Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΑΥΤΟ ΘΑ 'ΠΕΙ, "ΕΧΕΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ" !!!

Ποιοι έβγαλαν τα εκατομμύρια από την Κύπρο

Γνωστοί ελεγκτές και γραφεία πίσω από τη λίστα Συνέρχεται σήμερα η Επιτροπή Θεσμών της Βουλής στην Κύπρο υπό το βάρος των συνεχών αποκαλύψεων για
εκροές εκατομμυρίων. Στόχος η αποκάλυψη, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, των υπαίτιων της λεηλασίας των τραπεζών Λαϊκή και Κύπρου.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Τίτος ὁ Θαυματουργός


Ὁ Ὅσιος Τίτος ὁ Θαυματουργὸς εἶχε ἔνθεο ζῆλο πρὸς τὴν μοναχικὴ πολιτεία ἀπὸ νεαρὴ ἡλικία. Ἔτσι προσῆλθε σὲ κοινόβιο καὶ ἐπιδόθηκε στὴν ἄσκηση, στὴν ὁποία διέπρεψε μεταξὺ τῶν συνασκητῶν του γιὰ τὴν ἐγκράτεια, τὴν καθαρότητα τοῦ βίου καὶ τὶς ἀρετές του, ποὺ τὸν ἀνέδειξαν καὶ ἡγούμενο τῆς μονῆς. Ἀξιώθηκε δὲ νὰ λάβει ἀπὸ τὸν Θεὸ καὶ τὸ χάρισμα τῆς θαυματουργίας.Ἔτσι ἀφοῦ ἔζησε ὁ Ὅσιος Τίτος καὶ διέλαμψε στὴν ἐνάρετη πολιτεία, κοιμήθηκε μὲ εἰρήνη.
περισσότερα...
02 Απριλίου 2013
Χαλάει ο καιρός από σήμερα, με βροχές και καταιγίδες σε όλη την Ελλάδα!
Καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια θα σημειωθούν την Τρίτη και πιθανόν κατά τόπους να είναι ισχυρές. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στη δυτική- κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως το απόγευμα.
02 Απριλίου 2013
Αυτό είναι το χωριό όπου Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι μπορούν και συνυπάρχουν αρμονικά!
Ένα εβραϊκό νεκροταφείο, ένα μουσουλμανικό, μια χριστιανική εκκλησία, ένα τζαμί και τα σπιτάκια των κατοίκων, συνθέτουν το σκηνικό στο γραφικό χωριό Πλατάνι δίπλα στην πόλη της Κω, λίγο πριν τον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιείου. Είναι το χωριό, όπου διαμένουν οι περισσότεροι από τους 1.500 μουσουλμάνους όλου του νησιού και αποτελεί μικρογραφία της πολυμορφίας και της αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπων και πολιτισμών, που άντεξε στα χρόνια και συνεχίζει να προσκαλεί και να μαγεύει τους επισκέπτες της Κω.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΘΕ ΚΑΙ ... ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ξεκίνησαν τα μέτρα κατάσχεσης μισθών, συντάξεων, καταθέσεων και ενοικίων

Τα ραβασάκια με την ειδοποίηση για οφειλές στο Δημόσιο... άρχισαν να χτυπούν την πόρτα 2.500.000 Ελλήνων...

Ενόψει τρόικας το Δημόσιο θέλει να δείξει πυγμή και πως θέλει να αυξήσει τα έσοδά του. Έτσι οι περιβόητες επιστολές άρχισαν να αποστέλλονται σε όσους χρωστούν ποσά ως και 3.000 ευρώ, άσχετα εάν αυτά έχουν κηρυχθεί ληξιπρόθεσμα ή όχι.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΣΑΓΚΑΝΟ Το "μουσικό" δάσος από μπαμπού

Στη βορειοδυτική πλευρά της πόλης Κιότο στην Ιαπωνία και καλύπτει έκταση 16 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Το δάσος Σαγκάνο είναι διάσημο τόσο για τη φυσική καταπράσινη ομορφιά του, όσο και για τις μελωδίες που… παράγει!

Περίεργο πάρκο μέσα στο νερό...

Βρίσκεται στο Vöcklabruck’s πάρκο της Αυστρίας και είναι ένας ωραίος τρόπος να χαλαρώσεις μέσα στο νερό αλλά χωρίς να βραχείς...

Που οφείλονται τα χρώματα του ουρανού;


Ένα από τα πιο παλιά ερωτήματα που έχει απασχολήσει τον άνθρωπο είναι γιατί ο ουρανός είναι μπλε.

Το μπλε χρώμα του ουρανού δεν οφείλεται σε αντανακλάσεις από το νερό ή τον αέρα όπως πίστευε κάποτε, αλλά στην ιδιότητα του φωτός να διασκορπίζεται όταν συναντά μόρια ύλης μικρότερα από το μήκος κύματος του.