Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

20 Δεκεμβρίου 2013
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ποιον βόλεψε στο γραφείο της ως ειδικό σύμβουλο η Χριστοφιλοπούλου;;;
Αυτοί οι Πασόκοι μια ζωή να βολεύουν τα δικά τους παιδιά...Δεν θα πιστεύετε ποιον τακτοποίησε στο γραφείο της ως ειδικό σύμβουλο η υφυπουργός του Μητσοτάκαρου, Έυη Χριστοφιλοπούλου...

Η Εκκλησία της Ελλάδος για οικογένεια και σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης


Ierarxia
Έγκύκλιο σημείωμα εξέδωσε πριν από λίγο η Εκκλησία της Έλλαδος, όπου κάνει έκκληση στον λαό να διαφυλάξει της αρχές της οικογενείας και του γάμου.
Επίσης η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος εκφράζει την έντονη αντίδρασή της, για το λεγόμενο "σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης" τονίζοντας ότι πρόκειται για εναλλακτική μορφή μόνιμης συμβίωσης και όχι για μορφή "χαλαρού" γάμου.

ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ !!! ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ... ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗ !!!

Αγωγή και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση υπέβαλε η Ιερά Σύνοδος


dis12014
Η Ιερά Σύ­νο­δος της Εκκλησίας της Ελλάδος, εξ αφορμής της συνεχίσεως και εξειδικεύσεως του θορύβου περί σκανδάλων, ο οποίος συστηματικώς και αναιτίως κατά τις άγιες ημέρες των εορτών της θείας Επιφανείας του Κυρίου εγείρεται σε βάρος κληρικών παντός βαθμού, κάνει γνωστά τά κάτωθι:

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ἰγνάτιος ὁ Ἱερομάρτυρας καὶ Θεοφόρος


Ὁ χρόνος γέννησης καὶ ἡ ἐθνικότητα τοῦ Ἅγιου Ἰγνατίου εἶναι ἀσαφή. Στὸ θρόνο τῆς Ἀντιόχειας ὁ Ἰγνάτιος ἀνέβηκε μετ&alp ...
περισσότερα...
 Τα πιο ακραία καιρικά φαινόμενα της χρόνια μέσα από το φακό του ΤΙΜΕ!!!
Ημερομηνία: 19 Δεκεμβρίου 2013
Τα πιο ακραια καιρικα φαινομενα της χρονια μεσα απο το φακο του ΤΙΜΕ!!!
Από τον τυφώνα Χαϊγιάν, τις πλημμύρες στην Κεντρική Ευρώπη, τον καύσωνα στην Αυστραλία και την επέλαση του χιονιά στην Μέση Ανατολή...

ΟΙ ΦΤΩΧΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ... ΛΑΟΥ !!!

20 Δεκεμβρίου 2013
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ: Δείτε τι σύνταξη παίρνουν Παπαρήγα - Κανέλλη από το ΙΚΑ και το Ταμείο των Δημοσιογράφων!!! (ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ)
Για να μη το παιδεύουμε παραβλέπουμε, την παράπλευρη απώλεια ότι οι βουλευτές παράλληλα με τη βουλευτική αποζημίωση, παίρνουν κανονικά και τις συντάξεις τους γιατί μπορεί στο μεταξύ να έχει αλλάξει κάτι

Ι. Μ. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ : «Δεν μπορεί κάποιος να είναι πιστός χριστιανός και πιστό μέλος της Εκκλησίας και να κάνει γιόγκα»


Ι. Μ. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ :
«Δεν μπορεί κάποιος να είναι πιστός χριστιανός
και πιστό μέλος της Εκκλησίας και να κάνει γιόγκα»

Το Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον οφείλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Ι.Μ.Μυτιλήνης και στον Σεβασμιώτατο κ.Ιάκωβο τον Γ’ αλλά και στους Ιερείς που στήριξαν αυτή την καταγγελία! Είναι καιρός κάποια στιγμή να αρχίσουν να εφαρμόζονται οι αποφάσεις των Πανορθοδόξων Συνδιασκέψεων για τα θέματα που τείνουν να αλλοιώνουν συστηματικώς το Ορθόδοξο φρόνημα όπως οι ανατολικές μέθοδοι και οι εναλλακτικές ψευτοθεραπείες της ομοιοπαθητικής, του βελονισμού κλπ. 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ιδού οι εταιρείες που «σέρβιραν» άλογο και μουλάρι – Όλα τα ονόματα.

Τη λίστα με τις εταιρείες στις οποίες επιβλήθηκαν βαριά πρόστιμα για το διατροφικό σκάνδαλο που τους προηγούμενους μήνες συγκλόνισε και τη χώρα μας, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΦΕΤ.
Πρόκειται για εταιρείες σε προϊόντα των οποίων ανιχνεύτηκε DNA αλόγου, ενώ σε μία περίπτωση βρέθηκε και κρέας από… μουλάρι.

ΑΓΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ: ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


altΚάποιο χειμώνα με πολλή παγωνιά, οι μοναχές μού συνέστησαν να πάω στο δωμάτιο για τους επισκέπτες, που ήταν πιο ζεστά.
Πήγα.
Ξεκουραζόμουν, όταν ήρθε κατά πάνω μου μια ομάδα δαιμόνων -ήταν δέκα και παραπάνω ίσως.  «Να, Αυτός είναι ο εχθρός μας», έλεγαν μεταξύ τους και απειλούσαν με τα νύχια τους να μου βγάλουν τα μάτια.

10 ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΑΡΕΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ


altΆγιος Ιωάννης της Κροστάνδης

Προσπάθησε να ευαρεστείς στον Θεό σε όλα και πάντοτε και να σκέπτεσαι τη σωτηρία της ψυχής σου από την αμαρτία και το διάβολο και την υιοθεσία της από τον Θεό.

Όταν σηκώνεσαι από το κρεβάτι: κάνε το σημείο του σταυρού και λέγε: «Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος».

Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ

altΑπό τα χείλη του Χριστού μας ακούσαμε, την σπουδαία παραβολή του Καλού Σαμαρείτη, σύμφωνα με την οποία κάποιος είχε πέσει στα χέρια ληστών οι οποίοι αφού τον έδειραν και τον πλήγωσαν,


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  20  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2013

ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ

ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΥΠΝΟΣ!

altΑν πη έναν καλό λογισμό του ο άνθρωπος κάπου, μπορεί ο διάβολος να τον ακούση και να τον πειράξη μετά;

- Πώς να τον ακούση, αφού δεν έχει “διάβολο”;




ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛ.  ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ

Ο άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ είχε περάσει βαριές ασθένειες και πολλούς σωματικούς πόνους, που αντιμετώπισε με αξιομίμητη υπομονή, ελπίδα, ευχαριστία και δοξολογία προς τον Άγιο Τριαδικό Θεό μας. Έτσι από την πείρα του μας άφησε κάποιες σοφές και διδακτικές συμβουλές για τις ασθένειες. Ας τις προσέξουμε για να ωφεληθούμε και να σηκώνουμε και εμείς αγόγγυστα και δοξολογικά τις ασθένειες και τους πόνους, που επιτρέπει ο Χριστός προς καταρτισμό μας και προς σωτηρίας μας.   

ΜΑ ΚΑΛΑ ... ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, Ή ΓΙΑ ... ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ !!! ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΦΑΤΝΗ ... ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ !!! ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗ !!!

Πάτρα: Γιορτινή ατμόσφαιρα στην πλατεία Γεωργίου – Εντυπωσίασαν τα βεγγαλικά στα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου χωριού – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Χριστούγεννα
&2013

Εκατοντάδες Πατρινοί σπεύδουν να θαυμάσουν από κοντά τις γιορτινές κατασκευές του Καρναβαλικού Εργαστηρίου

Πάτρα: Γιορτινή ατμόσφαιρα στην πλατεία Γεωργίου – Εντυπωσίασαν τα βεγγαλικά στα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου χωριού – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ Εκατοντάδες Πατρινοί σπεύδουν να θαυμάσουν από κοντά τις γιορτινές κατασκευές του Καρναβαλικού Εργαστηρίου 
 

Με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, δωρεά συμπολίτη, εγκαινιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας το χριστουγεννιάτικο χωριό.

Ποιμαντορική Εγκύκλιος Μητ. Πειραιώς κ. Σεραφείμ επί των 8ης και 9ης Οικουμενικών Συνόδων


Ποιμαντορική Εγκύκλιος Μητ. Πειραιώς κ. Σεραφείμ επί των  8ης και 9ης Οικουμενικών Συνόδων
Ποιμαντορική Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου Δραπετσώνας και Αγ. Ιωάννου Ρέντη
Σεραφείμ
Επί τη καθιερώσει του εορτασμού της Ιεράς Μνήμης των Αγίων Θεοφόρων Πατέρων των συγκροτησάντων τας Η' (8ην) και Θ' (9ην) Οικουμενικάς Συνόδους
Πειραιεύς 16 Δεκεμβρίου 2013
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν