Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ... ΑΝΑΣΑ !!!


08 Οκτωβρίου 2013
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Βρίσκουν ζωντανό νεογέννητο μωρό που είχε θάψει στο χώμα η ίδια η μητέρα του!  (BINTEO)
Μία γυναίκα στη Ρωσία, πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία επειδή τα ξημερώματα είχε δει τη γειτόνισσά της να θάβει το ίδιο της το μωρό που μόλις είχε γεννήσει...Η νεαρή μητέρα ήταν σε κατάσταση μέθης όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της και μάλιστα πρόωρα αφού ήταν μόλις επτά μηνών.

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ, ΠΑΤΕΡ; - ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ ΝΕΡΟ

15ΑΠΟ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΣΤΑΡΕΤΣ ΒΑΡΣΑΝΟΥΦΙΟΥ

Το πλύσιμο του ποτηριού

Δόκιμος ακόμα, μια καλοκαιριάτικη νύχτα περπατούσα ανάμεσα στους κήπους της Σκήτης. Μόνος με μόνο τον Θεό. Πλησιάζοντας την μεγάλη λίμνη βλέπω τον μεγαλόσχημο π. Γεννάδιο. Από τότε πού πέρασε τον κατώφλι της Σκήτης είχαν περάσει 62 ολόκληρα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του δεν έβγαινε καθόλου από την Σκήτη.

ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ;

.Ναι, θα υπήρχε ο κίνδυνος να επρόκειτο για ειδωλολατρική πράξη:
1ον αν τα πρόσωπα που αγιογραφούνται δεν ήταν υπαρκτά.
2ον αν οι εικόνες εξιστορούσαν γεγονότα ψευδή και μη γενόμενα και
3ον αν τιμούσαμε και προσκυνούσαμε το υλικό κατασκευής των εικόνων (ξύλο, χαρτί, γυαλί, χρυσό κλπ) και όχι το εικονιζόμενο πρόσωπο.


Ο ΓΑΠ φούσκωσε το έλλειμμα και ο Σαμαράς τον καλύπτει..γιατί κύριε;;

 
Αποδεικνύουμε με στοιχεία το κουκούλωμα και την συγκάλυψη του κ. Σαμαρά, στο συνεταιράκι.. στον συμμαθητή του τον ΓΑΠ.. που μαζί με τον Παπακωνσταντίνου και τον Γεωργίου κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.. Και για να μην λέτε ότι γράφουμε ή προσπαθούμε από εμπάθεια να κατηγορήσουμε τον κ. Σαμαρά ..

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ... ΦΤΩΧΟΣ !!!

ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ;





·        Τα παιδιά της εξαδέλφης μου είναι από καιρό άνεργα. Τι με νοιάζει. Τα δικά μου δουλεύουν.

·        Το αγοράκι του γείτονα λιποθύμησε σήμερα στο σχολείο από την πείνα. Τι με νοιάζει. Τα δικά μου είναι χορτάτα.

ΔΑΝΕΙΑ : Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ


¨Γράφει η Ιωάννα Μελάκη*

Οι Τράπεζες δάνεισαν τους πολίτες ,με διάφορες μορφές ΔΑΝΕΊΩΝ, είτε βάζοντας υποθήκη ένα μέρος της αξίας του ακινήτου, είτε ζητούσαν εγγύηση από τρίτον, πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα εξασφάλιζαν τα συμφέροντά τους.

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ... ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΝ !!!

Άθως ο Εμός...Μνημόσυνο ευγνωμοσύνης σε άγνωστους Αγιορείτες Γέροντες


Γέρων Τιμόθεος Άθως ο Εμός


(Φώτο. Γέρων Τιμόθεος)

Γέροντας Ενώχ ο Ρουμάνος----Γέροντας Τιμόθεος από την Προύσσα

Συμπληρώνονται 30 χρόνια από την κοίμηση του γέρο Ενώχ και 20 από αυτήν του γέρο Τιμόθεου, δυο αφανών και περιφρονημένων στη διάρκεια της ζωής τους αγιορειτών, που όμως με τη ζωή, τη σιωπή και τα λίγα λόγια τους βοήθησαν πολλούς και τώρα βοηθούν περισσότερους με τις προς Θεόν μεσιτείες και προσευχές τους. Οι γραμμές που ακολουθούν ας είναι ένα μικρό μνημόσυνο ευγνωμοσύνης.

ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΔΩΡΟ

15Η ιστορία, που θα σας αφηγηθώ είναι πέρα για πέρα αληθινή, όσα απίστευτα στοιχεία και αν έχει. Συνέβη στις αρχές Δεκέμβρη 2007.
Οι έννοιες και οι φροντίδες της καθημερινότητας με είχαν καταβάλει εκείνο τον καιρό και ιδιαίτερα κάποιες οικογενειακές υποθέσεις μου είχαν προκαλέσει μεγάλη στεναχώρια. Τέλος πάντων σκεφτόμουν, τα έχει αυτά η ζωή. Αυτό, όμως, που ένοιωσα εκείνο το πρωί ήταν για μένα -έτσι σκεφτόμουν τότε- τελειωτικό.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ἡ Ὁσία Πελαγία


Ζοῦσε στὴν Ἀντιόχεια καὶ ἀνῆκε στὴν τάξη τῶν ἐλαφρῶν γυναικών. Ἦταν πόρνη. Ἡ ζωή της ἦταν βουτηγμένη μέσα στὸν οἶστρο τῶν ἁμαρτωλῶν ἡδονῶν. Ἡ ἀκολασία εἶχε πωρώσει τόσο τὴν συνείδησή της, ὥστε καμιὰ ἔννοια μετανοίας νὰ μὴ μπορεῖ νὰ εἰσχωρήσει στὴν ψυχή της. Ἑπομένως, θὰ μποροῦσε νὰ πεῖ κανείς, ἦταν καταδικασμένη ἀπὸ τὴν ἐπίγεια ζωή της στὸ πῦρ τῆς κολάσεως. Ὅμως ὄχι! Ὁ πολυεύσπλαχνος Κύριός μας διαβεβαίωσε ὅτι «αἱ τελώναι καὶ αἱ πόρνοι προάγουσιν ὑμᾶς εἰς τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ». Δηλαδή, οἱ τ ...
περισσότερα...

Η Οσία Πελαγία

Η Οσία Πελαγία
Εορτάζει στις 8 Οκτωβρίου
Από το βίο της Οσίας Πελαγίας
Η οσία Πελαγία έζησε στην Αντιόχεια στα μέσα του Γ' αιώνα. Καταγόταν από πλούσια οικογένεια, αγαπούσε τα στολίδια, ντυνόταν προκλητικά, ήταν ωραία και ζούσε στο βούρκο της ακολασίας. 
Ο πολυεύσπλαχνος όμως Κύριός μας, οικονόμησε την επιστροφή της με τον εξής τρόπο:
Στην Αντιόχεια έγινε στην εποχή της Τοπική σύνοδος και μεταξύ των άλλων ήλθε ο πολύ ενάρετος και άγιος Επίσκοπος Νόννος, τον οποίον η Εκκλησία μας τιμά στις δέκα Νοεμβρίου.

ΒΡΕ, ΑΧΡΕΙΟΙ ... ΑΥΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ Η "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ;;;

ΣΟΚ: 122.000 κατασχετήρια από την Εφορία – Έρχονται άλλα 50.000

 
«Ο,τι δεν εισπράττεται, κατάσχεται»! Τα δικαστικά τμήματα των εφοριών έχουν πάρει φωτιά σπάζοντας όλα τα ρεκόρ σε διώξεις και κατασχέσεις οφειλετών του Δημοσίου. Ηδη μέχρι τον Αύγουστο ασκήθηκαν πάνω από 122.000 μέτρα αναγκαστικής είσπραξης σε βάρος όσων χρωστούν στην Εφορία, ενώ το υπουργείο Οικονομικών απειλεί με φυλάκιση και άλλους 18.300 οφειλέτες.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ - Η μητρική αγάπη όλα τα καλύπτει...

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ



- Γέροντα, πώς μπορεί να βάλη κανείς όλον τον κόσμο μέσα στην καρδιά του;
- Πώς μπορεί να αγκαλιάση όλον τον κόσμο, όταν τά χέρια του είναι μικρά;... Για να βάλη κανείς όλον τον κόσμο στην καρδιά του, πρέπει να πλατύνη την καρδιά του.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Υγεία: Όχι στα αντιβιοτικά για ψύλλου πήδημα!

Η γρίπη είναι μια πολύ μεταδοτική αναπνευστική λοίμωξη που προκαλείται από ιούς RNA της οικογένειας των Ορθοβλεννοϊών. Στους ανθρώπους τα κοινά συμπτώματα της γρίπης είναι πυρετός, πόνος στον λαιμό, μυϊκοί πόνοι, έντονος πονοκέφαλος, βήχας, αδυναμία και γενική αδιαθεσία.

Έτσι μεταφέρονται οι μαθητές το έτος 2013 στην Ελλάδα - Σκληρή εικόνα από το Νομό Θεσσαλονίκης

Μεταφορά μαθητών στο σχολείο, Νομός Θεσσαλονίκης - έτος 2013...
Τώρα...αν μιλήσεις για πουλημένους στο μνημονιακό καθεστώς εισαγγελείς θα έχεις άδικο; Όταν πρόκειται για την τιμή και αξιοπρέπεια του...

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ !!!

Είναι ονειρικά και απρόσιτα! Σας παρουσιάζουμε τα ωραίοτερα δωμάτια...
Ημερομηνία: 04 Ιουλίου 2013
Ειναι ονειρικα και απροσιτα! Σας παρουσιαζουμε τα ωραιοτερα δωματια...
Οι περισσότεροι κοινοί θνητοί μάλλον δεν θα μπορέσουν καν να επισκεφθούν ποτέ τέτοια μέρη. Αυτό δεν εμποδίζει κανέναν να τα θαυμάζει και να ονειρεύεται! Ποτέ δεν ξέρεις! 

Σας παρουσιάζουμε τα 9+1 ωραιότερα ΒΟΥΝΑ στον κόσμο!! Άκρως εντυπωσιακά!!

Ημερομηνία: 08 Οκτωβρίου 2013
Σας παρουσιαζουμε τα 9+1 ωραιοτερα ΒΟΥΝΑ στον κοσμο!! Ακρως εντυπωσιακα!!
Τα τοπία που μπορεί να συναντήσει κανείς στα διάφορα μήκη και πλάτη της Γης είναι μοναδικά. Βουνά, θάλασσες, ωκεανοί, λίμνες, ποτάμια, κοιλάδες, χαράδρες, οροσειρές. Ό,τι και να διαλέξει κανείς το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πλανήτης μας έχει μια ξεχωριστή ομορφιά σε κάθε σημείο του.
07 Οκτωβρίου 2013
Τι παίζει τελικά με τα πανεπιστήμια;;;
Για συνεχή επιδείνωση της κατάστασης στα οκτώ πανεπιστήμια που πλήττονται από το μέτρο της διαθεσιμότητας κάνει λόγο με απόφασή του το διευρυμένο Συντονιστικό Όργανο της Συνόδου των Πρυτάνεων.
ΤΡΙΤΗ  8  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2013