Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Αν μη τι άλλο... ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΟΔΥΣΣΕΙΕΣ!


 
Γιαπωνέζοι Μηχανικοί Ξαναφτιάχνουν Κατεστραμμένο Αυτοκινητόδρομο Σε 6 Ημέρες

Η Ιαπωνία μπορεί να έχει σαρωθεί κυριολεκτικά από έναν τερατώδη σεισμό, ένα γιγάντιο τσουνάμι και μια μεγάλη πυρηνική καταστροφή ταυτόχρονα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν εξακολουθεί να έχει μερικούς από τους καλύτερους μηχανικούς στον κόσμο και μια αίσθηση καθήκοντος πέρα από τη δική μας (τουλάχιστον) φαντασία.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

7 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Θεόδοτος ὁ Ἱερομάρτυρας ὁ ἐν Ἀγκύρᾳ


Ὁ Ἅγιος Ἱερομάρτυς Θεόδοτος καταγόταν ἀπὸ τὴν Ἄγκυρα τῆς Γαλατίας καὶ ἄθλησε κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ αὐτοκράτορος Διοκλητιανοῦ (284 – 305 μ.Χ.). Παρέμεινε ὀρφανὸς σὲ νηπιακὴ ἡλικία καὶ ἀνατράφηκε μὲ παιδεία καὶ νουθεσία Κυρίου ἀπὸ τὴν εὐσεβέστατη θεία του Τεκοῦσα. Ὄταν ἐμεγάλωσε, ἔγινε ἀρτοποιὸς καὶ ἔμπορος τροφίμων, διεκρινόταν δὲ γιὰ τὴν τιμιότητα, τὴν ἐγκράτεια καὶ τὴ φιλανθρωπία του. Διὰ τῶν λόγων, τῶν ἔργων καὶ τῆς ὑποδειγματικῆς χριστιανικῆς διαβιώσεώς του, ἔγινε πρόξενος ἐπανόδου στὸν ὀρ ...
περισσότερα...

Οι 12 τύποι του ενοχλητικού οδηγού

Η… πανίδα των πλέον εκνευριστικών που σουλατσάρουν στους ελληνικούς δρόμους!

Τους έχουμε δει, τους ζούμε καθημερινά, τους ξέρουμε στο πετσί μας: είναι οι άνθρωποι που πιάνουν τιμόνι και μετατρέπονται σε ιππότες της ασφάλτου (με την κακή έννοια!).

Πανικός στον αέρα-Τα πρωϊνά πέταξαν στην καμπίνα του αεροπλάνου

Η πτήση από τη Σιγκαπούρη προς το Λονδίνο, γέμισε με καφέδες, ομελέτες και μπέικον…

Όλα πήγαιναν καλά στην πτήση της Singapore Airlines με προορισμό το Λονδίνο, όταν ο πιλότος προειδοποίησε για ενδεχόμενα κενά αέρος. Ξαφνικά το αεροπλάνο έπεσε απότομα 65 πόδια μέτρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά 11 επιβάτες και 1 μέλος του πληρώματος.

Δελτίο Τύπου Ι. Μ. Θεσσαλονίκης - Διαμαρτυρία για ανυπόστατα δημοσιεύματα (4/6/2013 Περί Gay Pride)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Βογατσικοῦ 7 - 546 22 Θεσσαλονίκη , τηλ. 2310-229.871.-
Ἐν Θεσσαλονίκῃ τῇ 4-6-2013.-
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ
Ἡ Ἱερὰ Μητρόπολις Θεσσαλονίκης, διαμαρτύρεται ἐντόνως καὶ διαψεύδει τὴν εἴδηση ποὺ ἔχει ἀναρτήσει ὁ News247.gr σήμερα 4-6-2013 ὅτι ὁ Μητροπολίτης Ἄνθιμος «φαίνεται ὅτι ἔριξε νερὸ στὸ κρασί του χάρη στίς 19.000 ὑπογραφὲς ποὺ συγκεντρώθηκαν ὑπὲρ τῆς διοργάνωσης» του Gay-Pride στὴ Θεσσαλονίκη στὶς 14-15 Ἰουνίου 2013.

Στη φυλακή θα παραμείνει ο αρχηγός της σέκτας γιόγκα αποφάνθηκε το Δικαστήριο...


Στη φυλακή θα παραμείνει ο αρχηγός της σέκτας γιόγκα αποφάνθηκε το Δικαστήριο
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013  
leader1NOVOSIBIRSK, 27 Μαΐου (RAPSI) –

Μετάφραση-Επιμέλεια: Κυριακή Παπαϊωάννου
Το Περιφερειακό Δικαστήριο του Νοβοσιμπίρσκ απέρριψε την προσφυγή που άσκησε ο Konstantin Rudnev, πρώην ηγέτης της θρησκευτικής λατρείας Ashram Shambala, επικυρώνοντας κατά συνέπεια την έντεκα ετών ποινή κάθειρξής του, όπως δήλωσε η  δικαστής Λάρισα Goretaya.


Η ΜΑΡΤΥΣ ΠΟΤΑΜΙΑΙΝΗ
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛ.  ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ

Η μάρτυς Ποταμιαίνη έζησε επί Μαξιμίνου στα τέλη του 3ου αιώνα στην Αλεξάνδρεια. Ήταν δούλη, αλλά χριστιανή, δηλαδή με ψυχή ελεύθερη δια του Ιησού Χριστού. Ο κύριός της ήταν ειδωλολάτρης και επειδή η Ποταμιαίνη ήταν πολύ όμορφη στο σώμα, θεώρησε σα δικαίωμά του να την απολαύσει. Η επίμονη αντίσταση της Ποταμιαίνης τον εξέπληξε και τον εξόργισε. Διότι πρώτη φορά απωθείτο από μία δούλη. Της ζήτησε λοιπόν το λόγο. Εκείνη δεν τον απέκρυψε και του είπε:

Η φωτογραφία ΝΤΡΟΠΗ που κάνει το γύρο του διαδικτύου




ΜΆΣΤΙΓΑ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΥΝΕ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΞΩ.

Τουρκία: Το μήνυμα του 22χρονου διαδηλωτή λίγο πριν δολοφονηθεί.




Συγκλονίζει το μήνυμα που έγραψε στο Facebook ο 22χρονος διαδηλωτής Αμπντουλαχ Κομέρτ, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρα στο Χατάι της Τουρκίας.

ΠΟΥΤΙΝ ΤΩΡΑ: Επίσημη επιβεβαίωση για την αποστολή των S-300 στην Συρία!




Άλλο ένα κλικ προς την κλιμάκωση
Σαν να έβαλε χρονικό ορίζοντα σε αυτούς που θέλουν να πέσει ο Άσσαντ για να αποφασίσουν να δράσουν ... 

Πριν από λίγο, δια στόματος Πούτιν η Ρωσία παραδέχθηκε την αποστολή των αντιαεροπορικών συστημάτων S-300 στην Συρία.

“Ήταν συμβόλαιο που είχε υπογραφεί προ ετών και δεν το είχαμε εκτελέσει”

Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ, ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ... ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ !!!

Η «κοτσάνα» του Γιωργάκη ότι «κυβερνάει ένα διεφθαρμένο κράτος» ....απευθύνονταν σε "εθισμένους στα σκάνδαλα ξένους".





Η "κοτσάνα" του Γιωργάκη ότι "κυβερνάει ένα διεφθαρμένο κράτος"  ....απευθύνονταν σε "εθισμένους στα σκάνδαλα ξένους".
Όχι ότι το δικό μας δεν είναι, απλώς τα μεγέθη δεν μπορούν να συγκριθούν ....συνεπώς και η "διάχυση" της διαφθοράς στους άλλους.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΓΙΑ Ν' ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ «ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ» ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ!






- Γέροντα θὰ γίνη πόλεμος;
 
- Ἐσεῖς κάνετε προσευχή; Ἐγὼ ἔχω ἀπὸ τὴν ἄνοιξη μέχρι τὸ φθινόπωρο ποὺ κάνω ἐπιστράτευση προσευχῆς -ἀθόρυβα-, γιὰ νὰ μᾶς λυπηθῆ ὁ Θεός, νὰ ἀποφύγουμε τὴν ἐπιστράτευση καὶ τὸν πόλεμο. Εἶχα πληροφορία: “Κάνετε πολλὴ προσευχή, γιὰ νὰ ἐμποδιστοῦν οἱ Τοῦρκοι, διότι τὴν Κυριακὴ 16 Ὀκτωβρίου, ἔχουν σκοπὸ νὰ μᾶς χτυπήσουν”

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ !!! ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ "ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ" , ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΝ "ΑΠΟΣΥΡΡΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΑ ... ΓΗΪΝΑ !!!

Ο Μπασάρ Αλ Άσαντ καθάρισε τη Δαμασκό και προχωρά…






Πληροφορίες από ανοιχτές πηγές αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ και για την ακρίβεια τα πιστά σε αυτόν στρατεύματα, κατόρθωσαν να εκδιώξουν ολοκληρωτικά τις δυνάμεις των αντικαθεστωτικών από την πρωτεύουσα Δαμασκό.

''Kαταιγίδα'' στο Αιγαίο...όλη η Ελληνική αρμάδα στο Αιγαίο, το βράδυ πετάει ο Ηνίοχος






Αν χρειαστεί να απαντήσουμε θα απαντήσουμε ...και θα προκαλέσουμε ΣΟΚ και ΔΕΟΣ !! 
Από το πρωί το Πολεμικό Ναυτικό με όλα διαθέσιμα πλοία που μπορούν να πλεύσουν περνάνε απο τα τις βραχονησίδες ''Καράβια '' και αδειάζουν τα κανόνια τους ! Πριν απο λίγο είχαμε βολές ναυτικού πυροβόλου με trap !!! 

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΦΑΙΔΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ !!!

Πάμε πάλι. Τα ειρωνικά σχόλια της κας Ρεπούση




Με άρθρο της η ιστορικός και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ επανέρχεται στο θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων και του χορού του Ζαλόγγου και με ειρωνικό τρόπο προτείνει στα κόμματα να δημιουργήσουν τμήματα επιστημών. «Μ’ αυτόν τον τρόπο, πολιτικοί και στελέχη των κομμάτων θα μπορούσαν, με μικρές αποχρώσεις, να δίνουν πανομοιότυπες απαντήσεις, πράγμα που θα ήταν σωτήριο για το κόμμα. Και θα ήταν ενδεχομένως λιγότερο αμήχανοι στις απαντήσεις τους, όταν οι ερωτήσεις που τους απευθύνονται είναι δύσκολες και χρειάζονται μια τεκμηρίωση, λίγα λόγια τέλος πάντων. Να απαντούν, για παράδειγμα, όχι μονολεκτικά, έγινε δεν έγινε......
,

ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ;;; ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ !!! ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ "ΠΛΑΣΣΑΡΑΝ" ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ 6.000.000 ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ 600.000 !!! ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ 'ΚΕΙΝΟΥΣ ... ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ !!!

Ευρωπαϊκή Εβραϊκή Ένωση: «Η Ευρώπη έχει στο DNA της τον αντισημιτισμό»






Οι Ευρωπαίοι ήταν πάντα αντισημίτες, "επειδή είναι στο DNA τους", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Εβραϊκής Ένωσης, Tomer Orni, σε πρόσφατο συνέδριο στις Βρυξέλλες, όπως αναφέρει το European Jewish Press.