Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Κι όμως αυτό το μέρος είναι αληθινό!

Η λίμνη Moraine βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Banff στην Αλμπέρτα του Καναδά. Εκεί βρίσκεται μια εκπληκτική περιοχή που είναι γνωστή ως "Valley of the Ten Peaks" (Η κοιλάδα με τις δέκα κορυφές). Η περιοχή αυτή περιλαμβάνει δέκα πανύψηλες, χιονισμένες βουνοκορυφές και τη λίμνη Moraine.

Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ !!!

Τρομακτική παραμόρφωση μετά από ενέσεις με μαγειρικό λάδι

Οι γιατροί αρνήθηκαν να της κάνουν άλλες πλαστικές με σιλικόνη


Η Hang Mioku από την Κορέα πλήρωσε πολύ ακριβά τον εθισμό της στις… πλαστικές επεμβάσεις. Το πρόσωπο του πρώην μοντέλου παραμορφώθηκε σε τρομακτικό βαθμό, εξαιτίας ενέσεων με μαγειρικό λάδι που έκανε μόνη της, όταν οι γιατροί αρνήθηκαν να της κάνουν άλλες επεμβάσεις με σιλικόνη!

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

6 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Ἱλαρίων ὁ Νέος


Ὁ Ὅσιος Ἱλαρίων, ὁ Νέος, ἐγεννήθηκε τὸ 775 μ.Χ., στὴν Καππαδοκία, ἀπὸ γονεῖς εὐσεβεῖς καὶ ἐνάρετους, τὸν Πέτρο, προμηθευτὴ τοῦ ἄρτου τῶν ἀνακτόρων, καὶ τὴν Θεοδοσία, παρὰ τῶν ὁποίων ἔτυχεν ἐπιμελοῦς καὶ θεσεβοῦς μορφώσεως. Σὲ ἡλικία εἴκοσι ἐτῶν, ὑπὸ θείου ζήλου κινούμενος, ἐγκατέλειψε τὰ ἐγκόσμια, μεταβὰς δὲ στὴ μονὴ τοῦ Ξηροκαμπίου τῆς Κωνσταντινουπόλεως, ἐκάρη μοναχός. Στὴ συνέχεια μετέβη στὴ μονὴ τῶν Δαλμάτων, ὅπου ἔγινε μεγαλόσχημος καὶ ἀργότερα ἐχειροτονήθηκε πρεσβύτερος, ἐκτιμώμενος καὶ ...
περισσότερα...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Και όμως είναι πραγματικότητα....

Οι σχηματισμοί των σύννεφων μπορεί να είναι από τα πιο ρομαντικά αξιοθέατα της φύσης. Όμως δεν παύει να είναι και ένα επιστημονικό φαινόμενο..

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΩΝ (ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ)




Τὴ Λαμπροδευτέρα τὸ βράδυ, περασμένα μεσάνυχτα, πρὶν νὰ πλαγιάσω γιὰ νὰ
κοιμηθῶ, βγῆκα στὸ μικρὸ περιβολάκι ποὺ ἔχουμε πίσω ἀπὸ τὸ σπίτι μας,
καὶ στάθηκα γιὰ λίγο, κοιτάζοντας τὸ σκοτεινὸ οὐρανὸ μὲ τ᾿ ἄστρα.

Σὰν νὰ τὸν ἔβλεπα πρώτη φορά. Μοῦ φάνηκε πολὺ βαθύς, καὶ σὰν νὰ ἐρχότανε

ΜΗΠΩΣ Ο ΕΥΦΡΑΔΕΣΤΑΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ 'ΠΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ;;;

Δείτε τι έγραψαν οι «αγανακτισμένοι» Τούρκοι στην πόρτα του Ελληνικού Προξενείου!



Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσαν διάφοροι "γνωστοί - άγνωστοι" στην Κωνσταντινούπολη στα γραφεία του Ελληνικού Προξενείου της Κωνσταντινούπολης.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


2 Φωτογραφίες Χίλιες Λέξεις...Το Σχολείο ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ




Η φωτογραφία αυτή κάνει το γύρο του διαδικτύου...σκοπό έχει να δείξει στους νέους και θυμίσει στους μεγαλύτερους πως ήταν κάποτε, 30 χρόνια πίσω και βάλε, τα Ελληνικά σχολεία!

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ





Αγαπητοί μου αδελφοί,
Μου είπαν να μιλήσω για την πνευματική αντιμετώπιση της κρίσης που περνά η χώρα μας. Για να φτάσουμε, όμως, να μιλήσουμε γι’ αυτό πρέπει πρώτα να διαγνώσουμε για ποια κρίση μιλάμε. Έχω διαπιστώσει επιχειρώντας να επικοινωνήσω όλα αυτά τα χρόνια με τους άλλους, ότι το πρόβλημα επικοινωνίας που παρατηρείται ανάμεσα σε ζευγάρια, σε φίλους, σε συναδέλφους, ξεκινάει από το ότι οι άνθρωποι λέγοντας τις ίδιες λέξεις εννοούμε διαφορετικά πράγματα. Έτσι, αν δεν δώσουμε ορισμούς, είναι δύσκολο να φτάσουμε τελικά στο συμπέρασμα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;





Πολλοί κατά τον τελευταίο καιρό, με εμφανή την αγωνία τους, μας ερωτούν: Τί νομίζετε, Σεβασμιώτατε. Η κατάρρευση της οικονομίας ετελείωσε; Θα έλθουν, επί τέλους, κάποιες καλύτερες ημέρες;

Στα ερωτήματα
αυτά σταθερά απαντάμε ως εξής: Ξεύρετε, είμαι Κληρικός! Δεν είμαι
Οικονομολόγος! Θα σας απαντήσω ως απλούς πολίτης, ως σκεπτόμενος
άνθρωπος. Ταπεινά, λοιπόν, φρονώ, ότι η περίοδος της καταρρεύσεως της
οικονομίας μας δεν παρήλθε! Ακόμη είμαστε στον κατήφορο!

ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ... ΕΒΡΑΙΟΙ ;;;;

Ποιοι Έλληνες πάνε εφέτος στην λέσχη Bilderberg. Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΟΥΣ ΛΕΣΧΗΣ




Δύο Έλληνες, ο πρόεδρος της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Οδυσσέας Κυριακόπουλος και ο διευθυντής της εφημερίδας "Καθημερινή", Αλέξης Παπαχελάς, συμμετέχουν στη φετινή συνάντηση της λέσχης Bilderberg. Η ετήσια μυστική συνάντηση θα γίνει φέτος στο βρετανικό ξενοδοχείο και θέρετρο του γκολφ, Grove Hotel, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Οι εργασίες της αρχίζουν το απόγευμα της Πέμπτης. Από το 1954 οπότε και ιδρύθηκε, στο Bilderberg Hotel. η λέσχη παραμένει κλειστή και δεν δημοσιεύεται ούτε λέξη για το περιεχόμενο των συζητήσεων εντός αυτής. Στο επίκεντρο των φετινών συζητήσεων - τι άλλο; - η Συρία. 

ΣΤΗ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ... Με κυβερνητική εντολή «κόπηκαν» δίκτυα τηλεπικοινωνιών και τηλεοπτικές συνδέσεις!!





Η τουρκική κυβέρνηση «μπλόκαρε» τις τηλεφωνικές επικοινωνίες στην Κωνσταντινούπολη τη στιγμή που στην πλατεία Ταξίμ γινόνταν οδομαχίες μεταξύ της Αστυνομίας και των διαδηλωτών. Είναι προφανώς πως στόχος της ήταν να μην σπεύσουν στην φλεγόμενη πλατεία χιλιάδες ακόμη διαδηλωτές και μετατραπεί σε πλατεία… Ταχρίρ.

Στην Χριστιανική άνοιξη «ο μόνος αναμάρτητος δρόμος είναι αυτός του Μαρτυρίου» (Επίσκοπος Χαλεπίου Παύλος Γιαζίζι)




Από Βρυξέλλες, των Δημήτρη Πορφύρη και Πηνελόπης Σταφυλά



Από συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Παρίσι στις 02/06/13 για την απελευθέρωση των απαχθέντων επισκόπων.