννης Χρονόπουλος, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ελληνίδα έχασε την όρασή της από άγνωστο γενόσημο
Ο κ. Χρονόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά», περιέγραψε τι συνέβη σε μια ασθενή του όταν της χορήγησε άγνωστο γενόσημο φάρμακο.
Η ασθενής, η οποία έπασχε από οστεοπόρωση και για αυτό το λόγο λάμβανε θεραπεία, όταν έλαβε το άγνωστο γενόσημο διαπίστωσε ότι έχασε μέρος της όρασή τηςΗ παρενέργεια αυτή διήρκησε για τουλάχιστον τρεις ώρες ενώ παράλληλα άρχισε να νιώθει μυϊκά άλγη.
11/11/2012 - 21:03
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου η Αεροπορία της χώρας προετοιμάζεται για την επιβολή Ζώνης Απαγόρευσης Πτήσεων πάνω από τη Συρία. Όπως αναφέρεται ο πρωθυπουργός της Βρετανίας David Cameron και ο Αμερικανός πρόεδρος Barack Obama έχουν ήδη συμφωνήσει στην επιβολή απαγόρευσης πτήσεων με σκοπό όπως αναφέρεται –και όπως ισχύει σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις που έχουμε δει πρόσφατα- την προστασία των αμάχων αποτρέποντας το καθεστώς της Συρίας «να σκοτώνει αμάχους».

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Του Γιώργου Θεοχάρη
Η Ελλάδα και οι Έλληνες καταρρέουν…

Ζούνε μέρες κατοχής και δεν γνωρίζουν, ούτε μπορούν να υποθέσουν την ημέρα της ανεξαρτησίας τους…

Μετά από τρία επώδυνα μνημόνια που εξαθλιώσαν μισθωτούς, συνταξιούχους και  ελεύθερους επαγγελματίες και δημιούργησαν μία ελλάδα των ανέργων,οι Γερμανοί συνεχίζουν να προκαλούν με τις παιρετέρω απατήσεις τους.

6+1 εξαιρετικά παχυντικά ποτά!

Πολλοί είναι οι μύθοι γύρω από το πόσο ή ποια ποτά παχαίνουν, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που..
αναφέρονται στο περίφημο… μπιροκοίλι. Αρχής γενομένης, λοιπόν, από αυτό, η μπίρα δεν περιλαμβάνεται καν μέσα στα «παχυντικά» ποτά, ενώ λίγο κρασάκι ποτέ δεν έβλαψε κανέναν… θερμιδικά!




1. Long Island Iced Tea


Πρώτο στη λίστα των πιο «παχυντικών» ποτών, το Long Island Iced Tea είναι ένα μείγμα από πέντε διαφορετικά αλκοολούχα ποτά (τεκίλα, ρούμι, βότκα, τζιν και triple sec), γεγονός που το «φορτώνει» μόλις με 780 θερμίδες!

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Οι πιο "θανατηφόροι δικτάτορες"...!!!!!


Το 42χρονο καθεστώς του Μουαμάρ Καντάφι τελείωσε  με τον εξεγερμένο λαό να πανηγυρίζει πάνω από το νεκρό σώμα του άλλοτε ισχυρού ηγέτη της πιο πλούσιας πετρελαιοπαραγωγού χώρας της βόρειας Αφρικής.
Όμως ο...
Συνταγματάρχης Καντάφι δεν κατατάσσεται ανάμεσα στους πιο «θανατηφόρους δικτάτορες», που διέπραξαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και μαζικές δολοφονίες, των τελευταίων 100 ετών.

H 8ΧΡΟΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ...

Της Γιώτας Παμπάλου
Φωνής απόγνωσης από μία πονεμένη μάνα:
Το ΄΄Αγιορείτικο Βήμα΄΄ δημοσιεύει αποκλειστικά τη συγκλονιστική επιστολή της μητέρας της Μαρίας -Ελένη Γερογιάννη που απέστειλε στον  πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.

Η 8χρονη πάσχει από μία σπανιότατη ασθένεια, την okamoto, αλλά  το
΄΄ελληνικό δημόσιο δεν υπάρχει αναγνωρισμένα η καταγραφή του σύνδρομου okamoto!

Ο Ορθόδοξος ιερέας του είπε: «κράτησε τα λεφτά σου. Η πίστη μας δεν πουλιέται»!





Φωτογραφία: Η πίστη μας δεν πουλιέται: {Και ο Ορθόδοξος ιερέας ο ΑΓΙΟς ΑΡΣΕΝΙΟΣ } του είπε: «κράτησε τα λεφτά σου. Η πίστη μας δεν πουλιέται»!    Χρήματα για τις ιάσεις ποτέ δεν έπαιρνε! Ούτε τα έπιανε στα χέρια του, όταν έδιναν στο Ναό για τους έχοντες ανάγκη. Συνήθιζε να λέει: «η πίστη μας δεν πουλιέται»!!! . Πήγαν κάποτε από τις Τσαχιρούδες μία Τουρκάλα νεόνυμφη δαιμονισμένη, με αλυσίδες δεμένη, στον Χατζεφεντή, για να την διαβάσει. Ο Όσιος ΑΡΣΕΝΙΟΣ Ο ΚΑΠΑΔΟΚΗΣ  τους δέχτηκε, παρ’ ότι εκείνη την ημέρα ήταν έγκλειστος – το έκανε αυτό δυο μέρες την βδομάδα - και έκανε νόημα να την λύσουν. Όταν λύθηκε, όρμησε στον γέροντα, του άρπαξε το ένα πόδι και το δάγκωνε!   Ενώ κρατούσε το Ευαγγέλιο, δεν το άνοιξε, παρά την κτύπησε απαλά στο κεφάλι της τρεις φορές και το δαιμόνιο έφυγε αμέσως! Η γυναίκα άρχισε να κλαίει και να φιλάει το δαγκωμένο πόδι. Ο πατέρας της έπεσε στα πόδια του και τον παρακαλούσε να δεχτεί όλο το κασέ του (το πουγκί με τα χρήματά του).  Πάρτα όλα, είναι δικά σου, γιατί έσωσες το παιδί μου . Και ο Ορθόδοξος ιερέας του είπε: «κράτησε τα λεφτά σου. Η πίστη μας δεν πουλιέται»!  ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ Η πίστη μας δεν πουλιέται»!

Χρήματα για τις ιάσεις ποτέ δεν έπαιρνε! Ούτε τα έπιανε στα χέρια του, όταν έδιναν στο Ναό για τους έχοντε
ς ανάγκη. Συνήθιζε να λέει: «η πίστη μας δεν πουλιέται»!!!
. Πήγαν κάποτε από τις Τσαχιρούδες μία Τουρκάλα νεόνυμφη δαιμονισμένη, με αλυσίδες δεμένη, στον Χατζεφεντή, για να την διαβάσει. Ο Όσιος ΑΡΣΕΝΙΟΣ Ο ΚΑΠΑΔΟΚΗΣ τους δέχτηκε, παρ’ ότι εκείνη την ημέρα ήταν έγκλειστος – το έκανε αυτό δυο μέρες την βδομάδα - και έκανε νόημα να την λύσουν. Όταν λύθηκε, όρμησε στον γέροντα, του άρπαξε το ένα πόδι και το δάγκωνε!

Οι 12 τρελές παροχές των υπαλλήλων της Βουλής εξοργίζουν τους Ελληνες





1.Οι υπάλληλοι έπαιρναν 16 παχυλούς μισθούς που έφθαναν τουλάχιστον τα 3.000 ευρώ καθαρά μηνιαίως κατά μέσο όρο συν τα υπόλοιπα προνόμια που παρατίθενται παρακάτω. Επαιρναν δηλαδή και 13ο, 14ο, 15ο και 16ο μισθό!

2.Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του 2011, ο 15ος και 16ος μισθός κόστιζε στο κράτος 16,9 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Τώρα ο 15ος και 16ος μισθός έχουν κοπεί και στον προϋπολογισμό του 2012 αυτοί οι μισθοί κοστίζουν 5,1 εκατομμύρια ευρώ.


ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Μηνᾶς ὁ Μεγαλομάρτυρας «ὁ ἐν τῷ Κοτυαείῳ»

Ὁ Ἅγιος Μηνᾶς γεννήθηκε στὴν Αἴγυπτο στὰ μέσα περίπου τοῦ 3ου αἰώνα μ.Χ. ἀπὸ γονεῖς εἰδωλολάτρες. Ὡστόσο, τὸ εἰδωλολατρικὸ περιβάλλον στὸ ὁποῖο μεγάλωνε, δὲν κατάφερε νὰ σκληρύνει τὴν καρδιά του ἡ ὁποία, ὅταν ἦλθε ἡ στιγμή, σκίρτησε ἀκούγοντας τὴν φωνὴ τοῦ «ἐτάζοντος καρδίας καὶ νεφρούς» (Ψλμ.7, 10) Θεοῦ καὶ ἔτσι ὁ ἔφηβος ἀκόμη, Μηνᾶς, ἔγινε χριστιανός. Μεγαλώνοντας, ἐπέλεξε νὰ σταδιοδρομήσει στὸν Ρωμαϊκὸ στρατό, στὸ ἱππικὸ τάγμα τῶν Ρουταλικῶν, ὑπὸ τὴν διοίκηση τοῦ Ἀργυρίσκου. Ἡ ἕδρα τῆς μο ...
περισσότερα...

Ε Ξ Ο Χ Ο !!!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: Η τελευταία λέξη που θα ακουστεί πάνω στην Γη, θα είναι…





Εκπληκτικό… Η τελευταία λέξη που θα ακουστεί στη Γη θα είναι…
Εκπληκτικό κείμενο (από Γάλλο λογοτέχνη)
Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη…
Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.
Από την ιατρική σας, την… … φαρμακευτική σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ 8 ΦΩΛΙΕΣ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ

Τα μικρόβια βρίσκονται σχεδόν παντού, μερικά όμως αντικείμενα συγκεντρώνουν μεγαλύτερη ποσότητα και για αυτό καλό θα ήταν να φροντίζουμε να τα απολυμαίνουμε συχνότερα.

Οι λίστα με τις συχνότερες εμφανίσεις είναι η εξής:
1. Σφουγγαράκι για τα πιάτα: Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι ένα πολυχρησιμοποιημένο σφουγγαράκι μπορεί να έχει πάνω από 20 εκατομμύρια βακτήρια!

2. Πληκτρολόγιο και ποντίκι: Είναι από τις μεγαλύτερες εστίες μικροβίων, καθώς ό,τι υπάρχει στα χέρια σας μεταφέρεται και σε αυτά. Έρευνες έδειξαν ότι το πληκτρολόγιο είναι πέντε φορές πιο βρόμικο από μια λεκάνη τουαλέτας! Ναι, καλά διαβάσατε!

Ραγδαίες εξελίξεις - Οι Κούρδοι ανέλαβαν τον έλεγχο της βορειοανατολικής Συρίας!!



Ραγδαία αλλαγή της καταστάσεως στην βόρειο-ανατολική Συρία σηματοδοτεί η κατάληψη από Κούρδους μαχητές των πόλεων Ντερμπασίγε και Ταλ Νέμερ μετά από αψιμαχίες Κούρδων μαχητών με κυβερνητικές δυνάμεις οι οποίες μετά από λίγο παρέδωσαν την εξουσία και αναχώρησαν.

Πόσα λεφτά θα παίρνουν οι συνταξιούχοι με τις νέες μειώσεις - Αναλυτικά παραδείγματα



Προσοχή: οι μειώσεις γίνονται στο άθροισμα των συντάξεων. Χάνεται τουλάχιστον μία σύνταξη το χρόνο. Ο οικονομολόγος Γιάννης Σωπασής ειξιδεικεύει τα μέτρα για το Newsit.