Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !!!

Συλλογή με εκπληκτικές εικόνες!



ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!

  Οι 3 φίλοι και οι γυναίκες τους




Τρεις φίλοι συζητάνε για τις γυναίκες τους κ για το πως μπορούν να τις κάνουν να μην γκρινιάζουν...

Λέει ο πρώτος - "Εγώ παιδιά πέρσι την πήγα Παρίσι και φέτος λέω να την πάω Λονδίνο".

ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ... ΜΟΥΓΚΑ !!!

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ!!!




Η μεγαλειώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των μεταλλείων στις Σκουριές που είχε ένταση και παλμό, πραγματοποιήθηκε στην Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013. Υπήρξαν πολλοί ομιλητές.
 
 
Κατόπιν αιτήσεως των κατοίκων, κύριος και πρώτος ομιλητής είχε ορισθεί ο αγωνιστής Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος, Πνευματικός και εφημέριος του Ησυχαστηρίου «Πααγία, η Φοβερά Προστασία», που εδρεύει στην Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής. Ο κόσμος παρ’ ότι η ομιλία του ήταν μακροσκελής, τον παρότρυνε να συνεχίσει.

Όσο ποιο μακριά από την ορθοδοξία τοσο ποιό κοντά στις εκτρώσεις.



Η κρίση «χτύπησε» και τις γεννήσεις - Γιατί τα ζευγάρια δεν παίρνουν την απόφαση.
Στην Ελλάδα της κρίσης, όπου το ποσοστό της ανεργίας μεγαλώνει μήνα με το μήνα και ο φόβος της απόλυσης κυριαρχεί, οδηγεί τα νέα ζευγάρια στο να το σκέφτονται διπλά ή και τριπλά πριν πάρουν τη μεγάλη απόφαση να γίνουν γονείς. Το επιβεβαιώνουν τα στοιχεία των γεννήσεων και ο αριθμός των εκτρώσεων, ο οποίος στη χώρα μας σπάει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ:

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Τι μπορεί να πάθει ένα παιδί που βλέπει συνέχεια τηλεόραση

Τι μπορεί να π πάθει ένα παιδί που βλέπει πολύ συχνά τηλεόραση σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Νέας Ζηλανδίας;
H αναφορά δεν γίνεται στο τι παθαίνει ένα παιδί όταν βλέπει τηλεόραση από σωματικής απόψεως, αλλά πως μπορεί να αλλάξει η συμπεριφορά του. Διαβάστε τι μπορεί να πάθουν όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και οι έφηβοι από την πολύ τηλεόραση.

8 Τροφές, Που «Απαγορεύεται» Να Μπουν Στην Κατάψυξη

Η κατάψυξη δεν διατηρεί πάντα αναλλοίωτα και φρέσκα όλα τα προϊόντα, με αποτέλεσμα, κάποιες φορές και τα χρήματα μας να... έχουμε ξοδέψει άσκοπα και τις τροφές να πετάμε στο τέλος.

ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΟΥ ΕΜΜ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ !!!




Λόγος ψυχωφελής καὶ θαυμάσιος

ωάννου το Δαμασκηνο
 
Πρέπει νὰ γνωρίζουμε ὅτι ὁ ἄνθρωπος εἶναι διπλός, ἀποτελούμενος ἀπό ψυχὴ καὶ σῶμα, ἔχει ἑπομένως διπλές τόσο τὶς αἰσθήσεις, ὅσο καὶ τὶς ἀρετές τους. Οἱ αἰσθήσεις  τῆς ψυχῆς, τὶς ὁποῖες οἱ σοφοὶ ὀνομάζουν καὶ δυνάμεις, εἶναι οἱ ἑξῆς πέντε: νοῦς, διάνοια, δόξα (γνώμη), φαντασία καὶ αἴσθηση. Οἱ αἰσθήσεις τοῦ σώματος εἶναι πάλι πέντε, ὅραση, ὄσφρηση, ἀκοή, γεύση καὶ ἁφή. Ἀπὸ ἀυτὰ συνάγεται ὅτι καὶ οἱ ἀρετές εἶναι διπλές, ὅπως καὶ οἱ κακίες.

ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΣΩΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ !!!

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ;

1Σε αυτό το ερώτημα απαντάει ο Γέροντας Κλεόπας Ηλίε: Όχι. Κανείς δεν μπορεί να σωθεί, ούτε λαϊκοί ούτε μοναχοί ούτε κληρικοί, χωρίς την εξομολόγηση των αμαρτιών και χωρίς τη λύση από τον πνευματικό, κατά τον λόγο του Κυρίου που λέει: "λάβετε Πνεύμα Άγιον. Αν τινών αφήτε τας αμαρτίας, αφίενται αυτοίς. Αν τινών κρατήτε, κεκράτηνται" (Ιω. 20, 23).

Ο ΛΥΚΟΣ, Ο ΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙΑ

15Στην περιοχή του Μγβίμε, όπου ασκήτευε ό Όσιος Σίω ό Σπηλαιώτης, τα θηρία, και κυρίως οι λύκοι, κατασπάραζαν συχνά τα ζώα των ανθρώπων, πού έφθαναν ως εκεί ζητώντας θεραπεία, αλλά και τα γαϊδουράκια, πού είχαν οι ασκητές, για να μεταφέρουν διάφορα φορτία.


ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ !!!

ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΕΚΛΕΒΕ ΚΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!


15Η κρίση μέσα από τα μάτια ενός ανήλικου μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε πράξεις παραβατικότητας, οι οποίες αποδεικνύουν έμπρακτα την απελπισία.
Ένα περιστατικό που σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, αποτυπώνει με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο την κρίση και τις στερήσεις βασικών αγαθών που έχει επιφέρει σε αρκετές οικογένειες.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα 'Γνώμη'  ένα 8χρονο παιδάκι από την Αλεξανδρούπολη  αναγκάστηκε να κλέψει κεριά από εκκλησία... μια και στο σπίτι του, όπως είπε, δεν έχουν πια ηλεκτρικό ρεύμα, αφού τους το έκοψε η ΔΕΗ.

Σύμφωνα με αναγνώστες της εφημερίδας, τον 8χρονο παρατήρησαν περαστικοί, σε κεντρικό σημείο της πόλης, να κραδαίνει κεριά, τα οποία, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, αφαίρεσε από εκκλησία.

«Δεν έχουμε στο σπίτι μας ρεύμα, μας το έκοψαν, και δεν μπορώ να διαβάσω για το σχολείο», είπε στους περαστικούς, αφήνοντάς τους άφωνους.
Ελλάδα, 2013...
 

ΑΝΤΕ ΜΙΚΡΕ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ... ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ !!!

Γερμανικό περιοδικό: Ο Σόρος χρηματοδότησε το ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ!

Tsipras Soros-1-NAI
Αναδημοσίευση από το NewsIt
Το think tank INET του Τζορτζ Σόρος πίσω από το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Αμερική γράφει το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche.