Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ !!!

Ο νικητής που δεν τερμάτισε πρώτος !


 

Να μία από εκείνες τις ιστορίες που σου δίνουν μπόϊ. Σε ανεβάζουν. Σε φορτίζουν με κουράγιο και ελπίδα. Δυστυχώς, τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης τις αγνοούν τις ιστορίες αυτές και τις προσπερνούν.
Λοιπόν, η ιστορία αυτής της φωτογραφίας έχει ως εξής. Στις 2 του περασμένου Δεκεμβρίου, ο Βάσκος αθλητής Ιβάν Φερναντέζ Ανάγια συμμετείχε σε έναν αγώνα ανώμαλου δρόμου στην Μπουρλάντα, στο Ναβάρρε.
Βρισκόταν στη δεύτερη θέση, σε αρκετά μεγάλη απόσταση από τον προπορευόμενο Αμπέλ Μουτάι, ο οποίος είχε κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 3000 μέτρων στήπλ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το περασμένο καλοκαίρι.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !!!

Ανακοινωθέν Μητροπολίτου Πειραιώς για τον Ιησουίτη Πάπα Φραγκίσκο Α'


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833 (19), Fax +30 210 4528332 e-mail: impireos@hotmail.com

 Ἐν Πειραιεῖ τῇ 22ᾳ Μαρτίου 2013
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!

Ο Μητσάρας!
 
            Ήταν κάποτε ο Μητσάρας άνεργος και άφραγκος έψαχνε για δουλειά με κύριο προσόν του τις πολλές γνωριμίες που είχε.

             Πάει στο Σημίτη και του λέει:
 
        - Κωστάκη βόλεψε με κάπου γιατί έχω μείνει άφραγκος και η γυναίκα μου φωνάζει.
        - Εντάξει ρε Μητσάρα, πάρε μια συστατική επιστολή και πήγαινε στο διευθυντή της Ντασό στη Γαλλία
        (Κατασκευαστές   αεροπλάνων).

ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΜΑΚΑΡΙ !!!

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ... Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΣΥΖΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ...!!! ΑΛΛΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ...



 
Ακόμα και την έξοδο της Κύπρου από το ευρώ συζήτησαν τα μέλη του Euro Working Group κατά τη διάρκεια συνεδρίασής τους την Τετάρτη.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η τηλεδιάσκεψη του EWG κατέληξε στο συμπέρασμα ότι επικρατεί χάος στην Κύπρο και εξέτασε το ενδεχόμενο επιβολής ελέγχου στη διακίνηση κεφαλαίων, προκειμένου να προστατευτεί η Ευρωζώνη από ενδεχόμενη κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας.
Αξιωματούχος του Euro Working Group δήλωσε ότι είναι οι Κύπριοι είναι δύσκολο να καταλήξουν σε λογικές αποφάσεις, ενώ αναφέρθηκε σε μια «ανοικτή συζήτηση» αναφορικά με το ενδεχόμενο εξόδου της Κύπρου από την ευρωζώνη.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ «ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ» ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!





ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Είναι απίστευτη η κατρακύλα του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, που εκτός από το εκκοσμικευμένο πρόγραμμα και μουσική που εκπέμπει, διαφημίζει και διάφορες νεοεποχίτικες, έως και αποκρυφιστικές δοξασίες (!!!), σύμφωνα με την ακόλουθη καταγγελία της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας:

... ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ... ΚΑΤΙΔΗ !!!

To Δ' Ράιχ είναι εδώ...



Απροκάλυπτα πλέον οι Γερμανοί, με αιχμές του δόρατος την πολιτική και οικονομική τους τάξη, αναδύουν την εικόνα Τέταρτου Ράιχ, στο θέμα της Κύπρου.

Την αρχή έκανε ο κ. Άσμουσεν, που προκειμένου να περάσει την απόφαση του «κουρέματος» στο Eurogroup, εξευτέλισε κάθε έννοια διαδικασίας και θεσμών δίνοντας εντολή στον Πρόεδρο της ΕΚΤ να προετοιμαστεί για τη χρεοκοπία των δύο κυπριακών τραπεζών. Όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότι η EKT αποτελεί παράρτημα ή κεντρικό υποκατάστημα της Bundesbank.

Άγιος Σιλουανός: περί ειρήνης και θυμού




Ο Άγιος Σιλουανός
Ὅλοι ἐπιθυμοῦν τὴν εἰρήνη, μὰ δὲν ξέρουν πῶς νὰ τὴν ἀποκτήσουν. Ὁ Μέγας Παΐσιος κυριεύθηκε ἀπὸ θυμὸ καὶ παρακάλεσε τὸν Κύριο νὰ τὸν ἐλευθερώσει ἀπὸ αὐτὸ τὸ πάθος. Ὁ Κύριος ἐμφανίστηκε σ᾿ αὐτὸν καὶ τοῦ εἶπε:
«Παΐσιε, ἂν θέλεις νὰ μὴν ὀργίζεσαι, μὴν ἐπιθυμεῖς τίποτε, μὴ κρίνεις καὶ μὴ μισήσεις κανένα καὶ θὰ ἔχεις τὴν εἰρήνη». Ἔτσι κάθε ἄνθρωπος ποὺ κάνει τὸ θέλημά του νὰ ὑποχωρεῖ ἔναντι τοῦ Θεοῦ καὶ τῶν ἀνθρώπων, θὰ εἶναι πάντα εἰρηνικὸς στὴν ψυχή. Ὅποιος ὅμως ἀγαπᾶ νὰ κάνει τὸ θέλημά του, αὐτὸς δὲν θἄχει εἰρήνη.

Εκπληκτικές φωτογραφίες από την «πραγματική Ατλαντίδα»




Επιμέλεια: Νίκος Τριγάζης
Η Βίγια Επεκουέν, ένα χωριό της Αργεντινής, αποκαλείται «πραγματική Ατλαντίδα», καθώς βρέθηκε για πάνω από 25 χρόνια κάτω από το νερό. Τώρα, που τα νερά έχουν υποχωρήσει σχεδόν εξ ολοκλήρου, νέες αξιοθαύμαστες φωτογραφίες του χωριού κάνουν το γύρο του κόσμου.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

23 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Νίκων ὁ Ἱερομάρτυρας καὶ οἱ ἑκατὸν ἐνενήκοντα μαθητές του


Ὁ Ἅγιος Ἱερομάρτυρας Νίκων ἔζησε κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ ἡγεμόνος Κουϊντιανοῦ καὶ καταγόταν ἀπὸ τὴ Νεάπολη τῆς Ἰταλίας. Ἡ μητέρα του ἦταν Χριστιανὴ καὶ τὸν γαλούχησε μὲ τὰ νάματα τῆς εὐσεβείας καὶ ὁ πατέρας του εἰδωλολάτρης. Σὲ νεαρὴ ἡλικία ἔγινε στρατιωτικὸς καὶ πολὺ γρήγορα διακρίθηκε γιὰ τὴν ἀνδρεία καὶ τὴν πειθαρχία του. Ἡ ψυχή του ὅμως ποθοῦσε τὸν βίο τῆς ἀσκήσεως καὶ τῆς κατὰ Θεοῦ βιοτῆς. Ἔτσι ξεκίνησε τὸ ταξίδι γιὰ τὴν Κωνσταντινούπολη. Ἔκανε ὅμως μία πρώτη στάση στὴν Χίο, ὅπου πέρασε ἑπ ...
περισσότερα...

Αγ. Λουκά, Αρχιεπ. Κριμαίας: «Τις δικές μας αμαρτίες πρέπει να προσέχουμε και όχι του πλησίον μας»





Μεγάλη και φοβερή είναι αυτή η εντολή του Χριστού. Όλοι μας, αρχίζοντας από μένα, συνεχώς κρίνουμε και κατακρίνουμε ο ένας τον άλλον και γι’ αυτό θα δώσουμε λόγο στη Φοβερά Κρίση του Κυρίου και Θεού μας Ιησού Χριστού. Θα μας κρίνει Αυτός διότι και εμείς κρίνουμε τους άλλους, ψάχνουμε να βρούμε στον πλησίον μας το παραμικρό σφάλμα ενώ τις δικές μας αμαρτίες δεν τις βλέπουμε και ούτε θέλουμε να τις σκεφτόμαστε.

... ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ... ΜΩΚΟ !!!

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ: ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΤΗ ΜΑΡΙΑ ΨΑΛΤΗ!



Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, με συντριπτική πλειοψηφία 49 υπέρ και 4 κατά, έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος για οριστική παύση από την υπηρεσία της εφέτου Μαρίας Ψάλτη για την υπόθεση της μονής Βατοπαιδίου.

Παραμένει ως εκ τούτου στο Δικαστικό  Σώμα η Μαρία Ψάλτη, η οποία είχε κατηγορηθεί για διαρροή δικαστικού απορρήτου και παράβαση καθήκοντος, ως πρόεδρος του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης, για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της λίμνης Βιστωνίδας και των παρόχθιων εκτάσεων, στη γνωστή αντιδικία μεταξύ του Δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου.

Μητροπολίτης Καλαβρύτων: «Φτύνουμε κατάμουτρα το ΠΑΜΕ που παραποιεί την ιστορία του '21»



Με κείμενο στο προσωπικό του blog, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, επιτίθεται στους καθηγητές του ΠΑΜΕ που με επιστολή τους σε μαθητές, διατυπώνουν τις ενστάσεις τους για το πως έχει καταγραφεί και διδάσκεται η επανάσταση του 1821.
"Το ΠΑΜΕ αποκαλεί τόν Παλαιών Πατρών Γερμανό απατεώνα. "Φτύστε τους ωρέ", θα σας έλεγα, για να καταλάβουν, ότι πρέπει να λογικευθούν! Μη τους αφήνετε να κακοποιούν τόσο πολύ την ιστορική αλήθεια", γράφει χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ !!!


ΣΚΑΙ: Μετέδωσε την προπαγάνδα των Γερμανών κατά της Κύπρου.ΒΙΝΤΕΟ





Σε κατηγορηματική διάψευση των όσων αναφέρθηκαν περί συμφωνίας της κυβέρνησής του για κούρεμα καταθέσεων προχώρησε ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου κ. Δημήτρης ΧριστόφιαςΑνακοίνωση του γραφείου του πρώην Προέδρου αναφέρει...

ότι το θέμα του κουρέματος καταθέσεων «ποτέ δεν ετέθη για συζήτηση ενώπιον της κυβέρνησης Χριστόφια, ούτε και ποτέ ο Πρόεδρος Χριστόφιας συζήτησε ή πολύ περισσότερο αποδέχθηκε ένα τέτοιο, καταστροφικό για την Κύπρο, σενάριο».

Τανάλια των Τούρκων πνίγει την Κύπρο ...Ενώ η Ελλάδα βαράει νταούλια !




«Η αξιοποίηση των κοιτασμάτων αποκλειστικά από την Κύπρο δεν θα γίνει αποδεκτή» δήλωσε Τούρκος πολιτικός στο διεθνές πρακτορείο Reuters.! Για όποιον καταλαβαίνει την Τούρκικη διπλωματία είναι άμεση απειλή πολέμου σε περίπτωση που η Κύπρος  ''προπωλήσει-τιτλοποιήσει''  τα οικόπεδα !
 

EXOYN ΛΥΣΣΑΞEI OI ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ





ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ME THN ΠΛΑΣΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ !
ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!
ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ.
 
Η χθεσινή “αποκάλυψη” της έκθεσης Σόμπλε που “αποδείκνυε” ότι ο Χριστόφιας είχε συμφωνήσει με το κούρεμα στην Κύπρο, εκτός από την υποστήριξη της προπαγάνδας των κεδροσκόπων που υπηρετεί ο Σόιμπλε, είχε και άλλον, άμεσο στόχο:
Την αθώωση Στουρνάρα για την άθλια θέση που κράτησε στο Eurogroup με το "ναι στο κούρεμα"!
“Ε, αφού είχε συμφωνήσει ο Χριστόφιας, εγώ θα έλεγα όχι;;”

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ... ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ !!! ΘΑ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ !!!


ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΟΜΟΛΟΓΙΑ !!!

Επιστολή διαμαρτυρίας για τα καρναβάλια και άλλες εκδηλώσεις...

Προς  τον
Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού
κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο,
Διά της Διεύθυνσης του 2ου Δημοτικού σχολείου Γουμένισσας Κιλκίς.
Γουμένισσα, 27/02/2013
Θέμα: Εξωσχολικά θεάματα και εκδηλώσεις σε δημοτικά σχολεία
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Θέμα της παρούσας επιστολής είναι οι απαράδεκτες και αντιορθόδοξες εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν τα σχολεία μας ή λαμβάνουν χώρα μέσα σ’ αυτά.

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ !!!

Αλεξίσφαιρα γιλέκα για τους Αμερικανούς μαθητές λόγω... Νιούταουν

 
Τον περασμένο Δεκέμβριο ο 20χρονος Άνταμ Λάντζα σκόρπισε τον θάνατο εισβάλλοντας στο δημοτικό σχολείο του Νιούταουν στο Κονέκτικακ και δολοφονώντας είκοσι παιδιά και έξι ενήλικες.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ !!!


ΒΛΕΠΕΙΣ "ΝΙΚΑΣ" ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ;;;;;;; ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο,ΤΙ ΒΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ... ΠΑΡΙΖΑ "ΥΦΑΝΤΗΣ" !!!

Ανιχνεύθηκε DNA αλόγου σε λουκάνικα και μπιφτέκια «ΝΙΚΑΣ» και «ΥΦΑΝΤΗΣ»


Για τα καλά στο κάδρο του ευρωπαϊκού διατροφικού σκανδάλου με το κρέας αλόγου μπαίνει η χώρα μας καθώς ένα μήνα μετά την ανάδειξη του θέματος ακόμα οι ελεγκτικές αρχές στην Ελλάδα βρίσκουν δείγματα σε ελληνικές βιομηχανίες.


Η νηστεία όπλο για Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ !!!


Η νηστεία όπλο για Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ


Η νηστεία μπορεί να προστατεύσει τον εγκέφαλο από το Αλτσχάιμερ και το Πάρκινσον! Αμερικανική έρευνα έδειξε ότι όσοι νηστεύουν κατά περιόδους για μικρά χρονικά διαστήματα βοηθούν τον εγκέφαλό τους να προστατευτεί από εκφυλιστικές νόσους του εγκεφάλου. Μελέτες ερευνητών του Εθνικού Ινστιτούτου Γήρανσης στη Βαλτιμόρη έδειξαν ότι η αυστηρή νηστεία, όταν γίνεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα, προστατεύει τον εγκέφαλο από τις καταστροφικές επιπτώσεις των παραπάνω νόσων, καθώς και από άλλες ασθένειες.

ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ !!!



Κορυφαία  αρετή  η  διάκριση


Στην   εποχή  μας   που  περισσεύουν  τα  νεύρα  και  η  συνεχής  γκρίνια  είναι  πραγματικά  κάτι  πολύ  δύσκολο  ο  καλός  τρόπος  και  η  διάκριση.
  τελευταία  είναι κατά  τους   Πατέρες  της  εκκλησίας  η  κορυφαία  αρετή).

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (INTERNET) !!!

Απατεώνες στέλνουν email και βγάζουν λεφτά εν αγνοία μας


Ναι συμβαίνει και αυτό στον καιρό του μνημονίου της κρίσης και φυσικά της εκμεταλλεύσεις των ανθρώπων και κυρίως της ανθρωπιάς που...
απέμεινε γύρω μας .

Το παρακάτω μήνυμα έχει σταλεί σε χιλιάδες ανθρώπους και είναι σπαμ . Δηλαδή ψεύτικο «μαϊμού ». Κάλεσα αμέσως τον φίλο μου τον Κώστα Γιαννόπουλο τον Πρόεδρο του Χαμόγελου Του Παιδιού και μου είπε

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ !!! Ε, ΡΕ, ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ... !!!

Κρύσταλλοι - Κρυσταλλομαντεία - Κρυσταλλοθεραπεία


ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Του Πρωτ. Βασιλείου Α. Γεωργοπούλου, Λέκτορος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Στην αποκρυφιστική αγορά της Νέας Εποχής (New Age) ξεχωριστή θέση έχουν οι Κρύσταλλοι, που χρησιμοποιούνται ως φυλακτά, ως μέσο μαντείας και ως μορφή «ενεργειακής» θεραπείας.
Είναι σύνηθες το φαινόμενο στο χώρο της Νέας Εποχής, ιδιαιτέρως στα πλαίσια της αποκρυφιστικής και άκρως αντιχριστιανικής ιδεολογίας της, να χρησιμοποιούν αναλογίες για πραγματικότητες και μεγέθη του επιστητού μ’ ένα ψευδοεπιστημονικό μανδύα.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ !!!

Ο πατέρας του αιώνα (vid, pics)!


Στα 70 του ο Ντικ Χόιτ κολυμπάει 3,8 χλμ., τρέχει 42.195 μ. και ποδηλατεί 180 χλμ. σερί, κουβαλώντας πάντοτε τον τετραπληγικό γιο του...
 

Ο ΚΟΡΙΟΣ Η εσωτερική δύναμη, η ψυχή κάποιων ανθρώπων σαν τον Χόιτ, κινεί γη και ουρανό!
Εγραψα και έσβησα καμία 20αριά φορές την εισαγωγή. Πως να ξεκινήσεις και πως να περιγράψεις κάτι τέτοιο; Τη λύση μου την έδωσε το ίδιο το απίστευτο βίντεο-ντοκουμέντο μίας ιστορίας για τη δύναμη που σου δίνει η αγάπη και έτσι η αρχή είναι το φινάλε. Αυτό δηλαδή που έγραψε ο Απόστολος Πάυλος στην επιστολή του προς Φιλιππισίους: «Μπορώ να κάνω τα πάντα μέσω αυτού που μου δίνει δύναμη!»

"ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΟΣ"



 
  Τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρῶν 
  κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

 Σ’ αὐτό τόν δρόμο ἡ μητέρα μας Ἐκκλησία μᾶς παρέχει καί τά σωτήρια φάρμακα, πού εἶναι, ὅπως ὅλοι καλῶς γνωρίζομε, ἀπαραίτητα γιά τήν θεραπεία τῶν «πληγῶν» μας. Εἶναι ἡ προσευχή, ἡ νηστεία, ἡ νήψη, ἡ φυλακή τοῦ νοός, τό λουτρό τῆς μετανοίας καί ἐξομολογήσεως, καί τέλος ἡ συμμετοχή μας στήν Εὐχαριστιακή Τράπεζα, ὅπου γινόμαστε μέτοχοι τῆς οὐρανίου χαρᾶς καί μακαριότητος, γευόμενοι τοῦ Παναγίου Σώματος καί τοῦ Τιμίου Αἵματος τοῦ Κυρίου καί Θεοῦ καί Σωτῆρος ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ.