Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΦΡΙΚΗ !!!

Θα μας παίρνουν το συκώτι, την καρδιά, τα νεφρά και ότι άλλο έχει ανάγκη το διεθνές εμπόριο μεταμοσχεύσεων




Απο 1/1/2013 θα μας αρπάξουν ακόμα και την μπουκιά απο το στόμα και απο την 1/6/2013 θα μας παίρνουν το συκώτι, την καρδιά, τα νεφρά και ότι άλλο έχει ανάγκη το διεθνές εμπόριο μεταμοσχεύσεων 


ΕΛΛΑΔΑ:Το παγκόσμιο φυτώριο ανθρωπίνων οργάνων και ιστών, τώρα και με νόμο! ΑΠΟ ΤΙΣ 01.06.2013  ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ  ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ  ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ «Θά ιδήτε τρείς φαμίλιες σ΄ένα σπίτι»







"Θά ιδήτε τρείς φαμίλιες σ΄ένα σπίτι" είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, και όπως θα δείτε από το κύμα εξώσεων και κατασχέσεων στην Ισπανία, οι άνθρωποι για να αποφύγουν τη διαβίωση στους δρόμους προσπαθούν να μείνουν στους συγγενείς τους. 

Αν υπολογίσει πρόχειρα κάποιος πόσα δάνεια είναι στο "κόκκινο" στη χώρα μας τότε το "τρεις οικογένειες σε ένα σπίτι" δεν φαντάζει υπερβολικό, αφού με το τέλος του Μνημονίου 3 καλά θα είναι αν ένα 35% έχει κρατήσει το σπίτι του.

Πώς περιγράφανε οι αρχαίοι Έλληνες (7Σοφοί) την ιδανική πολιτεία!


ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!




Έχει διατυπωθεί πολλές φορές ότι τα μεγάλα κανάλια εξασκούν προπαγάνδα στον Ελληνικό λαό, με ειδήσεις που παρασύρουν τον κόσμο σε λανθασμένα συμπεράσματα κάνοντας τον πρόβατα προς την σφαγή. 
Τα συμφέροντα που υπάρχουν είναι τεράστια, αλλά μαζί με αυτά δημιουργούν δημοσιογράφους ψεύτες, με ενημέρωση που εμπεριέχουν στημένα θέματα, προβάλλοντας τα τις απαιτήσεις των αφεντικών τους.

Εξέγερση στην Ελλάδα βλέπουν κάποιοι Γερμανοί. Του Γ. Δελαστίκ



Εξέγερση στην Ελλάδα βλέπουν κάποιοι Γερμανοί. Του Γ. Δελαστίκ
Σοκ προκαλούσε ο τίτλος του άρθρου της γερμανικής εφημερίδας στην ηλεκτρονική της έκδοση: «Ελλάδα – Λαϊκή εξέγερση εν όψει»! Το σημαντικότερο όμως δεν ήταν αυτός καθαυτός ο τίτλος, ο οποίος θα μπορούσε να υπάρχει φυσιολογικά σε κάποιο αριστερίστικο έντυπο, αλλά η εφημερίδα στην οποία εμφανίστηκε αυτό το άρθρο: επρόκειτο για τη γερμανική έκδοση των… «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς», της σημαντικότερης δηλαδή οικονομικής εφημερίδας της Ευρώπης! 
 
11/15/2012 - 07:54
Ως δεύτερη γλώσσα και όχι ως διδασκόμενη μόνο σε μαθητές και μαθήτριες ελληνικής καταγωγής, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί, αναπτύσσονται τα ελληνικά στα αυστραλιανά σχολεία. Με την απόφαση αυτή, η ομογενής Ομοσπονδιακή βουλευτής του Εργατικού Κόμματος, Μαρία Βαμβακινού επισημαίνει ότι με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα η ελληνική γλώσσα να διδάσκεται σε όλους τους μαθητές των αυστραλιανών σχολείων και όχι μόνο σε αυτούς που είναι ελληνικής καταγωγής.
 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ... ΑΓΑΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ !!!

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι όλα που αφορούν εσένα, αφορούν και εμενα ;





Γράμμα από τον άγιο Σεραφείμ της Βίριτσα σ ένα πνευματικοπαίδι του...

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι όλα που αφορούν εσένα, αφορούν και εμενα ; Διότι αυτά που αφορούν εσένα αφορούν την κόρη του οφθαλμού μου.Είσαι πολύτιμη στα μάτια και σε εχω αγαπήσει (μιλά για τη ψυχή). Γι αυτό είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα να σε εκπαιδεύσω. Όταν οι πειρασμοί έρχονται επάνω σου και ο πολέμιος σαν το ποτάμι, θέλω να ξέρεις ότι από μένα ήταν αυτό. Θέλω να ξέρεις ότι η αδυναμία σου έχει ανάγκη από τη δύναμή μου, και η ασφαλεια σου βρίσκεται στο να με αφήσεις να σε προστατεύω.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Πρόβα πολέμου και από το Ιράν απάντηση στις Ισραηλινες ασκήσεις στην Λάρισα...!!



Βίντεο - μήνυμα στην Δύση στέλνει το Ιράν με την δημοσιοποίηση για πρώτη φορά των μεγαλύτερων αεροπορικών ασκήσεων και ασκήσεων αεράμυνας που ξεκίνησε τη Δευτέρα και θα τα συνεχίζει μέχρι το τέλος της εβδομάδος. 

Τα γυμνάσια ονομάζονται Velayat 4 – "Οι υπερασπιστές του Ουρανού"- και διεξάγονταi σε τεράστια περιοχή η οποία ισοδυναμεί με 6,5 φορές τη συνολική χερσαία έκταση της Ελλάδας ήτοι 850.000 τ. χλμ. καλύπτοντας το νότιο και το ανατολικό Ιράν.

ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ... ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΚΟ!


1 Η αποκάλυψη από δικαστές που δεν φορούν ποδίτσες σε στοές…

Οι δικαστές της Κατατζάρο (Καλαβρία) που διερευνούν τις σχέσεις μασονίας και μαφίας της Καλαβρίας ndrangheta (Ντάγκετα… από το ελληνικότατο Άνδρας Αγαθός) έφεραν στο φως συγκλονιστικά στοιχεία. 
Η μασονική στοά Liberi e Forti (Ελεύθεροι και Ισχυροί) του “Μέγα Διδασκάλου” Paolo Coraci (φωτο) διόριζε τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων Δημοσίων Οργανισμών και ΔΕΚΟ στην Ιταλία. Και μην νομίζουμε ότι μιλάμε για μακρινό παρελθόν και την υπόθεση της μασονικής στοάς Προπαγάνδα 2 (Π2) του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά το 2010!


Συμβαίνουν στα Ορθόδοξα σχολεία μας

Είναι θλιβερό όσα συμβαίνουν στα σχολεία της πατρίδας μας, στα οποία προεξάρχοντες είναι δυστυχώς Έλληνες Εκπαιδευτικοί, στους οποίους εμπιστευόμαστε την αγωγή των παιδιών μας, αναφέρω τέσσερα περιστατικά.

α) Φιλόλογος Καθηγήτρια απευθυνόμενη σε ΄πιστή μαθήτρια, τέκνου ευσεβούς οικογένειας, είπε μέσα στην τάξη μπροστά σ΄ όλους τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριες της: <<Πρέπει να αισθάνεσαι ενοχές γιατί είσαι Χριστιανή>>! Όλα τα παιδιά της τάξης έμειναν άφωνα...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ... ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ !!!

Ούτε 11, ούτε 12, αλλά έχει… 31 δάχτυλα!

Το αγοράκι, του οποίου το όνομα δε δόθηκε στη δημοσιότητα, γεννήθηκε με δύο από τα δάχτυλα του ενός χεριού και τρία από τα δάχτυλα του άλλου ενωμένα.
Ωστόσο, χάρη στην επιτυχημένη επέμβαση, στην οποία επεβλήθη και διήρκεσε 6,5 ώρες, η εμφάνιση και η λειτουργικότητα των άκρων του αποκαταστάθηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΥΓΕΙΑ !!!

7 ισχυρά παυσίπονα που έχουμε... στην κουζίνα μας

Η φύση έχει προνοήσει, πολύ πριν τη φαρμακευτική, να δημιουργήσει παυσίπονα, τα οποία ευτυχώς βρίσκονται σε αφθονία και είναι... διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στην κουζίνα σας.


ΝΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ !!!

Τέρμα η ψήφος στους αλλοδαπούς - Μόνο Έλληνες ψηφίζουν και εκλέγονται

Αντισυνταγματικές κρίθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) σε διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών, οι διατάξεις του Ν. 3838/2010 (νόμος Ραγκούση) που έδωσαν το δικαίωμα ...του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους αλλοδαπούς που διαμένουν στην Ελλάδα με τη χορήγηση ιθαγένειας.

ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕ ... ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ !!!

Καταδικάστηκε να κρατάει πλακάτ που έγραφε: ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΑ !

Αν υπήρχε αυτό το δικαστήριο και στην Ελλάδα μάλλον οι δρόμοι θα ήταν γεμάτοι...

Όλα έγιναν... που αλλού; Στις ΗΠΑ! Η 32χρονη Σίνα Χάρντιν από το Κλίβελαντ ήταν κάπως βιαστική.

Οι υποσχέσεις των κυβερνώντων μας οδήγησαν στη σημερινή κατάντια

Θέλω να φωνάξω να με ακούσουν οι κυβερνήσαντες και οι κυβερνώντες αυτής της χώρας και να τους πω ότι:
Αν υπάρχει οδός προς το καλύτερο αυτή απαιτεί μια πλήρη θέα του χειρότερου.

Η πνευματική πορεία του ανθρώπου προς τον Θεό


Άνθη  Φιλοκαλίας
 (Περί λογισμών και παθών)
Μέρος Α΄
Αχριμ. Κύριλλος Κεφαλόπουλος
     Η πνευματική πορεία του ανθρώπου προς τον Θεό.
Από την κάθαρση των παθών στην απόκτηση των αρετών
(Συμβουλές των Νηπτικών Πατέρων της Φιλοκαλίας).
Η πνευματική ζωή του χριστιανού στόχο της έχει να τον οδηγήσει στον Θεό.  Ο  χριστιανός κάνει τον πνευματικό του αγώνα να απαλλαγεί από τα πάθη και τις αμαρτίες του, να θεραπεύσει την πληγωμένη του ψυχή  (''ου χρείαν έχουσιν οι ισχύοντες ιατρού, αλλά οι κακώς έχοντες''),να ανακαινίσει την ύπαρξή του στην νέα  πνευματική κατάσταση που φέρνει ο Χριστός.

ΡΕ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ... ΙΜΙΑ !!!

Για όσους δεν έτυχε να το γνωρίζουν  
Όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, 27  Απριλίου 1941, η πρώτη τους δουλειά ήταν να στείλουν ένα απόσπασμα υπό τον λοχαγό Γιάκομπι και τον υπολοχαγό Έλσνιτς να κατεβάσει την Γαλανόλευκη από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και να υψώσει την σβάστικα.
 Δεξιά ο Παρθενώνας, αριστερά οι Καρυάτιδες.  Από την ελιά τής Αθηνάς οι Γερμανοί αντικρίζουν στο ακραίο σημείο του βράχου τής Ακρόπολης που δεσπόζει της πόλης, την γαλανόλευκη σημαία  που θ' αντικατασταθεί από τον αγκυλωτό σταυρό.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Γουρίας, Σαμωνᾶς καὶ Ἄβιβος οἱ Ὁμολογητές

Ὁ Γουρίας καὶ ὁ Σαμωνᾶς, ἀγωνιζόμενοι τὸν ἱερὸ ἀγώνα τῆς χριστιανικῆς πίστης, συνελήφθησαν ἀπὸ τὸν ἡγεμόνα Ἀντωνίνο ...
περισσότερα...

ΕΙΔΕΣ Η ... ΕΞΟΥΣΙΑ !!!

ΤΩΡΑ: Ανακαλύφθηκε γιάφκα Σμπώκου με πλήθος στοιχείων!

Η Εισαγγελία μετά από πληροφορίες εντόπισε διαμέρισμα του Γιάννη Σμπώκου, άλλοτε γενικού γραμματέως προμηθειών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που... βρίσκεται προφυλακισμένος για τις μίζες με τον Άκη, στην Αθήνα και μετά από σχετική έρευνα βρέθηκαν

Ξυλοκόπησε τον Έφορα και μετά πήγε να …αυτοκτονήσει

Σε κατάσταση αλλοφροσύνης μπήκε νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία της Β’ ΔΟY Ηρακλείου ένας άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες, απαιτούσε να του δοθεί ...βεβαίωση πώς δεν είναι υποχρεωμένος να υποβάλει φορολογική δήλωση

ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ 'Η ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ;;;

Υποψήφιος βουλευτής ο υπαρχηγός της μαφίας στην Κρήτη

της Κατερίνας Μηναδάκη
Πριν λίγα λεπτά ξεκίνησε η αυτοκινητοπομπή με τους 16 συλληφθέντες της εγκληματικής οργάνωσης από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου με προορισμό το Δικαστικό Μέγαρο Νεαπόλεως προκειμένου να περάσουν από τον εισαγγελέα και να ασκηθούν... οι ποινικές διώξεις, όπως ο νόμος προβλέπει.

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ... ΣΤΗ "ΣΤΕΝΗ" ;;;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σολομοί και...χαβιάρια για τους επώνυμους των φυλακών!

"Λαβράκι" έβγαλε η ομολογία του Αντώνη Αραβαντινού, αρχιφύλακα των φυλακών Κορυδαλλού στους, άφωνους, βουλευτές της επιτροπής σωφρονιστικού συστήματος! Όπως αποκάλυψε ο... 

Απόλυση 500 υπαλλήλων του ΙΚΑ ζητά δικαστήριο σύμφωνα με 8 αποφάσεις

Να απολυθούν 500 υπάλληλοι του ΙΚΑ, σύμφωνα με οκτώ αποφάσεις , ζητά το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, το οποίο έκρινε αντισυνταγματική τη...
διάταξη εκείνη τού Ν. 3899/2010, που προβλέπει την «είσοδό τους» στον ασφαλιστικό φορέα.