Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014


07 Ιανουαρίου 2014
Απίθανες φωτογραφίες από την Ουαλία κάνουν τον γύρο του κόσμου! Τρομακτικά κύματα κόβουν την ανάσα στους περαστικούς!!!
Κύματα που φτάνουν στον πέμπτο ή και 6ο όροφο ενός κτιρίου, τόσο εντυπωσιακά που μένεις με το στόμα ανοικτό, μαστιγώνουν τις ακτές της Ουαλίας την ώρα που νεο κύμα κακοκαιρίας σαρώνει την Βρετανία.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ !!!


ΑΓΙΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΗΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΔΙΔΑΚΤΟΥ ΑΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ !!!


06 Ιανουαρίου 2014
«Η αγάπη ΔΕΝ είναι αμαρτία»: Kίνηση διαμαρτυρίας με oμοφυλόφιλα φιλιά στον Αγιασμό του Πειραιά! (PHOTOS)
Με μία πρωτότυπη κίνηση διαμαρτυρίας τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια έδωσαν το δικό τους μήνυμα κατά τη διάρκεια της τελετής του καθαγιασμού των υδάτων στον Πειραιά.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΓΑΜΟΣ  ΚΑΙ  ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ

Λεωνίδα Γ. Μαργαρίτη Eπιτ. Δικηγόρου,
  Προέδρου Εταιρείας Λογοτεχνών
Σύμφωνα με τον  καθηγητή  Κασιμάτη «Γάμος, είναι  ο μόνιμος και σύνθετος δεσμός ανδρός και γυναικός  αποβλέπων στην ανάπτυξη του οικογενειακού κυττάρου δια της κοινής ζωής και της αμοιβαίας βοηθείας»,  κατά τον Μοδεστίνο    είναι: «ένωση ανδρός και γυναικός συγκλήρωση του βίου δια παντός, θείου τε και ανθρωπίνου δικαίου κοινωνία» ενώ «Μυστήριο  Μέγα» τον χαρακτηρίζει  ο Απόστολος Παύλος . 

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Σύναξις Ἁγίου Ἰωάννου Προδρόμου καὶ ἡ μετένεξις τῆς Ἁγίας αὐτοῦ Χειρὸς εἰς Κωνσταντινούπολη


Ἀπὸ πολὺ παλιὰ ἔχει καθοριστεῖ νὰ ἑορτάζουμε κατὰ τὴν ἑπομένη ἡμέρα τῶν Ἁγίων Θεοφανείων, τὴ Σύναξη τοῦ Προφήτου, Πρ&om ...
περισσότερα...

Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΒΑΠΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ
Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΒΑΠΤΙΣΤΗΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ
Μιχαήλ Χούλη, Θεολόγου


Η απόδειξη δια των προφητειών περί της θεότητας του Χριστού
Σύμφωνα με τον κορυφαίο φυσικομαθηματικό Πασκάλ (17ος αιώνας), η άπειρη και οντολογική απόσταση μεταξύ Θεού και κόσμου μπορεί να γεφυρωθεί μόνο με την Χάρη της Θεότητας του Χριστού, ο οποίος γεννήθηκε ως άνθρωπος για να ενώσει στην Θεανδρική του υπόσταση Θεό και άνθρωπο και στο Σταυρό και την ανάστασή Του να λυτρώσει το ανθρώπινο γένος.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΡΙΤΗ  7  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2014

 ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ