Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Προσβάλει για πολλοστή φορά το ελληνικό έθνος! (Βίντεο)





" Συνωστισμός " και για τη Γενοκτονία Ποντίων από τη Ρεπούση - BINTEO.

ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ :  ΕΔΩ

"Να αντιδράσουμε για την ενσωμάτωση της γενοκτονίας Ποντίων και Ελλήνων της Μικράς Ασίας" σημειώνει στην επιστολή της η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, κ. Ρεπούση. Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μείζον θέμα έχει προκύψει στο εσωτερικό της Δημοκρατικής Αριστεράς με αφορμή με την αποκάλυψη ότι η Μαρία Ρεπούση απέστειλε επιστολή στην Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ζητώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ να μην συναινέσει στην "προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου".



ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

28 ΜΑΪΟΥ

Μνήμη Α’ Οἰκουμενικῆς Συνόδου


Λίγες μόλις δεκαετίες μετὰ τὸ γεγονὸς τῆς Ἐνανθρωπήσεως τοῦ Χριστοῦ ἐμφανίσθηκαν οἱ πρῶτες παραχαράξεις τῆς πίστεως καὶ ἀργότερα οἱ μεγάλες χριστολογικὲς αἱρέσεις στὴν Ἐκκλησία Του, σχετικὰ μὲ τὸ πρόσωπο καὶ τὴν ὑποστατικὴ ἕνωση τῶν δύο ἐν Χριστῷ φύσεων. Ποιὸς εἶναι Αὐτός; Ποιὰ εἶναι ἡ σχέση Του μὲ τὸν Θεό; Πῶς κατανοεῖται ἡ σχέση καὶ ἡ ἕνωση δηλαδὴ ἀκτίστου καὶ κτιστοῦ ἀπὸ τὸν ἐνανθρωπήσαντα Υἱὸ καὶ Λόγο τοῦ Θεοῦ; Πῶς μπορεῖ νὰ εἶναι συγχρόνως «Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου»; Μὲ ποιὸ τρόπο γεννήθηκε ἀπὸ ...
περισσότερα...

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΝ !!!

«ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ»: Στις ΗΠΑ δημιούργησαν ιστοσελίδα για να προωθήσουν τον αθεϊσμό στα μικρά παιδιά!



Η Αμερικανική Ανθρωπιστική Οργάνωση (AHA) δημιούργησε ένα website αφιερωμένο στην παροχή βοήθειας στα παιδιά και τους εφήβους διαφόρων ηλικιών που δεν πιστεύουν στο Θεό ή που δεν έχουν ακόμη σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη , στο δρόμο τους προς τον αθεϊσμό.

Γέροντας Παΐσιος : «Αν τα υλικά πράγματα δε μοιράζονται με το Ευαγγέλιο, θα μοιραστούν με το μαχαίρι.»




  
 ...Μία φορά σκανδαλισμένος με έναν πνευματικό που ήθελε να επιβάλει τις πολιτικές του πεποιθήσεις σ' ένα πνευματικοπαίδι του, πήγα να ρωτήσω σχετικά το γέροντα.
Για μένα χέρι που δεν κάνει το σταυρό, είτε «δεξιό» είτε  «αριστερό»... το ΙΔΙΟ είναι. Δεν έχουν καμία διαφορά.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Συνταγές θεραπευτικές






Ήξερε πολύ καλά ο παπα-Σάββας πότε θα φαινόταν επιεικής, πότε μέτριος, πότε αυστηρός και ακριβολόγος. Τις συντετριμμένες και τεταπεινωμένες ψυχές τις οικονομούσε με περισσή επιείκεια. Όταν όμως έβλεπε ψυχική αντοχή, απέφευγε να κάνη υποχωρήσεις. Θα κανόνιζε όπως έπρεπε, πάντα όμως με τρόπο γλυκύ, ώστε να γίνεται. δεκτός ο κανόνας χωρίς την παραμικρή δυσανασχέτηση. Σαν πολύπειρος καμηλιέρης ακριβοζύγιζε με μάτι εξησκημένο τί φορτίο αντέχει η καμήλα.

Η κήρυξη του Ευαγγελίου σε όλα τα έθνη ως σημείο των καιρών




Η κήρυξη του Ευαγγελίου σε όλα τα έθνη ως σημείο των καιρών αναφέρεται στον εσχατολογικό λόγο του Κυρίου: « Καὶ κηρυχθήσεται τοῦτο τὸ εὐαγγέλιον τῆς βασιλείας ἐν ὅλῃ τῇ οἰκουμένῃ εἰς μαρτύριον πᾶσιν τοῖς ἔθνεσιν, καὶ τότε ἥξει τὸ τέλος », είπε ο Κύριος. Η κήρυξη του Ευαγγελίου σε όλα τα έθνη χαρακτηρίζεται απ’ τον ιερό Χρυσόστομο ως « μέγιστον σημείον » της συντέλειας του κόσμου.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ! ... ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος αποκάλυψε: Δεν είμαστε εδω για μεροκάματο! Είμαστε για να σας πάρουμε τη πατρίδα σας!

Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος (ΜΕΕ) κ.Ναΐμ Ελγαντούρ πριν στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης του Δελτίου Τύπου της ΜΕΕγια τις απειλές που δέχθηκε η Μουσουλμανική κοινότητα της Ελλάδος δήλωσε “πως κατά 99% πρόκειται για προβοκάτσια”.Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε από το να εκθέσει την Ελλάδα στις Πρεσβείες των Μουσουλμανικών χωρών στην Ελλάδα, τους Διεθνείς οργανισμούς και τη Διεθνή Αμνηστία “ενημερώνοντας” τους για το συμβάν. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως με τη δήλωση του αυτή εκθέτει και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έσπευσε να βγάλει την εξής ανακοίνωση:

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ!!!

  Πως οι "άλλοι" υπερασπίζονται την πατρίδα τους....
 
ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.
ΕΜΕΙΣ .. ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ  ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  .. ΠΑΤΡΙΔΑ   ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ.
 
ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ
 
 

 
Η ομιλία του Ρώσου Προέδρου στην Δούμα (το ρωσικό Κοινοβούλιο)  για τις εντάσεις με τις μειονότητες στην Ρωσία προκάλεσε αίσθηση παγκοσμίως.
(Συγκεκριμένα είπε):