Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Δείτε πώς γίνεται η ανακύκλωση ενός αυτοκινήτου

Εκατοντάδες παλαιά αυτοκίνητα οδηγούνται κάθε μέρα στην ανακύκλωση. Πώς όμως γίνεται η διαδικασία; Τι περιλαμβάνει; Ποιά είναι τα βήματα που ακολουθούνται;
Την απάντηση στην απορία δίνει η εκπομπή «Ό,τι Κινείται» η οποία επισκέφτηκε την εταιρεία ανακύκλωσης Στυλιανός Στουρνάρας για να καταστρέψει ένα αυτοκίνητο!!!

ΟΛΟΙ ΥΠΟ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ !!!

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ




• Το 2080 οι Έλληνες στην Πατρίδα μας μετά βίας θα είναι 3,5 εκατομμύρια, όταν οι μετανάστες θα αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια!
• Σε 22 χρόνια Έλληνες και αλλοδαποί θα έχουν τον ίδιο πληθυσμό μέσα στην Ελλάδα!
• Το μοντέλο της Γουατεμάλας εφαρμόζουν στην Ελλάδα που ο πληθυσμός της μειώθηκε κατά 35% σε λίγα χρόνια
από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Μάθετε στα παιδιά σας να προσεύχονται και μετά να ομιλούν ξένες γλώσσες και να παίζουν πιάνο! (Αγ. Νικόλαος Βελιμίροβιτς)



Απάντηση σε κάποια θλιμμένη μητέρα, για τα “κακά” παιδιά.
Παραπονείστε, αλίμονο, για τα ίδια σας τα παιδιά! Εκτός από το σχολείο τους, πληρώνατε ιδιαίτερους δασκάλους για να τα διδάξουν να παίζουν πιάνο και να μιλούν γαλλικά. Και τώρα σας έχουν πάρει το κεφάλι με το πιάνο. Και όταν μεταξύ τους μιλάν τα γαλλικά, κοροϊδεύουν.

ΠΩΣ Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ!



Η νηστεία της Σαρακοστής, εκτός από καθιερωμένη θρησκευτική
παράδοση, αποτελεί και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για αποτοξίνωση του
οργανισμού και περιορισμό της δράσης των ελεύθερων ριζών, κάτι που
συμβάλλει σημαντικά στην πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων και του
καρκίνου. Βέβαια, κατά τη διάρκεια της νηστείας μειώνεται η ικανότητα

Δυο Έλληνες πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας..ψηφίστηκαν ως οι καλύτεροι του ΝΑΤΟ.



Τιμητικές διακρίσεις απέσπασαν στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, στη συμμετοχή τους στο Τακτικό Πρόγραμμα Ηγεσίας του ΝΑΤΟ στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας, όπου ένας Έλληνας σμηναγός ψηφίστηκε ως ο καλύτερος εκπαιδευόμενος του προγράμματος, ένας υποσμηναγός ψηφίσθηκε δεύτερος, ισοβαθμώντας με άλλους, ενώ τέλος ο εκπαιδευτής στο ΤΠΗ ψηφίστηκε για τρίτη φορά ως ο καλύτερος εκπαιδευτής.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΑΣ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ !!!

Τους συμμάχους ενόχλησε το χρέος και όχι η κατοχή!






Τους συμμάχους ενόχλησε το χρέος και όχι η κατοχή!
Πολιτική ανδροπρέπεια για ακόμα μια φορά από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο που επέκρινε σκληρά τους εταίρους για την Κύπρο.

Δεν χαρίστηκε σε κανέναν ο δήμαρχος Πειραιά, όταν συγκινημένος θύμησε τον ηρωϊκό αγώνα της ΕΟΚΑ για την απελευθέρωση της Κύπρου:

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Γεώργιος ὁ ἐν Μαλεῷ


Ὁ Ὅσιος Γεώργιος ἀγάπησε ἀπὸ νεαρὴ ἡλικία ὁλόψυχα τὸν Χριστὸ καὶ ἀκολούθησε τὴν ὁδὸ τῆς μοναχικῆς πολιτείας, παρὰ τὸ γεγονὸς ὅτι οἱ γονεῖς του ἐπιθυμοῦσαν νὰ νυμφευθεῖ. Ἔτσι ἐπιδόθηκε σὲ κάθε εἴδους ἄσκηση καὶ ἐγκράτεια, νηστεία καὶ σκληραγωγία, προσευχή, δάκρυα, μελέτη τῶν θείων Γραφῶν καὶ κάθε ἄλλη ἀρετή, γιὰ νὰ εὐαρεστήσει τὸν Θεό. Οἱ Χριστιανοὶ προσέτρεχαν πρὸς αὐτὸν γιὰ νά φωτισθοῦν καὶ νὰ κατανοήσουν τὰ ἀγαθὰ τῆς πίστεως. Βλέποντας, ὅμως, ὁ Ὅσιος ὅτι ἐρχόταν πρὸς αὐτὸν πολὺ πλῆθος ἀνθρώ ...
περισσότερα...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!




Δύο νέοι δημοφιλείς ηθοποιοί ομολογούν δημόσια σε συνεντεύξεις τους τη βαθιά τους πίστη στον Θεό, το συχνό  εκκλησιασμό τους και την ανάγκη της εξομολόγησης.
Άρης Σερβετάλης

«Πιστεύω στον Θεό. Ο άνθρωπος είναι κατασκευασμένος ως λατρευτικό όν κι έχει το χάρισμα να άναρωτιέται για τα έξω από αυτόν. Πιστεύω στην Ορθοδοξία γιατί είναι η απόλυτα αναρχική θρησκεία. Γιατί σου λέει πως οτιδήποτε θέλεις να πεις στον άλλο πρέπει να το πεις πρώτα στον εαυτό σου. Αντί, για παράδειγμα, να σπάσεις μία βιτρίνα, πρέπει να σπάσεις πρώτα το καθεστώς που έχεις εσύ μέσα σου. Και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Νομίζω ότι μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε στη ζωή μας και χωρίς Θεό είναι πολύ δύσκολα».

ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ... ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ !!!

Παραχώρησαν εθνική κυριαρχία: Γερμανοί αστυνομικοί στα μεγαλύτερα αεροδρόμια μας!



Εκτός από τον οικονομικό έλεγχο της χώρας, η Ελλάδα, μια χώρα που έχει πληρώσει μόνο τα νεότερα χρόνια με αμέτρητο αίμα των για να μπορεί να είναι ελεύθερη, σταδικά παραχωρεί κορυφαίες εξουσίες εθνικής κυριαρχίας, όπως είναι η ασφάλεια της χώρας σε ξένους και ειδικότερα σε Γερμανούς.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ !!! ΜΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥΝ ΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ !!! ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ !!!

Είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων; Περισσότερες αποδείξεις! Προωθήστε το όπως και όπου μπορείτε ( ΒΙΝΤΕΟ )

Μία ακόμη απόδειξη για το ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Η αριστερή προπαγάνδα έχει κατακλείσει τα σχολεία της Ελλάδας από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο.
Κυριολεκτικά χιλιάδες καθηγητές και δάσκαλοι διδάσκουν στα παιδιά μας ότι δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων.
Φανταστείτε τι θα γινόταν αν οι Κινέζοι δάσκαλοι και καθηγητές δίδασκαν ότι οι σημερινοί Κινέζοι δεν είναι απόγονοι των αρχαίων Κινέζων και πόσοι από αυτούς θα πήγαιναν στα στρατόπεδα εργασίας ή στο εκτελεστικό απόσπασμα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ !!! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ;;;

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ: Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ, ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ;


Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2013 18:55

1

 

 
 
Προσοχή το άρθρο είναι βαρύ και επικίνδυνο. Για όσους γνωρίζουν ή υποψιάζονται είναι σταθμός.

Απίστευτο δημοσίευμα στην εφημερίδα της Μελβούρνης”The Australian” στις 28 του Φλεβάρη, που πέρασε στα… ψιλά όπως λέγονται οι “μικρές” στήλες στη δημοσιογραφική γλώσσα, αναστάτωσε …μια μερίδα της παροικίας μας ή όσους τέλος πάντων ασχολούνται περισσότερο με τα της θρησκείας! Το δημοσίευμα μιλαει για κάποιον νεαρό, γύρω στα 32, ο οποίος προετοιμάζεται απο την… μυστική λέσχη Bilderberg ως ο… επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ! 

Περίεργο, ε;
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQTe-C7jk8nNyC21TY8PJS-E12ElpYPYoiE9EI3DwKN9nJn2ncV6ODWtb8DjPCo5LQS6SWJMuoJb_6051K7sLLPU_EZAxuWDXbyJj_22nPNQXuv5nVhDiZfB6FXlz4EWM-38ZgjyzvpBM/s320/%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25BC%25CF%2580%25CE%25AC%25CE%25BD%25CE%25B1.jpg
1. Δέν εναι περίεργο πς να ποσό τν 20 Ερώ σς φαίνεται πολύ μεγάλο, ταν τό δίνετε στήν κκλησία, λλά εναι μικρό ταν πηγαίνετε γιά ψώνια;
2. Δέν εναι περίεργο πού 2 ρες σς φαίνονται πολλές, ταν εστε στήν κκλησία, ν σς φαίνονται λίγες, ταν παρακολουθετε μιά καλή ταινία;

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Λόγος παραινετικός στην είσοδο της Αγίας Τεσσαρακοστής

Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου
Ευλόγησον Πάτερ.


ΧΑΙΡΩ και ευφραίνομαι, βλέποντας σήμερον στολισμένην την Εκκλησίαν τού Θεού με το πλήθος των παιδιών της, και όλους σας, όπου με πολλήν χαράν εσυντρέξατε. Διότι όταν αποβλέπω εις τα χαρού μενα σας πρόσωπα, έχω σημείον μεγαλώτατον της ψυχικής σας ηδονής, καθώς έ λεγε και κάποιος σοφός˙

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΕΝΟΣ ... ΜΕΓΑΛΟΥ !!!

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, Ιεράρχες και πλήθος πιστών αποχαιρέτησαν τον μακαριστό Ιάκωβο

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 στον Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου Ναυπλίου, η εξόδιος Ακολουθία του Μακαριστού Μητροπολίτη Αργολίδος κυρού Ιακώβου.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΚΑΪ "1821".

Μια απίστευτη προκλητική επιστολή έστειλαν οι "εκπαιδευτικοί", μέλη
του ΠΑΜΕ, προς τους μαθητές των σχολείων της χώρας, με θέμα την Εθνική
Γιορτή της 25ης Μαρτίου 1821. Σ' αυτήν επιχειρούν να μάθουν στα
Ελληνόπουλα την ιστορία, όπως την «μαγείρεψαν» στα γνωστά αριστερά
στέκια.

Προφανώς οι παραπάνω διαστρεβλωτές, παραχαράκτες και αποδομητές της
Ελληνικής Ιστορίας δεν διάβασαν την επιστολή που δημοσιεύτηκε στο
Διαδίκτυο πριν από ένα έτος, με την οποία ξεσκεπάστηκαν και
κονιορτοποιήθηκαν όλες οι παρόμοιες εθνομηδενιστικές αθλιότητες που
κατασυκοφαντούν την Επανάσταση του 1821.

Για τον λόγο αυτό ξαναδημοσιεύουμε την επιστολή, μήπως και συνέλθουν
οι "εκπαιδευτικοί", μέλη του ΠΑΜΕ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ;;;

Το ΠΑΣΟΚ βάζει τους υπαλλήλους του να υπογράψουν μία σκανδαλώδης σύμβαση


Το ΠΑΣΟΚ αφού νοικοκύρεψε την χώρα τώρα είπε να ασχοληθεί και με τα οικονομικά του κόμματος η εξυγίανση των οποίων περνά -όπως και στην χώρα άλλωστε- μέσα από την ελαχιστοποίηση των εργασιακών δικαιωμάτων και των μισθών. 
Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα iefimerida.gr

Στους εργαζόμενους του ΠΑΣΟΚ δόθηκαν από την Ιπποκράτους οι συμβάσεις για εκ περιτροπής εργασία. Σε μία προσπάθεια να «συμμαζέψουν» τα έξοδα στο ΠΑΣΟΚ οι εργαζόμενοι καλούνται να υπογράψουν νέες συμβάσεις.

«Επάγγελμα» μέντιουμ ! Αυτά τα πρωτοφανή μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν…


 
Αγρότης!
Άν δεν δουλέψει αυτός, δεν θα φάμε εμείς οί υπόλοιποι...
Κάθε άνθρωπος στην διαδρομή της ζωής του ακολουθεί συνήθως μία σειρά και μία τάξη ανάλογη, ως επί το πλείστον, και με την σειρά των γονιών του… 
Έτσι λοιπόν, ή  θα πάει σε κάποιο σχολείο φθάνοντας ίσως και σε Πανεπιστήμιο, ή θα γίνει ένας τεχνικός, ένας επαγγελματίας, ακόμη και ένας αγρότης…