Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ:Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ

altΗ γυναίκα έχει λιγότερη λογική και περισσότερη καρδιά. Ό άντρας έχει περισσότερη λογική και λιγότερη καρδιά.
Το ευαγγέλιο μόνο τη γυναίκα λέει «πόρνη» και όχι τον άντρα, διότι η γυναίκα στον έρωτα δίνει και την καρδιά της, ενώ ό άντρας δίνει μόνο το σώμα του, συνήθως για να ικανοποιήσει τις ορμές του.
Η γυναίκα θέλει αγάπη και πρέπει να της δίνουμε αγάπη.
Ό άντρας πρέπει να δίνει αγάπη στη γυναίκα του, γιατί τα σούπερ-μάρκετ δεν πουλάνε αγάπη.
Πηγή:ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ
Σωτήριος Λυσίκατος 


ΠΗΓΗ:   http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=17839:gerontas-paiio&catid=120:2011-01-06-21-28-01&Itemid=403

Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ 'ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ;;; ΜΗΠΩΣ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ;;;

ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ




Σε καθαρή τροχιά σύγκρουσης βρίσκονται πλέον Ελλάδα και Τουρκία αναφορικά με το θέμα της εκμετάλλευσης του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου Πελάγους και της Α.Μεσογείου.
Σε μια κίνηση που καταδεικνύει ότι η Άγκυρα όχι απλώε δεν αναγνωρίζει το Διεθνές Δίκαιο για την Θάλασσα (της συνθήκη του 1982 έτσι ή αλλιώς δεν την έχει υπογράψει) αλλά θα επιχειρήσει να επιβάλλει διά της βίας την θέση αυτή:

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ !!! ... ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!

ΝΕΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΚΤΡΩΜΕΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ

altΜετά από σχετικό άρθρο: Βιοηθική ώρα μηδέν: Ολόκληρη η λίστα με τις εταιρίες που χρησιμοποιούν βλαστοκύτταρα δολοφονημένων εμβρύων. Επανερχόμαστε με τη λίστα των εταιριών που εμπλέκονται με την εταιρία Senomyx, η οποία χρησιμοποιεί έμβρυα για μελέτες σχετικές με ενισχυτικά γεύσεως.

Ερντογάν, κάντε τουλάχιστον τρία παιδιά, Σαμαράς απο το πρώτο τεκμήριο...



Ερντογάν στη γιορτή της Μητέρας: Οι Τουρκάλες να έχουν τουλάχιστον τρία παιδιά...
Με την ευκαιρία της Ημέρας της Μητέρας στις 8 Μαρτίου, ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του στην πόλη Σίιρτ δήλωσε ότι περιμένει από τις Τουρκάλες να αποκτήσουν τουλάχιστον τρία παιδιά.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΕΙΔΕΣ "ΑΓΑΠΗ" ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ;;;

Με εντολή πρωθυπουργού χτίζεται τελικά το τζαμί στην Αθήνα!




Στην τελική ευθεία, με εντολή Σαμαρά, έχει μπει η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, το μόνο που απομένει για την ανέγερση του μοντέρνου κτιρίου που σε τίποτα δεν θα θυμίζει τα παραδοσιακά τζαμιά με τους μιναρέδες, είναι η δημοπράτηση του έργου από το Υπουργείου Μεταφορών.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ !!!

Χαμός στο Πακιστάν! Μουσουλμάνοι εναντίον χριστιανών! - ΦΩΤΟ






Περίπου 1.500 εξαγριωμένοι μουσουλμάνοι έκαναν σήμερα επίθεση στην χριστιανική συνοικία Μπαντάμι Μπαγκ στη Λαχόρη πυρπολώντας μεγάλο αριθμό κατοικιών και οχημάτων.
Αφορμή της επίθεσης ήταν το γεγονός ότι "ένας Χριστιανός ενήλικος, σύμφωνα με την φήμη, προσέβαλε δημόσια τον Προφήτη", όπως δήλωσε στα τοπικά μμε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η δύναμη του Τιμίου Σταυρού κατά τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό




«Ο πανάγαθος Θεός τον Σταυρόν μας εχάρισε. με τον Σταυρόν να ευλογούμε και τα άχραντα Μυστήρια, με τον Σταυρόν να ανοίγωμεν τον Παράδεισον, με τον Σταυρόν να κατακαίωμεν και τους δαίμονας. Μα πρώτα και εμείς να έχωμεν το χέρι μας καθαρό από αμαρτίες και αμόλυντο και τότε, ωσάν κάνομεν τον Σταυρόν, κατακαίεται ο Διάβολος και φεύγει. Ει δε και είμεσθεν μεμολυσμένοι με αμαρτίες, δεν πιάνεται ο Σταυρός που κάνομεν. Όθεν, αδελφοί μου, ή τρώτε ή πίνετε κρασί ή νερόν ή περιπατείτε ή δουλεύετε να μη σας λείπη αυτός ο λόγος από το στόμα σας και ο Σταυρός από το χέρι σας. 

ΑΚΗΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ & ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ.ΩΧ ! ΩΧ!




Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο οποίος στις 22 Απριλίου θα καθίσει στο εδώλιο για την υπόθεση των «μιζών» από εξοπλιστικά προγράμματα. Ο πρώην υπουργός λίγες ημέρες μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη οκτώ ετών για ελλιπή πόθεν έσχες, αντιμετωπίζει νέα ποινή κάθειρξης έως είκοσι χρόνια. Θα δικαστεί για ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος μαζί με τη νυν, την πρώην σύζυγό του, την κόρη του, τον ξάδερφό του αλλά και τον Γιάννη Σμπώκο.  Μέσα από μια διαδικασία εξπρές, η ανάκριση ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από έξι μήνες...

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

11 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Σωφρόνιος Πατριάρχης Ἱεροσολύμων


Ὁ Ἅγιος Σωφρόνιος γεννήθηκε στὴν Δαμασκὸ τῆς Συρίας περὶ τὸ ἔτος 580 μ.Χ. καὶ ἦταν υἱὸς εὐσεβῶν καὶ ἐνάρετων γονέων ...
περισσότερα...

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ: ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ


1Την απόσυρση αποκριάτικου άρματος στο Ληξούρι που προσβάλει τον Χριστό και το θρησκευτικό συναίσθημα ζητάει ο Μητροπολίτης
Έντονα ενοχλημένος είναι ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Σπυρίδωνας, για άρμα που ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο Καρναβάλι του Ληξουρίου και το οποίο – όπως τονίζει στην επιστολή του προς τον Δήμαρχο- προσβάλει τον Χριστό.
Ο Μητροπολίτης με επιστολή του προς τον Αλέξανδρο Παρίση ζητάει την απόσυρσή του.

Κύριε Δήμαρχε,

ΟΙ ΔΕΚΑ ΜΑΚΑΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

151. Μακάριο το σπίτι, που κυβερνάει ο Χριστός.

2. Μακάριο το σπίτι, που καταστατικό του έχει το Ιερό Ευαγγέλιο.

3. Μακάριο το σπίτι, που όλοι προσεύχονται.

4. Μακάριο το σπίτι, που το ανδρόγυνο ζει με αμοιβαία αγάπη, ανοχή, συνχωρητικότητα και διαφυλάσσει, σαν κόρη οφθαλμού, το συζυγικό του σπίτι.

Ξεχάστε τα σαλαμάκια και τα λουκάνικα: Μας κόβουν χρόνια από τη ζωή μας


Θυμάστε τη φοβερή, κινηματογραφική ατάκα του Κώστα Βουτσά: Κατίνα! Σαλαμάκι! 

Η ατάκα αυτή,  που ειπώθηκε στην ταινία Ο γόης  που γυρίστηκε το 1968, έγινε μέρος της κινηματογραφικής μυθολογίας.
Αν όμως, πριν από μερικές δεκαετίες το καλαμάκι και αλλά είδη κατεργασμένου κρέατος, άνηκαν στην κατηγορία των delicatessen σήμερα προσφέρονται σε αφθονία σε όλα τα σουπερ μαρκετ.


Ποιες είναι όμως οι συνέπειες της κατανάλωσης μεγάλων ποσοτήτων κατεργασμένου κρέατος, όπως τα λουκάνικα, τα σαλάμια και αλλά  αλλαντικά;

Βρήκαμε το ωραιότερο σπα στον κόσμο! Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες!

Ο Παράδεισος, ή έστω, μια εκδοχή του, είναι εδώ, και βρίσκεται λίιιιγο μακριά μας. Δείτε και πείτε μας τη γνώμη σας:


Το «Βόρειο Πάρκο Ιαματικών Λουτρών» (North Hot Spring Park), στην μεγάλη πόλη Chongqing στην ΝΔ Κίνα, θεωρείται η καλύτερη πηγή ιαματικών λουτρών σε ολόκληρη την Ασία. Το "Brilliant Resort & Spa Chongqing", που βλέπετε στην φωτογραφία, «ακουμπά» σε βουνό και «βλέπει» σε ποτάμι, κρυμμένο στην καρδιά των καταπράσινων ορεινών όγκων της περιοχής..

ΣΚΟΥΡΙΕΣ Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ 11 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ



Τι παίρνεις µε 11 εκατ. ευρώ;

Στις 28 Ιανουαρίου 2004 δηµοσιεύεται στο ΦΕΚ ο νόµος 3220/2004, µε τον οποίο κυρώνεται η σύµβαση µεταβίβασης των ορυχείων Χαλκιδικής από το ελληνικό δηµόσιο στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός». Μεταξύ άλλων στην εταιρεία (όπου µέτοχος είναι ο Γιώργος Μπόµπολας) το ελληνικό δηµόσιο µεταβίβασε:

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΑΔΩΝΙΣ: Ο ΕΡΓΟΛΑΒΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.




Γράφει ο Κερατιώτης
Aγαπητό Fimotro,
Ψεύτη και συκοφάντη χαρακτήρισε κάτοικος της Ιερισσού τον 'Αδωνι Γεωργιάδη στο ΣΚΑΙ για την αναφορά που έκανε σε βίντεο με δηλώσεις του κατοίκου. Τι απορία δημιουργήθηκε στον τηλεθεατή; "Tι πρεμούρα είναι αυτή βρε αδελφάκι μου που έχει ο 'Αδωνις με τον Μπόμπολα;"

ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ... !!!

Ξεπουλάνε τα μυστικά της πατρίδας μας!! ΕΛΕΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ..



 
Εκχωρούν πολύτιμες πληροφορίες μαζί με το ξεπούλημα δημόσιου πλούτου -Ψηφίστηκε χθες κατά πλειοψηφία η τροπολογία για την πρόσβαση σε πληροφορίες και εμπιστευτικά στοιχεία επιχειρήσεων ενόψει των αποκρατικοποιήσεων.

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ... "ΗΘΙΚΟΤΑΤΕΣ" ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ !!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΣΟΚ!!! ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ JUMBO ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΕΣ «ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ» ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ!!!





ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΝΤΡΟΠΗ!!!
Γιορτάζουν σήμερα, λέει, την «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας»: Ασχέτως κατά πόσο αυτή η «γιορτή» ουσιαστικά ΥΠΟΤΙΜΑ ή όχι το γυναικείο φύλο, οι διάφοροι και διάφορες «ιστρούχτορες» των γυναικείων δικαιωμάτων που μας τα ζαλίζουν από το πρωί με...βαθυστόχαστες αναλύσεις, δεν μας είπαν τίποτα για τις αισχρές «αποκριάτικες στολές» που πωλούνται πλέον παντού, γδύνοντας για τα καλά (!!!) όχι μόνο ενήλικες, αλλά ΚΑΙ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!

Η Υπουργικη αποφαση και η ανακοίνωση της Ι.Μ. Ναυπάκτου.







Ιερα Μητροπολισ

Ναυπακτου και Αγιου Βλασιου
_______

Ναύπακτος, 7 Μαρτίου 2013




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανάκληση Επένδυσης της πρ. Ι.Μ.Μεταμορφώσεως
Δικαίωση του Μητροπολίτου Ναυπάκτου Ιεροθέου έναντι των συκοφαντιών και του ψεύδους

Οι Μοναχοί της πρώην Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Σκάλας Ναυπάκτου, που πρόσφατα με Προεδρικό Διάταγμα έγινε Μετόχι της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμπελακιωτίσσης, στα πλαίσια της πολύχρονης τακτικής τους για αυτονόμηση και ανυπακοή προς κάθε Εκκλησιαστική Αρχή και της εξ αυτού του λόγου κατασυκοφάντησης του Μητροπολίτου Ναυπάκτου, ο

Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ ;;;

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. «Προδότες, προδότες». Αποδοκιμάστηκαν Παπούλιας, Σαμαράς, Ιερώνυμος μέσα στην Ακαδημία Αθηνών






Σε εκδήλωση για το χθες το σήμερα και το αύριο της Ελληνικής γλώσσας παρίσταντο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, σύμφωνα με πληροφορίες...
τρεις κοπέλες σηκώθηκαν από το κοινό της αίθουσας κατευθύνθηκαν προς την πρώτη σειρά των επισήμων όπου κάθονταν οι τρεις πολιτειακοί παράγοντες και αφού σταμάτησαν λίγα μέτρα μακρυά τους φώναξαν: «Προδότες, προδότες. Με ποιο δικαίωμα το κάνατε αυτό»,

ΨΗΦΟΦΟΡΕ ... ΕΙΔΕΣ Η "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΑΖΑΝ ;;;

700 νέοι άνεργοι κάθε μέρα






Τα στοιχεία για την ανεργία που δημοσίευσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ, προκαλούν σοκ, καθώς, όπως προκύπτει, οι άνεργοι στη χώρα μας αυξήθηκαν, μέσα σε διάστημα ενός έτους, από το Δεκέμβριο του 2011 έως το Δεκέμβριο του 2012, κατά 263.596 άτομα.

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι η κρίση «γεννούσε» κάθε μέρα περισσότερους από 700 νέους ανέργους!