Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση για το Gay Pride Θεσσαλονίκης 2013




Χριστιανικός Ὀρθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φίλων Ἱεροῦ Ἡσυχαστηρίου   
Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου «Ὁ Ἅγιος Γρηγόριος ὁ Παλαμᾶς» 
Ὁ Σύλλογός μας παρακολουθεῖ μὲ πολλὴ θλίψη τὴν ἐκ νέου προετοιμασία στὴν ὄμορφη Πόλη μας Θεσσαλονίκη τῆς παρέλασης Gay-Pride, ποὺ θὰ γίνει σὲ λίγες μέρες. Ἡ θλίψη αὐτὴ ὀφείλεται στὴν αἴσθησή μας, ποὺ ἀποδεικνύεται πραγματικότητα,

Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος:Ο πλεονέκτης είναι χειρότερος από τον μανιακό!







Έχεις λίγα χρήματα και ζητάς πολλά. Έχεις πολλά και ονειρεύεσαι περισσότερα. Όσα κι αν έχεις, δεν είσαι ικανοποιημένος. Γιατί άφησες την πλεονεξία να σ’ αιχμαλωτίσει, άνθρωπέ μου;

Δεν ξέρεις ότι σ’ άλλους θα μείνουν το χρυσάφι και το ασήμι, ενώ σ’ εσένα οι κατάρες κι οι κατηγόριες; Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι θα σε καταδιώκουν αμείλικτα, και σε τούτη τη ζωή και στην άλλη, τα δάκρυα, οι βαρυγγώμιες κι οι αναστεναγμοί του φτωχού που εξουθένωσες, του συνεργάτη που αδίκησες, του δουλευτή που

Δευτέρα στις 6 μ,μ. οι 3 συνένοχοι συναντιούνται για να συμφωνήσουν σε όλα





Σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας στις 6 όπως ανακοίνωσε με μήνυμά του στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Αντρέας Παπαδόπουλος.

Bloomberg: Καμία χώρα εν καιρώ ειρήνης δεν έχει ζήσει τέτοια καταστροφή





«Οι Ελληνες δεν έχουν πολλές επιλογές πέρα από το να κάνουν υπομονή. Οι επενδυτές, όμως, θα περιμένουν τόσο πολύ;», διερωτάται αρθρογράφος του Blοomberg, που εκφράζει αμφιβολίες για το κατά πόσο η συγκρατημένη αισιοδοξία για την ανάρρωση του Ελληνα ασθενή είναι αρκετή για να δημιουργήσει κλίμα... εμπιστοσύνης στους επενδυτές.

ΑΛΛΟ "ΦΡΟΥΤΟ" ΤΟΥ ... ΔΙΑΒΟΛΟΥ !!!

"Λευκό Τάγμα της Θούλης"


«ΛΕΥΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ» *

Ένα διεθνές νεοναζιστικόν δίκτυον σατανιστών

Του Πρωτ. Βασιλείου Α. Γεωργοπούλου, Λέκτωρος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Το «Λευκό Τάγμα της Θούλης» (White Order of Thule) αποτελεί ένα διεθνές δίκτυο νεοναζί σατανιστών, που έχει ως βασικά γνωρίσματα την παρουσία του σε πολλές χώρες, τη διείσδυσή του σε πολλούς χώρους, καθώς δραστηριοποιείται με μία ποικιλία εκδηλώσεων και την λειτουργία του ως υποστηρικτικό δίκτυο ομπρέλλα, σε διεθνές επίπεδο, των διαφόρων αποκρυφιστικών και νεοσατανιστικών κινήσεων.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

''ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ''

''ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ''




Ήταν πρωί, περίπου 8:30, όταν ένας ηλικιωμένος περίπου 80 χρονών, με ράμματα στον αντίχειρά του, έφτασε στο νοσοκομείο. Είπε ότι ήταν βιαστικός, και ότι είχε ένα άλλο ραντεβού στις 9:00.

Η νοσοκόμα που τον ανέλαβε τον έβαλε να καθίσει κάπου, γνωρίζοντας ότι θα έπαιρνε πάνω από μια ώρα για να τον δει κάποιος γιατρός. Τον είδε να κοιτάει επίμονα το ρολόι του και επειδή δεν ήταν και πολύ απασχολημένη αποφάσισε να δει τη πληγή του. Αφού το εξέτασε προσεκτικά, είδε ότι η πληγή στον αντίχειρα είχε επουλωθεί και έτσι μίλησε με τους γιατρούς για να αφαιρέσουν τα ράμματα.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

14 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ὁ Προφήτης Ἐλισσαῖος


Ὁ Προφήτης Ἐλισσαῖος καταγόταν ἐξ Ἀβελμαοὺλ τῆς γῆς Μανασσῆ, ἦταν υἱὸς τοῦ πλούσιου ἀγρότου Σαφάτ, ἀπὸ τὴν κοιλάδα Ἀβελμαουλά, ἀσκοῦσε τὸ ἐπάγγελμα τοῦ γεωργοῦ καὶ ἤκμασε κατὰ τὸ πρῶτο ἥμισυ τοῦ 9ου αἰῶνος π.Χ. Ὁ Προφήτης Ἠλίας († 20 Ἰουλίου) εὑρῆκε τὸν Ἐλλισαῖο μὲ τὸ ἄροτρο στὸν ἀγρό του καὶ ἐκάλεσε αὐτὸν νὰ τὸν ἀκολουθήσει, ἀφοῦ ἔρριψε ἐπάνω του τὴ μηλωτή του. Ἡ πράξη αὐτὴ συμβόλιζε τὴν κλήση τοῦ Ἐλισσαίου στὸ προφητικὸ ἀξίωμα καὶ τὴν ἐξ αὐτοῦ ἄντληση ἰσχύος καὶ θείας αὐθεντίας. «... Καὶ Ἐλ ...
περισσότερα...

Η πιο σπάνια εικόνα της Παναγίας με τον Χριστό από απόκρυφο ευαγγέλιο (φωτό).






Μια από τις πιο σπάνιες απεικονίσεις του Χριστού και της Παναγίας υπάρχουν σε μια εικόνα που δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος είτε στους Ναούς είτε ακόμη και ως φορητή.

Πρόκειται για μια εικόνα που έχει τίτλο «Τα πρώτα βήματα του Χριστού» και απεικονίζει τον Ιησού μικρό παιδί να προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα. Η πιο παλιά εικόνα που υπάρχει στον ορθόδοξο κόσμο βρίσκεται στη Μονή Λειμώνος στη Λέσβο και χρονολογείται στα τέλη του 16ου αιώνα.

ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ !!!

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...





Μπουτάρης: Στην κοινωνία που θα σας επιβάλλουμε χωράνε όλοι εκτός από τους Έλληνες

Γραφικός για άλλη μία φορά, αλλά τουλάχιστον ευθύς εμφανίστηκε σε νέες δηλώσεις του ο αποτυχημένος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αναφερόμενος στην παρέλαση της ντροπής στην Θεσσαλονίκη, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα του δήμου, ο οποίος είχε απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις των Ποντίων για την επέτειο της Γενοκτονίας τους.

ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ... ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙΑ !!!

Νεκρός ο ένας από τους δύο Επισκόπους; Ομολογία - σοκ ενός πρώην συγκρατουμένου τους.



Από Βρυξέλλες Πορφύρης Δημήτρης,Σταφυλά Πηνελόπη

Σήμερα στην αραβόφωνη εφημερίδα Σάρκ ελ Αούσσαντ (Η Μέση Ανατολή) αξιωματούχος του « Ελεύθερου Συριακού Στρατού » που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του , προέβη σε αποκαλυπτικές δηλώσεις σχετικά με την απαγωγή των επισκόπων Χαλεπίου.

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ 'ΠΩ ΡΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ... Η "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ !!!

Ο ΕΟΠΥΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ - ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!


.''Λουκέτα'' και σε νοσοκομεία ή νέες δραματικές περιστολές δαπανών στην υγεία απαιτεί η τρόικα λόγω της κατάρρευσης του ΕΟΠΥΥ.

Του Οργανισμού που η ίδια επέβαλε προκειμένου δήθεν να αντιμετωπισθεί η σπατάλη στο τομέα της υγείας. Μέχρι στιγμής πάντως άνθρωποι πεθαίνουν στο δρόμο εξαιτίας τη μη δυνατότητας να προμηθευτούν τα φάρμακα τους.

ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΕΩΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ


1Δήλωση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλιππουπόλεως Νικολάου  για το  Gay Film Festival
Το καθήκον της Ιεράς Ορθοδόξου Εκκλησίας είναι να υπερασπίζεται σταθερά τις αρχές του ευαγγελίου καθώς και τους ηθικούς κανόνες, πάνω στους οποίους βασίζεται η καθιερωμένη από τον Θεό κοινωνική ηθική και τάξη. Χρέος μας είναι να καταδικάσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ένα Φεστιβάλ Κινηματογράφου οι ταινίες του οποίου υμνούν την αμαρτία και προωθούν τη διάλυση της οικογένειας.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ "ΣΥΝΕΠΕΙΑ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ !!!


ΠΟΙΑ "ΠΙΣΤΗ" ΔΕΣΠΟΤΑ ... "ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ" ;;;

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ: ΜΟΝΟ Η ΠΙΣΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ 


1Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια, εορτάστηκε στην πόλη του Βόλου η εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου.

Στον πανηγυρικό Εσπερινό την Τετάρτη 12/6, χοροστάτησε και ο ομίλησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, πλαισιωμένος από πλειάδα ιερέων καθώς επίσης και με την παρουσία των τοπικών αρχόντων, εκπροσώπων των ενόπλων δυνάμεων και  πλήθος κόσμου.

ΚΟΙΤΑ ΚΑΜΑΡΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!! ΛΕΕΕΣ ;;;

Ειρηνική Διαμαρτυρία για τις εκδηλώσεις Ομοφυλοφιλικής «Υπερηφάνειας»

O άγ. Πέτρος Αθωνίτης (+ 12 Ιουνίου) στη Ρώμη



“… Έτσι λοιπόν πληγωμένος με το βέλος της θείας αγάπης, άρχισε να βαδίζει προς τη Ρώμη χωρίς καμία αναβολή, με σκοπό να αφιερωθεί εκεί τελειότερα, να περιβληθεί το Μοναχικό Σχήμα και να εκπληρώσει το τάμα του. Ο δε μέγας Νικόλαος [1] πάλι τον συνόδευε αφανώς και μάλιστα προφθάνοντας βρίσκεται εγκαίρως στην πόλη και συναντά νοερά τον Πάπα. Είχε καθίσει εκείνος επάνω στον υψηλό θρόνο του, όπως ήταν φυσικό τότε, άνδρας θαυμάσιος και σπουδαίος, με εμπειρίες νοερών θαυμάτων.

«ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΡΕΣ!»




ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΗΣ "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ"

«ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΡΕΣ

ἢ ἀλλιῶς

«ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ»

(Ἀνακοίνωση τῆς Ἑνωμένης Ρωμηοσύνης)

«Κοιτάξτε νὰ ἀνδρωθῆτε. Σφιχτῆτε λιγάκι. Βλέπω τί μᾶς περιμένει γι’ αὐτὸ πονάω. Μὴν ἀφήνετε τὸν ἑαυτὸ σᾶς χαλαρὸ»
(Γέροντας Παΐσιος, Λόγοι Β’, Πνευματικὴ Ἀφύπνιση
Ἔκδοση, Ἱ. Ἡ. «Εὐαγγελιστὴς Ἰωάννης ὁ Θεολόγος», Σουρωτὴ Θεσ/νίκης)

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΓΚΕΡΛΑ. ΤΟ 1961. ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΕ ΣΤΑΙΝΧΑΡΤ





Γκέρλα, Πάσχα 1961

ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ό Μαρινίκα Π. μας είπε, έμενα και του Σίλε Καταλινόιου σε μια άκρη του μαντιλιού του έχει ράψει πολύ καλά μερικά ψίχουλα από Θ. Κοινωνία. Του τα είχε δώσει εδώ και τρία χρόνια περίπου ό π. Ιόν Γιοβάν  πνευματικός της Μονής Βλαντιμιρέστι.


Αποφασίσαμε και οι τρεις μαζί, αφού δεν υπήρχε ιερέας, να φροντίσουμε το ζήτημα από μόνοι μας. Θα νηστέψουμε το Σάββατο, και την Κυριακή το πρωί θα κρατήσουμε (αν τα καταφέρουμε και δεν μας δουν) το φαγητό, να το φάμε μετά τη Θεία Κοινωνία.

ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Οι γιατροί προειδοποιούν για ανεξέλεγκτες επιδημίες - Χωρίς εμβόλια και φάρμακα οι πολίτες





Το δημόσιο σύστημα υγείας έχει καταρρεύσει. Οι ασθενείς πεθαίνουν στο δρόμο γιατί δεν μπορούν να πάρουν τα φάρμακα τους. Άλλοι αναγκάζονταν να φέρνουν ακόμη και γάζες από το σπίτι τους, ενώ οι γιατροί προειδοποιούν πώς η κατάσταση μοιάζει πλέον με ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να ...
εκραγεί, με συνέπεια ακόμη και το ξέσπασμα επιδημιών.

Σαν τους λοιμούς που ξεσπούσαν από την ασιτία μετά από ένα πόλεμο. Σε αυτό το σημείο μας έχουν οδηγήσει, αυτοί που σήμερα δήθεν ανταλλάσουν πυρά για το ποιος μας χορήγησε τη θανατηφόρα συνταγή.

ΚΑΙ ΣΥ "ΕΠΙΣΗΜΗ" ΕΚΚΛΗΣΙΑ ... ΚΟΙΜΗΣΟΥ !!! ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ;;; ΙΣΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ" !!!

Αναγνωρίστηκε με δικαστική βούλα το «τρίτο φύλο»



trito fyllo


Δικαστική απόφαση στην Αυστραλία ανατρέπει εντελώς τα έως τώρα δεδομένα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις και τα δύο φύλα. Ο 52χρονος Σκωτσέζος ακτιβιστής Μέι Γουέλμπι Νόρι, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Αυστραλία προσέφυγε στο δικαστήριο για να αλλάξει το αναγραφόμενο φύλο στην ταυτότητά του αφού δεν επιθυμεί να θεωρείται αποκλειστικά άντρας ή γυναίκα. Ο Νόρι, ήδη από το 2010 ξεκίνησε νομικές διαδικασίες ώστε να αναγνωριστεί και επίσημα από το κράτος ως άνθρωπος απροσδιορίστου φύλου....

Το Κατοχικό Δάνειο, οι Πολεμικές Αποζημιώσεις και οι Μάου Μάου






Το 2009, τέσσερεις γηραιοί Κενυάτες έγειραν αγωγή κατά της Βρετανικής κυβέρνησης για τον βασανισμό τους από την Βρετανική αποικιακή διοίκηση κατά την διάρκεια της εξέγερσης των Μάου Μάου την περίοδο 1952-1963. Ακολούθησαν πάνω από 5 000 πρόσθετες αγωγές.

ΕΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ ... Η "ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ", Η "ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ", ΟΙ "ΤΡΕΛΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ" .... ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ... ΤΑ "ΓΕΝΟΣΗΜΑ", ΤΑ "ΥΠΟΠΤΑ" ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ;;;

«Στόχος της Μπίλντερμπεργκ είναι η μείωση του πληθυσμού»




Σήμερα εορτάζεται η ετήσια σύνοδος κορυφής της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ «που στοχεύει να αναλάβει τον έλεγχο όλων των εξουσιών και γι αυτό χρειάζεται να καταστρέψει το σύνολο της παγκόσμιας οικονομίας, προκειμένου να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό», είπε στο Russia Today ο Ντανιέλ Εστουλίν