Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΦΡΑΣΙΣ ΜΟΝΑΧΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ 15 !!!


Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Για να μυρίζει το σπίτι σας όμορφα

Όταν μπαίνετε σε ένα σπίτι, αρχικά δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό είναι, πόσο πλούσιο ή φτωχό είναι, η πρώτη εντύπωση είναι η μυρωδιά και μετά βλέπετε τους χώρους...
Έτσι και έχει άσχημη μυρωδιά το σπίτι σας η εντύπωση των άλλων για αυτό θα είναι κακή, άσχετα από τον καλό σχεδιασμό, τα έπιπλα και τα χαρακτηριστικά του. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να διατηρείται πάντα μια ευχάριστη μυρωδιά μέσα.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Παρθένιος Ἐπίσκοπος Λαμψάκου


Ὁ Ὅσιος Παρθένιος καταγόταν ἀπὸ κάποια κωμόπολη τῆς Βιθυνίας καὶ ἔζησε κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ Μεγάλου Κωνσταντίνου (324 – 337 μ.Χ.). Ἦταν υἱὸς τοῦ διακόνου τῆς Ἐκκλησίας Μελιτοπόλεως Χριστοφόρου, ἀπὸ τὸν ὁποῖο διδάχθηκε τὴν Ὀρθόδοξη Πίστη. Ὁ Ἅγιος ἀπὸ τὴν παιδική του ἡλικία προέκοπτε στὴν ἀρετὴ καὶ τὴν εὐσέβεια. Ὁ τρόπος μὲ τὸν ὁποῖο ὁ Κύριος ἁλίευσε τοὺς Ἀποστόλους, ποὺ ἦταν ψαράδες, τὸν ἔκανε νὰ ἀγαπήσει τὴν ἁλιεία. Καὶ ὅταν ἔριχνε τὰ δίχτυα στὴν Ἀπολλωνιάδα λίμνη ἢ τὰ ἀνέσυρε γεμάτα ψάρια, ...
περισσότερα...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ


1του Αρχιμ. Παύλου Παπαδόπουλου

Στην αντίληψη των κοσμικών ανθρώπων είναι αδιανόητο και άξιο περιφρόνησης να απαρνηθεί κανείς το συμφέρον του και την κοινωνική του επιφάνεια για την ελπίδα των αιωνίων αγαθών.


ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΣ: Η ΚΟΙΝΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ


Ι Ν Δ Ο Υ Ι Σ Μ Ο Σ :
Η ΚΟΙΝΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΣΑΛΟΥ - ΘΕΟΛΟΓΟΣ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΗΣ ΤΗΣ 
Ι.Μ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ & ΩΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014


Η κίνηση της Ν.Ε. είναι μια σύνθεση εσωτερικών[1] διδασκαλιών και μυήσεων των Ανατολικών θρησκειών,[2] των αρχαίων μυστηριακών διδασκαλιών,[3] του Γνωστικισμού, της Θεοσοφίας, του Πνευματισμού και του Αποκρυφισμού.

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ;

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το είχαμε γράψει από την αρχή ότι η επιβολή των μνημονίων και της οικονομικής και ψυχολογικής εξόντωσης του ελληνισμού σε Ελλάδα στην αρχή και στην συνέχεια στην Κύπρο, είχε σαν ένα βασικό στόχο το γενικό ξεπούλημα όλων των εθνικών θεμάτων. Δυστυχώς τώρα επαληθευόμαστε με τον πιο τραγικό τρόπο.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ... ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;;;

Στα 34 Νιώθω σα συνταξιούχος…χωρίς σύνταξη.

beauty girl cry 

Πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω αβεβαιότητα. Πρώτη φορά με έχει πιάσει ο πανικός για το μέλλον.
Τι θα κάνω?Πως γίνεται μια γυναικά 34 χρονών αντί να νιώθει πως βρίσκεται στη πιο παραγωγική περίοδο της ζωής της,να νιώθει σαν υποψήφιος συνταξιούχος και μάλιστα χωρίς σύνταξη?

Η πεποίθηση μου ήτανε ότι άμα θες να δουλέψεις βρίσκεις δουλειά.

Βίντεο που συγκινεί: Καρκινοπαθής πατέρας «μιλά» στην κόρη του.

karkinos-pateras

Ένα συγκινητικό βίντεο στην μόλις 11 μηνών κόρη του, άφησε ένας 27χρονος πατέρας από την Ουάσινγκτον, που πέθανε πρόσφατα από μια σπάνια μορφή καρκίνου. Το βίντεο έχει εξαπλωθεί ταχύτατα στο YouTube.
Ο Νικ Μανιότι, εξηγεί ότι η χριστιανική του πίστη είναι αυτή που τον βοήθησε να μη φοβάται το θάνατο και ξέρει πως ο Θεός θα συνεχίσει να φροντίζει την κόρη του καθώς θα μεγαλώνει, ενώ δηλώνει ευλογημένος για όσα πρόλαβε να ζήσει.

Ένας πανέξυπνος αγρότης της Εύβοιας που με πολυκαλλιέργειες έλυσε το οικονομικό του πρόβλημα.

zarganis660sosto
Ο Πέτρος Ζαργάνης έχει δημιουργήσει ένα πρότυπο κτήμα με βιολογικά προιόντα, παντός είδους καλλιέργειες και αυγά, στους λόφους ανάμεσα στη Δάφνη και το Μαντράκι Αυλωναρίου Ευβοίας.

Οι πάντες σχεδόν την μεταστροφή τους οφείλουν σε κάποια δοκιμασία

239506-652.jpg

Η θλίψης είναι κακό πράγμα. Αλλά πίσω απ’ αυτό, πίσω από τον πόνο, πίσω από την θλίψη, πίσω από την δοκιμασία, κρύβεται η ευλογία του Θεού, κρύβεται η αναγέννησης, η ανάπλασις του ανθρώπου, της οικογενείας.

ΤΡΟΜΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΣΥΡΙΑ! ΕΣΩΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΠΟ ΠΥΡΑΥΛΟ!

syriaaa

Γίνονται στις μέρες μας θαύματα; Γίνονται απαντούν όσοι τα έζησαν…
Ο Διεθνής Οργανισμός OCP News Service (International Orthodox Christian News Service) κάνει λόγο για θαύμα της Παναγίας σε ένα από τα μοναστήρια της Saydnayya.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  7  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2014

ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ

ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ !!!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΤΟΥ REUTERS ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ – ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ Σ΄ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΤΟΠΟ

probopoulos 

Τα έχουν φάει όλα!!!Τα Γκόλντεν-μποις, οι συμβουλάτορες, οι ΜΚΟ, οι ανεξάρτητες αρχες, τα ιδρύματα των εκαστοτε εθνοσωτήρων πρωθυπουργων κλπ, τα εκαστοτε μουσεία και τα μέγαρα των Ημετέρων, οι θεωρητικοί καθηγηταδες εν γενει, και πρωτοι απ΄ ολους οι μιζαδόροι –
πολιτικάντηδες με τα λαμογια της αυλης τους, το κ(υ)νοβουλιο, οι β(ο)λευταδες και οι


Πως ο Ραφαέλ Κορρέα έδιωξε το ΔΝΤ απο τον Ισημερινό

ισημερινός

Απόσπασμα απο το ντοκιμαντέρ των Άρη Χατζηστεφάνου και Κατερίνας Κιτίδη: Χρεοκρατία (Debtocrasy).
Όπως είναι αυτονόητο, κανένα κανάλι στην Ελλάδα δεν το πρόβαλλε αφού η “δημοκρατία” δεν το επιτρέπει. Αντιθέτως, λίγες μέρες μετά την προβολή του βίντεο στο διαδίκτυο, ο Άρης Χατζηστεφάνου απολύθηκε απ’τον τηλεοπτικό σταθμο που εργαζόταν…


ΔΡΑΧΜΗ ή ΕΥΡΩ;

draxmi-euro
Να εύχαριστήσω τον καλό καθηγητή κύριο Εύριπίδη Μπίλλη για τις ίδέες του που μου έστειλε γύρω από τό ερώτημα Δραχμή ή Εύρώ . Και μου δίνη την εύκαιρία να έκφράσω τις δικές μου ίδέες. Οχι στο ότι δεν έχετε άκούσει ή διαβάσει από ίδικούς sophisticated καθηγητές και δημοσιογράφους. Ιδέες άλλο τίποτα. Εξ άλλου έμείς οί Ελληνες όλοι μας έχουμε γνώμη και ίδέες για everything .

ΗΜΕΡΑ ... ΠΕΝΘΟΥΣ !!!

Μαύρη μέρα γιὰ τὸ Εὐρωκοινοβούλιο

Τοῦ Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου

ΕΙΣ. ΣΧ. «ΧΡ. ΒΙΒΛΙΟΓΡ.»: Ὅσοι ὑποστηρίζουν ἢ ἀνέχονται ΕΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ στὸν κυριολεκτικὸ ἐκφυλισμό. Θεῖον καὶ πῦρ ἀναμένεται στὴν Εὑρώπη.
Ὡς πρὸς τὰ καθ᾽ ἡμᾶς, μᾶς ἀρκεῖ ποὺ ξέρουμε ὅτι ΚΑΝΕΝΑΣ ἀπὸ τοὺς Ἕλληνες Εὑρωβουλευτὲς δὲν ἀντιστάθηκε… Ἂν ὑπάρχει ἀκόμη ΛΑΟΣ, θὰ τοὺς ἀπαντήσει δεόντως. Ἀλλὰ φαίνεται πὼς μᾶλλον δὲν ὑπάρχει!

 .             Ἡ 4η Φεβρουαρίου 2014 καταγράφεται ὡς μία ἀπὸ τὶς χειρότερες μέρες στὴν ἱστορία τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Κοινοβουλίου.