Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΜΠΡΑΒΟ ... ΧΑΡΑ !!!

Δασκάλα αρνείται να βραβευθεί από βουλευτή της ΝΔ και τον αποκαλεί προδότη [βίντεο & εικόνα]


Ενταση επικράτησε σε εκδήλωση του δήμου Αμύνταιου στη Φλώρινα, όταν μια δασκάλα του Εβρου, η Χαρά Νικοπούλουπου ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα, αρνήθηκε να λάβει την τιμητική πλακέτα από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα Στάθη Κωνσταντινίδη, λέγοντας: «Δεν μπορώ να πάρω μία πλακέτα από έναν βουλευτή που έχει υπογράψει το ΦΕΚ 240 που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας».

ΕΠΙΔΕΙΞΙΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ !!!


ΡΕ, ΝΙΚΟ, ΜΗΝ "ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ !!!

Αδωνις σε Νικολόπουλο: Θα μου παρουσιάζεις εμένα τον Καραμανλή σαν κανέναν πολιτικάντη της δεκάρας; [βίντεο]


Αγριος καυγάς ξέσπασε μεταξύ του Αδωνι Γεωργιάδη και του Νίκου Νικολόπουλου σχετικά με το εάν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα επέτρεπε ή όχι να γίνουν οι πανελλαδικές εξετάσεις.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

1Tου Βλαντίμιρ Γιερκόβιτς
Παμπάλαια -ακόμα και παγανιστικά- έθιμα της ρωσικής λαϊκής παράδοσης, που συνδέονται με το Πάσχα, τηρούνταν ακόμα και επί ΕΣΣΔ, παρά τις μεγάλες απαγορεύσεις που υπήρχαν τότε. Και συνεχίζονται αδιαλείπτως έως σήμερα.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

12 ΜΑΪΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ἐπιφάνιος Ἐπίσκοπος Κωνσταντίας καὶ Ἀρχιεπίσκοπος Κύπρου


Ὁ Ἅγιος Ἐπιφάνιος γεννήθηκε στὸ χωριὸ Βησανδούκη τὸ 310 μ.Χ., κοντὰ στὴν Ἐλευθερούπολη τῆς Παλαιστίνης ἀπὸ πάμφτωχη οἰκογένεια Ἰουδαίων ἀγροτῶν. Οἱ γονεῖς του εἶχαν ἀκόμη ἕνα παιδί, τὴν Καλλίτροπο. Σὲ ἡλικία δέκα ἐτῶν ὁ Ἅγιος ἔχασε τὸν πατέρα του καὶ ἔμεινε ὀρφανός. Χάρη στὴ διδασκαλία δύο περίφημων γιὰ τὴν γραμματική τους κατάρτιση καὶ τὸ ἀσκητικὸ ἦθος μοναχῶν, τοῦ Λουκιανοῦ καὶ τοῦ Ἰλαρίωνος, προσελκύεται στὸν Χριστιανισμὸ καὶ βαπτίζεται ἀπὸ τὸν Ἐπίσκοπο Ἐλευθερουπόλεως Λουκιανό. Στὴν συνέχ ...
περισσότερα...

Πόσο νερό πρέπει να πίνουμε το καλοκαίρι;



Το νερό αποτελεί το βασικότερο συστατικό του ανθρώπινου σώματος... Αποτελεί απαραίτητο στοιχείο της διατροφής μας για τη ζωή, όπως και το οξυγόνο. Φτάνει μέχρι το 55-60% του σωματικού βάρους σε ενήλικες άντρες, ενώ είναι ελαφρώς χαμηλότερο, περίπου 50-55%, στις γυναίκες, λόγω της υψηλότερης αναλογίας λίπους του σώματός τους.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ ΣΤΟ ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ




Ήταν  γύρω στα 450 μ.Χ,  όταν  ένας  βυζαντινός  στρατιώτης Λέοντας  στο  όνομα έκοβε  βόλτες  σ΄ ένα  δασάκι  στα  μέρη  της βασιλεύουσας όταν  ξάφνου  βλέπει  μπροστά  του  έναν  τυφλό  άνθρωπο  να  του  ζητάει  λίγο  νερό  για  να  σβήσει  τη  δίψα  του. Ο  Λέοντας  προθυμοποιήθηκε  να  του  βρει  και  να  του  φέρει  νερό. Έψαξε  λοιπόν στο  δάσος  για  να  βρει  νερό  αλλά  μάταια  και  έτσι επέστρεφε  λυπημένος.

ΑΠΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΩΣ ... ΓΡΑΦΙΚΟΣ !!!

Nέα Μπαρούφα Αδώνιδος. Να απαγορευθούν οι απεργίες. Σωστόοος! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΑΚΙ !




Σημ. Έτσι κι αλλιώς με επιστρατευμένους όλους τους εργαζόμενους αυτή η δοσιλογική κατοχική κυβέρνηση των τροϊκανών ανδρεικέλων και την σαφή παραβίαση κάθε έννοιας του Συντάγματος, ΧΟΥΝΤΑ είναι χωρίς ταμπέλα. Κάντε λοιπόν μια γενική επιστράτευση μήπως ξεσηκωθούμε επιτέλους και σας πάρει ο διάβολος τα .. ρέστα. Να απαγορευθεί συνταγματικά η απεργία των καθηγητών κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων, πρότεινε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Όποια συντεχνία έχει ένα τεράστιο μέσο πίεσης στο χέρι της, πάει να το χρησιμοποιήσει ενάντια σε όλη την κοινωνία και αυτό είναι μια λανθασμένη νοοτροπία. Δεν αναφέρομαι όμως σε όλους τους καθηγητές. Δεν απαξιώνω τη δουλειά τους ούτε λέω ότι αμείβονται καλά....

Συγκλονιστική φωτογραφία- Καταπλακώθηκαν και έμειναν αγκαλιασμένοι μέχρι να ξεψυχήσουν


Συγκλονιστική φωτογραφία από την κατάρρευση του κτιρίου στο Μπαγκλαντές κάνει τον γύρο του κόσμου, στην οποία απεικονίζονται ένας άντρας και μια γυναίκα οι οποίοι καταπλακώθηκαν από το κτίριο και έμειναν αγκαλιασμένοι.

ΕΙΔΕΣ ΤΟ ... ΠΑΙΝΤΙ !!!

Το ΠΑΣΟΚ έδινε «μαύρο» χρήμα σε αντιρατσιστικές συγκεντρώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς..




«Σημεία και τέρατα» αποκαλύπτονται συνεχώς γύρω από τα 116 εκατομμύρια ευρώ «μαύρης τρύπας» στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ. 
Χρήματα από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από τον Τζέφρυ και τους υπόλοιπους ‘‘πρυτάνεις’’ της κλεψιάς και της διαφθοράς, προκειμένου να πλουτίσουν οι ίδιοι αλλά και να εξυπηρετήσουν βρώμικα πολιτικά σχέδια. 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Putin: Η Ρωσία πρέπει να «θωρακιστεί» κατά της Αφγανικής απειλής




O Πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin δήλωσε χθές ότι η Ρωσία θα πρέπει να αυξήσει τις αμυντικές δυνατότητες στο νότιο τμήμα της χώρας και να συνεργαστεί με τους συμμάχους της Κεντρικής Ασίας, ώστε η Ρωσία να προστατευθεί από την απειλή της εξτρεμιστικής βίας που «προέρχεται από το Αφγανιστάν».

Νικ. Σωτηρόπουλος - Η Ανάσταση του Χριστού και τα Ψεύδη των Εβραίων



Αυτό που από την πρώτη στιγμή υποστήριξαν οι Εβραίοι, σχετικά με την Ανάσταση του Χριστού, είναι εκείνο το οποίο συνεχίζουν να υποστηρίζουν μέχρι και σήμερα, 2.000 χρόνια περίπου μετά. Ότι δηλαδή οι μαθητές του Χριστού, ήρθαν τη νύχτα και ενώ κοιμόνταν οι στρατιώτες-φύλακες του Τάφου, έκλεψαν το Σώμα Του και στη συνέχεια διέδωσαν πως Αυτός Αναστήθηκε. 

Πατήρ Γ. ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ: «Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ Ν’ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ»



metallinos
Φίλες και φίλοι των «Νέων Ανθρώπων», δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις και πρόλογοι για τον πατέρα Γεώργιο Μεταλληνό. Τον ορθόδοξο ιερέα και ομότιμο καθηγητή της θεολογίας, τον συγγραφέα πλέον των 70 θεολογικών βιβλίων.
Ο Ορθόδοξος χριστιανικός του λόγος, αυτές τις άγιες μέρες του Θείου Δράματος, είναι περισσότερο αναγκαίος από ποτέ. Λόγος που με επιχειρήματα αδιάσειστα σε φέρνει πιο κοντά στον Χριστό και σου επεξηγεί τη σημασία που πρέπει να δώσουμε οι Έλληνες στο αναστάσιμο μήνυμα του «Χριστός Ανέστη» ώστε να μπορέσουμε να υπερβούμε τους σκοπέλους που έχουμε μπροστά μας ως έθνος. 

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ... ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ !!!

Η Ελλάδα πωλείται! Δείτε τον κατάλογο του ξεπουλήματος




Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής στο Ταμείο (ΤΑΙΠΕΔ) μεταφέρθηκαν:

Ο Τουριστικός λιμένας Φαλήρου,
το αεροδρόμιο Σέδες στη Θέρμη Θεσσαλονίκη (1,3 εκατ. τ.μ.),
το Ξενία Βιτύνας, που βρίσκεται στη θέση «Καμπέα» ή «Καμίνια» της πρώην κοινότητας Κάτω Μαγουλιάνας του Δήμου Βυτίνας,
το Ξενία Δελφών, που βρίσκεται στην Περιφερειακή Ενότητας Φωκίδας στους Δελφούς του Δήμου Δελφών,

ΜΑ ΤΙ "ΦΑΝΑΤΙΚΑ" ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ !!!

Νόμος είναι το δίκιο της πατρίδας





Από τις Σκουριές μέχρι το Καστελλόριζο, η Πατρίδα καταστρέφεται υπό το πρίσμα της «νομιμότητας». Στην Ελλάδα που γέννησε το Δίκαιο, νόμος είναι το δικαίωμα του Έθνους για επιβίωση και μόνον

«Νόμος» είναι το δίκαιο της ελεύθερης αγοράς. Με αυτόν τον μανδύα, επίορκοι πολιτικοί παρέδωσαν τα σπλάχνα της μάνας Γης στις αδηφάγες ορέξεις τοκογλύφων και κέντρων παγκόσμιου σκοταδισμού. Τι και αν οι ...
υπουργοί που υπέγραψαν είναι τώρα υπόδικοι;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟ;





Με πολύ σαφή τρόπο ο άγιος Γρηγόριος ο
Παλαμάς ερμηνεύει τις σχετικές περικοπές των ευαγγελίων και αποδεικνύει
ότι η Παναγία είναι πρώτη και στη θέα του Αναστάντος Χριστού, γιατί
ήταν η καθαρωτέρα και αγιωτέρα όλων. Λέγει λοιπόν:
«Τον Χριστό, όταν αναστήθηκε από τους
νεκρούς», κανένας από τους ανθρώπους δεν τον είδε, αφού δεν ήταν παρών
κανένας. Μετά όμως την Ανάσταση τον είδε η Μαρία η Μαγδαληνή, σύμφωνα με
τον Ευαγγελιστή Μάρκο που λέγει: «Αναστάς ο Ιησούς πρωί πρώτη σαββάτου,
εφάνη πρώτον Μαρία τη Μαγδαληνή».

Ἅγιος Νικόλαος Ἀχρίδος: Ἡ Μασονία εἶναι ὁ μέγιστος ἐχθρὸς τῆς Ὀρθοδοξίας, ἐσωτερικὸς καὶ ἐξωτερικὸς


Ἅγιος Νικόλαος Ἀχρίδος : Ἡ Μασονία εἶναι
ὁ μέγιστος ἐχθρὸς τῆς Ὀρθοδοξίας,
ἐσωτερικὸς καὶ ἐξωτερικὸς
Ὁ Ἅγιος Νικόλαος (Βελιμίροβιτς), Ἐπίσκοπος Ἀχρίδος (1881-1956) ἀνήκει στὶς ἐπιφανέστερες καὶ μὲ οἰκουμενικὸ κῦρος θεολογικὲς μορφὲς τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας τῆς Σερβίας τοῦ τελευταίου αἰῶνος, μαζὶ καὶ μὲ τὸν πνευματικό του υἱό, τὸν γνωστὸ Γέροντα καὶ Θεολόγο Ἅγιο Ἰουστῖνο Πόποβιτς, τῆς Μονῆς τοῦ Τσέλιε, Καθηγητὴ (1935-1945) τῆς Δογματικῆς στὴ Θεολογικὴ Σχολὴ Βελιγραδίου. Ὁ Νικόλαος Βελιμίροβιτς, διδάκτωρ τῆς Θεολογίας στὸ Πανεπιστήμιο τῆς Βέρνης (1908) καὶ τῆς Φιλοσοφίας στὸ Πανεπιστήμο τῆς Γενεύης (1909), ἀκολούθησε μετέπειτα τὴν ὁδὸ τῆς ἀφιερώσεως στὸν Χριστὸ καὶ τὴν Ἐκκλησία Του.