Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ !!!

Η πρώτη αντίδρασις της Ορθοδόξου Εκκλησίας εναντίον του Τεκτονισμού


Η πρώτη αντίδρασις της Ορθοδόξου Εκκλησίας εναντίον του Τεκτονισμού

Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Παΐσιος ο Β’ - Μία ξεχασμένη περίπτωσις

Του Πρωτ. Βασιλείου Α. Γεωργοπούλου, Λέκτωρος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. 
Αναφερόμενοι συνήθως στη στάση της Ορθοδόξου Εκκλησίας απέναντι στο συγκρητιστικό και αποκρυφιστικό σύστημα του Τεκτονισμού, γίνεται, συνήθως, αναφορά στις θέσεις τόσο σε Διορθόδοξο επίπεδο (1930) όσο και στις ομόφωνες αποφάσεις καταδίκης του Τεκτονισμού από την Ι. Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος των ετών 1933, 1972, 1996. 

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ κ. ΚΑΘΗΓΗΤΑ !!!

ΜΜΕ: από 4η Εξουσία έγιναν…Πρώτη!..

Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου|
‘Αποφάσισε, διέταξε και έκλεισε την ΕΡΤ’ ο κ Σαμαράς, μετά μείναμε χωρίς ειδήσεις όταν έκλεισαν και τα υπόλοιπα κανάλια, μετά ‘αποφάσισε και διέταξε το άνοιγμα της ΕΡΤ’ το ΣτΕ και μετά κόντεψε να μείνουμε χωρίς Κυβέρνηση με τις διαμάχες των κκ Σαμαρά, Κουβέλη και Βενιζέλο…

Οι τρείς μάλλον πάνε να γίνουνε δύο αλλά με κάποιους ‘πρόθυμους’ να επιστρέψουν στα πολιτικά μαντριά η Κυβέρνηση, προς το παρόν, δεν κινδυνεύει να…πέσει!...

Συγκλονιστικό βίντεο! Χταπόδι καταβροχθίζει καρχαρία!

Τελικά ο καρχαρίας δεν είναι και το πιο επικίνδυνο θηλαστικό που υπάρχει στον βυθό της θάλασσας! Θα πάθετε πλάκα με το βίντεο που θα δείτε!....


Το βίντεο αυτό είναι από το National Geographic και όπως βλέπουμε ένα πελώριο χταπόδι επιτίθεται σε έναν νεαρό καρχαρία και γίνεται το επόμενο γεύμα του!
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ :   ΕΔΩ
Το είδαμε στο axioperierga
 

Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑ


151. Για την περίπτωση της τύχης της περιουσίας που έχει αποκτήσει ο μοναχός μετά από την κουρά του, πρέπει να γίνει ξανά διάκριση ανάμεσα σε μοναχούς κοινοβίων Μονών και ιδιορρύθμων Μονών. Όσον αφορά τους μοναχούς που εκάρησαν και εγκαταβιώνουν σε κοινόβιες Μονές, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: οι μοναχοί των κοινοβίων Μονών, παρόλο που δεν στερούνται ικανότητας δικαίου και δικαιοπραξίας, εντούτοις δεν μπορούν να αποκτήσουν περιουσία μετά από την κουρά τους... διότι υπάρχει η απαγορευτική προς τούτο διάταξη του εδ. δ’ του άρθρ. 101 Κ.Χ.Α.Ο.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ Η ΦΡΑΣΗ ''ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ'';

.Γύρω στο 1830, σ' ένα χωριουδάκι της Κυνουρίας, στο Άστρος, παρουσιάστηκε ένας περίεργος άνθρωπος, που άρχισε να διαδίδει επίμονα ότι ήταν ο... Άγιος Παντελεήμονας, που ήρθε να σώσει τον κόσμο από τις διάφορες αρρώστιες, που τον μάστιζαν.

ΤΟ ΔΟΣΙΜΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

1Aββά Δωροθέου
Κανένας δε μπορεί να πει: Eίμαι φτωχός και με τι να κάνω ελεημοσύνη;
Γιατί και αν ακόμα δεν μπορείς να δώσεις τόσα όσα εκείνοι οι πλούσιοι που έβαζαν τις δωρεές τους στο θησαυροφυλάκιο του ναού, τότε δώσε δύο λεπτά σαν εκείνη τη χήρα τη φτωχή, και τα δέχεται από μέρους σου ο Θεός καλύτερα από τις δωρεές των πλουσίων. 

ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΣΤΑΡΕΤΣ (ΦΩΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ)


1Στάρετς Ιουστίνος Πίρβου-Μια ζωή αφιερωμένη στο Χριστό

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 κοιμήθηκε ο π.Ιουστίνος Πίρβου, ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους στάρετς. Ο π. Ιουστίνος,  Ρουμάνος στην καταγωγή, γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου του 1919. Το 1936 έγινε μοναχός στην μονή Durau.

ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ, ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ... !!!

Νέος θρησκευτικός νόμος στη Ρωσία

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013, 14:09
Την 1η Ιουλίου 2013 θα αρχίσει η εφαρμογή του σκληρότερου νόμου «περί προστασίας των θρησκευτικών συναισθημάτων». Αφορμή γι΄ αυτόν ήταν η σκανδαλώδης «συναυλία» των Pussy Riot, πέρυσι στον καθεδρικό ναό του Σωτήρος στη Μόσχα. Ποινή φυλάκισης τριών ετών για πράξεις που προσβάλλουν τα θρησκευτικά αισθήματα, προβλέπει ο νόμος που υποστήριξαν και τα τέσσερα κόμματα του ρωσικού Κοινοβουλίου, ο οποίος έχει την απόλυτη έγκριση του Κρεμλίνου.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

" ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ " !!!

ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ



 ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

 «Το 1922 εκτελέστη­καν 2.690 κληρικοί, και 3.448 μοναχοί,

αρκετοί επίσκοποι εξορί­στηκαν…»

 Του Χρήστου Δημητρίου


    Από την εποχή που ο Ρωσι­κός λαός δέχθηκε τo μήνυμα της Ορθοδοξίας, που η Αγία Όλγα και ο Άγιος Βλαδίμη­ρος στερέωσαν την πίστη στη ρωσική γη, από τότε ο λαός έδει­ξε θαυμαστή αφοσίωση στη θρη­σκεία του χριστιανισμού και πα­ρουσίασε κατά την μετέπειτα ι­στορική διαδρομή του καταπλη­κτικά έργα.

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ... !!!

«Πολιτική κρίση» εξαιτίας της ΕΡΤ με ασφαλή κέρδη για τους εμπνευστές της!

Παρακολουθώ όπως όλοι οι Έλληνες, «με …κομμένη την ανάσα», τις «ραγδαίες» πολιτικές εξελίξεις αφού έτσι μας υπέβαλαν, για πολλοστή φορά, να αισθανόμαστε, οι εντεταλμένοι εκτελεστές του έθνους μας και τα πειθήνια φερέφωνα της ενημέρωσής μας που όλως τυχαίως απεργούν, επί πολλές ημέρες, στην τόσο ….κρίσιμη αυτή στιγμή για τον τόπο!

Μιχελογιαννάκης: Δεν ξαναμπαίνω στη Βουλή αν δεν σβήσετε το σταυρό έξω από το γραφείο του Παπανδρέου [εικόνα]

Ο ανεξάρτητος -μέλος του ΣΥΡΙΖΑ- βουλευτής Ηρακλείου Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, κατήγγειλε σήμερα ότι έξω από την πόρτα του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή υπάρχει στο μάρμαρο χαραγμένος ένας σταυρός.

Θαύμα Αγίου Λουκά του Ιατρού: «Έγώ εδώ μένω, μου αρέσει πολύ εδώ...»!



π.Νεκταρίου Αντωνοπούλου 
«Ταχύς εις βοήθειαν»

Μετά τή γέννηση τού δεύτερου παιδιού μας. τό 2003 παρου­σίασα κάποιες αλλοιώσεις στή μήτρα, οί όποιες ανησύχησαν τό γιατρό μου.

Χρειάστηκε τότε νά γίνει μιά μικρή επέμβαση, ώστε νά αφαιρεθούν αυτές οί αλλοιώσεις. "Ετσι κι έγινε. Μετά τήν επέμβαση χρειάστηκε νά γίνει βιοψία, τά αποτελέσματα της όποιας θά έπαιρναν κάποιες μέρες γιά νά βγουν. Οι γονείς μας κι εμείς είχαμε φοβηθεί πολύ.

Γέροντας Γερβάσιος Παρασκευόπουλος: «Χωρεί οικονομία τις εις την περί νηστείας αλήθειαν;»

Επί του Ιερού Ευαγγελίου«Συ δε νηστεύων...» Χωρεί οικονομία τις εις την περί νηστείας αλήθειαν;

Ότι ο περί Νηστείας ιερός θεσμός και Αλήθεια, είναι θεσμός και αλήθεια πάντων των θρησκευμάτων, μηδ' αυτών των ειδωλολατρικών τοιούτων εξαιρουμένων -  και μάλιστα υπ' αυτήν την αυστηράν εν κυριολεξία έννοιαν και ερμηνείαν αυτής, τούτου αψευδής μάρτυς η θρησκευτική ιστορία πάντων των λαών της αρχαιότητος. Ότι και πολιτικοί και στρατιωτικοί άρχοντες και των αρχαίων λαών ως θεσμόν θείον ανεγνώρισαν και εις εαυτούς εφήρμοσαν, εν ημέραις κρισίμοις και προ αυτών - και τούτο μαρτυρείται.

Η Μάχη του Κιλκίς


Η ΜΑΧΗ ΚΙΛΚΙΣ ΛΑΧΑΝΑ
Ἡ Μάχη τοῦ Κιλκίς
Τοῦ κ. Δημητρίου Νατσιοῦ, Δασκάλου – Θεολόγου
«Ὅλα τά εἶχα προβλέψει, τά εἶχα σκεφθεῖ, ὅλα ἐκτός ἀπό τήν τρέλλα τῶν Ἑλλήνων». Εἶναι λόγια τοῦ Νικολάου Ἰβανώφ, ἀντιστρατήγου, διοικητῆ τῆς 2ης Βουλγαρικῆς Στρατιᾶς, μετά τήν ἥττα του στό Κιλκίς. Χωρίς νά τό γνωρίζει ὁ Βούλγαρος στρατηγός ἐπαναλαμβάνει τά λόγια τοῦ θρυλικοῦ Γέρου τοῦ Μοριά, τοῦ Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, πού ἔλεγε λίγα χρόνια μετά τήν ἁγιασμένη Ἐπανάσταση τοῦ ’21: «Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς.

Ἀπίστευτο! Τό Παν/μιο Ἀθηνῶν ζητᾶ νά προσλάβει πτυχιοῦχο τoῦ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ γιά ἀπασχόληση σέ πρόγραμμα Προϋπολογισμοῦ ... 636.265,98 € !!!

Γράφτηκε από τον/την Administrator on .

Τό ΕΚΠΑ (Ἐθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Ἀθηνῶν) ζητάει ἄτομο:
«γιά τίς ἀνάγκες τῆς Πράξης τοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν μέ τίτλο: "Παρεμβατικό πρόγραμμα μή φαρμακευτικῆς ἀντιμετώπισης τῆς ὑπέρτασης μέ μεθόδους διαχείρισης τοῦ στρές γιά ἀλλαγή τοῦ τρόπου ζωῆς καί υἱοθέτηση ὑγιεινῶν συμπεριφορῶν, σέ ὑπερτασικά ἄτομα στήν κοινότητα..'' πού ἐντάσσεται στόν Ἄξονα Προτεραιότητας 14 "Ἑδραίωση τῆς μεταρρύθμισης στόν Τομέα τῆς Ψυχικῆς Ὑγείας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΠΤΥΧΙΟ …ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ (!!!)


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ
ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΠΤΥΧΙΟ
…ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ (!!!)
Κώστας Ναυπλιώτης

Όσοι ασχολούνται με θέματα αιρέσεων και παραθρησκείας γνωρίζουν τις επίμονες προσπάθειες της οργάνωσης Μαχαρίσι να δημιουργήσει ένα επιστημονικοφανές προσωπείο με σκοπό να διεισδύσει σε εκπαιδευτικούς φορείς αλλά και θεραπευτικά ιδρύματα.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΞΥΔΗΣ
Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού
Υποναύαρχος Π.Ν. ε.α.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Έκλεισε την πόρτα στην αποκρυφιστική εκδήλωση «ΜΥΘΙΚΙΣΤΙΚΟ» EVENT που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Παπάγου/Χολαργού, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, μόλις ενημερώθηκαν για το τι ακριβώς θα παρουσίαζε η εκδήλωση αυτή, όπως μαθαίνουμε σε  “αποκρυφιστική”  ιστοσελίδα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ” ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΩΝ ΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ”
ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ
ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ἑταιρεία «Σκοπιά» (ὀργάνωση τῶν ἐπονομαζομένων “χριστιανῶν” μαρτύρων τοῦ Ἰεχωβᾶ), πού δραστηριοποιεῖται καί ἐντός τῶν ὁρίων τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεώς μας, τίς τελευταῖες ἡμέρες ἀπευθύνει πρόσκληση ἀπευθυνόμενη καί στό χριστεπώνυμο ἐκκλησίασμα τῆς Ι.Μητροπόλεώς μας νά συμμετάσχει σέ ἐκδήλωση ποῦ θά γίνει στίς 21/06/13, μέ θέμα «Ἀλήθεια : Ποῦ μπορεῖτε νά τή βρεῖτε; Πῶς θά ὠφελήσει ἐσᾶς καί τήν οἰκογένειά σας ;
Ο εφημέριος του Τάγματος π.Στάχυς Καψής σε ιεροτελεστία με Μασώνους-Ναϊτες
 

staxis web

Η Μασωνία έχει αιχμαλωτίσει και Ιεράρχες!



Ο Πρόεδρος της Παρατάξεώς μας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»κ. Μιχαήλ Ηλιάδης έστειλε στις 6 Απριλίου 2013 επιστολή στον Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπον κ. Ιερώνυμον, με την οποία του εζήτησε να διευκρινίσει εάν η παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού σε Μασωνική Τελετή του Τάγματος των Ναϊτών εγκρίνεται από την Διοίκηση της Εκκλησίας και εάν όχι, να δώσει εξηγήσεις που θα αναπαύσουν τις Ορθόδοξες συνειδήσεις των πιστών, δεδομένου ότι η Μασωνία είναι ειδωλολατρική θρησκεία με σκοπό την παγκόσμια επικράτησή της και την κατάληψη κάθε εξουσίας.

Σπάνια ράτσα από αιλουροειδές γεννήθηκαν στην Ρωσία

Μπορεί να μοιάζουν με τίγρης αλλά αυτή η ράτσα είναι εξαιρετικά σπάνια και μοναδική.


Στον ζωολογικό του Novosibirsk, στην Ρωσία γεννήθηκαν 3 μικρά liliger όπου είναι διασταύρωση από πατέρα λιοντάρι και μητέρα λιοντάρι - τίγρη γνωστή και ως liger.

Τα μικρά liliger γεννήθηκαν τον Μάιο και ήδη έχουν μεγαλώσει αρκετά για να αρχίσουν να εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

22 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ψυχοσάββατον


Τὸ Σάββατο πρὶν ἀπὸ τὴν Κυριακὴ τῆς Πεντηκοστῆς, λέγεται – «Σάββατο τῶν Ψυχῶν» ἢ Ψυχοσάββατο. Εἶναι τὸ δεύτερο ἀπὸ τὰ δύο Ψυχοσάββατα τοῦ ἔτους (τὸ πρῶτο ἐπιτελεῖται τὸ Σάββατο πρὶν ἀπὸ τὴν Κυριακὴ τῆς Ἀπόκρεω). Ὁ λόγος ποὺ τὸ καθιέρωσε ἡ Ἐκκλησία μας, παρ’ ὅτι κάθε Σάββατο εἶναι ἀφιερωμένο στοὺς κεκοιμημένους, εἶναι ὁ ἑξῆς: Ἐπειδὴ πολλοὶ κατὰ καιροὺς ἀπέθαναν μικροὶ ἢ στὴν ξενιτιὰ ἢ στὴ θάλασσα ἢ στὰ ὄρη καὶ τοὺς κρημνοὺς ἢ καὶ μερικοί, λόγω πτώχειας, δὲν ἀξιώθηκαν τῶν διατεταγμένων μνημοσυν ...
περισσότερα...

Τις φορολογικές σας δηλώσεις, κ. κ. «χρυσοκάνθαροι»!

Του Θανάση Νικολαΐδη |
 
ΜΑΖΕΨΑΜΕ σ’ ένα…ασκί ό,τι ακούστηκε. Για το θέμα που «καίει», τυραννάει και διχάζει. Λόγια πολλά, περί το θέμα και αποπροσανατολιστικά, όσο να (τους) ξεχάσουμε. Εμείς ως «θύματα», αυτούς (κι αυτές) ως δράστες και ολετήρες. Και μόνο ένα κανάλι, σε ψεσινή εκπομπή του (μας) έβαλε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων. Με στοιχεία και φωτό. Με τα χιλιάρικα που τσέπωναν ετησίως ή (εξα)μηνιαίως.

Καρχαρίας πήδηξε σε βάρκα «κυνηγώντας» για δυο ώρες τους ψαράδες


Στιγμές τρόμου έζησαν δυο ψαράδες από το Νιου Τζέρσεϊ όταν ένας ρυγχοκαρχαρίας μήκους 2,5μέτρων και βάρους 136 κιλών έφαγε το δόλωμα και πήδηξε στο σκάφος τους, μήκους μόλις 9 μέτρων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον Ατλαντικό Ωκεανό, σε θαλάσσια περιοχή 64 χιλιόμετρα νότια της Νέας Υόρκης.

Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

.Η μαρτυρία των αρχαίων Ιουδαικών κειμένων
Όταν το 70 μ.Χ. έπεσε η Ιερουσαλήμ, μαζί με τον Ναό, και την κυριαρχία των ιερατικών οικογενειών, έπεσε και το ανώτατο δικαστήριο, το Συνέδριο. Το μόνο τμήμα του Ιουδαισμού που μπορούσε ν’ αναλάβει την ανοικοδόμηση ήσαν οι Φαρισαίοι. Καί πράγματι αυτό έκαναν, σε μία πνευματική κι όχι πολιτική βάση.

ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΝΑΙΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ''ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ'' ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!


.Απόλυτη αδιαφορία από τους μεγαλόσχημους ιθύνοντες, παρότι κατασκανδαλίζεται ο πιστός λαός!

Ο π. Στάχυς, π. Ιωάννης Παντελίδης, π. Παντελίδης κάποιοι απ' αυτούς που φοράνε τις κορδέλες με τα μασωνικά σύμβολα.

ΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ...;

.Η πλευρά του υβριστή και η αντιμετώπισή του θέλει διάκριση και πολλές φορές σιωπή και παράδειγμα και άλλες κουβέντα ορθή ώστε να ξεκλειδώσεις τον σκοτισμό ή την πλάνη του αδερφού.
Φυσικά για να μιλήσουμε πρέπει να έχουμε και την κατάλληλη πνευματική κατάσταση ώστε να προσεγγίσουμε τον συνάνθρωπό μας.

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ 3ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! 


1Ο Len και η Nicole Clamp είχαν δοκιμάσει όλες τις μεθόδους για να μπορέσουν να προσφέρουν στο τρίχρονο γιο τους Grayson αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούμε δεδομένο: την ακοή. Ο Grayson δεν είχε τα κοχλιακά νεύρα στα αυτιά του που επιτρέπουν στον άνθρωπο να επεξεργάζεται τον ήχο που ακούει.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ... ΘΕΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ !!!

AΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ" - "ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ", ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ


1Για τον δωδεκαθεϊσμό στην Ελλάδα ασχολείται σε ντοκιμαντέρ του το βρετανικό δίκτυο BBC, με αφορμή την έναρξη του Θερινού Ηλιοστασίου στις 21 Ιουνίου, ημερομηνία που κατά το BBC έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για τους δωδεκαθεϊστές, με το ντοκιμαντέρ να αναφέρει πως έχουν οργάνωση με το όνομα «Ελλήνων Επιστροφή» και επιδιώκουν να ξαναφέρουν στο προσκήνιο την αρχαία ελληνική θρησκεία.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ... ΣΕΒΑΣΜΟ ΝΑ ΣΤΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ;;;

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με το εβραϊκό σκουφάκι kippah!!!

Την ημέρα ανάμνησης του ολοκαυτώματος της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, ο Αβραμόπουλος προσκυνούσε τους Εβραίους!!!
Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος στέκεται προσοχή για ένα λεπτό σιγής, μετά την κατάθεση στεφάνου στην Αίθουσα των ...

ΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ !!!

Ο Γιώργος Τράγκας αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, στη θέση του Σαμαρά (;)


Το κείμενο που ακολουθεί είναι του Γιώργου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Στο γραφείο του Παπανδρέου πατάνε το σταυρό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 08:11
 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Στο γραφείο του Παπανδρέου πατάνε το σταυρό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)  
Απίστευτη καταγγελία στη Βουλή από το Γιάννη Μιχελογιαννάκη ο οποίος κατήγγειλε ότι έξω από το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή υπάρχει χαραγμένος σταυρός στο πλακάκι.
Η καταγγελία μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί αφού σύμφωνα με τον Μιχελογιαννάκη ο σταυρός "πατιέται και σφουγγαρίζεται" δείγμα τεράστιας ιεροσυλίας που δεν τιμά κανέναν.

ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΕ ΦΡΟΥΤΑ 'Η ... ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ;;;

Τατουάζ σε φρούτα


Το πράσινο φως έδωσαν οι αρμόδιες αρχές της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τον εκσυγχρονισμό του τρόπου με τον οποίο αναγράφονται τα χαρακτηριστικά και οι πληροφορίες στα φρούτα που πωλούνται στα μανάβικα και τα σουπερμάρκετ.

Η ΕΕ αποφάσισε να επιτρέψει τη χρήση λέιζερ με τα οποία θα «τυπώνονται» πάνω στην φλούδα των φρούτων τα απαραίτητα στοιχεία σχετικά με αυτά.

Η απολογητική της Εκκλησίας σήμερα - Μία φωνή πάντα επίκαιρη


Η Απολογητική της Εκκλησίας
ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ
Η ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΉΜΕΡΑ1
Έκθεση προσωπικής πείρας σε θέματα αιρέσεων και παραθρησκείας
Του π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου (†)

(α’ μέρος)
Η εικοσαετής έρευνα και εντατική ενασχόληση με θέματα οριοθετήσεως της Ορθοδόξου Πίστεως, αιρέσεων και παραθρησκευτικών ομάδων, με οδήγησε σε ορισμένα βασικά ποιμαντικά συμπεράσματα, τα οποία επιθυμώ στη συνέχεια να συνοψίσω.