Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Γιατί επιμένουν τόσο για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο !!!!!

Γράφει: ο Χρήστος Μπουσιούτας|

«Τιμωρείται όποιος δημόσια, προφορικά ή διά του Τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει, σε βιαιοπραγίες ή μίσος κατά προσώπων ή ομάδες προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλων.»

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΠΩΣ "ΤΡΩΕΙ" ... ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!!

O άνθρωπος που κάνει το γύρο του κόσμου με χρήματα του ελληνικού λαού

Συνεχίζει ανενόχλητος τις διακοπές του ο Γιώργος Παπανδρέου στην υγεία των κορόιδων


Αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του όσους φωνάζουν πως δεν είναι δυνατόν να απουσιάζει συνεχώς, ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε νέα άδεια προκειμένου να λείψει στο εξωτερικό.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ... ΒΓΑΖΕΙ ;;; Ή "ΕΧΑΣΕ Τ΄ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ" ;;;

Πόσα θα κέρδιζε μια μάνα αν πληρωνόταν για τις δουλειές του σπιτιού

Οι γυναίκες που είναι και μάνες δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο. Εκτός από την κανονική τους δουλειά επωμίζονται και το βάρος της φροντίδας των παιδιών και του σπιτιού. Πόσο, όμως, θα πληρωνόταν μια μάνα για όλες αυτές τις δουλειές;

Αμερικανική εταιρεία υπολογίζει κάθε χρόνο την αμοιβή που θα έπαιρνε μια μάνα αν πληρωνόταν για 14 βασικές δουλειές του σπιτιού. Για τον υπολογισμό του ποσού λαμβάνονται υπόψη οι τιμές που ισχύουν στην ελεύθερη αγορά.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ... ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ, ΠΑΡΑ Ο ... ΣΥΡΦΕΤΟΣ !!!

ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος ΣΗΜΕΡΑ: Η ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΝΕΩΝ ΙΕΡΕΩΝ

Τόσα χρόνια υπήρχε το 1000ρικο (και βάλε...) και έμπαινε στον κλήρο η Σάρα, η Μάρα και το κακό συναπάντημα. Πάντα υπήρχε πρόβλημα στις χειροτονίες αφού οι Μητροπολίτες δεν πρόσεχαν (ή δεν ήθελαν να προσέξουν...) το ποιόν των ανθρώπων που χειροτονούσαν.

==========================

ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΝΕΩΝ ΙΕΡΕΩΝ

Τοῦ πρωτ. π. Διονυσίου Τάτση ἐφημ. «Ὀρθόδοξος Τύπος» 31.05.2013

.             Τὸ σοβαρότερο θέμα τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος στὶς μέρες μας εἶναι ἡ χειροτονία νέων ἱερέων. Ἐὰν συνεχιστεῖ ἡ σημερινὴ κατάσταση, δηλαδὴ τὸ κράτος νὰ ἀρνεῖται τὴ μισθοδοσία τῶν νέων ἱερέων, ἡ ἐπαρχία θὰ πληγεῖ, ἀφοῦ οἱ ἱερεῖς θὰ γίνουν περιζήτητοι καὶ οἱ θρησκευτικὲς ἀνάγκες τοῦ λαοῦ μας θὰ ἱκανοποιοῦνται μὲ μεγάλη δυσκολία.

Δρομολογοῦν τὴν σίγησιν τῆς καμπάνας!

Κερασιά - Ἅγιο Ὀρος
Θυμηθείτε το: δὲν εἶναι μακριὰ ὁ καιρός, ποὺ θὰ σιγήσουν οἱ καμπάνες τῶν Ἱ. Ναῶν μας! Αὐτὴ εἶναι ἡ ἐπιθυμία καὶ ἡ ἐπιδίωξη τῶν χριστιανομάχων! Ἀφορμὴ ἡ δῆθεν… ἠχορύπανση, ποὺ προκαλοῦν οἱ κωδωνισμοὶ τῶν Ἱ. Ναῶν, καὶ ἡ δῆθεν καταστρατήγηση τῆς ἀτομικῆς ἐλευθερίας, ὅπου μὲ τὴν κωδωνοκρουσία «θίγεται» ἡ θρησκευτικὴ ἐλευθερία τῶν ἀθέων, τῶν ἀγνωστικιστῶν καὶ γενικὰ τῶν μὴ πιστῶν τῆς Ἐκκλησίας!

Ταξιάρχης Μιχαήλ Μανταμάδου Λέσβου: Ένα ακόμα χειροπιαστό θαύμα




Είναι η ίδια εικόνα του Ταξιάρχη Μιχαὴλ αυτὸ που βλέπεται στις φωτογραφίες απὸ το ομώνυμο μοναστήρι στο χωριὸ Μανταμάδος Λέσβου... Υπάρχει όμως μία πολὺ μεγάλη διαφορά!!! Στην επάνω φωτὸ οΤαξιάρχης είναι με ανοιχτὸ το στόμα, ενώ στην κάτω με κλειστό, όπως είναι καθημερινὰ όταν επισκέπτεται κάποιος τον ιερὸ ναὸ για να προσκυνήσει. Τι έχει συμβεί;

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΖΑΛΟΓΓΟ: Οι ιστορικές μαρτυρίες που εκθέτουν τη Μαρία Ρεπούση



Αν και λόγω… ιδιοσυγκρασίας το «defence-point.gr» απεχθάνεται τους χαρακτηρισμούς προτιμώντας την τεκμηριωμένη κριτική, στην περίπτωση της Μαρίας Ρεπούση έχει ξεπεραστεί κάθε όριο, κατά συνέπεια δεν υπαναχωρούμε από τις υποψίες περί «διατεταγμένης υπηρεσίας» που διατυπώσαμε πρόσφατα, αφού διαφορετικά η εμμονή στην προσπάθεια να σβηστεί η Ιστορία και να παραποιηθεί αισχρά με σκοπό να υλοποιηθούν και να επιβληθούν στην ελληνική κοινωνία -χωρίς φυσικά να ενδιαφέρεται κανείς για την άποψή της- νεφελώδη ιδεολογικά στερεότυπα συγκεκριμένης κατηγορίας ανθρώπων, θα πρέπει να αναχθεί στη σφαίρα της ψυχοπαθολογίας.

ΑμεΑ: Είμαστε αόρατοι είμαστε .. μύθος για την ΕΛ.ΣΤΑΤ.


Με ανοιχτή επιστολή της η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) καταγγέλλει την απουσία στατιστικών και δεδομένων σχετιζόμενων με την αναπηρία και την επίπτωση αυτών στο σχεδιασμό δημοσίων πολιτικών. «Ήδη κατά την διαβούλευση του νομοσχεδίου σύστασης της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) η Συνομοσπονδία...

... ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ "ΦΥΛΛΟ" !!!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ, ΠΗΡΕ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ



Ο “αριστερός”, φεντεραλιστής υπουργός.

Θα συνέβαινε μόνο σε χώρα με τυραννικά καθεστώτα. Σε μία χώρα όπου νόμος θα ήταν το δίκιο του μονάρχη.

Εδώ βλέπουμε ότι νόμος είναι το δίκιο του Στουρνάρα.

Δεν ενοχλεί κανέναν ότι η σύζυγος του υπερυπουργού έχει εταιρεία “επικοινωνίας” και χτυπά δουλειές.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 87.000 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΣΕ ΔΑΚΡΥΑ!




O 13χρονος Τζάρετ πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Μια μέρα είπε στον πατέρα του ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να λάβει μέρος σε έναν αγώνα πάλης.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

2 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Νικηφόρος ὁ Ὁμολογητής Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως


Ὁ Ἅγιος Νικηφόρος, ὁ Ὁμολογητής, γεννήθηκε στὴν Κωνσταντινούπολη, τὸ 758 μ.Χ., ἀπὸ περιφανεῖς καὶ εὐσεβεῖς γονεῖς, τὸ βασιλικὸ γραμματέα καὶ νοτάριο Θεόδωρο καὶ τὴν Εἰρήνη. Ὁ πατέρας του ἐξορίσθηκε ἀπὸ τὸν αὐτοκράτορα Κωνσταντίνο Ε’ τὸν Κοπρώνυμο (741 – 775 μ.Χ.) στὰ Μύλασσα τῆς Καρίας καὶ μετὰ στὴ Νίκαια, ὅπου μετὰ ἑξαετία ἀπέθανε, διότι ἦταν ὑπέρμαχος τῶν ἱερῶν εἰκόνων. Ὁ Νικηφόρος εἶχε καλὴ ἐκπαίδευση καὶ ἐχρημάτισε βασιλικὸς γραμματέας, ἀλλὰ ἐπειδὴ εἶχε κλίση στὴ μοναχικὴ πολιτεία, ἐκάρη ...
περισσότερα...

... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ" ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ "ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ" !!! ... ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ΤΟ ΧΑΨΑΜΕ !!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ κ.κ ΙΕΡΩΝΥΜΟ





Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, έγινε δεκτός σήμερα από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, προκειμένου να του παραδώσει σημαντικό αριθμό καινούργιων ενδυμάτων, συμμετέχοντας έτσι στις αγαθοεργείς και φιλάνθρωπες προσπάθειες της Μ.Κ.Ο της Εκκλησίας της Ελλάδος «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».
Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος, προέβησαν στις ακόλουθες δηλώσεις:...

Γέροντα Παΐσιος για το Άγιον Όρος : τον τελευταίο λόγο τον έχει η Παναγία




απόσπασμα από το βιβλίο "Ο Πατήρ Παϊσιος μου είπε" του Αθανάσιου Ρακοβαλή:

Μετά τη μεγάλη φωτιά του καλοκαιριού στο Άγιον Όρος, είχα πάει να δω το γέροντα. Ήταν «θυμωμένος» και φώναζε.

«Σκαμπίλι από την Παναγία ήταν. Άρχισε την πρώτη μέρα της νηστείας και τελείωσε την τελευταία (με το παλιό εορτολόγιο που γιορτάζει το Όρος). Λέγανε ότι θα σβήσει πιο μπροστά, γιατί δε φυσούσε και όμως έσβησε την τελευταία μέρα κι ας είχε αέρα. Λες και την οδηγούσε ένα χέρι, πήγαινε γύρω - γύρω από 'κει που δεν την περιμένανε και παρέκαμπτε τις ζώνες ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ !!!

NEYΡOΘEOΛOΓΙΑ: Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΣΜΟΣ!





ΣΠΟΥΔΑΙΟ
 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ...ΑΘΕΩΝ!!!
 
ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Ο συγκριτισμός είναι ένα από τα ύπουλα όπλα της νέας τάξης, που σκοπό έχει να "ενώσει" όλες τις "θρησκείες" σε μία πανθρησκεία που στην ουσία θα είναι α-θρησκεία!

Ο μεγαλύτερος ή καλύτερα ο μόνος εχθρός του συγκριτισμού, είναι η Ορθοδοξία, αφού αυτή όπως είχε πεί και ο αγ. γέρων Ισαΐας ο
Λαυρεώτης "δεν είναι θρησκεία, αλλά Ζωή αληθινή"!

Πνευματικός Αγώνας




Σκοπὸς τῆς ζωῆς μας εἶναι νὰ γίνουμε τέλειοι καὶ ἅγιοι. Νὰ ἀναδειχθοῦμε παιδιὰ τοῦ Θεοῦ καὶ κληρονόμοι τῆς βασιλείας τῶν οὐρανῶν. Ἂς προσέξουμε μήπως, γιὰ χάρη τῆς παρούσας ζωῆς, στερηθοῦμε τὴ μέλλουσα, μήπως, ἀπὸ τὶς βιοτικὲς φροντίδες καὶ μέριμνες, ἀμελήσουμε τὸ σκοπὸ τῆς ζωῆς μας.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Γέροντας Πορφύριος: Η στενοχώρια δείχνει ότι δεν εμπιστευόμαστε τη ζωή μας στον Χριστό.




Η ελευθερία δεν κερδίζεται, αν δεν ελευθερώσομε το εσωτερικό μας απ’ τα μπερδέματα και τα πάθη.
Αυτό είναι η Εκκλησία μας, αυτή είναι η χαρά μας, αυτό είναι το παν για μας. Και ο άνθρωπος σήμερα αυτό ζητάει. Και παίρνει τα δηλητήρια και τα ναρκωτικά, για να έλθει σε κόσμους χαράς. αλλά ψεύτικης χαράς. Κάτι αισθάνεται εκείνη τη στιγμή και αύριο είναι τσακισμένος. Το ένα τον τρίβει, τον τρώει, τον τσακίζει, τον ψήνει. Ενώ το άλλο, δηλαδή το δόσιμο στον Χριστό, τον ζωογονεί, του δίνει χαρά, τον κάνει να χαίρεται τη ζωή, να νιώθει δύναμη, μεγαλείο

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ !!!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ




Του Χαράλαμπου Άνδραλη, δικηγόρου

Χριστός Ανέστη!
Επειδή πολλοί μας ρωτούν σχετικά με ζητήματα της υπεύθυνης δήλωσης, ενόψει της έναρξης της τυπικής ισχύος του Ν. 3984/2011, που αφορά το νέο καθεστώς των μεταμοσχεύσεων και την εικαζόμενη συναίνεση, προβαίνουμε στις παρακάτω διευκρινίσεις:

Οι υπεύθυνες δηλώσεις μπορούν να κατατεθούν στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) και μετά την 1η Ιουνίου.

ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ... "ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟΝ ΤΩΝ ΗΛΩΝ" !!!


ΣΟΚ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ «ΕΞΥΠΝΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ»;;;







ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Κατάλαβες  τώρα, Έλληνα καταναλωτή, γιατί σ' έχουν τρελάνει με τα "smartphones"; Θα σε σφραγίσουν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ!!!
Το ακόλουθο άρθρο, είναι αποκαλυπτικότατο:

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ «ΞΕΣΠΑΣΜΑ» ΣΤΟ ΚΥΣΕΑ



Με έκπληξη ανέγνωσα σε ανάρτηση του Ethnos.gr, της 31ης Μαϊου 2013, τον ελκυστικό τίτλο «το ξέσπασμα Σαμαρά στο ΚΥΣΕΑ». Σύμφωνα λοιπόν με το σχετικό άρθρο ο Πρωθυπουργός της χώρας φέρεται να είπε ότι « ήταν πολιτική επιλογή της Κυβερνήσεως να πετσοκόψουμε τους μισθούς των υψηλοβάθμων αντί να προβούμε σε αθρόες απολύσεις μικρομεσαίων στελεχών, τσακίζοντας έτσι την ραχοκοκαλιά του στρατεύματος.