Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΦΡΙΞΑΤΕ !!!

08 Νοεμβρίου 2013
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Καταναλώνουμε ανθρώπινα ΕΜΒΡΥΑ χωρίς να το γνωρίζουμε!!!
Το διαβάσαμε στο maidanoi.com και τα συμπεράσματα δικά σας:
Όταν το πρωτοείδαμε, σοκαριστήκαμε...Η είδηση αυτή είναι πραγματικά αποκρουστική ή και αηδιαστική! εμβρυα Είναι, όμως, πραγματική.

Μπορῶ νά γίνω καλύτερος;

αθλητής δρομέας
«Σ’ ὅποιον ἰσχυρίζεται πὼς εἶναι δυσκατόρθωτη ή τελειότης, ἐπειδή μόνο ό Κύριος τῆς κτίσεως εἶναι ἀμετάβλητος, ένῷ ή άνθρώπινη φύσις εἶναι τρεπτή καὶ εὔκολη στὶς μεταβολές καὶ ἐπομένως πῶς εἶναι δυνατὸν νά μείνῃ κανεὶς πάγιος καὶ ἀμετάτρεπτος στὸ ἀγαθό,

ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ !!!

ΚΡΑΥΓΗ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥ: ΜΕ ΤΟΝ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !!!


Ο εγκληματικός (όχι μόνο για τη Θράκη) Καλλικράτης μετέτρεψε τους δήμους της Κομοτηνής σε τέσσερεις, με αποτέλεσμα να μην ισχύει πλέον η κοινωνική ισορροπία στους πληθυσμούς των νέων δήμων και έτσι δυο από τους τέσσερις δήμους να έχουν για άρχοντα μουσουλμάνο, 
εκλεκτό εννοείται του τουρκικού προξενείου και έτοιμο να λειτουργήσει προς όφελος του....

«ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ, AΥΡΙΟ Η ΤΖΙΧΑΝΤ» - Στους δρόμους χιλιάδες Ρώσοι

 
Χιλιάδες Ρώσοι εθνικιστές πραγματοποιούν σήμερα πορείες στη Μόσχα κατά την ετήσια διαδήλωση διαμαρτυρίας για την παρουσία μεταναστών από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, εν μέσω εντάσεων ύστερα από τις πρόσφατες ταραχές που προκλήθηκαν από τη δολοφονία ενός Ρώσου από έναν Αζέρο. 
 

Ωφέλιμες τροφές που τείνουν να ξεχαστούν

 
Τροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις ανακαλύψουμε ξανά, να τις γνωρίσουμε καλύτερα και να τις καταναλώνουμε τακτικότερα.

Όταν ακούσετε ότι ιδρύθηκε στην Τουρκία μία καινούρια χώρα που θα λέγεται Κουρδία...

τότε να ξέρετε ότι θα επιστρέψουμε όλοι πίσω...

του Μητροπολίτου Μόρφου Νεοφύτου

(...) ο Χατζηφλουρέντζος και ο Παναής. Ήταν και φίλοι μάλιστα.
Το κοινό που είχαν αυτοί οι άνθρωποι ήταν ότι τους αποκάλυψε η Παναγία ότι θα γίνει η εισβολή.

Ο φαρδύς δρόμος οδηγεί τους ανθρώπους στην κόλαση

o-fardus-dromos-odigei-tous-anthropous-stin-kolasi

Οι εντολές του Θεού δεν είναι βαριές, είναι πολύ ελαφριές, ανακουφίζουν, δροσίζουν και δημιουργούν και φτιάχνουν μακαριότητα στην ψυχή του ανθρώπου. Γι’ αυτό ο Χριστός μας δεν ζήτησε πολλά πράγματα. Και στη Δευτέρα Παρουσία δεν θα πει “γιατί δεν ασκητεύσατε…”. Όχι. Θα πει “γιατί δεν ελεήσατε, γιατί δεν θρέψατε, γιατί δεν ντύσατε, γιατί δεν ανακουφίσατε το φυλακισμένο”.

ΣΟΚ «Μαμά πάρε με σπίτι και δεν θα ζητήσω φαγητό»

ΣΟΚ «Μαμά πάρε με σπίτι και δεν θα ζητήσω φαγητό»

«Μαμά πάρε με σπίτι και σου υπόσχομαι ότι δεν θα σου ζητήσω ξανά φαγητό» είναι τα λόγια ενός κοριτσιού που μένει σε ένα παιδικό χωριό-οικοτροφείο στην Καλλιθέα και ικετεύει την μητέρα του κρατώντας την από την φούστα για να την πάρει πίσω σπίτι.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Σύναξις Ἀρχαγγέλων Μιχαὴλ καὶ Γαβριὴλ καὶ πασῶν τῶν Ἀσωμάτων καὶ Οὐράνιων Δυνάμεων


Ἡ Ἐκκλησία μας σήμερα γιορτάζει τὴν Σύναξη τῶν Ἀρχαγγέλων Μιχαὴλ καὶ Γαβριήλ, καθὼς καὶ τῶν ὑπολοίπων Ἀσωμάτων καὶ Οὐρανίων Ἀγγελικῶν Ταγμάτων. Ἡ Ἁγία Γραφή, ἀναφέρει σὲ πολλὰ σημεῖα τὴν ἐπικοινωνία τῶν ἀνθρώπων μὲ τοὺς ἀγγέλους καὶ ἰδιαίτερα μὲ τοὺς ἐπικεφαλεῖς τῶν ἀγγελικῶν ταγμάτων Μιχαὴλ καὶ Γαβριήλ. Συγκεκριμένα, ὁ Ἀρχάγγελος Μιχαὴλ ἐμφανίσθηκε στὸν Ἀβραὰμ γιὰ νὰ σώσει τὸν Ἰσαάκ, τὸν ὁποῖο ἦταν ἕτοιμος νὰ θυσιάσει κατ’ ἐντολὴ τοῦ Θεοῦ, ποὺ θέλησε νὰ δοκιμάσει ἔτσι τὴν πίστη τοῦ δούλου το ...
περισσότερα...



ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ…

ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛ.  ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ

Μια ανατολίτικη διήγηση αστεία, αλλά και διδακτική, λέει ότι κάποτε το βραδάκι την ώρα που δειπνούσανε, ο Χότζας στράφηκε και είπε στην γυναίκα του:
-Γυναίκα, αύριο πρωί –πρωί θα πάω στο αμπέλι μας, γιατί έχει πολύ δουλειά.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Μελισσόχορτο- Το μαγικό βοτάνι

 
Πολυετής πόα, αυτοφυής στην Ελλάδα, συναντάται σε θαμνότοπους και δάση, με τετραγωνικό πολύκλαδο βλαστό 0-80 cm και ευμεγέθη, ωοειδή, πριονωτά, αντίθετα φύλλα.

Κόλαφος η ανακοίνωση των πολυτέκνων (180χιλ. Οικογενειών): η Ελλάς νεκροταφείο!

 
Με μία πολυσέλιδη συγκλονιστική ανακοίνωση, η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, εκπροσωπώντας 180 χιλιάδες περίπου πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες αριθμούν περί τα 900 χιλιάδες άτομα, βάζει μία ταφόπλακα στο success story που επιχειρεί να χτίσει η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

Ποιοι παρακολουθούσαν τον Καραμανλή - Τα πέντε ονόματα που βρίσκονται στα χέρια των διωκτικών αρχών

 
Στο προσκήνιο επανέρχεται η πολύκροτη υπόθεση παρακολούθησης του τότε Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από 3 Ελληνοαμερικανούς και ένα τέταρτο άτομο που εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος της εταιρείας, οι οποίοι επιδίδονταν σε υποκλοπές στη χώρα μας, χρησιμοποιώντας ως παραπέτασμα μία επενδυτική εταιρεία συμβούλων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  8  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2013

Ο διάβολος δεν θέλει να μετανοήση

 Γέροντας Παισιος


Ο Καλός Θεός έκανε Αγγέλους. Μερικοί όμως Άγγελοι από την υπερηφάνειά τους ξέπεσαν και έγιναν δαίμονες. Έπλασε τον άνθρωπο ο Θεός, το τέλειο δημιούργημα, για να αντικαταστήση και το ξεπεσμένο τάγμα των Αγγέλων.

«ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ;»

thelete-kalous-iereis

Πιστεύω ότι δεν πρέπει να ξαναθυμίσω τους λόγους για τους οποίους μερικές φορές δεν είμαστε ευχαριστημένοι από κάποιους ιερείς και το πώς αντιδρούμε, είτε πιστεύουμε, είτε όχι, όταν ακούμε για την πτώση κάποιου ιερέα. Μπορεί ν’ αλλάξει αυτό. Τι πρέπει να κάνουμε;

11 τοξικές ουσίες που απειλούν την υγεία μας

 
Διάφορες τοξικές ουσίες δυστυχώς μας περιβάλλουν καθώς βρίσκονται σε προϊόντα που ενδεχομένως χρησιμοποιούμε, προκαλώντας ορμονικές διαταραχές και προβλήματα υγείας στον οργανισμό μας. Γνωρίζετε ποιες είναι αυτές οι χημικές ουσίες;

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ... "ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ" !!!

Η δολοφονία των 2 χρυσαυγιτών και η απέραντη υποκρισία


Σε αντίθεση με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα,
στη δολοφονία των 2 μελών της Χρ.Αυγής
  • όλο το πολιτικό σύστημα ζήτησε:  "ψυχραιμία", "αυτοσυγκράτηση" και "να πέσουν οι τόνοι"

ΑΓΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ. ΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.


Διηγείται ένας πιστός:

ΑΓΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
«Μια μέρα, βγαίνοντας από το ναό μαζί με τον π. Γαβριήλ, εκείνος έκανε το σταυρό του. Μόλις απομακρυνθήκαμε μερικά μέτρα, στράφηκε ξαφνικά προς το ναό και άρχισε να... φτύνει! Ύστερα, περνώντας έξω από μια ταβέρνα έκανε πάλι το σταυρό του. Βέβαια αυτό το έκανε συχνά, αλλά δεν μπορούσα να το εξηγήσω και έτσι δεν συγκράτησα την περιέργεια μου:

Περί Θεού. Μέγας Βασίλειος


Μέγας Βασίλειος

Α) ΣΕ ΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΘΕΟΓΝΩΣΙΑ 

Όπως  είπαμε η λέξη «γνώση» λαμβάνεται με πολλές έννοιες‡  γιατί με αυτή εκφράζεται τόσο η αντίληψη μας για τον Κτίστη μας όσο και η κατανόηση των θαυμαστών έργων Του και η τήρηση των εντολών Του και η στενή επικοινωνία μαζί Του. Εκείνοι όμως (οι αιρετικοί), αφού παραμέρισαν όλες αυτές τις σημασίες, περιόρισαν τη λέξη «γνώση» σε μια μόνον σημασία, στη θεωρία της ίδιας τηςουσίας του Θεού.