Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΩ...

ΔΕ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΩ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΠΑΠΑΔΗΜΟ, ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...

ΔΕ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΩ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...


Εκπληκτικά έργα τέχνης στον δρόμο!

 
Φανταστικές εικόνες από διάφορους καλλιτέχνες!


Α-ΠΟ-ΚΑ-ΛΥ-ΠΤΙ-ΚΟ


Πρεβέζης Χρυσόστομος: ''Όχι στις μεταφράσεις των λειτουργικών κειμένων''

preveza11
Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Το στίγμα για την επόμενη ημέρα στην τοπική Εκκλησία της Πρέβεζας, έδωσε κατά την πρώτη Ιερατική Σύναξη ο νέος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr ο κ. Χρυσόστομος, απευθυνόμενος στο σύνολο των κληρικών της επαρχίας του, αναφέρθηκε στο μείζον θέμα της μετάφρασης των λειτουργικών κειμένων στην νεοελληνική.

Γέροντας Παϊσιος: Ο Σατανάς δεν πάει σ΄ έναν άχρηστο άνθρωπο, αλλά σ’ έναν αγωνιστή!

Έναν άνθρωπο πού δέν κάνει λεπτή εργασία στον εαυτό του, ό σατανάς τον πολεµάει;

Ό σατανάς δέν πάει σέ έναν άχρηστο άνθρωπο, αλλά πάει σέ έναν αγωνιστή, γιά νά τον πειράξη καί νά τον άχρηστέψη.

∆έν χάνει τόν καιρό του νάκάνη λεπτή εργασία σέ κάποιον πού δέν κάνει λεπτή εργασία. Στέλνει σ' αυτόνπού ράβει µέ σακκορράφα, διάβολο µέ σακκορράφα.

Συγκλονιστική προσλαλιά μιας μάνας κατά την εξόδιο ακολουθία του 19χρονου γιού της. Παράδειγμα προς μίμηση.





Νεανίας, άγγελος στον ουρανό 
Βασίλειος Δαρδανός, φοιτητής 


«Δεν φοβάμαι τό θάνατο» 

Τόν περασμένο Αὔγουστο φτερούγισε γιά τόν Οὐρανό ἡ ἁγνή ψυχή τοῦ 19χρονου Βασιλείου Δαρδανοῦ, ἀπό τόν Ἁλίαρτο - Βοιωτίας. Τελευταῖος γιός τοῦ εὐσεβοῦς Ἱερατικοῦ ζεύγους π. Παναγιώτη καί Μαργαρίτας, δοκίμασε τόν πόνο ἀπό τή λεγόμενη ἐπάρατο νόσο λίγο μετά τήν ἐπιτυχία του στή Φιλοσοφική Σχολή τοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν. Ἐπί ἕνα χρόνο φοίτησε στό σχολεῖο τοῦ πόνου καί πῆρε ὁμολογουμένως ἄριστα. Τό πτυχίο τό πῆρε ἀπό τά χέρια τοῦ ἀγωνοθέτου Χριστοῦ.

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ..ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ.

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία πίσω από το μακελειό σε δημοτικό σχολείο του Κονέκτικατ! (Βίντεο και φωτό)

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 29 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ – ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ


Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο στο Νιούτον του Κονέκτικατ, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, όταν ένοπλος, άγνωστος άνδρας άνοιξε πυρ σκορπώντας τον θάνατο, ενώ τα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ανάμεσα στα θύματα του δράστη είναι η μητέρα του αλλά και ο πατέρας του!
Οι νεκροί στο σχολείο Sandy Hook, όπου φοιτούν άτομα ηλικίας 5-10 ετών, είναι τουλάχιστον 29 σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ενώ ο δράστης έπεσε νεκρός. Την ίδια ώρα, τουλάχιστον 22 παιδιά είναι ανάμεσα στα θύματα.

Η Βάπτισις του μικρού Εβραίου


Η ΒΑΠΤΙΣΙΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ

Κείμενον βλ. Th. Nissen, Unbekannte Erzahlungen aus dem Pratum spirituale, Byzantinische Zeitschrift, τόμ. 38 (1938), σελ. 361-365.
Ο αββάς Βασίλειος, ο πρεσβύτερος και αναχωρητής, ο οποίος είχε γίνει μοναχός στη Νέα Λαύρα, μας διηγήθηκε ότι είχε ακούσει από κάποιους φιλοχρίστους το ακόλουθο θαύμα.
Σε κάποια πολυάνθρωπη κωμόπολι της Παλαιστίνης κατοικούσαν Χριστιανοί και Εβραίοι και είχαν πολλά ζώα. Είχαν δε την εξής πατροπαράδοτη συνήθεια: Καθημερινά συνάθροιζαν την αυγή τα ζώα στην είσοδο της κωμοπόλεως και ο καθένας έστελνε μαζί με τα ζώα του τον γυιο του ή τον δούλο του. Αυτοί έπαιρναν τα ζώα και τροφές για τον εαυτό τους, πήγαιναν στην εξοχή κι εκεί έμεναν μέχρι το βράδυ, οπότε τα έφερναν πίσω καθώς έδυε ο ήλιος.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ἐλευθέριος


Ἔδρασε στὴν Ρώμη κατὰ τὸν 2ο αἰώνα μ.Χ. ὅταν αὐτοκράτορες ἦταν ὁ Κόμμοδος καὶ ὁ Σεπτίμιος Σεβῆρος. Ἡ μητέρα του Ἀνθί&alp ...
περισσότερα...

Απάντηση στον αναγνώστη που αναρωτιέται που είναι η εκκλησία

ΠΗΓΗ:   http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/12/blog-post_6026.html

Αφορά Πού είναι η εκκλησία; Αναγνώστης αναρωτιέται...
Μια βόλτα σε ενορίες που δίνουν συσσίτια σε αστέγους, μια βόλτα σε ιδρύματα που συντηρούν μητροπόλεις σε κάθε νομό, πέραν της... βοήθειας που δίνουν τα φιλόπτωχα ταμεία κάθε ενορίας, θα σου δώσουν την απάντηση που ψάχνεις.

Πώς να νιώσουν τη φτώχεια οι πολιτικοί με εκατομμύρια σε καταθέσεις και 60 ακίνητα; 

ΠΗΓΗ:   http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/12/60_14.html

Είναι φοβερό! Ένας έχει δυόμισι εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις. Άλλος εξήντα ακίνητα. Άλλος πενήντα. Το πόθεν έσχες των πολιτικών, που είναι μόνον έσχες και όχι πόθεν, προκαλεί αγανάκτηση.
Την ίδια ώρα το σάπιο πολιτικό σύστημα εξακολουθεί να συμπεριφέρεται σα να μη συμβαίνει τίποτα.

"ΕΞ ΟΙΚΕΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ" !!!

Επιστολή-κόλαφος με μαντινάδες σε Χατζηδάκη, από τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου

ΠΗΓΗ:   http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3672.html

Επιστολή - κόλαφο, προς τον Υπουργό Ανάπτυξης,για το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων και τις Κυριακές, απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου.
Στην επιστολή υπό τον τίτλο "Διαφύλαξη της Κυριακάτικης Αργίας των καταστημάτων" αναφέρονται τα εξής:

ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΣΑΝΕ !!! ΣΗΜΕΡΑ ... ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ !!!

Προφυλακιστέος ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

ΠΗΓΗ:   http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/12/blog-post_471.html

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, έπειτα από την απολογία του στην 2η ειδική ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη η οποία του πήρε απολογία στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου μεταφέρθηκε ο επιχειρηματίας, μετά τη σύλληψή του... το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ... Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!

Πρθ: Νόαμ Τσόμσκι: "Αυτές είναι οι δέκα τεχνικές για να σας ελέγχουν το μυαλό"

 Φωτογραφία για Νόαμ
                  Τσόμσκι: Αυτές είναι οι δέκα τεχνικές για να σας
                  ελέγχουν το μυαλό
 
 
 
Νόαμ Τσόμσκι: "Αυτές είναι οι δέκα τεχνικές για να σας ελέγχουν το μυαλό"
 
Ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι, αναλύει τις δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Ν.Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και του κέρδους.
 

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ !!!

ΝΕΑ ΜΟΔΑ: Μωρά... βρυκόλακες κατακλύζουν την αμερικανική αγορά!

Η νέα φρικιαστική μόδα εμφανίστηκε στην Αμερική και με αφορμή την μανία που έχει επιφέρει το "Twilight".

Ανατριχιαστικά μωρά βρικόλακες έχουν κατακλύσει την αγορά και κάνουν τρελές πωλήσεις...

Οι αληθοφανείς κούκλες - βρικόλακες αγοράζονται με μανία από μικρούς και μεγάλους και οι χαρούμενοι "γονείς" που τις "υιοθετούν" τις ντύνουν με ρούχα και τους φέρονται σαν πραγματικά παιδιά.

Η ΓΝΗΣΙΑ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ... ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ !!!

Ο τρελός μισθός της Δαμανάκη.Παίρνει υπερδιπλάσια λεφτά από τον πρωθυπουργό της χώρας

Δείτε τι δήλωσε στο "ποθεν εσχες" της.
Σαν...βασίλισσα φαίνεται πως ζεί η ...αριστερή Μαρία Δαμανάκη,την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες είναι άνεργοι και ακόμη περισσότεροι νέοι δουλεύουν για 486 ευρώ το μήνα και συνταξιούχοι αυτοκτονούν για να μην είναι βάρος" στα παιδιά τους..Η Μαρία Δαμανάκη όμως φαίνεται πως ήξερε πως να εξαργυρώσει τη συμμετοχή της στους αγώνες του Πολυτεχνείου.
Δείτε τι έχει...

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ... ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ !!!

Γδύνουν Ορθόδοξους Ιερείς! Μέχρι πότε θα πολεμάνε την Ορθοδοξία;




Πόσο ακόμα θα αντιμετωπίζουμε με τον χειρότερο τρόπο τη βλασφημία της Ιερής πίστεώς μας; Ο πόλεμος ενάντια στην Ορθοδοξία όλο και δυναμώνει αφού δεν βρίσκει αντίσταση από που πουθενά. Γνωστή σελίδα με Gossip περιεχόμενο παραπληροφορεί τους αναγνώστες της λέγοντας ότι στη Ρουμανία Ορθόδοξοι Ιερείς βγάζουν τα ρούχα τους για να φωτογραφηθούν

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ «ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ» ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


1 Επιμέλεια: Στέλλα Μεϊμάρη

Ο μητροπολίτης Πειραιώς, κ. Σεραφείμ, με ανακοίνωση του, αντιτίθεται στην κατάργηση της αργίας της Κυριακής,
η οποία, όπως τονίζει, βασίζεται στην Αγία Γραφή και αναφέρεται στον "εκσυγχρονιστή Υπουργό κ. Χατζηδάκη", ο οποίος, όπως επισημαίνει ο σεβασμιώτατος, "δυστυχώς δι’ αυτόν με τις ενέργειες και τα λόγια του θυμίζει αναποδράστως το μαρτυρικό τέλος δι’ απαγχονισμού του διδάχου του Γένους Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, ο οποίος υπερασπιζόμενος πέραν των άλλων την αργία της Κυριακής εμισήθη θανασίμως υπό των τότε Εβραίων των Ιωαννίνων".

ΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ !!!

ΤΑ «ΑΚΟΥΣΕ» Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ


15 «Άνθρωπος χωρίς Θεό, είναι άνθρωπος επικίνδυνος» είπε κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στην εκδήλωση μνήμης για τους εκτελεσθέντες Καλαβρυτινούς ο Μητροπολίτης έχοντας το βλέμμα του στραμμένο προς τον Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο δεν τρέφει και ιδιαίτερα φιλικά αισθήματα. Είναι γνωστή η κόντρα του ιεράρχη με τον ΣΥΡΙΖΑ και η χθεσινή συνάντηση του κ. Αμβρόσιου με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη.

ΠΑΤΡΩΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ:«ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ»


1 «Καταραμένα είναι τα κέρδη που θα προκύψουν από τις πωλήσεις τις Κυριακές». Τα λόγια αυτά του Κοσμά του Αιτωλού επικαλέστηκε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος βάλλοντας κατά των κυβερνητικών σχεδίων για λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων Κυριακές. Ο μητροπολίτης αναφέρει ότι ο λαός θα αντιδράσει στην υλοποίηση της συγκεκριμένης ρύθμισης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ για το DVD «Η άγνωστη ιστορία του Ιησού»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833, Fax +30 210 4518476 e-mail: impireos@hotmail.com

᾿Εν Πειραιεῖ τῇ 14ῃ Δεκεμβρίου 2012
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
Ἡ ἡμερήσια ἐφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» πού ἱδρύθηκε ἀπό τόν Ἄρη καί τή Λίλιαν Βουδούρη, τό Σάββατο 8/12/2012 φ. 202, μᾶλλον γιά νά ἐνδυναμώσει ὡς ἐφημερίδα τοῦ συντηρητικοῦ χώρου, τό θρησκευτικό συναίσθημα τοῦ Ὀρθοδόξου λαοῦ μας μέ τήν εὐκαιρία τῶν ἑορτῶν τῶν Χριστουγέννων προσφέρει σειρά DVD μέ θέμα

Κε ΚΙΛΤΙΔΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ... ΟΤΙ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ;;;

Κιλτίδης: Ο πρόεδρος Δημοκρατίας να κηρύξει τη χώρα σε έκτακτη ανάγκη



Συστράτευση των ελληνικών και φιλελληνικών νομικών δυνάμεων, για την αξιοποίηση των συνθηκών της ΕΕ και την αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας, προτείνει ο πρώην υπουργός.
Να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης καλεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό ο πρώην υπουργός Κώστας Κιλτίδης, μετά την απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να παρακάμψει την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για την πληρωμή του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ.  «Ο πρωθυπουργός και ΥΠΟΙΚ αναφέρουν συνεχώς ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο.

Βρετανία: Μουσουλμάνος έσφαξε την χριστιανή πρώην φίλη του με 13 μαχαιριές, επειδή δεν δεχόταν το παιδί τους να ασπαστεί το Ισλάμ



Στις βρετανικές φυλακές οδηγήθηκε χθες ένας Νιγηριανός μουσουλμάνος που έσφαξε με 13 μαχαιριές την πρώην φίλη του που ήταν χριστιανή, η οποία τον είχε χωρίσει καθώς δεν δεχόταν η κόρη τους να ασπαστεί το Ισλάμ.

Η 32χρονη Esther Arogundade, δέχθηκε επίθεση με κουζινομάχαιρο από τον Shola Adebiyi (φώτο) ο οποίος είχε θυμώσει που είχε συνδεθεί με έναν άλλο άνδρα, αφότου χώρισαν.



Ο ΕΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
«Δανείζει Θεῷ ὁ ἐλεῶν πτωχόν»

Τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρῶν
κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
 
 
Κάθε χρόνο πρίν ἀπό τά Χριστούγεννα, γίνεται ὁ ἔρανος τῆς ἀγάπης. Σέ κάθε ἐνορία οἱ πιστοί προσφέρουν ἀπό τήν καρδιά τους, ὅ,τι ἐπιθυμοῦν, προκειμένου νά ἁπαλύνεται ὁ πόνος τῶν συνανθρώπων μας, οἱ ὁποῖοι ἀντιμετωπίζουν πλεῖστες ἀνάγκες, ἰδιαίτερα σήμερα πού ἡ Πατρίδα μας λόγῳ τῆς σοβούσης κρίσεως διέρχεται δύσκολες ἡμέρες.
Ἔχω καί ἄλλες φορές μιλήσει γιά τό θέμα αὐτό καί πάντοτε θά μιλῶ, ἀφοῦ ἡ ἐλεημοσύνη εἶναι ἐντολή τοῦ Θεοῦ. Λέγει ὁ Κύριος: «Μακάριοι οἱ ἐλεήμονες ὅτι αὐτοί ἐλεηθήσονται» (Ματθ. ε’. 7).

... ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ !!!

Είναι κομματικοί. Τους απολύουν, τους αποζημιώνουν και τους επαναπροσλαμβάνουν ως αναγκαίους και (φυσικά) υψηλόμισθους




Τα ΕΛ.ΠΕ. έχουν παράδοση στις προσλήψεις στελεχών που προηγουμένως συνταξιοδοτούν τα ίδια με παχυλές αποζημιώσεις. Και βεβαίως τώρα που χηρεύει η θέση του προέδρου στη θυγατρική των ΕΛ.ΠΕ., τη ΒΑΡΔΑΞ, την οποία κατείχε ένας άλλος σοσιαλιστής και φίλος του Ακη Τσοχατζόπουλου, ο Ελ. Τζιόλας, η διοίκηση των ΕΛ.ΠΕ. προετοιμάζεται να τη δώσει στον Σ. Κυριακόπουλο, που πρόσκειται στη ΔΗΜ.ΑΡ. και στο Φώτη Κουβέλη.

Οι μαύρες δυνάμεις του σκότους είναι αδύνατες. Οι άνθρωποι τις κάνουν δυνατές με την απομάκρυνσή τους από τον Θεό, γιατί έτσι δίνουν δικαιώματα στον διάβολο.



ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ 
Οι μαύρες δυνάμεις τον σκότους είναι αδύνατες. Οι άνθρωποι τις κάνουν δυνατές μέ τήν απομάκρυνση τους άπό τόν Θεό, γιατί έτσι δίνουν δικαιώματα στον διάβολο
Τά μάγια
-Επειδή πολλές φορές σας μίλησα γιά τον Παράδεισο, γιά τους Αγγέλους και γιά τούς Αγίους, γιά νά βοηθηθητε, τώρα θά σάς πώ και λίγα γιά τήν κόλαση και γιά τούς δαίμονες, ώστε νά γνωρίσετε μέ ποιους παλεύουμε, πάλι γιά νά βοηθηθητε. Ήρθε στό Καλύβι ένας νεαρός μάγος άπό τό Θιβέτ και μοϋ διηγήθηκε πολλά άπό τήν ζωή του.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟ" ΘΕΟΛΟΓΙΑ !!!

Αναγνώστης για Λιακόπουλο: «...δεν αισθάνεστε ότι προσβάλλεται η νοημοσύνη και η αξιοπρέπειά σας;»




Καλά, αφού αγοράζετε βιβλία που έχουν εξώφυλλα τύπου τριτοκλασάτων κινουμένων σχεδίων και δεν αισθάνεστε ότι προσβάλλεται η νοημοσύνη και η αξιοπρέπειά σας, αφού σας αρέσει το λαχαναγορίτικο στυλάκι προώθησης των βιβλίων αυτού του ανθρώπου που απλά και μόνον διαχειρίζεται το συναίσθημά σας, αφού προτιμάτε να χάνεστε στους δαιδαλώδεις λαβυρίνθους άχρηστης τις πολύ περισσότερες φορές πληροφορίας,

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤ΄ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ !!!

Μάθημα Θρησκευτικῶν ἢ «βδέλυγμα ἐρημώσεως»;




ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ β γυμνασίου
Οἱ συντάκτες τοῦ νέου Προγράμματος Σπουδῶν τοῦ Μαθήματος τῶν Θρησκευτικῶν κατηγοροῦν συνήθως τοὺς ­ἐπικριτές τους ὅτι κρίνουν τὸ Πρόγραμμα χωρὶς νὰ τὸ ἔχουν μελετήσει. Τοὺς πληροφοροῦμε ὅτι ἐμεῖς πρὶν τὸ μελετήσουμε τὸ κρίναμε μὲ ἐπιείκεια. Ὅταν τὸ μελετήσαμε, φρίξαμε! Καὶ τὸ μελετήσαμε καὶ δύο καὶ τρεῖς καὶ περισσότερες φορές. Τὰ ἐρωτήματα ποὺ τίθενται εἶναι τρομερά. Ἐδῶ θὰ θέσουμε μόνο τρία: