Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

[11:33]
Web only
[11:31]
Web only
[11:31]
Web only
[11:12]
Web only
[11:09]
Web only
[11:06]
Web only

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ... ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!

Ισραηλινοί: Ας μην μας ξαναμιλήσουν για ψευδές επετείους ολοκαυτωμάτων. Ξεπέρασαν κάθε όριο ρατσιστικής και ναζιστικής μεθόδου!


Ισραήλ: Εξανάγκαζαν γυναίκες από την Αιθιοπία να παίρνουν αντισυλληπτικά
Σοκ προκαλεί η παραδοχή του Τελ Αβίβ ότι οι υγειονομικές αρχές του Ισραήλ χορηγούσαν αντισυλληπτικά σε εβραίες μετανάστριες από την Αιθιοπία, χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Σύμφωνα με τον Independent, που επικαλείται την εφημερίδα Haaretz, ο διευθυντής του υπουργείου Υγείας έδωσε εντολή να σταματήσει η χορήγηση των αντισυλληπτικών σκευασμάτων.

Επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας για τυφλό μαθητή από τα Σφακιά

Επιστολή προς το Υπουργείο Παιδείας, απέστειλε ο Δήμος Σφακίων ως ύστατη προσπάθεια για... την πρόσληψη καθηγητών ειδικής αγωγής στο Γυμνάσιο της Χώρας Σφακίων στο οποίο φοιτά μαθητής με απώλεια όρασης.

Τροφές για φυσική λεύκανση στα δόντια σου

Το αστραφτερό χαμόγελο και τα λευκά δόντια είναι σταθερά στη λίστα με τα πράγματα που θα επιθυμούσε να αποκτήσει κάθε ενήλικας.
Προτού επενδύσεις χρήματα σε κάποια αισθητική επέμβαση, ξανασκέψου τη διατροφή σου και επένδυσε σε τροφές φυσικά λευκαντικές!

30 αλήθειες που… μάλλον δε γνωρίζετε!

Πρόκειται για ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που προκαλούν το θαυμασμό και πολύ συχνά την έκπληξη σε όσους τις διαβάσουν. Τις περισσότερες φορές, όμως, δίνουν απάντηση στις όποιες απορίες μπορεί να έχουμε…

1. Στη Νέα Υόρκη πληρώνει πρόστιμο όποιος βάλει την τσάντα του σε άδεια θέση λεωφορείου.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Συγκλονιστικὴ μαρτυρία ἀπὸ βατραχάνθρωπο τῶν Ἰμίων: «Τὰ βράδια μαζευόμασταν γύρω ἀπὸ τὴ σημαία καὶ κάναμε τὴν προσευχή μας»


«Τὸ εἴχαμε πάρει ἀπόφαση ὅτι ἦταν ἡ τελευταία μας νύχτα. Ἀρχίσαμε νὰ γράφουμε στὰ ροῦχα μας, στὰ παπούτσια μας καὶ σὲ ὅ,τι ἀντικείμενο εἴχαμε ὥστε ἂν τά βρίσκανε νὰ εἶχε κάτι ἡ οἰκογένειά μας».

ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ !!!

Απίστευτη απόφαση από το ΕΣΡ προς κανάλια με παρέμβαση Σίμου: Μη δείχνετε την εξαθλίωση...




Με εντολή της κυβέρνησης και προσωπική παρέμβαση του Σίμου Κεδόκογλου, το ΕΣΡ αποφάσισε να υποδείξει στους τηλεοπτικούς σταθμούς να μην δείχνουν πλάνα αστέγων και εικόνες εξαθλίωσης από τη σύγχρονη Ελλάδα.

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ !!!

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΡΑΚΗΣ


1 Λάβρος ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη με αφορμή όσα εκείνος είπε για τη μισθοδοσία των κληρικών και τη φορολόγηση των Ορθοδόξων Χριστιανών. Ο κ. Ανθιμος σε συνέντευξή το στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89 χαρακτήρισε πολιτική κουταμαρά αυτό που λέει ο Κουράκης.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ:Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ


1 Aυτό διατυπώθηκε απο τον Κουράκη,ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει ενα λάθος της Αριστεράς, ανέφερε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89 o Mητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ σχετικά με τις τοποθετήσεις Κουράκη. 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!


1 "Έχουμε πολίτευμα που δεν αντιγράφει των άλλων τους νόμους, αλλά πιο πολύ είμαστε εμείς παράδειγμα σε μερικούς παρά μιμητές τους". 

Ο Αλέξανδρος ο Μέγας ως Έλληνας  μίλησε Ελληνικά. Μίλησε με λόγια απλά για το πόσο ωραίο είναι και πόσο μεγάλο να είσαι Έλληνας.

Παράκληση δείτε το βίντεο μαζί με τα παιδιά σας...


Αρσένιος και Νικόλαος οι Ιβηροσκητιώται β'


ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΟΙ ΙΒΗΡΟΣΚΗΤΙΩΤΑΙ*
Μέρος Β'
Ένα χρόνο περίπου πριν από την κοίμησι του π. Νικολά­ου είχαν και οι δύο στον ύ­πνο τους μία αποκάλυψι από τον Θεό. Ο π. Νικό­λαος άκουσε μία φωνή να του λέη ότι ταξίδευε σε μία μεγάλη ταραγμένη θάλασσα και τώρα έφθανε σ' ενα γαλήνιο λιμάνι. Ο π. Αρσένιος άκουσε κι αυτός μία φωνή που του έλεγε ότι πλησίαζε σε κάποια μεγάλη και όμορφη πολιτεία και ότι τέλειωνε το ταξίδι του. Οι γέροντες εκμυστηρεύθηκαν την αποκάλυψί τους ο ένας στον άλλο και συνειδητοποίησαν ότι ήταν εκ Θεού και ότι πλησίαζε η ώρα του θανάτου τους. Αύξη­σαν τότε τις προσευχές και τα δάκρυά τους κι άρχισαν να προετοιμάζωνται για την αποδημία τους.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ἀνακομιδὴ Τιμίων Λειψάνων Ἁγίου Ἱερομάρτυρος Ἰγνατίου τοῦ Θεοφόρου


Ὁ Ἅγιος Ἱερομάρτυς Ἰγνάτιος († 20 Δεκεμβρίου) ἦταν διάδοχος τῶν Ἀποστόλων καὶ χρημάτισε δεύτερος Ἐπίσκοπ&om ...
περισσότερα...

Τι είναι η Α.Μ.Ρ.Α;







Τι είναι η Α.Μ.Ρ.Α; Ολόκληρο το όνομα είναι,   "Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα".



Πρόκειται για μία μυστικιστική, σατανική οργάνωση που μυεί τον άνθρωπο στον αποκρυφισμό και στη Σατανολατρεία. Μιλούν για  ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ και για άλλες παρεμφερείς σαχλαμάρες εκμεταλλευόμενοι τον πόνο του σύγχρονου ανθρώπου και την ανάγκη του να βρει την αλήθεια. 


Ας δούμε κάποιες από τις κατηγορίες μύησης της οργάνωσης και την οργάνωση των βαθμών τους γενικά:

Ο κάτισχνος και ειρηνικός ιεράρχης κι ένας σύγχρονος ποιητής




π. Βασίλειος Ι. Καλλιακμάνης


α) Όταν ο Θεολόγος Γρηγόριος έφθανε, ως κουρασμένος και κάτισχνος ιεράρχης, το 379, στην Κωνσταντινούπολη, οι αντίπαλοι των ορθοδόξων, τους οποίους υποστήριζε η αυτοκρατορική αυλή και ο στρατός, δεν του έδωσαν σημασία και δεν ανησύχησαν.
Προϊόντος 
του χρόνου, τα πράγματα ανατράπηκαν. Με κέντρο τον ναΐσκο της Αγίας Αναστασίας ο Άγιος Γρηγόριος εκφώνησε θαυμάσιους λόγους, απαύγασμα καθαρής καρδιάς και φωτισμένου νου, παίρνοντας με το μέρος του πλήθη λαού, πολλούς σπουδαίους θεολόγους ακόμη και κυνικούς φιλόσοφους.

ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ !!!

Ο Κουράκης, το Κοράνι και μια τυχαία δήλωση




Λάβαμε με email από τον πνευματικό αδελφό Σπύρο το παρακάτω :
Ο βολεμένος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουράκης (!!!) ζήτησε να πληρώνουν φόρο οι ορθόδοξοι χριστιανοί για την συντήρηση της Ορθοδόξου εκκλησίας.

Το ίδιο ακριβώς προστάζει και το κοράνι στο 9:29.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ... ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!!

Ίμια το Ελληνικό Βατερλώ των πολιτικών ...και η ατολμία των Στρατιωτικών Ηγετών ! ΟΛΗ η αλήθεια με στοιχεία λεπτό, λεπτό.




Ο Ρόλος του Γιώργου Παπανδρέου το βράδυ  στην κρίση των Ιμίων !
 Με ανακοίνωση  στις 29 Δεκεμβρίου 1995 προς την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών διατύπωσε και επισήμως τη θέση του ότι τα Ίμια αποτελούσαν «εσωτερικό τμήμα της Τουρκικής επικράτειας».
Ισχυρίζονται δε ότι οι βραχονησίδες Ίμια, η Δυτική, που είναι και η μεγαλύτερη με μήκος ακτών 613 μέτρα και έκταση 25 στρέμματα, και η Ανατολική, με μήκος ακτών 499 μέτρα και έκταση 14 στρέμματα, είναι...

Aπό την Αραβική Άνοιξη στον ισλαμικό χειμώνα




Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου από την ημέρα που ξεκίνησε η εξέγερση των Αιγύπτιων η οποία οδήγησε στον «εκθρονισμό» του Χόσνι Μουμπάρακ από το ανώτατο αξίωμα της Αιγύπτου.

Ωστόσο, αντίθετα με τις προσδοκίες πολλοί υποστηρίζουν, και όχι άδικα, ότι πράγματα είναι χειρότερα από ό,τι πριν...