Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ !!!

NATURE IS AN IMPERFECT REFLECTION OF GOD'S GREATNESS !!!
THE SUN AND THE FLOWERS ARE ONE

Κόρη Αρχιερέα του σατανά διηγείται τις εμπειρίες της.


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ: ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕ ΠΟΝΟ

1Όλη η βάση που γίνεται η ευχή είναι να πονάει ο άνθρωπος. Αν δεν πονάει, μπορεί να κάθεται ώρες με το κομποσχοίνι και η προσευχή του να μην έχει κανένα αποτέλεσμα. Αν υπάρχει πόνος για το θέμα για το οποίο προσεύχεται, ακόμη και με έναν αναστεναγμό κάνει καρδιακή προσευχή.


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ: ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ

15Δυσκολίες στην τεκνοποιία. Σε μερικές γυναίκες που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδιά λειτουργούν και οι πνευματικοί νόμοι, γιατί δεν κάνουν οικογένεια εγκαίρως. Αρχίζουν να διαλέγουν. «Όχι, αυτός είναι έτσι, εκείνος είναι αλλιώς», δίνουν μια υπόσχεση σε κάποιον, κοιτάζουν συγχρόνως και άλλον, λένε μετά «όχι» σ' εκείνον που έδωσαν την υπόσχεση - και αυτός, αντί να το θεώρηση ευλογία που τον αφήνει πριν παντρευτούν, πάει να αυτοκτονήσει.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΟΜΙΔΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ


1Επιστολή συμπαράστασης προς τον Αρχιεπίσκοπο Τόμιδος Θεοδόσιο απέστειλε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.
Συγκεκριμένα αναφέρει: 
᾿Εν Πειραιεί τη 7η Ιουνίου 2013

Σεβασμιώτατον

Αρχιεπίσκοπον Τόμιδος

Κύριον κ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΝ

Εις ΚΩΝΣΤΑΝΤΖΑΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

Σεβασμιώτατε άγιε αδελφέ,

ΙΔΟΥ Η ... "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" !!!

"ZOOM" ΤΟΥ REUTERS ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΠΤΩΧΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΦΩΤΟ)


1Κλείνουμε τα μάτια στην εικόνα ενός ρακένδυτου στο δρόμο, σκεπτόμενοι ίσως: "Ευτυχώς, δεν είμαι εγώ".
Όταν όμως ο φωτογραφικός φακός του Γιάννη Μπεχράκη από το Reuters διηγείται την ιστορία ενός άστεγου, τότε μόνο οι στίχοι από το τραγούδι "Άστεγη Μπαλάντα" (των Active Member) μπορούν να «αποδώσουν» το ακριβές συναίσθημα, "Θυμήθηκα ξανά κάποιον που μου 'χε πει, αν συνηθίσεις τη σιωπή, σειρά μετά έχει η ντροπή...".

"ΣΜΙΛΕΨΕ ΠΑΛΙ ΔΑΣΚΑΛΕ ΨΥΧΕΣ..."


1Τού Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου
Με την ευκαιρία της λήξεως των μαθημάτων στα Σχολεία, πραγματοποιήθηκαν θαυμάσιες εορταστικές εκδηλώσεις σε διάφορες περιοχές της πόλεως των Πατρών.
Σε κάποιες από αυτές τις εκδηλώσεις παρευρέθημεν κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως των Διευθυντών των Σχολείων, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία όλων των Δασκάλων, των Γονέων, αλλά και των Μαθητών.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ!

1Του Αγίου Ιωάννου Μαξίμοβιτς
Τήρησε σθεναρά την πνευματική επιφυλακή, επειδή δεν γνωρίζεις πότε θα σε καλέσει ο Κύριος κοντά Του. Κατά την επίγειο ζωή σου, να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να Του δώσεις λογαριασμό. Πρόσεχε να μην σε πιάσει στα δίχτυα του ο εχθρός, ή να σε ξεγελάσει, προκαλώντας σε να πέσεις σε πειρασμό. Καθημερινά εξέταζε την συνείδησή σου, δοκίμαζε την καθαρότητα των λογισμών σου, τις προθέσεις σου.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ... ΠΕΝΘΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ !!!

Σε κάθε κηδεία δώρο τα... εννιάμερα και ο καφές!

Οι εποχές είναι δύσκολες, η οικονομική κρίση σαρώνει τα πάντα και... οι επιχειρηματίες προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, όπως μπορεί ο καθένας...

Όπως διαβάζουμε στο kosmoslarissa.gr στα Γραφεία Τελετών, οι.. "δουλειές" μπορεί να μην έχουν πέσει, όμως η οικονομική στενότητα πολλών Ελλήνων τους έχει οδηγήσει στο να ξοδεύουν όλο και λιγότερα για το τελευταίο "αντίο" των συγγενικών του προσώπων.

Βασιλικός πολτός - Τα οφέλη στην υγεία μας



Γράφει: Βλαχάκη Χρυσάνθη, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος - iatronet.gr


Ιστορική αναδρομήΤη δεκαετία του 50, δύο προϊόντα από το μελίσσι προτάθηκαν ως διαιτητικά και θεραπευτικά για τον άνθρωπο: η γύρη και ο βασιλικός πολτός. Παίρνοντας ως έναυσμα τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στη βασίλισσα μέλισσα και τις εργάτριες, όσον αφορά τον τρόπο ζωής τους αλλά και τη διάρκεια που ζουν, οι ερευνητές κατέληξαν σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα για τα αποτελέσματα που έχει η χρήση αυτού του φυσικού δυναμωτικού. Συγκεκριμένα ο βασιλικός πολτός είναι γνωστός από το 1954, όταν ο πάπας Πίος ο 12ος, ο οποίος πλησίαζε το θάνατο από βαθειά γηρατειά, κατανάλωσε βασιλικό πολτό και ανέκαμψε μυστηριωδώς. Από τότε οι φήμες για τις θεραπευτικές του δράσεις έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Ο Μέγας Οικουμενιστής Πατριάρχης κυρός Αθηναγόρας (Μέρος β΄)


Ο ΜΕΓΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΥΡΟΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ (ΜΕΡΟΣ Β΄)
Εν Πειραιεί   4-6-2013
Πρωτοπρεσβ. π. Άγγελος Αγγελακόπουλος εφημέριος Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Καλλιπόλεως Πειραιώς

Δ) Η συνάντηση των Ιεροσολύμων
Με την αναρρίχησή του στον Θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως ο Πατριάρχης κυρός Αθηναγόρας ξεκίνησε επίσημες και μυστικές επαφές με το Βατικανό. «Ο Αθηναγόρας επί συνεχή έτη διαπραγματεύεται παρασκηνιακώς με το Βατικανό την συνάντηση του με τον Πάπα. Διαμεσολαβητής είναι ο Ρουμάνος Αρχιμανδρίτης Σκρίμα, διαπρεπής θεολόγος, και διάφορες προσωπικότητες του παπικού κόσμου»[1].

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ... ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ !!!

Σχολιασμός Ἀρχ. Σαράντη Σαράντου στήν ἐκπομπή «Ἀρχονταρίκι»: «Ἡ χαρά τοῦ ἔρωτα»


Οἱ Ἀναβάσεις σᾶς παραθέτουν τὴν εὔλογη ἐπιστολὴ-σχόλιο τοῦ Ἀρχ. π. Σαράντη Σαράντου πρὸς τὸν Μητροπολίτῃ Δημητριάδος Ἰγνάτιο ὡς βασικοὺ παρουσιαστὴ καὶ ὑπευθύνου τῆς ἐκπομπῆς «Ἀρχονταρίκι» μὲ θέμα «Ἡ χαρὰ τοῦ ἐρώτα» (26/5/13).

Ἡ χαρά τοῦ ἔρωτα
Σχόλια στήν ἐκπομπή «Ἀρχονταρίκι»

Σεβασμιώτατε Ἅγιε Δημητριάδος
κ. Ἰγνάτιε
Χριστός Ἀνέστη!

Στό Ἀρχονταρίκι τῆς περασμένης Κυριακῆς 26ης Μαΐου τοῦ 2013 εἴδαμε, παρακολουθήσαμε καί ἀπορήσαμε γιά ὅσα διημείφθησαν μεταξύ τῆς Ὑμετέρας Σεβασμιότητος καί τοῦ συνομιλητοῦ Σας πανοσιολογιωτάτου Ἱερομονάχου, τοῦ ὁποίου τό ὄνομα «σεμνύνομαι»νά καταγράψω.  Τό θέμα τῆς ἐκπομπῆς ἦταν «ἡ χαρά τοῦ ἔρωτα».

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

[11:58]
Web only
[11:55]
Web only
[11:48]
Web only
[11:42]
Web only
[11:42]
Web only
[11:38]
Web only

Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ !!!

Συγκλονιστικές φωτογραφίες απο την πορεία χιλιάδων Ρώσων σε λιτανεία 150 χιλιομέτρων!!!






ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Την ώρα που κάποιοι αναίσχυντοι ανώμαλοι στην Ελλάδα «παρελαύνουν» σε αισχρές και ανήθικες «εκδηλώσεις υπερηφάνειας», οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΜΟΔΟΞΟΙ Ρώσοι αδελφοί κάνουν πορεία 150 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ (!!!) για να λιτανεύσουν την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου! Χιλιάδες νέοι, γέροι, παιδιά, ακόμα και ανάπηροι, φορτώνονται τα απαραίτητα και περπατούν, διατηρώντας ένα τάμα 600 και πλέον ετών που συγκλονίζει:

Ο ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ... ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ !!!

ΗΠΑ: 18χρονος απόφοιτος λυκείου σκίζει την ομιλία του και λέει το «Πάτερ Ημών»





Η αποχαιρετιστήρια ομιλία αποφοίτου στη Νότια Καρολίνα συγκέντρωσε ενθουσιώδη χειροκροτήματα όταν εκείνος έσκισε την [προ-εγκεκριμένη] προγραμματισμένη ομιλία του και αντί αυτής είπε την προσευχή του Κυρίου στην αποφοίτηση από το Λύκειό του το Σάββατο.

Οι Προφητείες του π. Παϊσίου εκπληρώνονται.




Δημ.Κιτσίκης- Διεθνολόγος

Συγκλονιστικά και αποκαλυπτικά ήταν τα όσα ανέφερε ο κ.Δ.Κιτσίκης, γνωστός Διεθνολόγος και Τουρκολόγος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οττάβας στον Καναδα στην εκπομπή της ΕΤ3 χθες το βράδυ με τον Δημο. Κ.Σαββίδη.

Είπε σχετικά:

Άρχισαν τα «παιχνίδια» με τα ελληνικά πετρέλαια



Την ώρα που ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς βεβαιώνει με επίσημες δηλώσεις του τον ελληνικό λαό ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον ξένων εταιρειών για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο στη χώρα μας, τονίζοντας ότι η ύπαρξη των ελληνικών υδρογονανθράκων «αποτελεί μεγάλο συγκριτικό και γεωπολιτικό πλεονέκτημα για την Ελλάδα», μία καθηγήτρια του Πολυτεχνείου, που μετείχε στις έρευνες του νορβηγικού πλοίου προ τριμήνου για πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε Ιόνιο και Κρήτη, η κ. Σοφία Σταματάκη, σε αλλεπάλληλες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις απαξιώνει τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες μιλώντας για ποσότητες που δεν αξίζουν το ενδιαφέρον μας. 

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

10 ΙΟΥΝΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Ἀλέξανδρος καὶ Ἀντωνίνα οἱ Μάρτυρες


Οἱ Ἅγιοι Μάρτυρες Ἀλέξανδρος καὶ Ἀντωνίνα κατάγονταν ἀπὸ τὴν πόλη τῶν Κοδράμων ἢ Κροδάμων ἢ Καρδάμων καὶ εἶναι ἄγνωστο πότε ἄθλησαν. Ἀπὸ αὐτοὺς ἡ Ἀντωνίνη, ἀφιερωθείσα στὸν Χριστό, διῆγε βίο σώφρονα, λατρεύουσα τὸν Θεὸ καὶ καταγινομένη σὲ ἀγαθοεργίες καὶ ἐλεημοσύνες, ἑλκύοντας διὰ τῶν ἔργων καὶ τῶν λόγων της εἰδωλολάτριδες γυναῖκες πρὸς τὸν Χριστιανισμό. Γιὰ τὴ θεοφιλὴ αὐτὴ δράση της καταγγέλθηκε στὸν ἡγεμόνα Φῆστο καὶ ἐκλείσθηκε σὲ οἶκο ἀνοχῆς πρὸς διαφθορά, ἐπειδὴ ὁμολόγησε τὸ Ὄνομα τοῦ Κυρ ...
περισσότερα...

Η εκδίκηση της... φραπελιάς;






Κατακρίθηκαν, απαξιώθηκαν, χλευάστηκαν και αντιμετωπίστηκαν με φαιδρότητα - μέχρι που απαξιώθηκαν εντελώς σε πανελλαδικό επίπεδο.

Σήμερα, τα φύλλα της ελιάς ξαναγεννιούνται από τις «στάχτες τους και επιστρέφουν δυναμικά στην επικαιρότητα με τη «βούλα» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, καθώς διαθέτουν πια επίσημη έγκριση για συγκεκριμένες ενδείξεις.

Κ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ ΚΑΙ ΧΑΖΟΓΕΛΑΜΕ ΣΑΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ "ΦΙΛΙΑ".ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΣ Κ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ !!!

Σοκαριστική επιστολή Τούρκου διαδηλωτή: Ετσι βασανίζει η αστυνομία τους συλληφθέντες





Επιστολή που σοκάρει έστειλε στο cnn ένας Τούρκος πολίτης ο Ερκάν Γιολαλάν, στην οποία κάνει λόγο για άγρια βασανιστήρια που δέχθηκε από την τουρκική αστυνομία κατά τη διάρκεια της σύλληψης του, ενώ παράλληλα καταγγέλλει και μια απόπειρα στραγγαλισμού κοπέλας από αστυνομικούς.

Ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ (ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΔΑΜΒΑΚΕΡΑΚΗ)







«Πηγαίνετε κάθε Κυριακή στην Εκκλησία; Εξομολογείσθε; Κοινωνείτε;
Όχι; Πως θα γίνετε επιστήμονες παιδιά μου; Θα σας πω λοιπόν για την
Εκκλησία».


Ο άνθρωπος που δεν πηγαίνει, δεν σώζεται, γιατί η κιβωτός που σώζει
τον άνθρωπον είναι η Εκκλησία. Εκεί γίνονται μυστήρια και λέει ο
ψαλμωδός «εν εκκλησίας ευλογείτε τον Θεόν».

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ... ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ !!!

Ντιρκ Μιούλερ:«Ο Παπανδρέου ήταν «εκτελεστική μαριονέτα των ΗΠΑ», η Ντόρα Μπακογιάννη ήξερε ...»





asdasfa

Ο Παπανδρέου ήταν «εκτελεστική μαριονέτα των ΗΠΑ», η Ντόρα Μπακογιάννη ήξερε για τα πετρέλαια και το ΔΝΤ θέλει να στίψει την Ελλάδα πριν την ξεπουλήσει για τα κοιτάσματά της. Αυτά τα συγκλονιστικά γράφει, μεταξύ... άλλων, ο Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ - γνωστός και ως «Mr. Dax» -, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown». Ο ίδιος θεωρεί ότι η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα αν είχε το δικό της νόμισμα ή αν αξιοποιούσε τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της, καθώς, όπως λέει, «στο ελληνικό υπέδαφος βρίσκονται τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη», ενώ τονίζει ότι σκοπός του ΔΝΤ είναι να καταστρέψει την ελληνική οικονομία ώστε τα ελληνικά κοιτάσματα να πωληθούν φθηνά σε πολυεθνικές....

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ;




Γέροντα, μερικοί δεν πιστεύουν ότι υπάρχει κόλαση και Παράδεισος.

- Δεν πιστεύουν ότι υπάρχει κόλαση και Παράδεισος; Πώς είναι δυνατόν οι νεκροί να μείνουν στην ανυπαρξία, αφού είναι ψυχές; 


Ο Θεός είναι αθάνατος και ο άνθρωπος είναι κατά χάριν αθάνατος. 


Επομένως αθάνατος θα είναι και στην κόλαση.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΝ ΤΟΥ ΕΫΛΑΤ)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ !!! ΦΡΙΞΑΤΕ !!! ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ !!!

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 15ΧΡΟΝΕΣ ΕΦΗΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!




"Πες μου ποιος είναι ο φίλος σου να σου πω ποιος είσαι", λέει ο σοφός λαός. Και στην περίπτωση Ομπάμα, καταλάβαμε αμέσως ποιος είναι μόλις έκανε σύμβουλο του στην κυβέρνηση τον Τζων Χόλντριν. Τον 'Τσάρο της Επιστήμης', όμως τον ονομάζει, χαρακτηρισμός ίσως λιγότερο λατρευτικός από εκείνον του Ροκφέλερ, 'Ο άνθρωπος που περπατάει πάνω στο νερό'... Και ποιος είναι αυτός ο Χόλντριν;

Συρία: Όλοι μιλούν για διαπραγματεύσεις και ετοιμάζονται για πόλεμο







Η Ρωσία αντιτίθεται στην περαιτέρω στρατιωτικοποίηση της Ιορδανίας, η οποία σύντομα θα φιλοξενήσει μαχητικά αεροσκάφη F-16 και αντιαεροπορικές πυροβολαρχίες Patriot. Αυτά τα όπλα τελευταίας τεχνολογίας θα μπορούσαν να παραμείνουν στο Βασίλειο και μετά την ολοκλήρωση των
κοινών στρατιωτικών ασκήσεων με τις ΗΠΑ, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί τον Ιούνιο και είναι ήδη σε εξέλιξη. Σύμφωνα με την εφημερίδα View της Συρίας, οι νέες πυροβολαρχίες Patriot μπορεί να αλλάξουν την ισορροπία δυνάμεων στην περιοχή.

Daily Telegraph: Ο Ρεν πρέπει να παραιτηθεί για τα εγκλήματα κατά της Ελλάδας




ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑ...ΓΚΙΟ!
Πάρε την παλιοσημαία σας να σκουπίζεις τα δάκρυά σου όταν όλα θα πάνε στραβά για εσάς...

Να παραιτηθεί ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Olli Rehn, ζητά ο γνωστός αρθρογράφος της Daily Telegraph, Ambrose Evans-Pritchard. “Κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τα καταστροφικά λάθη που έκανε η τρόικα της ΕΕ και του ΔΝΤ στην Ελλάδα, όπου η νεανική ανεργία μόλις άγγιξε το 58,3%.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ;;;

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναγνωρίζει η Ρωσία το Κουρδιστάν; Συνάντηση τώρα αντιπροσωπείας…





…Κούρδων του DBK στο Ρωσικό ΥΠΕΞ!
Η συνάντηση είναι σε ανώτατο επίπεδο αλλα δεν έχει ανακοινωθει. Μπορει να αποτελέσει σημείο αναφοράς που θα βάλει νέα φωτια στην Τουρκία.

Πίσω απ΄ ότι φαίνεται…Το τζαμί του Ερντογάν και η Εκκλησία της Αγίας Τριάδος πού θέλει να κατεδαφίσει…



Πλατεία Taksim καί στό βάθος ο Ναός τής Αγίας Τριάδος!

Ο Ερντογάν θέλει οπωσδήποτε να τον γκρεμίσει !