Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΟΤΑΝ "ΦΥΓΟΥΜΕ" ... ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ !!!

ΤΟ ΨΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

15Σ’ ένα αιγαιοπελαγίτικο νησί ζούσε προ ετών ένας ιερέας ευλαβέστατος. Η ψυχούλα του ήταν γεμάτη στοργή για το ποίμνιό του και ειδικά για τους πονεμένους. Έφτασε όμως η μέρα που δοκιμάστηκε κι εκείνος και πόνεσε πολύ.
Η κόρη του, μια εξαιρετική κοπέλα, είχε παντρευτεί πρόσφατα μ’ ένα νοικοκυρεμένο παληκάρι. Έφτασε, λοιπόν, ο καιρός να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδάκι της. Κατά τον τοκετό όμως, πέθανε! Πήγε Μάρτυρας να συναντήσει τον Πλάστη της, αφήνοντας πολύ πόνο πίσω της.

ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ !!!

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ''ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ'' ΚΑΙ Η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ


.Το  παρακάτω κείμενο μας το έστειλε αναγνώστης του ''Αγιορείτικου Βήματος''.

Ο Ιερός Ναός είναι "σταυροειδούς ρυθμού μετά τρούλου", χτισμένος εξ' ολοκλήρου από πέτρα του Χολομώντα και κατά το μεγαλύτερο μέρος από εθελοντική εργασία των κατοίκων, επί εφημερίας Ματθαίου Ιερομονάχου (Στεργιούδη) και προσπάθειες των εκάστοτε υπηρετούντων Εκκλησιαστικών Επιτρόπων.

"ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ" !!!

Ο ΠΑΠΑΣ ΥΠΕΡ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ



Τὸ ὅτι ὁ πάπας εἶναι σοῦπερ ἀντίχριστος, κι ἂν δὲν μᾶς τὸ ἔλεγε ὁ ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός, θὰ τὸ μαθαίναμε ἀπὸ τὴν Β΄ Βατικανὴ σύνοδο, ποὺ συνῆλθε πρὶν ἀπὸ πενήντα χρόνια καὶ ἀνεκήρυξε τὸν πάπα ἀνώτερον τοῦ Θεοῦ δογματίζοντας, ὅτι ὁ Θεὸς ὀφείλει νὰ εὐθυγραμμίζῃ τὶς κρίσεις του μὲ τὶς κρίσεις τοῦ πάπα!

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΑΦΟΥ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ... ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ !!!

Πούτιν προς ΗΠΑ: Θα εξοπλίσετε αυτούς που τρώνε ανθρώπινα όργανα;

putin
Ενοχλημένος από την απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να εξοπλίσει τους αντικαθεστωτικούς της Συρίας εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο κ. Πούτιν, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Λονδίνο, μαζί με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, ενόψει της συνεδρίασης του G8 ανέφερε συγκεκριμένα:

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΦΗΓΗΘΗ, ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ !!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ!






Διηγείται μια γυναίκα:

"Το όνομα μου είναι Αθηνά Παππά. Στις 24-10-08 ο υιός μου Σπυρίδων είχε ένα σοβαρότατο τροχαίο. Είχε χτυπήσει στο κεφάλι και είχα αιματώματα στον εγκέφαλο, νεκρά κύτταρα τα οποία δεν αναπλάθονται ποτέ ξανά και θλάση στο κέντρο του εγκεφάλου.Ήταν στην εντατική του Ν.Ν.Α επί 29 πραγματικά πολύ δύσκολες μέρες διότι ήταν σε κώμα, διασωληνωμένος γιατί δεν μπορούσε ν’ αναπνεύσει και επιπλέον είχε αρχίσει η εσωτερική σήψη στα όργανά του. 

ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ !!!

Πήγε με το νυφικό στον τάφο του πατέρα της, για να πάρει την ευχή του

Πάνω από 718.000 likes έχει συγκεντρώσει η φωτογραφία που βλέπετε: Είναι η στιγμή, που η 23χρονη Paige Eding γονατίζει με το νυφικό μπροστά από τον τάφο του πατέρα της λίγο πριν τον γάμο της.


article-2347687-1A7D1132000005DC-719_634x706.jpg

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ... ΚΟΛΑΣΤΗΚΕ !!!

«Προϋπόθεσις πνευματικής ωφέλειας»

(Τοῦ πρωτοπρεσβυτέρου π. Διονυσίου Τάτση) - ΠΟΛΛΟΙ εἶναι ἐκεῖνοι ποὺ καυχῶνται, γιατὶ γνωρίζουν κάποιον ἐνάρετο κληρικὸ ἢ μοναχὸ καὶ ἐπικοινωνοῦν πνευματικὰ μαζί του. Ἐκ πρώτης ὄψεως αὐτὸ θεωρεῖται θετικὸ καὶ μακάρι ὅλοι οἱ πιστοὶ νὰ ἐπικοινωνοῦσαν μὲ ἐνάρετους ἀνθρώπους καὶ νὰ παραδειγματίζονταν ἀνάλογα.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

7 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ἡ Ἁγία Κυριακὴ ἡ Μεγαλομάρτυς


Ἦταν κόρη τοῦ Δωροθέου καὶ τῆς Εὐσεβίας. Αὐτοὶ ἦταν ἄτεκνοι καὶ παρακαλοῦσαν τὸν Θεὸ νὰ τοὺς δώσει παιδί. Πράγματι, ὁ Θεὸς εὐδόκησε, καὶ τὸ χριστιανικὸ αὐτὸ ζευγάρι, ἀπέκτησε παιδί. Γεννήθηκε ἡμέρα Κυριακή, γι’ αὐτὸ καὶ τῆς ἔδωσαν τὸ ὄνομα Κυριακή. Κατὰ τὸν διωγμὸ τοῦ Διοκλητιανοῦ, οἱ γονεῖς της συνελήφθησαν καὶ μετὰ ἀπὸ ἀνάκριση βασανίστηκαν καὶ ἀποκεφαλίστηκαν ἀπὸ τὸ δοῦκα Ἰοῦστο. Ἡ δὲ Κυριακὴ παραπέμφθηκε στὸν Καίσαρα Μαξιμιανό, καὶ ἀπὸ ἐκεῖ στὸν ἄρχοντα Βιθυνίας Ἰλαριανό, ὁ ὁποῖος τῆς ὑπε ...
περισσότερα...

ΚΙ' ΕΜΕΙΣ, ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΝΟΣΤΙΜΗ ... ΑΗΔΙΑ !!!

Οι 10 πλουσιότερες σε σίδηρο τροφές



Ένα από τα πιο σημαντικά μέταλλα, ο σίδηρος, είναι εξαιρετικά ουσιώδης για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας, αφού μεταφέρει οξυγόνο σε όλα τα μέρη του σώματος. Μια μικρή έλλειψή του μπορεί να προκαλέσει αναιμία (και κατά συνέπεια κούραση και αδυναμία), ενώ η χρόνια έλλειψή του μπορεί να οδηγήσει σε ανεπάρκεια κάποιου οργάνου.

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΑΡΧΙΣΕ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ;;;

Αμερικάνικα μέσα μεταδίδουν ότι αυτός που αποκεφαλίζεται στο βίντεο είναι ο Παύλος Γιαζίζι

Δ.Πορφύρης και Π.Σταφυλά


Παγκόσμια κατακραυγή  προκάλεσε το ανατριχιαστικό βίντεο με λεζάντα « το Μέτωπο της Νίκης αποκεφαλίζει επίσκοπο   και έναν άλλο χριστιανό στο Χιντλίμπ ». Το βίντεο δημοσιοποιείται στις 25/06/13 , στο youtube από το χρήστη « Βaalbeck », όρος που παραπέμπει στην ελληνιστική πόλη του Λιβάνου, Ηλιούπολη. Το λογότυπο του χρήστη είναι κιονοστοιχία αρχαιοελληνικού ναού. Η πρωτογενής πηγή  απ’ όπου αντλήθηκε το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό θα είχε προφανώς  τον ίδιο τίτλο.

ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ !!!

Μας έβαλε στον Παράδεισο μολονότι δεν Του δώσαμε… τίποτα!



Σήμερα, δυστυχώς, η ασέβεια κυριαρχεί παντού και είναι μεγαλύτερη απ’ όσο τότε στην Ιερουσαλήμ. Όλοι είμαστε κυριολεκτικά για κλάματα, γιατί ξεπέσαμε από τη μακαριότητα, την ευφροσύνη, τη δόξα, τη λαμπρότητα, τα αγαθά, όπως λέει ο απόστολος Παύλος, που μάτι δεν είδε και αυτί δεν άκουσε και νους ανθρώπου δεν έβαλε ποτέ, τα αγαθά που ετοίμασε ο Θεός για όσους Τον αγαπούν (Α΄Κορ.2:9 ).

ΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ "ΕΠΑΙΝΟΥΝΤΑΙ" ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε., "ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ" ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ !!!

Ο αγωγός ΤΑΡ και η γεωπολιτική ΤΑΠΑ.





ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.

Ξεπερνάω τις ντόπιες δημοσιογραφικές αναλύσεις και τις ¨ζητωκραυγές¨ μέσα στην Ελληνική οικονομική εφιαλτική νύχτα που αναβάθμισαν ξαφνικά την γεωπολιτική θέση της πατρίδας μας λες και αυτή δεν ήταν φυσικό προνόμιο της ! που ανακαλύψανε χιλιάδες θέσεις εργασίας! Και μαζί πακτωλό χρημάτων! Και την σιγουριά ότι τώρα οι Ευρωπαίοι μας έχουν ανάγκη και δεν πρόκειται να μας βγάλουν έξω από τον ¨θαυμαστό¨ κόσμο του Ευρώ!

ΤΟ "ΠΩΣ", ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ... ΤΟ "ΓΙΑΤΙ", ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !!!

Πώς μας πούλησαν και μας αγόρασαν. Του Γιώργου Δελαστίκ

Πώς μας πούλησαν και μας αγόρασαν. Του Γιώργου Δελεαστίκ| border=


Ανατριχιαστικός είναι ο μηχανισμός με τον οποίον συγκεκριμένοι τραπεζικοί κολοσσοί κερδοσκόπησαν εναντίον της χώρας μας, με αποτέλεσμα αυτοί μεν να κερδίσουν ποσά ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, η Ελλάδα δε να τεθεί υπό ξένη οικονομική κηδεμονία. Αξίζει να τον περιγράψουμε σε αδρές γραμμές. Το αποφασιστικό εργαλείο στο παιχνίδι που παίχτηκε εναντίον της Ελλάδας είναι ένα εντελώς πρόσφατο χρηματοπιστωτικό προϊόν που ονομάζεται CDS (από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων credit default swaps).

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ : "ΕΚΑΣΤΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ" !!!

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ

1Έτσι μου λέει ο λογισμός ότι θά γίνει η Κρίση. Δέν θά πει δηλαδή ο Χριστός: «έλα εδώ εσύ, τί έκανες;» ή «εσύ θά πάς στήν κόλαση, εσύ στον Παράδεισο», αλλά ο καθένας θά συγκρίνει τον εαυτό του μέ τον άλλον καί θά τραβήξει γιά εκεί που θα είναι.

Ο ... ΚΟΣΤΟΥΜΙΟΤΑΤΟΣ !!!

ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΩΔΩΝΗΣ


1(Από το Σαββατιάτικο ένθετο της «δημοκρατίας» για την ορθοδοξία)
Τον καμαρώσατε τον Δωδώνης με το κοστουμάκι και την ρεπούμπλικα στο Πεκίνο; Να ναι καλά, μας έκανε και γελάσαμε!  Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για την μοναδική περίπτωση Μητροπολίτη που παραιτήθηκε και μετά επέστρεψε ως Πρωτοσύγκελος του διαδόχου του!

ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΠΗΡΕΣ ΑΓΙΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ !!!

ΓΕΡΩΝ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ: ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΩ


1Σε μια εποχή που όλο και περισσότερος κόσμος νιώθει την ανάγκη, εξαιτίας της βαθύτατης κρίσης που πλήττει την ανθρωπότητα, να ασχοληθεί με εσχατολογικά γεγονότα όπως αυτά περιγράφονται στην Αποκάλυψη του Αγίου  Ιωάννου του Θεολόγου αλλά και όπως με τη Χάρη του Θεού αποκαλύφθηκαν στους Προφήτες, στους Πατέρες της Εκκλησίας αλλά και σε σύγχρονους αγίους γέροντες όπως ο Γέρων Παΐσιος,

ΤΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ... κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ;;;

Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΝΑ...


1Υπεγράφη σήμερα στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής των Ελλήνων η επετειακή διακήρυξη της 20ης ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας από τους εκπροσώπους των Κοινοβουλίων – μελών της.