Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Γίνε κι εσύ παιδί… και κέρδισε...




Ένα παιδί ποτέ του δεν μισεί, μονάχα ψευτοθυμώνει
Κι όταν πραγματικά πεισμώνει, πάλι γρήγορα το ξεχνά.
Γιατί ένα παιδί ξέρει να συγχωρεί και να ζητάει συγγνώμη.
Ένα παιδί δεν ξέρει τι θα πει ντροπή, ούτε και περηφάνια
Κι έτσι μπορεί ελεύθερα να κλαίει κι ελεύθερα να γελάει.
Γιατί ένα παιδί ξέρει να είναι αυθεντικό κι αυθόρμητο.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ !!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ;;;

ΠΟΥΤΙΝ: Πάμε για 3ο Παγκόσμιο!!! (VIDEO)

Την ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ...

για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση απο το παρασκήνιο θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση=Τυρρανία..

ΤΟ ... ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Ηρθε ενας πριν & μου ζητησε δανεικα...
που να σας τα λεω, γελασαμε παρα πολυ...
στο τελος του πηρα & 1 πενταευρω να παρω τσιγαρα...
να'ναι καλα....!!

Φανταστικές φωτογραφίες από τον νυχτερινό ουρανό!

Τέτοιο «στήσιμο», ούτε τα λεωφορεία στο Μπουένος Άιρες!


Τέτοιο «στήσιμο», ούτε τα λεωφορεία στο Μπουένος Άιρες!


bus-neok
Για τον Μάσιμο σας έχω ξαναμιλήσει. Ιταλός νεωκόρος στην Santa Maria dell’ Orazione e Morte. Φίλος παλιός, καλός συνάδελφος και με άριστες πληροφορίες. Το τηλεφώνημά του, ήταν έκπληξη.
«Μπουοντζιόρνο αμίκο! Κόμε στάι; Σου έχω ντόρο», μου είπε. Ρίγησα από χαρά. Ευκαιρίες ψάχνω και κυνηγώ τον ντόρο, οπότε, σκέφτηκα, να η ευκαιρία. «Με τι να κάνω ντόρο βρε Μάσιμο;», ρώτησα.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ !!! ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ !!!

Η «αυτοκαταστροφική» Γερμανία! 2 πολέμους έχασε από τις εμμονές και πάει για τον τρίτο!





Τι οδηγεί την Γερμανία της Μέρκελ στην πασιφανή και τελικά αυτοκαταστροφική εμμονή σε αποφάσεις που οδηγούν μαθηματικά και σίγουρα στον ενταφιασμό του οράματος της Ενωμένης Ευρώπης; Οι ερμηνείες που δίδονται πολλές, οι “συνομωσιολογίες” ακόμη περισσότερες. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Γερμανία διεκδικεί επαξίως το

Το ηχηρό «όχι» της Κύπρου ξεγύμνωσε τους Έλληνες πολιτικούς.



 Μαθήματα για το τι σημαίνει προάσπιση των εθνικών συμφερόντων παρέδωσε το βράδυ της Τρίτης η κυπριακή Βουλή.
Παρά τις διεθνείς απειλές και τις Κασσάνδρες που μιλούν για τρομακτικές συνέπειες, οι Κύπριοι πολιτικοί όρθωσαν το ανάστημα τους και φώναξαν ένα βροντερό «ΟΧΙ» στις ξένες επιβουλές.

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ... ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ !!! ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ !!! ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ !!!

«Έσπασε» το γραφείο του ο Στουρνάρας από τα νεύρα του με τους Κύπριους. ΩΠΑ, σιγά το καλσόν!




Έξαλλος με την απόφαση των Κυπρίων βουλευτών φέρεται ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες χθες το βράδυ έκανε το γραφείο του «γυαλιά-καρφιά».Πηγές που ξέρουν καλά τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς - θρίλερ στο υπουργείο, λένε ότι ο κ. Στουρνάρας, άλλοτε με παράπονο, άλλοτε με οργή, επαναλάμβανε ότι «τον εξέθεσαν οι Κύπριοι, παρά τα όσα έκανε ο ίδιος για να τους βοηθήσει»


πηγη

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

21 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ἰάκωβος ὁ Ὁμολογητής


Ὁ Ὅσιος Ἰάκωβος ὁ Ὁμολογητὴς ἀκολούθησε τὸν ἀσκητικὸ βίο ἀπὸ πολὺ μικρὴ ἡλικία. Ἔγινε μοναχός, ἀφοῦ προηγουμένως εἶχε ἤδη προετοιμάσει τὸν ἑαυτό του μὲ νηστεία, ἀγρυπνία, προσευχὴ καὶ τὴν μελέτη τῶν Θείων Γραφῶν καὶ μετέπειτα ἀξιώθηκε νὰ ἀνέλθει στὸ Ἐπισκοπικὸ ἀξίωμα. Στὰ χρόνια τῶν ἀσεβῶν εἰκονομάχων, ἐπειδὴ ἐξαναγκάστηκε ἀπὸ ἐκείνους νὰ ἀρνηθεῖ τὴν προσκύνηση τῶν Ἁγίων καὶ σεπτῶν εἰκόνων καὶ ἐπειδὴ δὲν πρόδωσε τὴν πατρώα εὐσέβεια, ὑπέμεινε πολλοὺς πειρασμούς, ἐξορίες καὶ ἄλλες κακουχίες, πο ...
περισσότερα...

ΦΑΡΣΕΣ ... ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ !!!


ΜΑ ... ΠΑΠΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ !!! Ή ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ 'Η ΝΑ ... ΣΙΩΠΟΥΝ !!!

Η ΔΗΜΑΡ… ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΟΥ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ


15Ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς Ανδρέας Παπαδόπουλος δήλωσε “ευτυχής” που ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος δεν ακολουθεί το παράδειγμα του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσόστομου, και δεν παρεμβαίνει στα δημόσια πράγματα.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !!!!!!!!!!

...Η επιστήμη λέει ότι πέθανε, αλλά... (κείμενο & mp3)


«Η επιστήμη λέει ότι πέθανε, αλλά ο Θεός είναι Παντοδύναμος»
«Κι εγώ πιστεύω στον Θεό· ότι μπορεί να κάνει και το θαύμα του.»

Παρέμβαση (προσωπική μάρτυρια) του κ. Δημητρίου Ταντήλα, καθηγητή της Χειρουργικής του Α.Π.Θ., στην εκδήλωση για την Ενημέρωση για τις Μεταμοσχεύσεις.
(Απομαγνητοφωνημένο κείμενο. Το αρχείο mp3 βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εκδήλωση έγινε στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου στις 10/3/2013)

ΩΧ !!! ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ... ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ;;;

Έρευνες στο σπίτι της Λαγκάρντ για το σκάνδαλο Ταπί

Έρευνα στο διαμέρισμα της επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ στο Παρίσι πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι γαλλικές αρχές, σχετικά με την υπόθεση του γάλλου

ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ... ΠΕΣΟΥΝ !!! ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΑΞΙΑ" ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ !!!

Handelsblatt: Η Κύπρος οδεύει στον γκρεμό



Το "όχι" της κυπριακής Βουλής στο σχέδιο διάσωσης του Eurogroup βρίσκεται στα σημερινά πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου τα οποία επισημαίνουν ότι οι εξελίξεις έφεραν στην επιφάνεια την ευρωπαϊκή ανεπάρκεια σε ότι αφορά την στρατηγική για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη προκαλώντας σοβαρούς τριγμούς στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

ΣΟΚ !!!

Σοκ στην Θεσσαλονίκη – Μοίρασαν κρέας αλόγου σε αστέγους

Έντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει στην Θεσσαλονίκη τα δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν πως κεφτεδάκια που μοιράστηκαν σε αστέγους της πόλης βρέθηκαν θετικά ως προς την παρουσία DNA κρέατος αλόγου.
ΚΑΙΡΟΣ  ΠΕΝΘΟΥΣ  ΚΑΙ  ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ...

Οί μοναχοί, αντιλαμβάνονται τίς επιθέσεις τών δαιμόνων παίρνοντας τα μέτρα τους. Οί υπόλοιποι, ώς επί το πλείστον, νομίζοντας ότι όλα αυτά είναι παραμύθια, γίνονται  εύκολα θύματά τους...
 
Ζούμε σέ μέρες αλλοπρόσαλλες καί επικίνδυνες. Ζούμε σε μιά εποχή πού αληθινά δεν ξέρουμε άν θα ξημερώσουμε υγιείς καί όχι δολοφονημένοι.

Όλη η κακία τού σατανά φαίνεται ότι έχει βγεί από το σταμνί, το μπουκάλι, ή το καβούκι του πού ήταν ασφαλισμένη καί δεμένη αιώνες τώρα, κι΄ έχει γεμίσει τήν γή μέ την δυσμενή παρουσία της. 

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ «ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ», ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ «ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ»


Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν
Ο γνωστός, πολύ γνωστός, μα πάρα πολύ γνωστός, μεγαλοαπατεώνας του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου, ο άνθρωπος που σχεδίασε και εφάρμοσε την οικονομική επίθεση κατά της Ελλάδας
και του ευρώ George Soros, πέρασε το πρωί το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου και συζήτησε επί μια ώρα με τον πρωθυπουργό, ενώ αργότερα στην παρέα προστέθηκε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου!

ΓΕΛΑΣΤΕ !!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!

Υποστολή Γερμανικής Σημαίας !!!!

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Ένταση στη Κύπρο


Εκατοντάδες αγανακτισμένοι πολίτες της Κύπρου βρίσκονται τώρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο! Εξαγριωμένοι χτυπούν και προσπαθούν να σπάσουν τις πόρτες και να "μπουκάρουν" μέσα λίγα λεπτά πριν την έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup προκειμένου να βρεθεί μία λύση που να μην επιβαρύνει πολύ τους μικροκαταθέτες.

Στο μεταξύ,
ένας νεαρός άνδρας σκαρφάλωσε στο σιδερένιο φράχτη της γερμανικής πρεσβείας και κατέβασε τη γερμανική σημαία. Όπως θα δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε και παρουσιάζει αποκλειστικά το newsit.com.cy, o διαδηλωτής κατεβάζει τη σημαία! Ο κόσμος από κάτω χειροκροτεί, φωνάζει μπράβο και συνθήματα! Αστυνομικοί προσπαθούσαν να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο, χωρίς να προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο.
ΚΑΛΗ    ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
 
 
"Τώρα  βρισκόμαστε  στο  στάδιο  της  Αγίας  Τεσσαρακοστής.  Να  αυξηθεί  η προσευχή.  Να  αυξηθεί  η  ανάγνωση.  Να  αυξηθεί  η  Αρετή.
Κάθε  βράδυ  να  αγρυπνείτε  περισσότερο  στην  Προσευχή.
Να  παύσουν  τα  λόγια.  Να  λείψουν  οι  κουβέντες,  διότι  με  τη  σιωπή  θα  κατορθώσετε  το  παν.
Η  αγία  Τεσσαρακοστή  είναι  περίοδος  ασκήσεως  της  αρετής.

David Icke : Η δολοφονική μηχανή … που λέγεται « σύγχρονη ιατρική »


Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύθηκε πριν μερικά χρόνια στο newsletter της ιστοσελίδας του David Icke στη διεύθυνση http://www.davidicke.com/ με τον τίτλο The killing machine … called « modern medicine ». Από τότε έχει κυκλοφορήσει ευρύτατα στο διαδίκτυο ενώ έχει αναδημοσιευτεί ολόκληρο στην εξής διεύθυνση
http://vaticproject.blogspot.com .
Η θεραπευτική δράση της μαγειρικής σόδας
soda

Καρκίνος: Φλέβα Χρυσού για τις Φαρμακοβιομηχανίες
 
Τα ετήσια κέρδη των φαρμακευτικών ανέρχονται σε πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια. Είναι ότι πιο κερδοφόρο υπάρχει στον κλάδο του εμπορίου με τη διαφορά -σε σύγκριση με άλλα είδη- ότι, είναι νόμιμα και απολύτως απαραίτητα για τη δημόσια υγεία, έχοντας φυσικά τις ευχές των αναρμόδιων «αρμοδίων» που τους παρέχουν άδεια κυκλοφορίας των «αγαθών» που παρασκευάζουν. Και στην τελική, δεν έγινε και τίποτε αν το όλο σύστημα βασίζεται στο: «ο θάνατός σου, η ζωή μου».

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ Ή ΓΝΗΣΙΑ !!! ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ !!!