Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !!!


Στιγμιότυπο συνωστισμού απ' την Σμύρνη.




Στιγμιότυπο συνωστισμού απ' την Σμύρνη... Συγχαρητήρια στους 1700 συμπολίτες μας που εξέλεξαν στην Εθνική Αντιπροσωπεία
την κυρία Ρεπούση, η οποία μάλιστα επιθυμεί τα κόμματα να μην ασχολούνται με την ιστορία. Με την ιστορία καλό θα ήταν να μην
ασχολείται αυτή, και ιδίως με την ελληνική.

πηγή

Νέο φονικό χτύπημα από ανεμοστρόβιλους στην Οκλαχόμα (Φωτογραφίες)



Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από νέους ανεμοστρόβιλους που πλήττουν την Οκλαχόμα Σίτι στις νότιες ΗΠΑ, εκεί όπου βρίσκεται η πόλη Μουρ, την οποία σάρωσε στις 20 Μαΐου ένας ισχυρότατος ανεμοστρόβιλος προκαλώντας τον θάνατο 24 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά.

Αίσχος: Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας πανηγυρίζει για την άλωση της Βασιλεύουσας....



Προδότες! Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί μια τέτοια ενέργεια από έναν, Τούρκο προφανώς στη συνείδηση, Έλληνα κατά τα άλλα υπήκοο και πολιτευτή της Ν.Δ; Ακόμα πιο προδοτική βέβαια είναι η μηδενική αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού μας...!

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: ΤΙ ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ




alt
Διώξτε την κακομοιριά με την πνευματική λεβεντιά
- Γέροντα, όταν μου έρχωνται απανωτές δυσκολίες στον αγώνα μου, γογγύζω και με πιάνει λύπη.
- Ε, στην δύσκολη στιγμή φαίνεται η δύναμη του ανθρώπου. Μη φοβάσαι, μην πανικοβάλλεσαι, όταν συναντάς κάποια δυσκολία. Να ζητάς από τον Θεό να σου δίνη πνευματικό ανδρισμό, για να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες στην πνευματική σου πορεία με θάρρος και να αγωνίζεσαι με λεβεντιά.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ "ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" !!!

Η Ισραηλινή Μοσάντ έριξε τον Παπαδόπουλο και έφερε τη Μεταπολίτευση - Βίντεο




 Δείτε το βίντεο:  ΕΔΩ

ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ! ... ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ !!!

Μπόνους σε υπαλλήλους που θα «καρφώνουν» διαφθορά!




Η κυβέρνηση σχεδιάζει να εφαρμόσει κίνητρα για την αποκάλυψη πράξεων διαφθοράς στον δημόσιο τομέα, μεταξύ των οποίων θα είναι και το μπόνους το οποίο θα δίνεται σε υπαλλήλους που προχωρούν σε μία τέτοια ενέργεια.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Καθημερινή», η κυβέρνηση προσανατολίζεται στο να υλοποιήσει τον θεσμό του whistleblowing – (μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος), ως ένα από τα μέτρα για την πάταξη της διαφθοράς και της κακοδιοίκησης στον δημόσιο τομέα.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Αίγυπτος: Χειρότερη η θέση της γυναίκας επί ισλαμικής διακυβέρνησης





Ο αρμόδιος τομέας των Ηνωμένων Εθνών για την Ισότητα των Φύλων αναφέρει σε έκθεση που δημοσιεύθηκε στις 23 Μαΐου ότι το 99,3% ότι των Αιγυπτίων γυναικών έχουν βιώσει κάποια μορφή σεξουαλικής βίας.

Σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ: Δίνουμε ενέργεια, παίρνουμε τουρίστες;




Η περήφανη εξωτερική μας πολιτική συνεχίζεται. Η περήφανη Ελλάδα του "βυθίσατε το Χόρα", και της προσφυγής στην Χάγη για την υφαλοκρηπίδα της, υπολόγισε μέσω Καστελλόριζου το έλλειμμα της 12 μονάδες επάνω (15% αντί 3) και μπήκε στα επαχθή μνημόνια. Ενώ από 30 και πλέον χρόνια ήταν γνωστά τουλάχιστον τα ελληνικά κοιτάσματα πετρελαίου, πρόσφατα μάθαμε:
  1. Ότι νοτίως της Κρήτης υπάρχουν τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

4 ΙΟΥΝΙΟΥ

Οἱ Ἁγίες Μάρθα καὶ Μαρία ἀδελφὲς τοῦ Ἁγίου Λαζάρου


Οἱ Ἁγίες Μάρθα καὶ Μαρία, μετὰ τοῦ ἀδελφοῦ τους Λαζάρου, ἀποτελοῦσαν τὴν πλέον ἀγαπητὴ στὸν Κύριό μας Ἰησοῦ Χριστὸ οἰκογένεια τῆς Βηθανίας. Στὴν οἰκία τους φιλοξενούμενος ὁ Χριστὸς εἶπε τὸ διδακτικώτατο: «Μάρθα, Μάρθα, μεριμνᾷς καὶ τυρβάζῃ περὶ πολλά, ἑνὸς δὲ ἔστι χρεία· Μαρία δὲ τὴν ἀγαθὴν μερίδα ἐξελέξατο, ἥτις οὐκ ἀφαιρεθήσεται ἀπ’ αὐτῆς», ὅταν ἡ Μάρθα, ὡς μεγαλύτερη, ἠσχολεῖτο μὲ τὴν περιποίηση Αὐτοῦ, ἐνῷ ἡ ἀδελφή της Μαρία ἦταν ἀφοσιωμένη στὴ διδασκαλία Του καὶ δὲν τὴν ἐβοηθοῦσε στὶς ἐργ ...
περισσότερα...

ΣΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ... ΑΝΑΣΑ !!!


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η κεντρική Ευρώπη

Τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων προκάλεσαν οι πλημμύρες και οι κατολισθήσεις που προκλήθηκαν από τις κατακλυσμιαίες βροχές σε πολλές χώρες της κεντρικής Ευρώπης. Τουλάχιστον οκτώ είναι οι αγνοούμενοι. Δεκάδες πόλεις έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού.

ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΜΑΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ !!!

Ιδρύεται Αστυνομία Τροφίμων για θα συλλαμβάνουν τον οποιοδήποτε καλλιεργήσει τα δικά του λαχανικά στον κήπo του!!!

Αποσπάσματα της FDA θα συλλαμβάνουν τον οποιοδήποτε επιχειρήσει να καλλιεργήσει τα δικά του λαχανικά στον κήπo του. Η είδηση Αστυνομίας Τροφίμων στις Η.Π.Α. πέρασε απαρατήρητη από τον ελληνικό Τύπο (και τους πολιτικούς μας) παρ’ όλο που θα έπρεπε όλοι μας να έχουμε αντιληφθεί, πώς ο λαός των Η.Π.Α. αποτελεί τον «πιλότο» όπου δοκιμάζονται και πρωτοεμφανίζονται όλα όσα θα επιβληθούν αργότερα παγκοσμίως.

H προφητεία του Γέροντα Παίσιου για τα γεγονότα της Τουρκίας

Με αφορμή τα τελευταία δραματικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Τουρκία, επανήλθε στο προσκήνιο η προφητεία του Γέροντα Παίσιου για τη γειτονική χώρα.



Ιδού τι είχε πει:
«Κατόπιν τον ρώτησα για την συνεχή αδιαλλαξία και τις προκλήσεις των Τούρκων. Μ΄έπιασε από τον ώμο και με πολύ σοβαρότητα μου απάντησε:

«Μην ανησυχείς παιδί μου , εγώ ετοιμάζομαι να κοιμηθώ και δεν θα είμαι εδώ, αλλά θα βλέπω από πάνω , διότι εδώ είμαστε όλοι προσωρινά. Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΑΝΝΑ)


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ... ΟΝΕΙΡΟ !!!

Επιστολή κόλαφος απόστρατου και κατά αποστράτων - "Εν ενεργεία είχατε ύφος καρδινάλιου" Διαβασε το.....αξιζει

Η παρακάτω επιστολή εστάλη ταχυδρομικά στην ΕΑΑΣ, μια από τις θεσμικές Ενώσεις. Την υπογράφει ένας απόστρατος αξιωματικός που κρίνει, επικρίνει αλλά και προτείνει. Τα κάνει όλα αυτά με οργισμένη πένα . Εκφράζει οργή κατά των συναδέλφων του και εξηγεί γιατί. Λέει πολλές αλήθειες και αξίζει να διαβαστεί η άποψή του.
Είναι μία επιστολή κόλαφος για όλους όσους τόσα χρόνια αδιαφόρησαν ή και ήταν συνεργοί σ΄ όσα στραβά κι ανάποδα γίνονταν και τώρα εμφανίζονται ως “επαναστάτες”.

Η επιστολή:

ΛΕΕΕΕΣ ;;;;;

Το κίνημα της αντίδρασης στην Τουρκία

Τα δραματικά γεγονότα μέσα από 45 φωτογραφίες


Κυριολεκτικά βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης μετά τα βίαια επεισόδια των τελευταίων ημερών που έφεραν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αντιμέτωπο με ένα από τα μεγαλύτερα κινήματα διαμαρτυρίας μετά την άνοδο του κόμματός του στην εξουσία το 2002.


Εκατοντάδες είναι οι διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για την καταστροφή του πάρκου που σχεδιάζουν οι αρχές ώστε να ανεγερθεί στο σημείο ένα εμπορικό κέντρο.
ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ ;

ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ
ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ
-  Σε εκατομμύρια από εμάς –συμπεριλαμβανομένων των παιδιών– έχουν λανθασμένα αποδωθεί ψυχιατρικά προβλήματα
-  Οι φαρμακοβιομηχανίες δημιουργούν ψυχασθένειες χωρίς καμία βιολογική βάση ελέγχοντας τα μέλη της ομάδας του Εγχειριδίου Ψυχικών Διαταραχών (DSM)
-  Εξαπατούν τους καταναλωτές «θάβοντας» τις αρνητικές μελέτες
- Μετατρέπουν την συνήθη βίωση του πένθους σε ψυχική διαταραχή!

Καταλυτική για την δυνατότητα η όχι γνώσεως του Θεού υπό των εθνικών είναι η διδασκαλία του Αποστόλου Παύλου στην προς Ρωμαίους Επιστολή (Ρώμ. 1, 18-32). Ομιλεί ο Απόστολος περί των ειδωλολατρών «των την αλήθειαν εν αδικία κατεχόντων». Εξηγώντας το εν λόγω χωρίο ο άγιος Νικόδημος λέγει ότι «η αλήθεια, ήτοι η περί Θεού γνώσις, ενεσπάρη μέσα εις τους ανθρώπους εξ αρχής.

ΜΑΖΙΚΟ,ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΓΙΑ 7,4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΑΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΔΠΧ



 " Σε πλήρες φακέλωμα 4,2 εκατομμυρίων  ενεργών  ασφαλισμένων και 3,2 εκατομμυρίων  συνταξιούχων, προχωρά η κυβέρνηση κατ΄απαίτησιν της τρόικας μέσω της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής του υπ. Εργασίας, προκειμένου να εκπονήσει άμεσα  αναλογιστικές μελέτες  σε όλα τα ασφαλιστικά  ταμεία σχεττικά με τη βιωσιμότητα τα ερχόμενα χρόνια  του  συντξιοδοτικού συστήματος στη χώρα μας... (Θ.Πασχάλης -Ελευθεροτυπία 1/6/2013)