Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥ

15Πήγαινε κάτω στη Γη. Στο τάδε μέρος στο τάδε σπίτι, εκεί θα βρεις έναν ετοιμοθάνατο. Βρες τον και φέρε μου την ψυχή του!
Ξεκίνησε ο Άγγελος και πήγε στο μέρος που του είπε ο Θεός. Ήταν ένα φτωχικό λιτό δωμάτιο, χωρίς πολλά έπιπλα, υγρό, κρύο και μουντό. Εκεί βρισκόταν ο ετοιμοθάνατος, ένας άντρας στο κρεβάτι και δίπλα του ήταν ένα παιδί που έκλαιγε με λυγμούς κρατώντας το χέρι του άντρα.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

1Μία φορά σκανδαλισμένος με έναν πνευματικό που ήθελε να επιβάλει τις πολιτικές του πεποιθήσεις σ' ένα πνευματικοπαίδι του, πήγα να ρωτήσω σχετικά το γέροντα.
Για μένα χέρι που δεν κάνει το σταυρό, είτε «δεξιό» είτε  «αριστερό»... το ΙΔΙΟ είναι.

Δεν έχουν καμία διαφορά.

ΣΤΗ ΧΙΟ ΣΤΟΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΑΓΙΟ...

1Οσιος Άνθιμος της Χίου

Μνήσθητί μου, Κύριε”, του είπε, “όταν έλθης εν τη βασιλεία Σου”. Θυμήσου και μένα, Χριστέ μου, όταν πας στη βασιλεία Σου!”. Τι γλυκός λόγος!


Όλα τα σιρόπια, όλα τα πανευφρόσυνα, όλα τα ευχάριστα του κόσμου τα υπερνικά ο λόγος αυτός. Αμέσως εκτύπησαν αυτά μέσα στην καρδιά του Χριστού και έγινεν αντανάκλασις της χάριτος. Του απήντησε λοιπόν: “αλήθεια σου λέγω και εγώ, ότι σήμερα θα έλθης μαζί μου στον παράδεισο”.

OΡΙΣΤΙΚΟ: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΕ


1Aντισυνταγματικό κρίθηκε από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επτροπή της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης το δήθεν "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης και πλέον μπαίνει οριστικά στο ράφι.
Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της ΚΕΝΕ, Αρεοπαγίτης Φώτης Καϋμενάκης, το νομοσχέδιο είναι και αντισυνταγματικό και "περιττό" αφού το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο καλύπτει όλες τις διατάξεις που ζητούσε να ψηφιστούν από την Βουλή.

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΛΕΕΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ! ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗ ΛΟΙΠΟΝ !!!

Μ.ΡΕΠΟΥΣΗ: "ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ"


1Ένα έγγραφο που ανατρέπει τα δεδομένα στη συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, είδε το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για επιστολή της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.  με το οποίο ζητεί από την αντιπολίτευση να... αντιδράσει, προκειμένου να μην περάσουν στο νομοσχέδιο όσα έχει αποφασίσει, ως Γενοκτονίες η Ελληνική Βουλή, δηλαδή της Μικράς Ασίας και των Ποντίων!
Posted: 18 Feb 2013 04:30 AM PST


Ο φωτογράφος Alan Friedman αποθανάτισε με ειδική μηχανή και ένα τηλεσκόπιο, τον ήλιο από την.. αυλή του!!

Δείτε τον ήλιο με άλλο μάτι...




Νέα Αιρετική Ομάδα: Η θρησκεία του Hanif του Προφήτη Αβραάμ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833 (19), Fax +30 210 4528332 e-mail: impireos@hotmail.com
Εν Πειραιεί τη 27η Μαΐου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

ΝΕΑ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Η Θρησκεία του Hanif του Προφήτη Αβραάμ.
Χριστιανοί της Ιεράς Μητροπόλεώς μας μας κοινοποίησαν φυλλάδιο μιας ακόμα αιρετικής ομάδας, η οποία δραστηριοποιείται στην εκκλησιαστική μας περιφέρεια και γενικότερα  στη χώρα μας. Πρόκειται για την «Θρησκεία του Hanif του Προφήτη Αβραάμ», την οποία προωθεί κάποιο ίδρυμα με την επωνυμία «Διεθνές Ίδρυμα M.I.H.R για την Ένωση στη Θρησκεία του  Hanif του Προφήτη Αβραάμ». 

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΠΟ !!!


Γιατί δεν κάνει να καταψύχουμε ξανά αποψυγμένο φαγητό;

Ξέρουμε όλοι μας λίγο πολύ ότι δεν κάνει κάποιος να αποψύξει φαγητό κι έπειτα να το καταψύξει ξανά, γιατί όμως; Τι κίνδυνος υπάρχει;
Καταψύχουμε = τα βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσουν
Αποψύχουμε = τα βγάζουμε από την κατάψυξη να ξεπαγώσουν
Βγάζουμε δύο μπριζόλες από την κατάψυξη και τις αφήνουμε να αποψυχθούν για να τις μαγειρέψουμε πιο μετά.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

27 ΜΑΪΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ἑλλάδιος ὁ Ἱερομάρτυρας


Εἶναι ἄγνωστο ἀπὸ ποῦ καταγόταν καὶ πότε ἄθλησε ὁ Ἅγιος Ἱερομάρτυς Ἑλλάδιος. Ἀφοῦ διέπερεψε στὴν ἀρετὴ καὶ τὴν εὐσέβεια, μὲ τὴν χάρη τοῦ Θεοῦ κατέστη Ἐπίσκοπος. Γιὰ τὴν ὑπὲρ τοῦ Χριστοῦ δράση του συνελήφθη, καὶ, ἀφοῦ ἀρνήθηκε νὰ θυσιάσει στὰ εἴδωλα, ὑποβλήθηκε σὲ σειρὰ σκληρῶν βασανιστηρίων. Ρίχθηκε στὴν πυρά, ἀλλὰ μὲ τὴν Θεία Δύναμη ἐξῆλθε ἀβλαβής. Μὲ τὰ θαυμάσια αὐτὰ γεγονότα ἔγινε πρόξενος, ὥστε πολλοὶ τῶν παρισταμένων εἰδωλολατρῶν νὰ προσέλθουν στὴν ἀληθινὴ πίστη τοῦ Χριστοῦ. Τέλος, ἀφοῦ ...
περισσότερα...

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ !!!

Bενιζέλος σε Διαμαντοπούλου: Να πας σε μια σπηλιά να κρυφτείς

Με αφορμή την ομολογία της Αννας Διαμντοπούλου ότι «έχει κουνήσει το δάχτυλο στην κοινωνία και πρέπει να δεχθεί την ταπείνωση», την οποία έκανε σε εκπομπή στη ΝΕΤ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έδειξε να συγκινείται ιδιαιτέρως.

27 Μαΐου 2013
Αυτά είναι τα 29 πιο υγιεινά τρόφιμα του πλανήτη!!!
Ο ακόλουθος 'κατάλογος υγιών τροφίμων' αποτελείται από 29 τρόφιμα που έχουν τη δυνατότητα να σας προκαλέσουν ένα 'θρεπτικό σοκ' καθώς επίσης να μειώσουν, σύμφωνα με μελέτες, τον κίνδυνο για μερικές από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης και οι καρδιακές παθήσεις. Μαζί με κάθε μια από τις περιγραφές προτείνεται και ένας τρόπος ενσωμάτωσης αυτών των τροφίμων στο διαιτολόγιό σας.




Βερίκοκα

ΟΣΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙ' ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ !!!

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ... ΚΑΜΑΡΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ! ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!

Ανεπιθύμητος ο Παπανδρέου και στο Εδιμβούργο

«Persona non grata» θεωρείται ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο συνέδριο TED Global 2013, που θα πραγματοποιηθεί στο Εδιμβούργο από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου. 

Η ομάδα Real Democracy Now Edinburgh [GR] σχηματίστηκε από εργαζόμενους, άνεργους και φοιτητές που ζουν στο Εδιμβούργο και παράγει πολιτική από το εσωτερικό της αυτόνομα και αμεσοδημοκρατικά. Βασικός σκοπός της είναι η συσπείρωση δυνάμεων με στόχο την ενημέρωση και δράση σχετικά με την οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση στην Ελλάδα,