Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ τι μπορείτε να κάνετε με... μια ΑΣΠΙΡΙΝΗ! Ιδού 8 ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ πράγματα!

Πολλά υπέροχα μπορείτε να κάνετε με την ασπιρίνη. Ιδού 8 από αυτά:

1. Λεκές από ιδρώτα στο ρούχο. Ο ιδρώτας μαζί με τα αποσμητικά που χρησιμοποιούμε, αφήνει λεκέ στο ρούχο που βγαίνει δύσκολα.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ἰωάννης ὁ Ἐλεήμονας Ἀρχιεπίσκοπος Ἀλεξανδρείας


«Μακάριοι οἱ ἐλεήμονες, ὅτι αὐτοὶ ἐλεηθήσονται» λέει ὁ Κύριος στὴν ἐπὶ τοῦ Ὄρους ὁμιλία. Καὶ τὰ λόγια του αὐτὰ &bet ...
περισσότερα...

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟΣ «Ο υπουργός που επανέφερε τη δουλεία»


" Η Ιστορία θα τον καταγράψει σαν τον «υπουργό που επανέφερε τη δουλεία»" είπε εννοώντας τον κ. Χατζηδάκη, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος και κάλεσε τους εργαζόμενους να αντισταθούν!

Ολόκληρος ο χαιρετισμός έχει ως εξής: 
Αγαπητοί μου συμπατριώτες,

ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ - ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ: Τα 85 λεπτά που σοκάρισαν την Ελλάδα: Ο οικονομολόγος και ιδρυτής των AegeanTimes, αποκαλύπτει και κατηγορεί ευθέως...
συγκεκριμένα άτομα που έριξαν τη χώρα μας στην δίνη της κρίσης!

Γέρων Παϊσιος: Ορθοδοξία και Ελευθερία




Τέτοια κληρονομιά που μας έχει αφήσει ο Χριστός δεν έχουμε δικαίωμα να την εξαφανίσουμε στις μέρες μας. Θα δώσουμε λόγο στο Θεό. Εμέις, το μικρό αυτό έθνος, πιστέψαμε στο Μεσσία, μας δόθηκε η ευλογία να διαφωτίσουμε όλον τον κόσμο. Η Παλαιά Διαθήκη μεταφράστηκε στην ελληνική γλώσσα 100 χρόνια πριν από την έλευση του Χριστού.

Γρίπη; 6 καθημερινά tips για να την αποφύγετε

 
Αν βέβαια είστε από εκείνους, που τη «γλίτωσαν» μέχρι τώρα, μπορείτε να προστατευτείτε με 6 απλά καθημερινά tips. Σύμφωνα με το prevention.com, μπορείτε να προσαρμόσετε κάποιες συνήθειές σας και να μείνετε... αλώβητοι.

ΤΡΙΤΗ  12  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2013

Προσοχή δείτε ένα τέχνασμα των αιρετικών...!



prosohi-deite-ena-tahnasma-ton-airetikon

Είναι αυτονόητο σε κάθε ορθόδοξο χριστιανό ότι η ορθόδοξη πίστη μας είναι ο πολυτιμότερος θησαυρός, που έχουμε. Είναι η διαχρονική, ακατάλυτη και αμετάβλητη διδασκαλία του Κυρίου και των αγίων αποστόλων, που παραδόθηκε «άπαξ» (Ιούδα, 3), αυτή διαφυλάττει, αυτή παραδίδει και με αυτή ζει το σώμα Του, που είναι η Εκκλησία.

Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο...

Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο...
Αξιότιμοι Κύριοι/Κυρίες βουλευτές,

Σχετικά με το υπό ψήφιση αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αν και δεν έχω διαβάσει την νέα εκδοχή του, υποθέτω ότι δεν θα διαφέρει σημαντικά από την προηγούμενη και γι αυτό σας ικετεύω να μην το ψηφίσετε. Διότι αν ψηφισθεί, πιστεύω ότι θα διαλύσει την Ελληνική κοινωνία. Οι κακοί πάντοτε θα εκτοπίζουν τους καλούς!

Μια άγνωστη επιστολή του Αγίου Νεκταρίου

ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Φέτος, λίγους µῆνες πρίν τήν ἑορτή του (τόν Αὔγουστο), ὁ ἅγιος Νεκτάριος µᾶς ἐπεφύλαξε µιά εὐχάριστη ἔκπληξη-δωρεά του. Μᾶς φανέρωσε µέ ἀπροσδόκητο τρόπο µιά ἄγνωστη ἀλλά καί πολύ σηµαν­τική ἐπιστολή του, ἡ ὁποία, βεβαίως, εἶχε µείνει ἀδηµοσίευτη µέχρι σήµερα.

Ἡ µητέρα ἑνός πνευµατικοῦ µου παιδιοῦ εἶχε –χωρίς νά τό γνωρίζη– στήν κατοχή της ἐπί ἑξῆντα καί πλέον χρόνια, στή Λα­µία, φωτογραφία χειρογράφου ἐπιστολῆς τοῦ ἁγίου Νεκταρίου πρός τόν τότε Μητροπολίτη Ἀθηνῶν κυρό Γερµανόν Καλλιγᾶν.
Προδότες τότε ... και τώρα...

Ο Στρατηγός Μακρυγιάννης, οι "Ευρωπαίοι εταίροι μας"!, τα σημερινά πολιτικά κόμματα, ...και αναρτώντας τα να κλαίς!


Στρατηγός Μακρυγιάννης


«Καί βγκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερντες, λληνες, σπορά τς βραιουργις, πού επαν νά μς σβήσουν τήν γία Πίστη, τήν ρθοδοξία, διότι Φραγκιά δέν μς θέλει μέ τέτοιο ντύμα ρθόδοξον. Καί κάθησα καί κλαιγα διά τά νέα παθήματα.