Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Το απόλυτο έγκλημα. Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο βίντεο από την καρατόμηση δια ξίφους νεαρού αλαουίτη!

αλαουίτες Χριστούγεννα
Αλαουίτες Χριστούγεννα
ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΑΟΥΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ
 Bρυξέλλες Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Το απόλυτο έγκλημα.Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο βίντεο από την καρατόμηση δια ξίφους νεαρού αλαουίτη.Ο νεαρός είναι καθηλωμένος στα γόνατα κατά την ωμή εκτέλεσή του από αυτούς που ο συριακός λαός αποκαλεί “αποκεφαλιστές”.Μέλη του Ισλαμικού μετώπου χρεώνονται αυτήν την θηριωδία που διαπράχθηκε αρχές Ιαναουαρίου.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Η εξαιρετική θρεπτική αξία του ταχινιού.

ταχινι
Το ταχίνι, έχοντας ως πρώτη ύλη το σουσάμι, αποτελεί φυτικής προέλευσης τρόφιμο με υψηλής βιολογικής αξίας φυτική πρωτεΐνη. Είναι πλούσιο σε αμινοξέα όπως η μεθειονίνη, η τρυπτοφάνη, η λευκίνη και η αργινίνη, ενώ είναι σχετικά φτωχή η περιεκτικότητά του σε λυσίνη.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Ἕρμυλος καὶ Στρατόνικος


Οἱ Ἅγιοι Μάρτυρες Ἕρμυλος καὶ Στρατόνικος ζοῦσαν κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ αὐτοκράτορα τῆς Ἀνατολῆς Λικ&io ...
περισσότερα...

Η πίστις είναι ιδιοκτησία του Χριστού, η πανθρησκεία είναι του Αντιχρίστου!

Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς
Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς
Ώς χριστιανός εσείς μπορείτε να θυσιάσετε για τούς αλλόθρησκους
και την περιουσία και τη ζωή σας,
αλλά με τίποτα την αλήθεια του Χριστού,
αφού εκείνο είναι,
ενώ αυτό όχι,
δική σας ιδιοκτησία.
Στον συνταξιούχο Π.Ν. για ένα όραμα.

Η Παναγιά έβαλε το λιβάνι για την λειτουργία…. (αληθινή ιστορία)

λιβάνι
Εκείνο το ανοιξιάτικο πρωινό η θεία Κούλα ξύπνησε με τα κοκόρια κι άρχισε να ετοιμάζεται για τη λειτουργία που θα έκανε μαζί με τη μητέρα της, τη γιαγιά Χρυσούλα, στο ξωκλήσι της Παναγίας του Σκουπέρη.
Είχανε από μέρες κανονίσει με τον παπά-Δημήτρη τη μέρα και την ώρα της λειτουργίας, μέρα καθημερινή. Αυτός θα πήγαινε στο ξωκλήσι με το γαϊδούρι του, αυτές ποδαρόδρομο.

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ… Συγκλονιστικό βίντεο: “Λάβαμε εντολή να μην ενοχλούμε τους Τούρκους στο Αιγαίο”

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ
Συγκλονιστική δημόσια καταγγελία που συνιστά εσχάτη προδοσία είχαμε πριν λίγο από τον πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικών Θράκης Σάκη Ζησίδη: Το Λιμενικό έλαβε εντολή “άνωθεν”, δηλαδή από την κυβέρνηση, να αποχωρήσει από την περιοχή της Ζουράφας και να μη ενοχλεί τον στόλο των τουρκικών σκαφών (Ναυτικού, Ακτοφυλακής και αλιευτικά)!

Εσύ ξέρεις ποια είναι η Γκρατσιέλα Γκρόλο;;;

Εσύ ξέρεις ποια είναι η Γκρατσιέλα Γκρόλο;;;

Καλησπέρα Έλληνες. Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Η "κυρία" ΓΚΡΑΤΣΙΕΛΑ ΓΚΡΟΛΟ (Ιταλο-Λιβανέζικης καταγωγής) βρίσκεται στην λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ στον αριθμό 128, ενώ το όνομα της, αναφέρεται συνολικά 4 φορές στη λίστα Λαγκάρντ!

Η μητέρα της ΡΕΓΓΙΝΑ ΑΜΠΟΥΑΦ, βρίσκεται επίσης στην λίστα Λαγκάρντ στη θέση 2 αλλά και στην θέση 767.

Η γιαγιά της Γκρατσιέλας, ΕΛΕΝΗ ΣΑΦΡΑ - ΚΟΥΜΑΝΙΩΤΗ, βρίσκεται και αυτή στην Λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ, στον αριθμό 127.

Η κ. ΓΚΡΑΤΣΙΕΛΑ ΓΚΡΟΛΟ είναι σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ


Και τώρα το καλύτερο...

Ο "κ". Μανώλης Κεφαλογιάννης είναι μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, που ερευνά την Λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ !!!


Σας φαίνεται εξοργιστικό; Ξαναδιαβάστε το άλλη μια φορά για να σας φανεί ακόμα περισσότερο.
Οποιοσδήποτε βουλευτής με το στοιχειώδες ήθος (φυσικά στην Ελλάδα αυτά δεν πάνε μαζί), βρισκόταν στη θέση του Μανώλη Κεφαλογιάννη, έπειτα από τις συγκεκριμένες "αποκαλύψεις" θα είχε παραιτηθεί, σωστά; Ε διαβάστε τώρα και τις δηλώσεις του Μανωλιού μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος και αλλάξτε πλευρό:

«Τώρα που έμαθα ότι η γυναίκα μου είναι στη λίστα Λαγκάρντ, την αγαπώ ακόμα περισσότερο» έλεγε χαμογελώντας σε συναδέλφους του ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Μαν. Κεφαλογιάννης
Πριν κοιμηθείς σήκω να πας να πληρώσεις το τέλος ακινήτων, το χαράτσι και την εφορία, γιατί μαζί τα φάγαμε


ΠΗΓΗ:http://www.ramnousia.com/2013/02/esy-ksereis-poia-einai-i-gkratsiela-gkrolo.html#ixzz2jPNkXdyN

Βούλγαρος Καθηγητής Ντιμίτροφ: «Κανείς κόπανος μετά απο 2.400 χρόνια δεν μπορεί να αλλάξει την ελληνική καταγωγή του Αλέξανδρου»!
03.12.2013

 Σε συνέντευξή του στο κανάλι των Σκοπίων ο Βούλγαρος καθηγητής ιστορίας, Μπότζινταρ Ντιμίτροφ- Божидар Димитров, απάντησε σε ορισμένες  ενδιαφέρουσες ερωτήσεις του νοτιοσλάβου
-των Σκοπίων -δημοσιογράφου Μάριαν Νικολόφσκι.Διανθίζουμε μερικές από αυτές, όπως τις παρουσιάζει το βουλγαρικό πρακτορείο Φόκους:



ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ... "ΠΙΣΩ ΕΧ' Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ" !!!


Εξοπλισμοί: Μαζί δεν τα φάγαμε,μόνο εμείς τα πληρώνουμε αλλά όλοι γνω

08.01.2014 | 00:01



Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Στους εξοπλισμούς είναι δεδομένο ότι “μαζί δεν τα φάγαμε”. Ούτε “μαζί τα αγοράσαμε”. Εμείς απλώς πληρώναμε και  πληρώνουμε πανάκριβα τα όπλα που ειδικά την περίοδο 1996 - 2004 παραγγέλνονταν λες και ήταν στραγάλια.

ΔΕΥΤΕΡΑ  13  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2014

 ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ

Ἐντυπωσιακὲς ὁμοιότητες περιστατικοῦ ἀπὸ τὴν

Ἀπόσπασμα ἀπὸ τὸ βιβλίο «Τὸ ὁδοιπορικὸ ραβδί»
τοῦ Βασιλείου Ἰωαχείμοβιτς Νικηφόρωφ (1901-1941)
ἔκδ. Ἱ. Μονῆς Παρακλήτου, Ὠρωπὸς Ἀττικῆς 1995
σελ. 102-109

ΟΔΟΙΠ. ΡΑΒΔΙ.              Τὸ κείμενο, ποὺ ἀκολουθεῖ, εἶναι γραμμένο ἀπὸ τὸν Ρῶσο λόγιο Βασίλειο Ἰωαχείμοβιτς Νικηφόρωφ (1901-1941), γόνο φτωχῆς οἰκογένειας τῆς Τβέρ, πού, μετὰ τὴν ἐπανάσταση τοῦ 1917, κατέφυγε στὴν Ἐσθονία. Ἀπὸ τὸ 1921 ὁ νεαρὸς ἐμιγκρὲς ἄρχισε νὰ δημοσιεύει ἄρθρα καὶ δοκίμια σὲ περιοδικὰ καὶ ἐφημερίδες μὲ τὸ ψευδώνυμο Βόλγιν (ἐπειδὴ ὁ μεγάλος ρωσικὸς ποταμὸς Βόλγας σχετιζόταν μὲ τὶς παιδικές του ἀναμνήσεις). Τὸ 1937 κυκλοφόρησε τὸ βιβλίο του «Τὰ ὀνομαστήρια τῆς γῆς» καὶ τὸ 1938 «Τὸ ὁδοιπορικὸ ραβδί». συνταρακτικῆς, «ἀποκαλυπτικῆς» γιὰ τὴν πατρίδα του καὶ τὴν Ἐκκλησία της.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΒΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!

ΠΗΓΗ:http://kolindrosfire.blogspot.gr/2014/01/blog-post_2.html
  
alt
Ο υπέργηρος Ραβίνος Γιτζάκ Καντούρι, με φήμη “αγίου” για τους Ισραηλίτες, που πέθανε στις 28 Ιανουαρίου 2006 σε ηλικία 111 ετών και στην κηδεία του μαζεύτηκαν πάνω από 200.000 Εβραίοι, λίγο πριν πεθάνει, ειδοποίησε τους μαθητές του ότι του φανερώθηκε σε όραμα ο Μεσσίας! Έτσι άφησε ιδιόχειρο σημείωμα αποκαλύπτοντας το όνομά του Μεσσία, με την εντολή να ανοιχτεί ένα χρόνο μετά το θάνατό του! Πράγματι το 2007, ανοίχτηκε το σημείωμα, όπου αναγραφόταν:
ΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟ
               Λεωνίδα Γ. Μαργαρίτη Επιτ. Δικηγόρου
                            Προέδρου Εταιρείας Λογοτεχνών
                 Παιδί μου, τα εβδομήντα   χρόνια μου, επιτρέπουν να σε αποκαλώ έτσι.  Χτές που περνούσα από την Πλατεία  Όλγας, ή άλλως   Εθνικής Αντίστασης χωρίς ποτέ κανείς  μας να την αναφέρει έτσι στις συναλλαγές  του, έστρεψα το βλέμμα μου στο  άγαλμα της Ελευθερίας που έστησαν οι γονείς μας θέλοντας να τιμήσουν  τους ανώνυμους  και αναρίθμητους  αγωνιστές  της Ελευθερίας μας .