Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Το καλύτερο αντικλεπτικό αυτοκινήτου...

 






Φοβερό....Δείτε την εικόνα:...

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Οι 10 φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον κόσμο

Κάθε εικόνα μπορεί να αξίζει όντως όσο χίλιες λέξεις αλλά μερικές φορές σπάνιες φωτογραφίες λένε πολλά περισσότερα από λέξεις. Λένε μια δυνατή ιστορία, ικανή να αλλάξει τον κόσμο και να δυναμώσει τον καθένα από εμάς.

Απίστευτες Macro Φωτογραφίες από Νιφάδες χιονιού!

 Αυτές οι εκπληκτικές φωτογραφίες είναι έργο του Alexey Kljatov!

Παίζει με τις λέξεις η κυβέρνηση! Ο Στουρνάρας μετά το «όχι σε νέα μέτρα» μιλά για στοχευμένες περικοπές στο ασφαλιστικό σύστημα

 
Μετά την εκστρατεία του Μαξίμου για αντάρτικο με την τρόικα ο Στουρνάρας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων - Ο υπουργός Οικονομικών διευκρίνισε ότι τα οριζόντια μέτρα έχουν εξαντλήσει πλέον τις δυνατότητές τους - 

Μήνυμα αναγνώστη: Κύριε Σαμαρά θα τηρήσετε καμιά φορά τον λόγο σας;

Με μεγάλη χαρά ακούσαμε ότι θα δοθεί φέτος σε περισσότερους δικαιούχους το επίδομα θέρμανσης και μάλιστα... αυξημένο κατά 7 λεπτά ανά λίτρο και προκαταβολή 25% του επιδόματος του δικαιούχου εντός είκοσι ημερών από την κατάθεση της αίτησης.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Τὰ Εἰσόδια τῆς Θεοτόκου


Ἡ εὐσεβὴς Ἄννα σύζυγος τοῦ Ἰωακείμ, πέρασε τὴν ζωή της χωρὶς νὰ μπορέσει νὰ τεκνοποιήσει, καθὼς ἦταν στείρα. Μ&al ...
περισσότερα...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ γράμμα...Τελικά είναι η Βραζιλία αυτό που φανταζόμαστε;;;;Ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ;;;

Είναι Έλληνας, ζει και εργάζεται στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας της ανάπτυξης, της αναδυόμενης οικονομίας, του επερχόμενου Μουντιάλ και γράφει για την πραγματικότητα... μιας χώρας που λέγεται Βραζιλία, αλλά δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά τα ευφορικά κουραφέξαλα που έχουμε στο μυαλό μας για αυτή...

--- Πάτερ Κλεόπα ποιές είναι οι συνέπειες της μαγείας;
– Όσοι ασχολούνται με τα μάγια, ή τρέχουν στις μαγείες, διαπράττουν μεγάλη αμαρτία ενώπιον του Θεού και εναντίον του Αγίου Πνεύματος, διότι αφήνουν το Θεό και ζητούν βοήθεια από το διάβολο.

«Ἀρκετοί πιστοί ἀνταποκρίνονται θετικά στήν πρόσκληση τοῦ Πανάγαθου Θεοῦ γιά μετάνοια, ἐξομολογοῦνται εἰλικρινά καί μέ αἰσθήματα πραγματικῆς ἀγάπης πρός τόν Κύριο ἐναποθέτουν ὅλα τά ἁμαρτήματά τους ἐνώπιoν τοῦ Πνευματικοῦ.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Προληπτικές κατασχέσεις εισοδημάτων

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013, 09:20


Αντιμέτωποι με απίστευτες καταστάσεις θα βρεθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα Έλληνες φορολογούμενοι, καθώς συνεχίζονται οι αλχημείες και οι ασκήσεις επί χάρτου του υπουργείου Οικονομικών σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια για τη συγκέντρωση εσόδων στα κρατικά ταμεία.


Κατάλαβες τώρα γιατί; Η ακόμα να ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ...;;;


Όλα τα παρακάτω, επειδή "ακόμα κι αν δεν μπορούμε να κατευθύνουμε τους ανέμους, μπορούμε να προσαρμόσουμε τα πανιά"...
Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες
(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)... και έκαψαν σε διάστημα δύο μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);

Ταχίνι: θρεπτικό και απαραίτητο

 
Το ταχίνι είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν, που προέρχεται από εξαιρετικά επιλεγμένους σπόρους σησαμιού.
Οι σπόροι αυτοί, στη συνέχεια περνούν από επεξεργασία αποφλοίωσης και ξήρανσης και στη συνέχεια πολτοποιούνται, δημιουργώντας μια λιπαρή κρέμα, το γνωστό σε όλους μας ταχίνι.

Έχετε κατσαρίδες; Φυσικός τρόπος για να τις διώξετε

Θεωρούνται τα πρώτα φτερωτά έντομα στον κόσμο, το είδος τους έχει μείνει απαράλλαχτο εδώ και περίπου 300 εκατ. χρόνια, λατρεύουν το ζεστό, υγρό και σκοτεινό περιβάλλον και τρέφονται με υπολείμματα τροφών, ρούχα, χαρτιά, μικρά έντομα κ.λπ. Ο λόγος για τους πιο ανεπιθύμητους οικιακούς επισκέπτες: τις κατσαρίδες.

Δύο θαύματα του Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου

duo-thaumata-tou-gerontos-paisiou

Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού: Ομιλία στον Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων Λονδίνου στις 4 Ιουνίου 2006
“Θέλω να πω ότι αυτοί οι άγιοι που αγίασαν σήμερα έχουν μεγάλη δόξα, μεγάλη παρρησία στο Θεό και μας βοηθούν πάρα πολύ. Πριν από τρεις μήνες συνέβη το εξής. Ένας οδηγός πήγαινε από τη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Τον σταματά ένας καλόγερος και του λέει: «Παλικάρι, με παίρνεις μέχρι τη Θεσσαλονίκη;».
ΠΕΜΠΤΗ  21  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2013

Σόδα: Ένα παλιό φυσικό φάρμακο για χίλιες χρήσεις

 
Τι είναι ακριβώς η Σόδα;
Πρόκειται για ορυκτά άλατα που βρίσκονται στη στάχτη των φυκιών και των φυτών, καθώς και στο νερό που αναβλύζει σε πετρώδεις περιοχές, πλούσιες σε ασβέστιο, νάτριο και κάλιο.

Nοικοκυριά: Έκρηξη αιτήσεων για υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη

 
Τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Έλληνες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης προδίδουν και τα στοιχεία σχετικά με τις αιτήσεις για υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη. Ο αριθμός τους αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο και παρουσιάζει αύξηση 247% τα τελευταία τρία χρόνια.

Λόγος Αγίου Λουκά Κριμαίας εις τα Εισόδια της Θεοτόκου

eisodia-tis-theotokou
...Αν όλοι εμείς οι μεγάλοι πρέπει όλη τη ζωή μας να είμαστε στενά ενωμένοι με το Αληθινό Κλήμα, τον Κύριο μας Ιησού Χριστό και να τρεφόμαστε με το ζωοποιό χυμό από τη Θεία Ρίζα, το ίδιο αυτό ισχύει καί για τα μικρότερα κλήματα του Αμπελιού, τα πιο μικρά πράσινα φύλλα καί τα μικρά τρυφερά άνθη, πού ανθίζουν στο άγιο Κλήμα. Αυτά τα άνθη, τα φύλλα και τα μικρά κλήματα είναι τα παιδιά μας, τα όποια φροντίζουμε με τρυφερότητα, τα όποια αγαπάμε σαν την καρδιά μας.

Γιατί ντρέπεσαι νά ἐξομολογηθεῖς;

  
exomologisi

Η ντροπή στήν Εξομολόγηση έρχεται από τον σατανά πού παρακολουθεί άγρυπνος τί θα κάνουμε… 
» Ντρέπεσαι λοιπόν και κοκκινίζεις να ομολογήσεις τις αμαρτίες σου; Αλλά και αν ακόμα έπρεπε να τις ομολογείς μπροστά στους ανθρώπους και να εξευτελίζεσαι, ούτε καί τότε θά έπρεπε να ντρέπεσαι· 

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ !!!

Η τραγική αχαριστία του Ντενκτάς στον Γλαύκο Κληρίδη


ntenktas-kliridis
Ο αγαπητός φίλος Νιγιαζί Κιζίλγιουρεκ τέλειωσε με τις εξής γραμμές το πρώτο μέρος του άρθρου που έγραψε για τον Γλαύκο Κληρίδη, τον οποίο αποκάλεσε «Δεύτερο Άνδρα»:
«Ο Κληρίδης, ο οποίος δεν χάλασε το χατίρι του Ραούφ Ντενκτάς που του ζήτησε βοήθεια κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων,