Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

«Δὲν θέλουμε νὰ εἴμαστε πιὰ μουσουλμάνοι. Θέλουμε νὰ γίνουμε Χριστιανοί»!


Ὁ φανατισμὸς τῶν Ἰσλαμιστῶν στὴν Τουρκία δὲν ἐπιτρέπει διαφοροποιήσεις εἰδικὰ σὲ θέματα θρησκείας. Αὐτὸ ὅμως ποὺ δὲν ἐπετεύχθη μὲ «ζεϊμπέκικα καὶ κουμπαριὲς» τὸ πράττει ἡ Ὀρθοδοξία ἀφοῦ εἶναι ἔκδηλο σὲ πολλοὺς Τούρκους τὸ Ὀρθόδοξο ὑπόβαθρο.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ... ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!


ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Λέων ὁ Θαυματουργός Ἐπίσκοπος Κατάνης


Ὁ Ἅγιος Λέων γεννήθηκε στὴ Ραβέννα τῆς Ἰταλίας ἀπὸ γονεῖς εὐλαβεῖς καὶ εὐγενεῖς. Ἀφοῦ σπούδασε, χειροτονή& ...
περισσότερα...

Προφητειες απο την Ρωσια

Posted: 19 Feb 2013 09:00 AM PST
1) Άγιος Σεραφείμ του Σαρώφ (+1833)«Θα υπάρξει μια μέρα ένας Τσάρος που θα με δοξάσει (ο Τσάρος Νικόλαος Β΄ δόξασε τον Αγ. Σεραφείμ το 1903), μετά θα υπάρξει μια τεράστια αναταραχή στην Ρωσία, πολύ αίμα θα ρεύσει γιατί θα επαναστατήσουν ενάντια στον Τσάρο και την Μοναρχία, αλλά ο Θεός θα εξυμνήσει (αγιάσει) τον Τσάρο.

ΤΟ Α' ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..


Ο Ρόλος του στρατηγείου της Λάρισας, ο Δούρειος Ίππος των συμμάχων μας, απουσιάζει έντεχνα...
Τα σενάρια πολέμου επανέρχονται από τη μεγαλύτερη Ρωσική εφημερίδα που αναλύει τις γεωπολιτικές ισσοροπίες με εύθραυστες σχέσεις καθώς έχουμε το 2012..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ !!! ΕΛΠΙΣΑΤΕ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟΝ !!!


Καθημερινά δράματα - 56 χάπια, το τελικό άθροισμα!...


Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου|
Αυτό που δεν γράφτηκε στην είδηση, ανήκει σε εκείνα που ούτε γράφονται ούτε λέγονται «από καθώς πρέπει» στόματα αν και είναι, τελικά, αυτά που πραγματικά μετράνε και αναμφισβήτητα έχουν...νόημα!...

Μοναχός Μωυσής, "Δεν μπορεί λευκανθέντες ιεράρχες να υπακούν νεαρούς αριστερούς"

Ο πλούτος της πενίας
Γράφει ο μοναχός Μωυσής, Αγιορείτης
Είναι μεγάλο λάθος να έχει καταντήσει η Εκκλησία παράρτημα του υπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, φιλανθρωπικό σωματείο. Σε τούτο συντείνουν και οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας, των οποίων το έργο διαφημίζεται εύκολα σε πόσες μερίδες φαγητό μοιράζουν καθημερινώς στους φτωχούς. Δεν τηρείται η ευαγγελική μυστικότητα της φιλανθρωπίας. Δεν λέμε, ότι στα έργα της Εκκλησίας δεν είναι και η φιλανθρωπία, την οποία και άλλοι μπορούν να προσφέρουν, αλλά η Εκκλησία δίνει αυτό που κανείς άλλος δεν μπορεί να δώσει: βαθύ νόημα ζωής, αφοβία θανάτου, υπομονή στις θλίψεις, λύτρωση και σωτηρία.

ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ.....ΕΛΛΑΔΑ για τον ΓΡΑΜΜΕΝΟ

Θέμα:  ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ.....ΕΛΛΑΔΑ για τον ΓΡΑΜΜΕΝΟ
 
 
Αυτό θα είναι εμπιστευτικό και μόνο για ενημέρωση.....
Έχουν φτιάξει (χωρίς να το προβάλουν καθόλου στην Ελλάδα) ένα πανεπιστήμιο που ονομάζεται «Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας» ("International Hellenic University", IHU).

Η πανεπιστημιούπολη έχει χτιστεί ήδη και βρίσκεται στο 14ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Μουδανιών.

Ενδιαφέρον!

 Όταν ο Οδυσσέας επέστρεψε στην Ιθάκη... 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQovEz78ooCwhr8RR09cBlub_QWBbhN0hKqzH0dgkhNvbHOuBjF4-sW8OdFK5ERmItCk9ptGtkH8NjIgpHdJzWOAxFGaLp0q546TZV-bN64S_-ZkiLplmp7XmjpptcU_qthVHYoHq6WBPu/s1600/the-odyssey-6.jpg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ
. ΑΡΚΟΥΝ 2 ΛΕΠΤΑΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΘΕ ΓΙΑ 22 ΛΕΠΤΑ.
ΑΡΑΓΕ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ; MAΛΛΟΝ ΟΧΙ.


Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, o ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.
Η λέξη μιλά απο μόνη της. Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ

E-mail Εκτύπωση PDF
alt“Ξέσπασε” ο Οικουμενικός Πατριάσχης Βαρθολομαίος κατά της Τουρκίας για την αντιμετώπιση του θέματος του ανοίγματος της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την θρησκευτική και εκπαιδευτική ελευθερία των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης σε μια πολύ ενδιαφέρουσα - και εφ όλης της ύλης - μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στην τουρκική εφημερίδα Milliyet η οποία και την δημοσίευσε σε δύο μέρη - χθές και σήμερα.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ... ΚΑΠΟΙΩΝ !!!

Η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου δίπλα στους άπορους.
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013 21:57
 
Η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου δίπλα στους άπορους.
50.000 ευρώ κάθε μήνα προσφέρει η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών για την ενίσχυση των συσσιτίων της αγάπης στους συνανθρώπους μας. Την ίδια ώρα όμως βοηθάει σημαντικά και στα συσσίτια μητροπόλεων σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας χιλιάδες κοτόπουλα για το καθημερινό φαγητό των άπορων ενοριτών.

ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

5Ήταν ένας ασκητής κι είχε δυο υποτακτικούς. Προσπαθούσε πολύ να τους ωφελήσει και να τους κάνει καλούς.
Είχε, όμως, την ανησυχία αν όντως προχωρούν στην πνευματική ζωή, αν προοδεύουν και αν είναι έτοιμοι για την βασιλεία του Θεού. Περίμενε ένα σημάδι για αυτό από τον Θεό, αλλά δεν έπαιρνε καμία απάντηση.


... ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΟΟΟΟΟ !!! ΣΚΕΤΗ ... ΜΟΥΡΛΙΑ !!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΓΑΝΕ 74.300 ΚΙΛΑ ΑΛΟΓΙΣΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ


15Πάνω από 60.000 τόνοι κρέατος ιπποειδών «κυκλοφόρησαν» στο εμπόριο από και προς χώρες της Ευρώπης μέσα στο 2012, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Eurostat και συγκεκριμένα της βάσης δεδομένων εσωτερικού εμπορίου της υπηρεσίας.

Ε, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΤΟΥΣ "ΞΕΦΕΥΓΕΙ" ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ... ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

Τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί η κυβέρνηση για την απεργία των δημοσιογράφων

 

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή την σημερινή απεργία των δημοσιογράφων.

Marine Le Pen : «Οι FEMEN γιατί δεν πάνε στην Σαουδική Αραβία να κάνουν ακτιβισμό;»

Η Marine Le Pen καταδίκασε την επιδειξιομανία των «ακτιβιστριών» της Femen, μέσα στην Παναγία των Παρισίων στις 12 Φεβρουαρίου που γδύθηκαν.. και στρίγκλιζαν συνθήματα κατά του Πάπα.
Η δήλωσή της είναι η παρακάτω: