Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

15 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ !!!


ΟΝΕΙΡΩΔΕΣ !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ! ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΞΗΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
Για μια ακόμη φορά τα γερμανικά βάρβαρα υποκείμενα Μέρκελ-Σόϊμπλέ, έδειξαν τι επιδιώκουν. Τον θάνατο της Ελλάδας! Δυστυχώς οι ηγέτες μας τους πήραν στα σοβαρά και τους ανέχονται επί μίαν τριετία, ενώ θα μπορούσαν να τους διαλύσουν κι αυτούς κι όσους άλλους τους σεγοντάρουν στις ανιστόρητες αθλιότητές τους.


Στα ξενοδοχεία του κόσμου: 15+ επιλογές με απίστευτη θέα και όχι μόνο...

Ημερομηνία: 22 Νοεμβρίου 2012

ΠΗΓΗ:   http://travelstyle.gr/portal/gr/destination_articles.php?dest_id=0&id=9842  
 
Στα ξενοδοχεια του κοσμου: 15+ επιλογες με απιστευτη θεα και οχι μονο...
Θέα να τρίβεις τα μάτια σου και να μην το πιστεύεις ότι την βλέπεις... Ξέχνα λοιπόν το μπαλκόνι που κοιτάει απλά στο κέντρο της πόλης ή κάποιο βουνό!


ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ!

ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛ.  ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ
 
Ένα πνευματικό δυστύχημα, μία φοβερή τραγωδία, ένα θλιβερό κατάντημα είναι το γεγονός ότι υπάρχουν στις ημέρες μας κληρικοί και θεολόγοι άπιστοι. Αυτοί οι άνθρωποι δεν πιστεύουν στα δύο θεμελιώδη δόγματα της Ορθοδόξου πίστεώς μας. Δεν πιστεύουν στο δόγμα της Αγίας Τριάδος και στο δόγμα της ενανθρωπήσεως του Υιού του Θεού. Ακόμη δεν πιστεύουν ότι η Θεία Κοινωνία είναι πραγματικά το Πανάγιο Σώμα και το Τίμιο Αίμα του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών  Ιησού Χριστού.

Γέρων Παΐσιος για την την τεκνογονία και τις εκτρώσεις

ΠΗΓΗ:   http://www.impantokratoros.gr/3BE47283.el.aspx


Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου  †1994
Η ανθρώπινη λογική στο θέλημα του Θεού για την τεκνογονία *
Πολλές φορές ανδρόγυνα μού εκφράζουν την ανησυχία τους για το θέμα της τεκνοποιίας και ζητούν την γνώμη μου. Άλλα σκέφτονται να κάνουν ένα-δυο παιδιά και άλλα θέλουν να αποκτήσουν πολλά παιδιά. Αυτό όμως που τους συμφέρει είναι να αφήνουν το θέμα της τεκνοποιίας στον Θεό. Να εμπιστεύονται την ζωή τους στην θεία Πρόνοια και να μη βάζουν δικά τους προγράμματα. Πρέπει να πιστεύουν ότι ό Θεός, που φροντίζει για τα πετεινά του ουρανού, πολύ περισσότερο θα φροντίση για τα δικά τους παιδιά...

ΠΑΠΠΟΥΛΗ ... ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ !!!

Ο ΙΕΡΕΑΣ ΜΕ ΤΑ 3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ

ΠΗΓΗ:   http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12466:o-iereas-me-ta&catid=285:koinonika&Itemid=781
 
15 Πολυτελής κατοικία, παγκάρια, περίεργες κλοπές και καταγγελίες για κακοδιαχείριση
Ιερέας που είχε σημαντικό ρόλο στην οικονομική διαχείριση της Μητρόπολης Περιστερίου είναι ο κληρικός στον τραπεζικό λογαριασμό του οποίου βρέθηκαν τρία εκατομμύρια ευρώ, μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ... ΠΑΡΡΗΓΟΡΙΑ !

«ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΣ... ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ»

1 Διαβάστε την επιστολή αναγνώστη στον άρρωστο αγαπημένο του αδελφό...

"Αγαπημένε μου αδερφέ αρρώστησες και βρίσκεσαι στο νοσοκομείο! Θέλω να γνωρίζεις πως συμπάσχω μαζί σου σε αυτήν σου, τη δοκιμασία!


ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: ΕΝΑ ΘΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΑΣ

1 Η τηλεοπτική εικόνα και πληροφορία (μαζί με αυτές των περιοδικών, εφημερίδων, κινηματογράφου και των νεώτερων ηλεκτρονικών μέσων) επιμένουν επί χρόνια στην προβολή του «μοντέρνου» και του «προοδευτικού» σε αντιδιαστολή με το παραδοσιακό.

Ταυτόχρονα κάθε μόδα ταυτίστηκε με την απελευθέρωση από αξίες και μέτρα που στήριζαν επί αιώνες τις ανθρώπινες κοινωνίες.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ - ΨΕΥΔΗΣ Η «ΕΙΔΗΣΗ» ΓΙΑ ΜΥΗΣΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ


1 Προσπαθούν να τα "μαζέψουν" οι Μασόνοι μετά την επιστολή-καταπέλτη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς, κ. Σεραφείμ, στην οποία τους προειδοποιούσε ότι αν δεν κατονόμαζαν τον δήθεν μυηθέντα Έλληνα ιερωμένο στους κόλπους της, θα τους καταμήνυε για συκοφαντική δυσφήμηση της Ορθοδόξου Εκκλησίας και ομολογούν τελικά στην ιστοσελίδα τους πως η "πληροφορία" τους είναι... ανακριβής!

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Ποινικό αδίκημα η αλλαγή φαρμάκου!

Στην αντεπίθεση οι γιατροί: θα συνεχίσουν να συνταγογραφούν επώνυμα σκευάσματα – «Όποιος τα αλλάξει διαπράττει το αδίκημα της αντιποίησης επαγγέλματος»

Ανάστατοι είναι οι γιατροί με την εσπευσμένη εφαρμογή της δραστικής ουσίας στη συνταγογράφηση, με αποτέλεσμα ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος να εκφράζει για μια ακόμη φορά την έντονη διαμαρτυρία του, υπενθυμίζοντας ότι η συνταγογράφηση θα συνεχίσει να γίνεται με την εμπορική ονομασία του φαρμάκου.

Γιατί ξέσπασε σε λυγμούς ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Α. Νταβούτογλου

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, ξέσπασε σε λυγμούς, μπροστά στις φωτογραφικές και... τηλεοπτικές κάμερες, όταν κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε νοσοκομείο στη Γάζα, είδε τα θύματα των σφοδρών συγκρούσεων με το Ισραήλ και συναντήθηκε με τους συγγενείς τους.

Ο Νταβούτογλου έκλαψε στην αγκαλιά ενός πατέρα ο οποίος έχασε το γιο του κατά τη διάρκεια μιας ισραηλινής επιδρομής.

Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών πραγματοποιεί επίσκεψη στην περιοχή στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για τη Γάζα των υπουργών του Αραβικού Συνδέσμου.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ή ΤΕΧΝΟ ... ΚΡΑΤΙΑ ;;;


 
 
Συμπληρώνονται φέτος 40 χρόνια από την κοίμηση του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Αθηναγόρου και το γεγονός αυτό έδωσε την αφορμή, να διατυπωθούν και να γραφούν και πάλι πολλά εγκωμιαστικά σχόλια σχετικά με το πρόσωπο και την  πατριαρχεία του, από διάφορα πρόσωπα, κυρίως προερχόμενα από τον χώρο του Οικουμενισμού. Και τούτο βέβαια ήταν φυσικό και επόμενο, αφού ο εκλιπών Πατριάρχης υπήρξε κατά κοινήν ομολογίαν ως το πρόσωπο εκείνο, που κατ’ εξοχήν προώθησε την φοβερή αυτή αίρεση μέσα στα σπλάγχνα της Ορθοδοξίας. Ιδιαιτέρως υπογραμμίστηκε από τους υμνητές του η υπ’ αυτού προβολή της Ορθοδοξίας και του Οικουμενικού Πατριαρχείου σε παγκόσμια κλίμακα, οι διπλωματικές του ικανότητες, η παγκόσμια πολιτική και κοινωνική του καταξίωση, η διεθνής ακτινοβολία και αναγνώρισή του και άλλα παρόμοια.

ΕΛΙΤ 'Η ... ΝΑΔΙΡ ;;;

  Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΗΣ ELITE ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ
"ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΣΛΑΒΟΣ".
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

Από σήμερα ΤΕΛΟΣ οι φρυγανιές Elite.
Description:
                                                          cid:1.662986913@web171503.mail.ir2.yahoo.com
Όχι μόνο επειδή στερήσανε από δεκάδες Έλληνες μια θέση εργασίας με το να μεταφέρουν το εργοστάσιο παραγωγής τους εκεί, αλλά και επειδή -ακριβώς- πήγαν εκεί !!!

Στους σκοπιανούς λοιπόν να τις πουλήσετε τις φρυγανιές σας κύριοι της Εlite!
Εις το εξής, κάθε επιχειρησιακή δραστηριότητα που αποβαίνει σε βάρος του Ελληνικού λαού, αλλά και που έρχεται σε αντίθεση με τα εξωτερικά μας συμφέροντα θα στιγματίζεται, οφείλουμε να την σαμποτάρουμε ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.

ΠΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ «ΕΔΕΣΑΝ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


1 Στοιχεία-σοκ για την "επιταγές" που έχουν υπογράψει οι τρεις κυβερνήσεις του Μνημονίου (Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά) και οι οποίες έχουν δέσει την χώρα με πραγματικές αλυσίδες υπονομεύοντας καίρια την ασφάλειά της (στις ΕΔ η κατάσταση είναι εξαιρετικά επιβαρυμένη σε όλα τα επίπεδα...) φέρνει το Γενικό Λογιστήριο του Kράτους για τις υποχρεώσεις του βραχυπρόθεσμου δανεισμού, αναδεικνύοντας το δράμα στο οποιο έχουν οδηγήσει πολιτική και οικονομική ελιτ την Ελλάδα.

Τα εισόδια της Θεοτόκου και το αδύνατον της "Χειροτονίας -Ιεροσύνης των Γυναικών"

ΠΗΓΗ:   http://www.impantokratoros.gr/E0DAAD05.el.aspx
ΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΣ «ΧΕΙΡΟΤΟΝΊΑΣ - ΙΕΡΩΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ»
Πρωτοπρεσβ. Άγγελος Αγγελακόπουλος εφημέριος Ι. Ν. Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Πειραιώς
Εν Πειραιεί  9-11-2012 
Η είσοδος της Κυρίας Θεοτόκου στό νομικό ναό προξενεί στούς Ορθοδόξους Χριστιανούς εορτή θαυμασία καί παγκόσμια, επειδή αυτή έγινε μέ παράδοξο τρόπο καί είναι ένα προοίμιο του μεγίστου καί φρικτού μυστηρίου της ενανθρωπήσεως του Θεού Λόγου, τό οποίο διά μέσου της Θεοτόκου επρόκειτο νά γίνει στόν κόσμο.

ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ... ΤΥΧΑΙΟ !!!

Το δράμα που δεν ξέρει ο κόσμος για τον Αντώνη Σαμαρά

Ενα προσωπικό δράμα βιώνει σιωπηλά το τελευταίο διάστημα ο πρωθυπουργός. Το δεξί του μάτι έχει υποστεί σχετικά μεγάλη απώλεια περιφερειακής όρασης και είναι δύσκολο να επανέλθει, σύμφωνα με τη...
διάγνωση που έκανε ο θεράπων ιατρός του Αντώνη Σαμαρά, ο Πάνος Θεοδοσιάδης.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Σήμερα 22/11/2012 εορτάζουν:

Άγιοι Φιλήμων ο Απόστολος, Άρχιππος, Ονήσιμος και Απφία, Άγιοι Κικιλία, Βαλεριανός και Τιβούρτιος, Όσιος Αββάς

Ρε πουλημένοι δωσίλογοι διαλύσατε το Ελληνικό Κράτος, θα διαλύσετε και το στρατό;;; Να πάει στον αγύριστο η Τρόικα σας

Γράφει η Μάνια Τσαβλίδου
 
Άκουσον άκουσον κόψανε και τις δωρεάν μετακινήσεις των φαντάρων μας, μείον μια μετακινήσει πλέον θα έχουν οι φαντάροι μας από τις πολλές που είχαν. Η Τρόικα έβαλε ψαλίδι και...
στις μετακινήσεις των στρατιωτών μας, ένα αντί δύο δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια θα δικαιούνται πλέον όσοι υπηρετούν στις παραμεθόριες περιοχές.

Ο δολοφόνος με το σμόκιν: Η νέα πολιτική της Γερμανίας απέναντι στην ελληνική περίπτωση

του Μαυροζαχαράκη Μανόλη, Κοινωνιολόγου –Πολιτικού Επιστήμονα
 
Η διεθνή πολιτική ατζέντα που διαμορφώθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα χαρακτηρίστηκε... αφενός από τις αμερικανικές εκλογές και αφετέρου από τις μεγάλες τεκτονικές πολιτικές μετακινήσεις των συντηρητικών γερμανικών ηγεσιών απέναντι στο ελληνικό ζήτημα και κατ επέκταση απέναντι στο θέμα της ευρωπαϊκής ενοποίησης. Στο παρόν άρθρο θα μας απασχολήσει η νέα στάση του συντηρητικού κυβερνητικού συνασπισμού απέναντι στην χώρα μας.

Οι κάτοικοι της Κορυτσάς εξαφάνισαν «εν μια νυκτί» όλες της αλβανικές σημαίες απ' την πόλη τους!

- «Οι κυβερνητικές πολιτικές ενθαρρύνουν το φιλελληνικό στοιχείο» γράφει κεντρική εφημερίδα της Αλβανίας
Ως σκάνδαλο παρουσιάζει μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της...
Αλβανίας την αντίδραση των κατοίκων της Κορυτσάς στην συνεχιζόμενη εθνικιστική ρητορική που εφαρμόζουν ακραίοι πολιτικοί κύκλοι της χώρας.

Η δύναμη της αγάπης-Με ένα «σε αγαπώ» ξανάδωσε ζωή στη νεκρή γυναίκα του

Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία που αποδεικνύει πόσο μεγάλη δύναμη έχει η αγάπη, το μυαλό και η ψυχή του ανθρώπου, που αν πιστεύει κάτι, μπορεί να κατευθύνει μια κατάσταση όπως...
επιθυμεί και να κάνει όσα φαντάζουν αδύνατα να πραγματοποιηθούν.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ