Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΘΑ 'ΠΕΙ ... ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ;;;

Αποκάλυψε σκάνδαλο βιασμού και εισέβαλε στο σπίτι του το FBI

Ο 26χρονος είναι ύποπτος για σχέση με τους Anonymous

Ο Ντέρικ Λοστάτερ, ένα επίδοξος ράπερ από το Κεντάκι, κατηγορεί το FBI ότι πράκτορές του εισέβαλαν στο σπίτι του πριν από δύο μήνες και αφού το έκαναν «φύλλο και φτερό» κατέσχεσαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά αντικείμενα σε αναζήτηση στοιχείων για πιθανή σχέση του με την ομάδα Anonymous.

Σοκάρει ο Ηλίας Μαμαλάκης με μήνυμά του για το Facebook

Facebook τέλος

Γράφει ο Ηλίας Μαμαλάκης|
Καμιά φορά νομίζω ότι ζω από λάθος. Νιώθω μια απέραντη κούραση που μαζεύεται στη βάση του μυαλού μου και στις ωμοπλάτες μου. Ίσως να έχω βουλωμένες καρωτίδες. Λίγο πιο ήρεμος σκέπτομαι ότι, μάλλον, με κούρασε το πολύ κυνήγι. Σε όλη μου τη ζωή κάτι κυνηγούσα, μια φρουτόκρεμα, μια αγκαλιά, μια μικρή αναγνώριση, μια γυναίκα, την τύχη, ένα πτυχίο, μια εξασφάλιση, το αναπάντεχο, το αδύνατο, ένα γλυκοφάγωτο καρότο που έτρεχε μπροστά μου με την ίδια ταχύτητα με μένα και που είναι της ράτσας «ΕΥΤΥΧΙΑ».

ΠΑΕΙ ΣΟΪ ΤΟ ... ΒΑΣΙΛΕΙΟ ;;;

Και τώρα, τον λόγο για τον κ. Ανδρίκο Παπανδρέου, έχει ο οικονομικός εισαγγελέας και ο κύριος Θεοχάρης



Ο κύριος Παπανδρέου, ανεξάρτητα με την εμετική προπαγάνδα που εξαπέλυσαν όσοι ασέλγησαν πάνω στο κουφάρι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (για το οποίο υπάρχουν νέα στοιχεία που θα εκθέσουν ανεπανόρθωτα ορισμένους), είδε την αγωγή του περί “συκοφαντικής δυσφήμισης” να απορρίπτεται για τον απλό – απλούστατο λόγο. Δεν προσκόμισε τα απαραίτητα στοιχεία για να αποδείξει την ανακρίβεια των ισχυρισμών Καμμένου.

Ένας ΜΑΤατζής απαντάει σε όλα, η άλλη πλευρά...




Δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω. Ακούω τόσα να λέγονται για εμάς. Πάρα πολύς κόσμος μας βρίζει.
Οχι μόνο εμάς τους ΜΑΤατζηδες, αλλά γενικά όλη την Αστυνομία...
Μας λέτε να πετάξουμε τις ασπίδες και να παραιτηθούμε. Και μετά τι; Άνεργοι, στο δρόμο; Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα πρέπει να πληρώσω... και αποζημίωση, γιατί δεν έχω κλείσει τα 8 χρόνια υπηρεσίας ακόμα.

Για κακούργημα παραπέμφθηκε ο Γ. Παπακωνσταντίνου με 234 ψήφους - Με δάκρυα στα μάτια δήλωσε αθώος - Η άγρια επίθεση σε Βενιζέλο και Διώτη.



Mε μεγάλη πλειοψηφία η Βουλή αποφάσισε να διευρύνει το κατηγορητήριο εις βάρος του κ. Παπακωνσταντίνου με το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία της λίστας Λαγκάρντ με 266 βουλευτές να ψηφίζουν.

Ντοκουμέντο: Σύγχρονα Αμερικανικά και Ισραηλινά όπλα στα χέρια των ισλαμοφασιστών



Η ανακάλυψη πριν από λίγο στο Qusair από τις Συριακές δυνάμεις. Η πόλη είχε καταληφθεί απο τους ισλαμοφασίστες και αποτελούσε προπύργιο των εφόδων τους.

ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ !!!

Αίσχος: Οι Συριζαίοι αναγνώρισαν το ψευδοκράτος! Kαι σ`ανώτερα «λεβέντες»





Στην παραπάνω δημοσίευση προέβη η ιστοσελίδα της επίσημης κομματικής εφημερίδας του Σύριζα ΑΥΓΗ. Μάλιστα το left.gr αναδημοσίευσε την είδηση και χωρίς εισαγωγικά!...

"ΡΑΤΣΙΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ" !!!

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ «ΤΡΩΝΕ» ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΟΥΣ ΜΑΣ. 2 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΕΥΒΟΙΑ & ΗΡΑΚΛΕΙΟ



Εφιάλτης από την οικιακή βοηθό



Όταν ένας 82χρονος προσέλαβε μια 40χρονη αλλοδαπή για να τον προσέχει, σίγουρα δεν είχε φανταστεί αυτό το σενάριο. Όλα έγιναν χθες βράδυ στο σπίτι του ηλικιωμένου στην Κάρυστο Ευβοίας. Μόλις ο ηλικιωμένος έπεσε για ύπνο η 40χρονη οικιακή βοηθός, γεωργιανής καταγωγής, άνοιξε το παράθυρο και μπήκε μέσα ο φίλος της. Όταν ο παππούς κατάλαβε τι γινόταν δέχθηκε την επίθεση και των δύο, οι οποίοι γρονθοκόπησαν άσχημα τον 82χρονο. Στη συνέχεια πήραν 700 ευρώ που βρήκαν στο πορτοφόλι του, 15 δολάρια, ό,τι άλλο μπορούσαν και εξαφανίστηκαν αφήνοντας αιμόφυρτο τον ηλικιωμένο στο πάτωμα. Ο άτυχος άντρας...

ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ: Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ, Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΚΗΔΕΙΑ!








αμέλεια
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ


Σε συγκέντρωση ιεραποστολικών προσώπων στη Φλώρινα, στις  13-3-1978


Η ΑΜΕΛΕΙΑ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ


«Πῶς ἡμεῖς ἐκφευξόμεθα τηλικαύτης ἀμελήσαντες σωτηρίας;» (Εβρ. 2,3) 

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

9 ΙΟΥΝΙΟΥ

Κυριακή του Τυφλοῦ


Τὸ εὐαγγέλιο τῆς Κυριακῆς του Τυφλοῦ, ἀποτελεῖ μία ἀδιάψευστη ἀπόδειξη ὅτι ὁ Χριστὸς δὲν ἦταν μόνο τέλειος ἄνθρωπος ἀλλὰ καὶ τέλειος Θεός.   Ὅπως διαβάζουμε στὸ Κατὰ Ἰωάννη Εὐαγγέλιον (κεφ. θ, 1 – 38), ὁ Χριστός, περνώντας μέσα ἀπὸ τὴν Ἱερουσαλήμ, συναντάει ἕναν ἐκ γενετῆς τυφλό. Ὁ Κύριος, ἔκανε πυλό, ἀφοῦ ἔφτυσε στὸ χῶμα, τοῦ ἄλειψε τὰ μάτια καὶ τὸν ἔστειλε στὴν κολυμβήθρα τοῦ Σιλωάμ. Ὁ τρόπος αὐτὸς θεραπείας, μᾶς ὑπενθυμίζει τὸν τρόπο ποὺ ὁ Θεὸς δημιούργησε τὸν ἄνθρωπο, πλάθοντάς τον. ...
περισσότερα...

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ... !!!

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ





Νέα παρέμβαση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιου με επίθεση κατά της κυβέρνησης, την οποία κατηγορεί ευθέως ως εντολοδόχο των "κατακτητών".Χαρακτηρίζει μάλιστα του κυβερνώντες "τα φρόνιμα παιδάκια που υπακούουν στην τρόικα", ενώ δεν παραλείπει να κάνει αναφορά και στον...
"ανύπαρκτο"-όπως τον χαρακτηρίζει-ρατσισμό.
Παράλληλα αναφέρεται και στην ανεργία την οποία χαρακτηρίζει "νέα πανούκλα".

ΓΙΑ ΚΟΥΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ !!!

Για κακούργημα παραπέμφθηκε ο Γ. Παπακωνσταντίνου με 234 ψήφους - Με δάκρυα στα μάτια δήλωσε αθώος - Η άγρια επίθεση σε Βενιζέλο και Διώτη.



Mε μεγάλη πλειοψηφία η Βουλή αποφάσισε να διευρύνει το κατηγορητήριο εις βάρος του κ. Παπακωνσταντίνου με το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία της λίστας Λαγκάρντ με 266 βουλευτές να ψηφίζουν.
Από τους 266 ψήφους, υπέρ της διεύρυνσης του κατηγορητηρίου ψήφισαν 234 βουλευτές, ενώ κατά της πρότασης ψήφισαν 21 βουλευτές. Παρών ψήφισαν 7 βουλευτές, ενώ βρέθηκαν στην κάλπη τρία λευκά ψηφοδέλτια και ένα άκυρο!

ΡΕ, ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ !!! (Ε, ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ) !!!

Λέσχη Bilderberg (Μπίλντερμπεργκ). Ετήσια συνδιάσκεψη 6-9 Ιουνίου του 2013, στο Hertfordshire της Αγγλίας – Η λίστα με τις συμμετοχές.



Hertfordshire, Αγγλία 6-9 Ιουνίου 2013
Στη διάσκεψη συμμετέχουν εκπρόσωποι από τις παρακάτω χώρες :
AUT Austria INT      International
BEL Belgium IRL      Ireland
CAN Canada ITA      Italy
CHE Switzerland NLD    Netherlands
DEU Germany NOR   Norway
DNK Denmark POL    Poland
ESP Spain PRT    Portugal
FIN Finland SWE   Sweden
FRA France TUR    Turkey
GBR Great Britain USA    United States of America
GRC Greece

Ελληνική συμμετοχή

  • Οδυσσέας Κυριακόπουλος – Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου  Βιομηχανικών Ορυκτών “S&B”.
  • Αλέξης Παπαχελάς - Διευθυντής στην εφημερίδα Καθημερινή

ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: ΠΩΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΜΑΝΙΩΔΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΧΑΣΙΣ!

1Μαρτυρία του Λεμονή Ευθυμίου, πρώην σερδάρη Αγίου Όρους, Θεσσαλονίκη
Μετά από δυο μήνες ξαναπήγα στο Άγιον Όρος και τον Γέροντα Παϊσιο, με άλλους τρεις φίλους μου... Δίπλα καθόταν ένας φίλος μου, ο οποίος έπινε χασίσι. Είχε κι ένα "δέντρο" μέσα στο σπίτι του.

Αυτός ο φίλος ήταν άσχετος με την Εκκλησία. Για πρώτη φορά πήγαινε στο Γέροντα Παϊσιο.

Χωρίς να έχει πει τίποτα, ο Γέροντας τον ρωτάει:


ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

1"Γέροντα, τού είπα, έχω τήν εξής απορία: οι μάρτυρες τού Ελληνικού Γένους καί τής Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας υπερβαίνουν τά δέκα εκατομμύρια.

Ο καλός Θεός δέ θά λυπηθεί κάποτε τούς Έλληνες καί όλο αυτό τό αίμα τών μαρτύρων, ώστε νά μάς δώσει τήν Κωνσταντινούπολη πάλι πίσω; - Παιδί μου, Χρήστο, μού απάντησε, ο Θεός μάς λυπήθηκε τό 1920 καί ήθελε νά μάς τή δώσει.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΛΑ...

15Ειχε τα πιο όμορφα και πλούσια μαλλιά...

Πάντα όλοι τη θαύμαζαν για τα υπέροχα μακριά μαλλιά της..

Η ζωή όμως μας παίζει άσχημα παιχνίδια καμμιά φορά..

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!! ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ;;; ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ 'ΔΩ !!! ... ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ !!!

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


15Την ανάγκη για δημιουργία μιας μεγάλης συμμαχίας με τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, πέρα από τη συμφωνία ή όχι στο πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ, και με δυνάμεις που τους χωρίζουν μεγάλες διαφορές υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ.

"ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ"


15Με πόνο για τη διακοπή της λειτουργίας του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Σκαγιοπουλείου, αλλά και αγανάκτηση για την αδυναμία των αρμοδίων να δώσουν άμεσα λύση στο θέμα που απασχολεί μία ολόκληρη συνοικία, μία γυναίκα ξέσπασε στη διάρκεια της χθεσινής συνέλευσης των κατοίκων της περιοχής, που συγκεντρώθηκαν για να ζητήσουν την άμεση επαναλειτουργία του.

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ


1Το 1881 με την απελευθέρωση της Θεσσαλίας η Ελλάδα απέκτησε για πρώτη φορά μια σημαντική αριθμητικά μουσουλμανική μειονότητα. Η Βουλή ψήφισε αμέσως τρεις νόμους κατοχυρώνοντας απολύτως την θρησκευτική ελευθερία των μουσουλμάνων, την ισχύ του ιερού ισλαμικού νόμου (Σαρία) και τα μουσουλμανικά σχολεία. Δεν επιχείρησε κανενός είδους βίαιο εκσυγχρονισμό της μουσουλμανικής κοινωνίας γι’ αυτό η μαντίλα δεν έγινε ποτέ σύμβολο στην Ελλάδα με την σημασία που έχει στην Τουρκία.

ΙΕΡΑ ΣΚΗΤΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ (ΦΩΤΟ)


1Η Σκήτη του Προφήτη Ηλία βρίσκεται δυτικά της κυρίαρχης Μονής του Παντοκράτορος, σε απόσταση 40΄ απ' αυτή και σε υψόμετρο 140 μ., στην κορυφή ενός ραχωνιού, σε θέση αμφιθεατρική και με θέα προς την θάλασσα.