Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ



- Γέροντα, πώς θά μπορέσω τήν Σαρακοστή νά αγωνισθώ περισσότερο στήν εγκράτεια;

- Οι κοσμικοί τώρα τήν Σαρακοστή προσέχουν κατά κάποιον τρόπο τήν
εγκράτεια, ενώ εμείς οι μοναχοί πάντα πρέπει νά προσέχουμε. Τό κυριώτερο
όμως πού πρέπει νά προσέξει κανείς είναι τά ψυχικά πάθη καί μετά τά
σωματικά. Γιατί, άν δώσει προτεραιότητα στή σωματική άσκηση καί δέν κάνει αγώνα, γιά νά ξεριζωθούν τά ψυχικά πάθη, τίποτε δέν κάνει.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΣΟΚ!!! ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟΔΟΥΛΟΙ !!!



 
Εικόνα ντροπής από τη σημερινή «παρέλαση» της Αθήνας:
 
 
Θυμάμαι, μέχρι πριν από 3 - 4 χρόνια, ξεκινούσαμε πολύ πρωί για να προλάβουμε να πιάσουμε θέση και να δούμε την μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου: Αρχικά, ο ολετήρας Τζέφρυ κατήργησε «για οικονομία» τον Στρατό (ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ Ο «ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ Η ΡΕΠΟΥΣΗ!).

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΓΙΑ 6 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ! ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ....ΘΕΣΜΟΙ !




Ποινική δίωξη για έξι κακουργήματα άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, κ. Δημ. Παπαγγελόπουλος στον κ. Σωκράτη Κόκκαλη.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Καθημερινής”:
Ως κεραυνός εν αιθρία επέπεσε στην εγχώρια πολιτική και επιχειρηματική τάξη η ποινική δίωξη κατά του επιχειρηματία κ. Σωκρ. Kόκκαλη, που άσκησε χθες ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Δημ. Παπαγγελόπουλος, μετά την περαίωση τριών αυτεπάγγελτων προκαταρκτικών ερευνών, τις οποίες είχε διατάξει ο τότε προϊστάμενος της Eισαγγελίας Πρωτοδικών Aθηνών κ. I. Σακκελάκος και νυν αντεισαγγελέας Eφετών. 

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

26 ΜΑΡΤΙΟΥ

Σύναξις Ἀρχαγγέλου Γαβριήλ


Τὸ ὄνομα Γαβριὴλ σημαίνει τὴν ἰσχὺ τοῦ Θεοῦ. Ὁ Ἄρχων Γαβριὴλ εἶναι ἕνας ἐκ τῶν τριῶν Ἀγγέλων ποὺ ἀναφέρονται στὴν Ἁγία Γραφή. Ἀπεστάλη ἀπὸ τὸν Θεὸ στὸν Ζαχαρία, γιὰ νὰ τοῦ ἀναγγείλει τὴν γέννηση τοῦ Ἰωάννου τοῦ Προδρόμου, στὴν Παρθένο Μαριάμ, γιὰ νὰ τὴν χαιρετίσει καὶ νὰ φέρει τὸ μήνυμα τῆς ἐπικείμενης γέννησης τοῦ Λυτρωτοῦ καὶ στὸν Προφήτη Δανιήλ, γιὰ νὰ ἐξηγήσει τὰ ὁράματα τὰ ὁποῖα εἶχε δεῖ αὐτὸς καὶ νὰ ἀποκαλύψει τὸν χρόνο τῆς ἐλεύσεως τοῦ Μεσσία.Ἡ Ἐκκλησία τιμᾶ τὴν Σύναξη τοῦ Ἀρχαγγέλου Γ ...
περισσότερα...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ !!!

Ακριβότερα τα φάρμακα για τους ασφαλισμένους

Σε ισχύ από σήμερα η νέα λίστα
Αυξάνεται η συμμετοχή των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ σε αρκετές κατηγορίες φαρμάκων, βάσει του νέου τρόπου
υπολογισμού αποζημίωσης στην τιμή.


Θεσσαλονίκη-Νέα δεδομένα στο σκάνδαλο

Νέα δεδομένα φαίνεται να προκύπτουν στο σκάνδαλο υπεξαίρεσης του Δήμου Θεσσαλονίκης μετά την αποκάλυψη ότι
μέσω τραπεζικών λογαριασμών δημοτικής υπαλλήλου έγιναν χρηματιστηριακές συναλλαγές ύψους 12 εκατ. ευρώ.


Γεννιέται μια διαβολική συμμαχία …




Το τουρκο-ισραηλινό Kazan-kazan. Οι εκκρεμότητες σιγά σιγά κλείνουν.Τη στιγμή που θα έλεγε κανείς ότι οι τουρκο-ισραηλινές σχέσεις δεν θα μπορούσαν να φθάσουν σε χαμηλότερο σημείο, μετά το ρητορικό ξέσπασμα του Tayyip Erdogan εναντίον του σιωνισμού, η απεμπλοκή ήρθε υπό μορφήν μιας 30λεπτης τηλεφωνικής συνομιλίας του Ισραηλινού πρωθυπουργού Binyamin Netanyahu με τον Τούρκο ομόλογό του.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ !!!


ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΠΑ !!! ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ !!!

Ο Πάπας Φραγκίσκος έκανε έκκληση να ενωθούν οι πιστοί όλων των θρησκειών για χάρη της «ειρήνης» και της «δικαιοσύνης»






Ο Πάπας Φραγκίσκος προέτρεψε τα μέλη όλων των θρησκειών και τα άτομα που δεν ανήκουν σε κάποια εκκλησία να ενωθούν για να υπερασπιστούν τη δικαιοσύνη, την ειρήνη και το περιβάλλον.

  «Νιώθω μεγάλη συγκίνηση και αισιοδοξία και ελπίδα», δήλωσε ο ραβίνος David Rosen, από την Ιερουσαλήμ, διευθυντής των Διαθρησκευτικών Σχέσεων για την Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή.

Χρυσόστομος Κύπρου: Καλύτερα πτώχευση παρά οι όροι της τρόικας


Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος προτιμά την πτώχευση από τους όρους της τρόικας



Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος δήλωσε ότι, αν οι όροι της τρόικας είναι τέτοιοι, που να οδηγούν σε πτώχευση, «ας πάμε σε πτώχευση, αλλά να τους εγκαταλείψουμε όλους και να σταθούμε στις δικές μας δυνάμεις».
Η Εκκλησία, είπε, θα προσπαθήσει να ανοίξει δουλειές για να βοηθήσει την πολιτική ηγεσία.

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ !!!

Θεωρία συνωμοσίας, ή στημένο το ΟΧΙ και η δήθεν αποτυχία της συμφωνίας με τους Ρώσους;



Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Το ρεζουμέ αυτών που ακούμε στα ευρωπαϊκά κανάλια είναι ότι παρά τον "ηρωισμό" της κυπριακής βουλής και το ΟΧΙ στην τρόϊκα, οι Ρώσοι πούλησαν τους Κύπριους και τους έριξαν στο στόμα του λύκου, αφού δεν υπάρχει τελικά άλλη λύση παρά μόνο αυτό που λέει η τρόϊκα.
Οι καρδιές της φύσης...
 
Ημερομηνία: 25 Μαρτίου 2013

Οι καρδιες της φυσης...
Η φύση δείχνει με κάθε τρόπο ότι ο πλανήτης «πλημμυρίζει» από έρωτα! Και δεν αναφερόμαστε, βέβαια, στους ανθρώπους ανά τον κόσμο που δείχνουν έτσι ή αλλιώς καθημερινά τα συναισθήματά τους στους συντρόφους τους, αλλά στα εντυπωσιακά σχήματα καρδιάς που υπάρχουν στη φύση.

ΜΙΑ ΑΓΙΑΣΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ !!! ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ !!!

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Αργολίδος Ιάκωβος

argol
Του Αιμίλιου Πολυγένη
Τα ξημερώματα της Τρίτης έφυγε από τη ζωή ο Μητροπολίτης Αργολίδος Ιάκωβος, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο της Αθήνας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.
Tις τελευταίες ημέρες δεν είχε επαφή με το περιβάλλον και η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά. 
Η εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Αργολίδος θα τελεστεί την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στον Ι. Ναό Αγίου Αναστασίου Ναυπλίου.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!

Ενάμισι δισεκατομμύριο άνθρωποι έχουν κινητό αλλά όχι τουαλέτα

Νέα Υόρκη: Οι χρήστες κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο είναι περισσότεροι από όσους διαθέτουν τουαλέτα, διαπιστώνει έκθεση του ΟΗΕ.

Από τα περίπου 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους του παγκόσμιου πληθυσμού, τα 6 δισ. έχουν πρόσβαση σε κινητά. Ωστόσο, μόνο 4,5 δισ. έχουν πρόσβαση σε λειτουργικές τουαλέτες.

ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ... ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ !!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !!!

Αιματοβαμμένη παρέλαση στη Ρόδο συμπλοκές με λογομαχίες στο Σύνταγμα

Στην Ρόδο η παρέλαση βάφτηκε με αίμα όταν μια 55χρονη γυναίκα τραυμάτισε με σουγιά, στην κοιλιά και στην πλάτη, τον 60χρονο δημοτικό σύμβουλο Ρόδου, Δημήτρη Καραντζιά, λίγο μετά τη λήξη της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους. Η γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, στις 12:30 και κρατείται στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ... ΜΟΥΡΛΙΑ !!!

Πύργος: Οι σπουδαστές παρελαύνουν φωνάζοντας συνθήματα μετά την συμπλοκή τους με τους αστυνομικούς

Καγκελόφραχτες παρελάσεις κοντά στους επισήμους θα παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν σήμερα στην Αμαλιάδα και τον Πύργο. Τα μέτρα στον χώρο των επισήμων είναι δρακόντεια για την αποφυγή επεισοδίων καθώς τις τελευταίες μέρες η οργή σπουδαστών αλλά και πολιτών για το τελικό σχέδιο "Αθηνά" για την Ηλεία είναι μεγάλη.