Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ !!! ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !!!

Το συγκλονιστικό σχολείο της... γέφυρας



Στο Νέο Δελχί, κάτω από μια γέφυρα του Μετρό, συντελείται καθημερινά ένα μικρό θαύμα.

Γύρω στα 70 παιδιά από τις γειτονικές παραγκουπόλεις παρακολουθούν μαθήματα στο υπαίθριο σχολείο που έχει στήσει εκεί ένας αφανής ήρωας: Ο 40χρονος Rajesh Kumar Sharma. Πατέρας τριών παιδιών και ο ίδιος ο Sharma.

Μήνυση κατά Βενιζέλου για τις δηλώσεις περί «αμυντικών σχεδίων» της χώρας!




Το “χιούμορ” του Ευάγγελου Βενιζέλου, για τα αμυντικά σχέδια της χώρας που είπε ότι έχει…σπίτι του, δεν γίνεται αποδεκτό από τους πολίτες της χώρας. Και ένας απ΄ αυτούς, ένας γιατρός από τη Χαλκίδα, κατέθεσε ήδη μήνυση εναντίον του!

Γέρων Πορφύριος: Θα λάμψει η εκκλησία




Γέρων Πορφύριος: Θα λάμψει η εκκλησία


Άρθρο-απάντηση στις δηλώσεις του Υπουργού Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας της Τουρκίας κ.Ερντογάν Μπαϊρακτάρ για τον Χριστιανισμό.

O Xριστιανισμός καταρχάς δεν είναι θρησκεία. Ο Χριστιανισμός είναι απoκάλυψις του Θεού στον άνθρωπο. Ο ίδιος ο Θεός Πατέρας έστειλε τον Μονογενή του Υιό στον κόσμο να διδάξει και με τον λόγο αλλά κυρίως με την ίδια τη ζωή Του και μέσα από τον Ενσαρκωμένο Λόγο να λάβει το ανθρώπινο γένος τη διαβεβαίωση της Σωτηρίας.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ



Του Lin Yutang, Καθηγητή Πανεπιστημίου

Πολύς κόσμος μ’ έχει ρωτήσει, γιατί, εγώ που διεκήρυσσα πως είμαι ειδωλολάτρης, ξαναγύρισα στον Χριστιανισμό.

Η εξήγηση δεν είναι απλή, γιατί η Θρησκεία είναι ένα αυστηρά προσωπικό ζήτημα. Ωστόσο, πολύς κόσμος, είμαι βέβαιος, έχει αντιμετωπίσει τις ίδιες δυσκολίες όπως κι εγώ, στην προσπάθειά του να βρει μια θρησκεία που να τον ικανοποιεί. Γιατί κανείς νουνεχής άνθρωπος δεν είναι ευτυχισμένος, όταν ζει μια ζωή παραμελημένη.

ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ AΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ




Στις 18 Ιανουαρίου τιμήσαμε τη μνήμη δύο Αγίων της Εκκλησίας μας : Του Μ. Αθανασίου που τόσο μισούν οι παγανιστές του "ελληνικού" εθνικοσοσιαλισμού και τα πρωτοξάδελφά τους νεοειδωλολάτρες 
και του Οσίου Χριστοφόρου του επονομαζόμενου Παπουλάκου για τον οποίο οι υπηρέτες της εκάστοτε "Ιεράς Συμμαχίας" και οι προσκυνημένοι του χθές και του σήμερα χύνουν ποταμούς χολής.

Ε, ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ !!!

ΓΑΠ σε Α.Λοβέρδο: «Μαζί αποφασίσαμε για ΔΝΤ»




Εξακολουθεί όχι μόνο να υπερασπίζεται την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ και το Μνημόνιο, λλά την χαρακτηρίζει και "μόνη λύση" ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην δήλωση με την οποία απαντά στον πρώην υπουργό της κυβέρνησής του

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Εὐθύμιος ὁ Μέγας


Ὁ Ὅσιος Εὐθύμιος ὁ Μέγας γεννήθηκε στὴ Μελιτηνὴ τῆς Ἀρμενίας τὸ ἔτος 377 μ.Χ. κατὰ τοὺς χρόνους τῆς βασιλείας τοῦ Γρατιανοῦ (375 – 383 μ.Χ.). Οἱ γονεῖς του Παῦλος καὶ Διονυσία, ἀνῆκαν σὲ ἐπίσημη γενιά. Ἄτεκνοι ὄντες, ἀξιώθηκαν νὰ ἀποκτήσουν παιδί, τὸ ὁποῖο ἀφιέρωσαν στὴ διακονία τοῦ Θεοῦ στὸ ὁποῖο καὶ κατὰ θεία ἐπιταγὴ ἔδωσαν τὸ ὄνομα Εὐθύμιος, ἀφοῦ μὲ τὴν γέννησή του τοὺς χάρισε τὴν εὐθυμία, τὴ χαρὰ καὶ τὴν ἀγαλλίαση. Σὲ ἡλικία μόλις τριῶν ἐτῶν ὁ Εὐθύμιος ἔχασε τὸν πατέρα του. Τότε ἡ χήρα μη ...
περισσότερα...

22 χρόνια από την κοίμηση του Γέροντος Βησσαρίωνος


22 χρόνια από την κοίμηση του Γέροντος Βησσαρίωνος


Με τη συμπλήρωση 22 ετών από την κοίμηση του Γέροντος Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου τελέσθηκε στην Ιερά Μονή Αγάθωνος την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Αγίου Γέροντος.

«Ρίξε τα τείχη Μακρυγιάννη…»




19-1-2013 1-55-19 μμ
του Στέλιου Συρμόγλου
Η χθεσινή εικόνα του κοινοβουλευτικού μας βίου, δεν επιτρέπει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις και προσχηματικές δικαιολογίες ως απόρροια της αυταπάτης μας… Η αθλιότητα της μεθόδευσης συγκάλυψης ενός ακόμη πολιτικού σκανδάλου ολκής, καταδείχνει ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας είναι αρθρωμένο και δομημένο να υπηρετεί κομματικά συμφέροντα και πρόσωπα αμφιβόλου όχι απλώς ικανότητας, αλλά και εντιμότητας.

ΜΑΚΑΡΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ... ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΟΥ !!!

Την παραίτησή του ανακοίνωσε επίσημα ο Μητροπολίτης Αργολίδος

argolidos
Την παραίτησή του ανακοίνωσε στον λαό του Άργους ο μητροπολίτης Αργολίδος Ιάκωβος. Ο Σεβασμιώτατος κατά τον εορτασμό της επανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του πολιούχου της, Αγίου Πέτρου επισκόπου Άργους του θαυματουργού, ανακοίνωσε στο ποίμνιο πως έχει υποβάλλει την παραίτησή του στην Ιερά Σύνοδο και αναμένει την απάντησή της.

«όταν οι Βοσκοί τα βρήκαν με τους Λύκους για το δήθεν καλό των προβάτων»

«όταν οι Βοσκοί τα βρήκαν με τους Λύκους για το δήθεν καλό των προβάτων»

«όταν οι Βοσκοί τα βρήκαν με τους Λύκους για το δήθεν καλότων προβάτων»

Το ζήσαμε και αυτό, τα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων όχι μόνο να πραγματοποιούνται με τον ψεύτη βοσκό που διαλαλούσε το δήθεν κίνδυνο αλλά και να γίνονται οι χειρότεροι εφιάλτες μας.
Η άγραφη πολιτική ιστορία των ημερών μας θα καταγράψει τέτοια γεγονότα που η λέξη ΕΞΟΥΣΙΑ θα ταυτίζεται με την λέξη δυστυχία γιατί εδώ κατά συρροή και εξακολούθηση βιώνεται το δράμα αυτό.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ισοβίτες σε φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αμερικής γίνονται Ορθόδοξοι και μοναχοί !




H ιστορία αυτή θα ακουστεί περίεργα στην Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα, που έχει γεμίσει με τα  "περιττώματα" της νέας εποχής, των αιρέσεων, της αθεϊας, του νεοπαγανισμού, διάφορων παραθρησκευτικών ομάδων τύπου σαϊεντολογίας  και "ενωτικής εκκλησίας"  και του ύπουλου πολέμου από στρατευμένους, αντιχριστιανούς,  με ρατσιστικές και φασιστικές αντιεκκλησιαστικές αντιλήψεις, πολιτικάντηδες, καθηγητές Πανεπιστημίων, εκδότες,  δημοσιογράφους, τηλεπαρουσιαστές κλπ ...; Ισοβίτες Αμερικανοί ασπάζονται την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη και γίνονται μοναχοί μέσα στα κελιά τους !

Αθάνατε Έλληνα! Δεν θα χαθεί το Γένος μας όταν φιλοσοφούμε ακόμη και πάνω από την καταστροφή μας …




 
Στὴ δίνη τῆς οἰκονομικῆς κρίσης στὴν ὁποία ἔχει περιπλεχθεῖ ἡ χώρα μας, ἔχουμε δεῖ πολλὲς μικρὲς ἐπιχειρήσεις νὰ “βάζουν λουκέτο” ὁδηγώντας χιλιάδες ἀνθρώπους σὲ ἀπόγνωση. Ἄνθρωποι νοικοκυραῖοι ἔχουν δεῖ μέσα σὲ λίγους μῆνες νὰ καταστρέφεται τὸ βιός τους ποὺ μὲ τόσο κόπο δημιούργησαν.

ΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΑ Ο "ΑΓΙΟΣ" ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΑΜΦΙΕΣΕΩΣ !!!

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ» ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ




Ας διαβάσουν με προσοχή αυτά τα λόγια του φωτισμένου Αγιορείτη οι διάφοροι "νεωτεριστές" του Κλήρου και όχι μόνο:
 - Γέροντα, συχνά μιλούν για «ανανέωση στην Εκκλησία»· λες και η Εκκλησία γηράσκει και χρειάζεται ανανέωση.

ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΗΟ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ !!! ΑΛΛΑ, ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ !!!

Ὑπάρχουν «Ἕλληνες» πού ἀγοράζουν τέτοια προϊόντα;

Ὑπάρχουν-«Ἕλληνες»-πού-ἀγοράζουν-τέτοια-προϊόντα
Στὴν ἀναζήτησί μου γιὰ κάποιες φωτογραφίες μὲ φύλλα ἐλιᾶς, ἔπεσα σὲ μίαν σελίδα ποὺ μὲ ἀναστάτωσε!
Προϊόν: Ἐκχύλισμα ἀπὸ φύλλα ἐλιᾶς. Προϊὸν Φιλανδίας!!
Ναί!
Καὶ δὲν ἔχουμε ἀκόμη ἀνοίξει τρύπες νὰ χωθοῦμε μέσα!
Ἄκου Φιλανδικὸ προϊὸν τὸ ἐγχύλισμα τῶν φύλλων τῆς… ἐλιᾶς!
Δῆλά δὴ γιὰ νὰ καταλάβω…

ΝΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ !!! ΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ !!!

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ “Εμβόλιο της ηπατίτιδας Β προκαλεί θανάτους”

emvolioL


Στη σημερινή κοινωνία, τα νεογνά εγχέονται με φορτία χημικών ουσιών σχεδόν αμέσως μόλις εισέλθουν στον κόσμο. Στο όνομα της “πρόληψης”, τους δίνουμε τα εμβόλια, και δεν είμαστε καν σίγουροι αν είναι ασφαλή.
Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, γνωρίζουμε οτι είναι ανασφαλή.
Μια τέτοια περίπτωση υφίσταται με το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β, το οποίο εγκρίθηκε για τα βρέφη κατά τη …γέννηση, αλλά κατα γενική ομολογία υπεύθυνο για την πρόκληση σοβαρής ασθένειας, ακόμη και θάνατο.